Gud lämna mig ifred nu, it´s over !

Det här är första gången i mitt liv jag känner att jag verkligen verkligen behöver vara ledig, för en vecka sedan kändes det jävligt skönt att sluta mitt sommarvikariat inom en jävligt snar framtid, det kändes bra att hinna vara ledig lite innan skolan börjar om, träffa lite vänner och kanske hinna umgås med karln..

Sen som en blixt från en himmel (såklart var det gud som spökade med mitt liv igen) så ramlar det in jobb på jobb känns det som.. Jag jobbar på hemstjänsten tills på torsdag, den dagen har jag längtat efter nu hela sommaren..
Så helt plöstligt får jag extrajobb på challenge, vilket innebär 6timmar sömn på hela jävla helgen, sen får jag ännu ett jobberbjudande, det bara sprutar jobb och jag undrar om jag någonsin kommer att hinna äta mat hemma..

Men jag ska inte klaga, jag ska tjäna pengar nått så in i helvete och när jag fått ihop tillräcklig ska jag skicka en bombjävel till himlen, skriva en lapp "här får du igen för allt ont du gjort mig", han förtjänar det han där uppe, efter alla gånger det har gått åt helvete i mitt liv och tjorvat ihop sig så är det inte bara det att det råkat hända, det är någon jävel som vill jävlas med mitt liv och vem kan det vara om inte min expojkvän gud?! (jag dumpade gud i mitt förra inlägg)

Nu gör jag slut !

Alltså ni kommer att skratta när jag berättar det här, jag vet det..
Men då förgyller jag ju någons dag iallafall.

Jag kom jävlat just hem från Challenge där jag jobbade från sex på kvällen till fyra på morgonen, jag har så ont i fötterna att det vore nog fan skönare att kapa av dom båda två.. Nu sitter jag hemma, på fem minuter ska jag fara på mitt andra jobb på hemstjänsten, där jag kommer att jobba till fyra och sen köra direkt till piteå för att jobba samma pass som jag gjort igår/inatt, sen halv åtta imorgon ska jag infinna mig på hemstjänsten, ja ärligt talat kallar jag det här idioti men jag måste verkligen ha pengar..

Hur som helst, jag slutade fyra inatt, vi stängde tre och städade..
Jag bytte om och gick mot min bil, kände hur jävla skönt det skulle bli att komma hem fem och få sova två timmar.. När jag går där mot bilen tänker jag för mig själv "hoppas för fan inte jag nu har punktering eller nånting med min jävla tur," jag kollade och ingen punktering, pustade ut och skulle låsa upp bilen, vilket inte gick, efter många om och men fick jag äntligen upp en dörr, klättar och sätter mig i förarsätet pustar ut och vrider om nyckeln..
INGENTING HÄNDER JU FÖR FAN! då har jag såklart glömt lyset på i tio timmar, vilket betyder att Eva Johanna Stenvall står i piteå, klockan fyra på morgonen och har slut ström i sin bil, ska börja jobba om tre timmar...
En normal människa hade kanske drabbats av panik, inte jag, jag börjar asgarva, jag skrattar så jag börjar gråta för att det hela är så jävla komiskt, det finns ingenting i mitt liv som går som det ska, mitt liv skulle bli en bra jävla bok faktiskt.. Jag känner ingen i piteå, jag sitter och funderar hur långt tid det skulle ta och sno en cykel och cykla hem, bussar gick det såklart heller inte..
Ja vad ska man göra, jag börjar att ringa åt Andreas, han kan inte hjälpa mig, ringer anna och frågar om hon känner någon hära med bil som är nykter som kan kabla igång mig, men de visste hon inte..
Så jag tog min handväska och börja gå, jag gick till seven eleven där dom inte kunde hjälpa mig, jag frågade människorna som städade gatorna men dom kunde heller inte hjälpa mig.. Jag satte mig ner, såg mina jobbarkompisar som skulle vara förbannade på mig när jag inte skulle kunna infinna mig på jobbet klockan halv åtta, två killar kommer förbi och stannar upp och frågar varför jag sitter här helt själv fem på morgonen, jag förklara och dom lovar att försöka hjälpa mig att knuffa igång bilen, det funkar ju såklart inte och dom gick hem...
Så jag gick tillslut till Taxi, frågade om dom kunde hjälpa mig, det kunde dom men såklart kostade det 200kr, vilket var värt för att få komma hem..

Så nu sitter jag här, har jobbat tio timmar inatt på en sportbar och har betalat soppan till piteå och tillbaka till älvsbyn, betalat taxi 200kr för att få igång bilen och funderar om jag gick plus en enda krona inatt..

& alltså gud där uppe i himlen, vad har jag gjort för ont ?!
Jag jobbar som en idiot, betalar mina räkningar i tid, äter gröt till frukost (ibland), borstar mina tänder, betalar skatt, hjälper min familj, matar mina djur och städar här hemma.. Vad mer begär du av mig ?


...Du gud, jag gör fan slut nu !

skit jävla bil

ja då sitter jag och anna hos mamma, det är ett jäkla liv från garaget, vilket innebär att det går åt helvete att fixa min bil, vad hade jag förväntat mig med min tur ?! får väl gå till piteå för att jobba ikväll.. jäla skit förbanandes biljävel !!


Fredag

Godmorgon då!
Fredag och Anna kom och väckte mig, hon verkar ha haft en hård natt ;) Vi ska bege oss till mamma för att få bilen fixad sen kanske käka lunch innan jag far till piteå för att jobba , imorgon klockan sju börjar jag på hemtjänsten så vi får väl se om jag överlever, slutar fyra på hemtjänsten imorgon och börjar sex på challenge, men vafan det är pengar och pengar kanske man kan bli lycklig av!

Nu mina vänner ska jag få min bil fixad så att man vågar köra skiten!

jag kommer ha roligt påvägen dit

Låt mig vara barnslig och omogen, jag hinner vara vuxen, jag har hela livet på mig att vara vuxen.. För jag vet att när jag är 70år kommer jag ändå sitta där och ångra att jag inte gjorde mer saker i livet..
Jag vill inte ha barn nu, vilket dom flesta verkar vilja (jag klandrar er inte, jag vill bara inte leva era liv), jag vill inte ha barn och hus, jag vill vara 21år, galen och leva livet, hur många vuxenpoäng jag än samlar kommer jag inte få leva längre så vad spelar det för roll ?

Jag får magknip och ångest när alla omkring mig på en natt blivit så jävla vuxna och mogna, ni skaffar hus, barn, kombi, ser skitprogram på tv och låser fast er i den här byn , pratar graviditet och förlossning och ni får göra som fan ni vill men jag vill inte, kom inte och säg att jag inte lyckats i livet för ni har ingen jävla aning om mina mål, era mål var säkert ett svenssonliv innan ni ens själva slutat kissa i blöjan, det är inte mitt mål..
När jag blir äldre, då ska jag ha ett svenssonliv, nu ska jag ha ett förjävla galet liv..

Det spelar ingen roll hur vi än gör, omän vi sköter våra liv perfekt med välbetalt jobb, 120 ungar så knullar livet oss ändå, vi kommer alla dö och får ingen stilmedalj för att vi lyckades så jävla bra med svenssonlivet.. sorry men så är det.

Jag lever inte för att göra er lyckliga eller förgylla era liv, jag lever för mig själv och jag då också göra saker som gör mig glad och lycklig, så länge man är lycklig ska andra skita i vad man gör !

Ni kanske kommer tycka jag slösar bort mitt liv, men jag har då haft jävligt roligt på vägen dit !jag gör många saker i mitt liv som jag egentligen inte vill, men jag tror att en vacker dag står jag där, ber världen dra åt helvete och har lärt mig av mina misstag..

Andreas vill flytta till Piteå, vilket jag verkligen inte vill.. Jag hatar piteå och så även luleå och har alltid lovat mig själv att aldrig flytta dit, men det är det längsta jag kommer med honom, vilket innebär att jag gör en fruktansvärd uppoffring som mest troligt packar mina väskor, flyttar till en stad jag hatar och känner ingen.. .
det kallar jag egentligen idioti, men jag kan inte vara smart alla gånger..

Jag blir ganska arg på mig själv när jag tänker på det , att jag packar mina väskor för att någon annan vill det, men det känns som att jag inte har något val och krossar hans drömmar om jag inte flyttar..

Men vem uppfyller då mina drömmar ?

Jag har redan offrat så mycke i mitt förra liv, jag flytta till hus med J för att han ville det, jag ville härifrån men han ville ha hus och jag gjorde det. i efterhand är jag glad att vi gick skilda vägar för jag hade inte velat leva det livet idag.. Men visst lärde jag mig nånting av det, FLYTTA INTE I HUS MED NÅGON NÄR DU ÄR BARN! jag var ung, naiv och kär, i efterhand frågar jag mig själv hur jävla dum en människa kan bli, men jag lärde mig nånting och kanske får jag någon extra poäng av gud för det och slipper städa toaleterna uppe i himlen ..

Kom igen !Är det ingen som vill gå en tre veckors bartender utbildning utomlands med mig ?

typ 14.000kr för boende, flyg och utbildning :)

men vem bryr sig om hundra år ?

Ja mina vänner då var jag hemma och jaa, klockan är bara lite över tolv, var inte alls mycke folk ikväll så jag och "nybörjarana" fick gå hem, känns dock lite kasst att bara jobba typ fyra timmar med tanke på att det kostar att köra men så är livet när man aldrig kan få sig ett heltidsjobb eller fast jobb och måste ha tre extra jobb, ingen dans på rosor kan jag lova er..

Iallfall så gick det väl bra ikväll, bra för att vara första dagen och helt lost på en arbetsplats där alla springer omkring och själv har man ingen aning om nånting.. Lyckades att bara krascha två glas, ganska duktigt med tanke på att jag bar betydligt fler än så..
Får väl se hur det blir imorgon när det är fredag och PDOL på samma gång, återstår att se..

Imorgon på dagen är jag ledig, då måste jag upp till mamma som var till luleå idag och köpte nya bromsklossar till min äckliga jävla skitbil för att jag inte hann göra det själv, jag har fan snart lagt ut lika mycke pengar på den där jävla bilen som jag betalade för skiten.. Utgifter på utgifter hela tiden och knappt någon inkomst, märkligt att jag inte sitter hos kronofogden. Också har mobilhelvete gått sönder, UNDERBART nu måste jag köpa ny mobil..
Det var löning i tisdags och det är inte många kronor kvar på mitt kontot efter allt, hur ska jag har råd med en jäkla telefon eller ens leva ? Vi hade tänkt fara på LK men det kan jag såklart glömma, med tanke på att jag inte ens har råd med min jävla biljett..

Jag börjar bli måttlige less mitt jävla liv, allting jag äger går sönder, karljäveln är borta och jobbar hela tiden, jag är tjock som en kossa och det känns som att jag har inte tid att anstänga mig för att gå ner i vikt, det börjar snart bli höst och jag kommer snart doppa huvudet i toaletten och inte ta upp det förrens till våren för är det nånting jag verkligen hatar så är det den här jävla vintern, jag hatar norrbotten och vill fan bara flytta härifrån, långt härifrån, minst 100mil neråt i sverige, men då har jag ju den turen att jag har hittat en karl som redan bott där nere och inte vill dit ner igen..

Har du noterat hur ofta
sanningen gör mer ont än lögnenmen vem bryr sig om hundra år ?

Det börjar närma sig

Ja då var man klar, väntar bara på världens snabbaste Anna som skulle komma förbi! Sen upp till Mamma med Baltazar för att slutligen fara till Piteå, börjar bli riktigt nervös, mest över vars fan jag ska parkera!


yesterday

Picture

Bilder från gårdagen !

Torsdag

Torsdag, jag och B ska ut på en promenad nu och sen ska han till sin mormor för att vara där när jag jobbar, för ikväll börjar jag ju på challenge..
Lördag kommer B hem igen för då kommer Andreas hem och ska fara och hämta honom.

Anna kommer snart förbi, ska försöka lösa hennes kläd/skor-problem för kväll.

asså tjejer..... LOL !

såhär kan man också göra en onsdagnatt !

home

Ja då var man just hemkommen från Linda&Anton, Anna kom även förbi:)
Haft trevligt, bara suttit och snacka skit, det man gör bäst !

Ska snart slå på en film och sova, imorgonkväll blir det ju Challenge för min del, är bara nervös för vars fan jag ska parkera biljäveln!

Pallar trycket !

Ja då var jag hemma då, ska visa senare vad jag har gjort för fynd idag..
nu ska jag ut med baltazar, fara och sola och sen till Linda&Anton.


Imorgon börjar jag på det nya jobbet, spännande!
hoppas bara man trivs och pallar trycket.

Nu drar jag

Nu ska jag ut med hunden, sen drar jag vidare mot nya äventyr !

this is me today !

Dekorera soptunnan ?!

Om jag hade bott i hus, eller haft en egen grön soptunna hade jag lätt köpt någon av dom här dekorerna:)
Dom kostar från 39kr - 339 kr och finns här!

Färgning

Nu ska jag färga håret, går det som jag vill blir det flera färger i håret, men det återstår att se, mina expriment funkar inte alltid, men nästan !

Och jaa, jag använder Mood när jag färgar håret, ASbilligt och sitter faktiskt bra i mitt hår, jag menar hårfärg för 50kr då kan jag lätt färga håret en gång i månaden :)
Sen byter jag hårfärg så ofta så inte vill jag lägga ut några onödiga pengar när det går att komma billigt undan, men det är ju olika, alla hårfärger fungerar inte lika bra på alla :)

Tantrullar

Har jag berättat hur mycke jag älskar mina "tantrullar" blir jäkligt snygga lockar med det, inte i närheten som när man gör med locktång, dom blir mer naturliga med "tantrullar".
Så ett hett tips om ni vill ha naturliga lockar, rulla upp håret efter att ni duschat och ha dom tills det torkat, jag brukar oftast ha dom när jag sover, dock lite obehagligt, men den som vill vara fin får lida piiiiin ;)

I myggornas land

Ja då var man hemma, jag och Baltazar for förbi mamma och C;o för att hämta lite post och sånt, men det slutade med att jag hjälpte till hemma med att kratta och dylikt.. Men en sak är då klar, jag vet ingen annanstans det är så mycke mygg som hos mamma, stackars Agnes hade fått nio myggbett på ryggen under tiden vi var ute och krattade, snacka mygglandet nr1 !

Nu ligger jag i soffan, ska färga håret och sen in i duschen!

Svar till Lena;

Jag har mejlat dig!

getingjävel

Ja då var man hemkommen från jobbet och har just varit ute med Baltazar..

Gissa vad, tror ni för fan inte att jag blev stucken av en geting idag och satan vad ont det gjorde, jag skyller på min chef på frasses, känns bättre att skylla på någon ;)

Nu tror jag att jag ska bege mig mot mamma, så Baltazar får springa lite och hämta min plattång som jag glömt dära ..

som sagt ;D

Ja då har jag och Anna varit i Boden, gått på stan och spanat :)


Som sagt så har jag fått jobb på challenge i piteå, bara lite ströjobb men jag börjar på torsdag och ska jobba hela helgen, vilket innebär en hektisk helg med ytterst lite sömn och mycke jobb ..
Jag och Anna hade ju tänkt fara på PDOL torsdag, men så blir ju inte fallet när jag ska jobba, förlåt för det Anna, men då ska vi istället fara på roadtrip så nu jäklar kommer jag ha råd !

Torsdag;

07.30-12.00 Hemtjänsten
18.00-mitt i natten/morgon Challenge

Fredag;

18.00 Challenge

Lördag

07.30-16.00 Hemtjänsten
18.00 - mitt i natten/morgon Challenge

Söndag
07.30 - 12 hemstjänsten
15.30-21-30 hemtjänsten


Men jäklar vad pengar det kommer bli, kanske man tar sig iväg på en roadtrip med Anna då..

WIEEE

Jag har fått jobb era puckon ! :)

vi ses i piteå på torsdag ! haha

hur långt är en evighet


att kasta sig mot något
från något annat utan att veta
är det mod eller galenskap?hur långt är en evighet?

godmorgon

godmorgon!

nog för att jag inte sovit sen igårkväll men iallafall.. Hade tänkt hoppa in i duschen och sen måste jag ut med Baltazar, det än nackdelen med att ha hund, som nu, det spöregnar ute och vi måste ut, men värst är ändå när det är 30 minusgrader.

Idag är det tur jag har mitt rosa paraply som jag köpte när jag var i halmstad och skulle gå hem från stan och det regnade ..

vi skulle mötas nånstans nere på djupet

....snart snart snart, lite mindre än två veckor kvarjag kvävs i älvsbyn

..när jag gick till jobbet lördagmorgon, sådär tio i sju var det kallt ute, men aldrig att jag skulle tro att det bara skulle vara fyra grader ute.. Alltså förstår ni?! Sommaren är snart över, jag har inte gjort nånting i sommar och börjar få ångest för den här vintern, det värsta som finns och jag vill bara gräva ner mig från november till februrari..


jag känner att jag måste göra nånting, om en och en halv vecka är det här sommarjobbet slut, i slutet av augusti får jag en schysst lön och jag måste göra saker, jag måste resa, lämna norrbotten, jag måste härifrån ! jag kvävs i älvsbyn..

klockan är snart tre

Ja då var det natt, det hör som till vanligheten att vara vaken den här tiden.. Men imorgon är jag ju ändå ledig så, jag och Anna ska nog till Boden, vad vi ska göra är hemligt, som det mesta vi gör..Hade ju tänkt färga håret ikväll, men när Andreas for på jobbet så råkade jag somna, som vanligt men iallfall, kanske hinner färga det imorgon..

jag undrar om jag har förargat någon, skulle vara ganska kul ;) hahha

lite roar små

<3<3<3

 

 jobbet som vanligt

Ja då var man på jobbet, är snart dags för lunch.. fyfasiken vad jag längtar tills den här dagen är slut, det känns som att den här helgen har varit för evigt, men det blir lätt så när man jobbar torsdag, fredag, lördag och söndag..

igår var jag och Andreas barnvakt, låg och såg film och mös medans den lilla Anton låg och sov, idag far Andreas tillbaka och jobbar, hinner bara träffa han en snabbis efter jobbet, men bättre det än inget..


tvätta bilen

Ja då var snart den här dagen slut, då ska jag hem, snabbstäda och sen fara upp till mamma fast mamma är inte hemma, det är bara storebror 1&2 och mellanlillasyster, hade tänkt tvätta min bil också ska lillasyster vara med mig tills mormor kommer hem :)

Det är underligt, jag kör i princip aldrig bil nu för tiden, jag får alltid till jobbet och till affären, hur fan kan det ha hunnit bli så skitit som den är nu ? !

Men nu ska jag återgå till jobbet !

lunchdags

Ja då var det lunch då till klockan tolv, sen är det bara fyra timmar kvar av den här arbetsdagen se ska jag hem och städa innan karl kommer hem , han kommer hem ikväll och far imorgon och imorgon jobbar jag till fyra så det blir inte så många timmar jag får träffa honom, men men ...

on work

Ja då var det lördag och jag sitter på jobbet, jag önskar att det hade varit söndag idag så jag hade varit ledig imorgon men så är det inte fallet..

Somnade faktiskt rätt så bra tid igår, kring tolv, hade främmande då jag somnade men främmandet verkar då ha hittat ut och hem för han var inte kvar när jag vaknade :)

Nåja, nu blir det att jobba, hela långa dagen till klockan fyra !

besök hos mormor

Ja då var man hemma från jobbet, slutade dock för en timma sedan men efter jobbet for jag förbi mormor och hälsade på en sväng, fick mig även mat så nu är jag mätt och belåten!

Ska slå på en film på en stund och sova så man orkar jobba..

Systempåsar

Ja då var klockan nio, eller lite över och jag sitter på jobbet, slutar jobbar alldeles snart :)
då ska jag hem, se en film och sova för jag börjar sju imorgon !
få se om man får sova utan att blir för mycke störd av det där jäkla öltältet, jag har sett massor med folk ikväll som bär omkring på systempåsar så det vankas nog fest..

halva kommun

Ja då var man hemma, ska hoppa i dushen och sen ta en powernap innan  det blir jobb för hela slanten, känner nämligen på mig att det inte kommer bli så mycke sova sen ikväll när halva jävla kommun är ute och super i öltältet 50m från min lägenhet..

nåja, nu dusch sen en liten vilopaus !

borta

ja då har man varit ute och gått/sprungit och solat, är hos Linda och Anton nu..
Ska hem på en stund, duscha och äta lite lunch sen blir det jobb halv fyra till halv tio, känns jävligt tugnt att jobba helg men förhoppningsvis så visar det sig den 27;e augusti :)den har nog skaffa ben och sprungit bort

Ja då har man sett filmen också, bra var den väl inte men den är ju svensk så man kan ju inte försvänta sig så mycke, tyckte mest bara synd om den lilla flickan Lisa..

Nu ska jag leta reda på Ipoden som jag alltid, alltid, alltid lyckas tappa bort, sen ska jag ut på min raska promenad:) kanske går förbi och solar en sväng idag med, skulle behöva bygga lite på min bränna ;)

Snabba Cash

Jag vet att jag är lite efter när det gäller att se filmer och liknande, men nu ska jag iallafall lägga mig i soffan och se snabba cash, Nej! jag har inte sett den ännu, vilket hela sveriges befolkning verkar ha gjort i och med att det där lejdoffret Joel Kinnaman är med där..


Annorlunda hjälmar !

Behöver ni en ny mopedhjälp? Eller hjälm bara för att ni tycker det är coolt, då har jag ett förslag på några coola hjälmar !

hejdå sommaren

Den här sommaren är snart slut, det inser jag när jag tittar ut och ser att det börjar bli mörkt om nätterna..
Den här sommaren har jag inte gjort nånting, jag har inget roligt minne från i sommar, alla andra somrar har jag alltid haft nånting med mig i minnesbanken, ibland kanske inte så bra saker men allt ont har nått gott med sig har jag lärt mig..

Vintern är snart här och jag dör inombords...

Kapsylöppnare på T-shirt ?!

Det nya partytricket ?

Promenad

Om det inte regnar där kring sex/sju på morgonen så ska jag fan i mig ut på en rask promenad minst en timma, det är skönast att göra det på morgonen, knappt några människor ute, lagomt varmt och bra musik i ipoden ♥

tji fick dujag har sökt jobb...‎"jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå.."

Jag ligger i soffan, lyssnar på Melissa Horn och äntligen är öltältet stängt, vilket innebär att det är tyst och skönt här hemma, jag hör bara musiken och akvariet i bakgrunden..


Jag tror jag ska lägga mig och se lite one tree hill och försöka sova, nog för att jag är så fruktansvärt irriterad eller nästan arg, så jag kommer ändå inte kunna sova...
endel är bara för puckade för deras egna bästa, ska det vara så svårt att förstå vad man pratar om ?!‎"jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå.."

Öltält !

Ja nu har jag sovit, somnade där kring sju för jag var så jäkla trött så ögonen föll igen.
Vaknade över att jag trodde jag hade fest, men det var öltältet här utanför, sen vet jag ju att det kommer blir värre fredag och lördag och både lördamorgon och söndagmorgon ska jag jobba..
Känns helt underbart ♥

jag gör som alla andra

 

♥ Sommaren! vem älskar inte varma sommarnätter, bada, sola och visst känner man sig lyckligare av lite sol ?!

♥ Lediga dagar, det finns inte mycke bättre än att få en ledig dag när man jobbat flera dagar i sträck, fastän man oftast inte gör nått vettigt så är det helt underbart !

♥ människor som stör sig på hur jag och Anna roar oss , ni förgyller min dag !

 

♣ Denna jävla åska, jag blir lika nervös varje gång att den ska slå ner i mitt hus och alla mina ägodelar brinner upp och jag inte kan rädda baltazar, jag vet att jag är en hypokondriker, men sån är jag ...

♣ Fula namn på barn, vafan tänker folk med egentligen? Döp era barn  till nånting som inte låter som en gammal kärring eller gudde på 97år och döp dom för helvete inte till föremål eller saker man kan göra..

♣ Gamla kärringar som bara gnäller, mer behöver jag inte säga !

♣ Kärringjävlar i trafiken som ligger i 40km/h på en 90 väg, "det kanske kommer en älgjävel" , gasa eller ställ bort bilen för fan, väntar ni på att hela stolpen ska bli grön eller vad är det ?


ge mig en tågbiljett

fan vad less jag är min lägenhet, älvsbyn och ja tamefan norrbotten med !
här hemma är det stökigt, tror ni jag tänker städa?! ingen risk! i älvsbyn går det inte göra mycke, du kan inte ta en fika efter sex för då har allting stängt, det finns ingen pub så du kan gå och ta en öl och bara sitta och surra med vänner (vänner och vänner...)

jag vill åka bort, neråt i sverige, där det är vackert, människor som springer om varandra, ingen känner ingen och du kan ta en öl på en pub en tisdag utan att vara alkolist, du kan säga hej till någon utan att ha varit otrogen..

Nu ska jag lägga mig i soffan och tjura för att jag inte har råd att åka bort ..


Hade jag bara haft en snygg klänning, någon som vill åka på roadtrip med mig fast har kört för långt, högt hårfäste, fulbrunt hår, varit pepsi max fantast och nakenbilder på mig själv på någon annans dator, då hade jag nog varit lycklig !

a♥
...helst skulle jag vilja till göteborg, ge mig bara 3000:- någon ?!

garderoben

Det känns som att jag har världens minsta garderob, eller så för mycke saker.
Men en tjej kan aldrig ha för mycke saker/kläder i garderoben ;)

Men nu är det då iallafall städad ! vi får väl bara se hur länge det håller, har en tendes att riva ut allt när jag inte vet jag ska ha på mig för kläder ;)


Home sweet home

Ja då var man hemma från jobbet, fruktansvärt skönt må jag säga!

Nu ska jag städa lite här hemma hade jag tänkt, sen försöka att inte vila middag idag så man somnar nångång ikväll..

var och solade efter jobbet, råkade somna och när solariet slog av var jag dödssäker på att jag var hemma och hade fått strämavbrott, haha !

Ponaniboken...

...jag vet att ni så jävla gärna sjulle vilja läsa, för i denna bok står det allt, snyggast till fulast, mest korkade tjej på byn, vem som ligger med vem och allt skvaller som finns :)
& dom enda som får jag läsa den är Jag, anna och en tjej till !

Vad liknar den ?

Godmorgon på er!

själv har jag inte sovit nått inatt, är faktiskt inte det minsta trött, det verkar som att jag bara behöver sova varannan natt så klarar jag mig fint ! får se hur mycke sömn man kommer få dom närmsta dagarna med tanke på att jag ska jobba på dagarna och ha en massa fyllon utanför fönstret på kvällarna och nätterna!

nåja, nu ska jag gå och göra mig klar för dagens jobb, känns underbart att sluta ett idag :)


Den här bilden är från när jag var med Anna,
vad tycker ni det liknar ?
jag vet redan vad jag tycker(ni måste ha liiite fantasi)

Bilder från våran AC-kväll !

Bilder från när jag var med min ponanivän Anna ♥
natt

klockan är natt och jag sover inte, kan inte sova! så är det bara och jag ska snart på jobbet, min klocka är ställd att ringa tio i sju, vilket är om två och en halv timma ungefär :)

nu ska jag....


..göra nånting

älskade anna

jag vill faktiskt bara Annas bästa ♥

ponaniboken

Jag har faktiskt namnsdag idag och ingen tårta har jag fått, jävligt beviken..
men däremot har jag fått spendera hela dagen och natten med Anna, hon sov över här hos mig nu när det är karlfritt, vi sov i samma säng, tillsammans med Baltazar..

Idag har vi gjort bus, så mycke mer kan jag inte säga.. Vi håller på att göra en mycket vacker bok som ni ALDRIG kommer att få läsa, men jag vet många många många många många av er som skulle göra nästan vad som helst för att få se den och sprida saker vidare, haha !

Imorgon iallafall så blir det jobb, men bara till klockan ett, vilket känns himla skönt.. Sen är det jobb hela helgen med, men sånt är livet :)

några glas vin senare

Ja då var man hemma, Anna sitter här bredvid med sin dator..

Idag efter jobbet så kom Anna förbi, vi for ut och satte oss i konradsparken, har suttit där hela kvällen, druckit något vinglas, pratat killar, snoppar, kärlek, ponani och gjort en väldigt vacker bok ! ♥

Bilder kommer senare för just nu orkar jag inte lägga upp några, helt otroligt att jag inte somnat ännu för jag sov ju inget natten som var och har jobbat idag, men jag kommer nog sova förjävla skönt ikväll ! :)


Fancybög vs nazistjävel

Godmorgon

Nu gå vi ut och går, sen drar jag på jobbet :)
slutar halv tre och då ska jag ringa min kära vän Anna :)


this is how i look today !


AC_FEST_SOM_FAN !

Ja klockan är snart halv tre på natten och jag kan inte sova..

Har däremot planerat en AC-fest (ni som fattar ni fattar, ni andra fuck you) imorgon med Anna, Nej ni är inte bjudna, det är bara vi som är med i ponanigänget som får komma, det vill säga jag, anna och ponani prinsessan..
Dock till min stora besvikelse blir det bara jag och Anna, skulle mer än gärna vilja att prinsessan var med.

vi ska bränna bilder, dricka vin (jag är ledig onsdag) och leva som ett äkta ponanigäng gör :)


förra årets incident på ponanifesten hade vi tänkt undvika, den här gången har vi vinflaskor med skruvkork

det är fan humor

baby i miss you

älskling, ja kan inte sova
&
det är tomt här hemma


baby come home

jag älskar HM!

var in på H&M;s hemsida, jag blev kär och loggade ut :)
det är knappt tresiffrigt på mitt konto nu för tiden så det blir ingen shopping, men när det trillar in en lön ska jag shoppa ;)

allvarligt, hade jag inte haft en karl i lägenhet eller haft en karl som gillar rosa hade jag fan lätt köpt sånna här handdukar, så jäkla söta ! 59.50:- dom andra är kostar 49.50:-


& hur gulligt var inte det här påslakanet ? 199:-/249:-
& kolla in duschdraperierna :)såklart måste man ju ha en matta som passar handdukarna och bordstabletter :)och söta kökshanddukar:)


och glöm inte kudden ;)


_______

sen får vi ju inte glömma alla kläder jag vill ha :)
okey det här är ju inte alla för då skulle det ta upp flera sidor på min blogg, men lite av det iallafall :)
6pack ringar 29.50:- / 5pack armband 69.50:-

måndagkväll

Ja då var det måndagkväll, vilket innebär att min arbetskväll är över och jag borde verkligen lägga mig tidigt ikväll så jag orkar upp halv sju imorgon för att gå ut med hunden innan jag far på jobbet..
Slutar halv tre imorgon, vilket känns som flera timmar tidigare än alla andra som slutar fyra, är det bra väder hade jag tänkt ta med mig Baltazar till stugan och bada, är det dåligt, ja då gör jag nånting annat :)

var inte så jävla bitter !
jag blir så jävla less..

Jåwhänna - 17år

Jag kan inte göra annat än skratta åt mig själv !
ibland älskar jag fan mig själv, jag får skylla på att jag blev tappad i en stentrapp som liten :)
v

17år i staden

Jag kämpar med att ladda upp min musikvodeo som jag gjorde här för någon dag sedan, dock går det inte så fort, heller inte så bra men nångång kanske jag lyckas :)

tills dess får ni kolla in alla mina andra videor !

Videoblogg

Videoblogg från igår påväg hem från Western Farm !

Märkligt

Jag slutar aldrig att skratta åt test där man tydligen ska få veta olika saker, nu tänkte jag ta reda på när jag ska gifta mig, som det känns just nu har jag inte tänkt gifta mig, det går ju ändå bara åt hevlete för folk som gifter sig, det verkar som att direkt man sätter på sig en ring ska det jävlas, då spelar det ingen roll om det är förlovning eller giftemål..


När ska du gifta dig?

Räkna ihop poängen så får du se!

[X] Du vet hur man kokar kaffe
[X] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[X] Du tvättar dina egna kläder
[X] Du röstar
[X] Du kan laga mat själv
[x] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 6

[ ] Du kommer till skolan/jobbet tidigt varje dag
[x] Du har alltid en penna på dig
[X] Du har aldrig fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[x] Du gillar att gå ut och gå själv
[X] Du har tittat på pratshower
[] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 4

[X] Du vet hur man diskar
[X] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[/] När du säger att du ska göra något så gör du det
[X] Dina föräldrar litar på dig
[x] Du kan klippa gräset
[X] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[x] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Du pluggar när du måste
[x] Du slöar inte i skolan/på jobbet
[x] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.
TOTALT: 9.5

[X] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det
[ ] Du tränar regelbundet
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[ ] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[X] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver
[/] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[X] Du kan skriva snabbt.
TOTALT: 3.5

[X] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[x] Du har varit på ett tupperware party
[X] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[ ] Du har fler räkningar än du kan betala
[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[X] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[X] Du använder Internet varje dag
[X] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 7

Jag kommer gifta mig när jag är: 30år tydligen, det är ju 9år kvar dit så den som lever får väl se..

Jag älskar dig

vad som än händer, hur många broar jag än raserar,
så finns du vid min sida..

du är det bästa jag har
det vackraste jag sett

&
jag älskar digOm jag ger dig alla mina pengar, stannar du hemma då ?

Ja då var vi hemma, har varit hos svärfar och ätit rökt fisk och potatis, var fruktansvärt gott!
Sen for vi till Linda, Anton och David, gratta David som fyller år imorgon och bara umgicks..

Dom stora pojkarna ligger i Antons rum och leker..


...och som vanligt spårar det ur.Sen var vi och lämnade bilen hos mamma för att Andreas far ju imorgon..
Jag önskar det fanns nånting jag kunde göra för att hålla honom hemma och inte börja ha honom borta två veckor och hemma en, kanske om jag kör över hans ben så han bryter det och blir sjukskriven ?! hmm tål att funderas på ;)

Bilder från gårdagen

Ja då var det söndag, imorgon far min älskade älskade karl och jobbar, vilket inte alls är populärt här hemma.
Och just det ja, imorgon är jag och Anna med i NSD, det får ni ju bara inte missa, hahaha !

Gårdagen var trevlig på Western Farm !
Från gårdagen..

Som vanligt hittar ni flera bilder här eller så på min facebook, men där är det bara mina vänner som kan se bildern :)

vi drar till grannkommun

Ja då var man hemma från luleå, Anna har gjort mat (oj så duktig hon är) hon har även färgat mitt hår :)
Nu sitter jag med en kall rosa panthern och väntar på att min karl ska duscha färdigt så jag får erövra toaletten och göra mig i ordning..

för ikväll blir det Boden !

nu luleå

då var det lördag, far till Luleå nu och kommer hem ikväll, gör mig i ordning och sen blir det Boden :)
nästan fyrkanten runt på en dag med andra ord..

inatt satte jag i mitt löshår, dock blev jag jävligt missnöjd för att håret var sämst, det lossnar hår hela tiden från det och jag blev så arg så jag höll på spränga mig själv i bitar. just nu är det lite olika färger på det, så ikväll innan det blir boden hade jag tänkt hinna färga det, förhoppningsvis hinner jag det så jag slipper skämmas !

måste komma ihåg att köpa en doppväramre till akvariet också..

godnatt

smart citat av ingen mindre än mig själv !

‎"hade jag haft en snopp hade jag ollat på kommunhuset"

ful flickvän förresten :)

Ful flickvän förresten, passar dig perfekt !
Haha !
Snart är min karl hemma igen och jag har just haft främmande av lilla lillebror och Tomi, dom blev inte så långvariga men det är ju bättre än ingenting..
Imorgon på dagen ska jag till Luleå med Anna, ska gå på stan en sväng (fastän jag inte har några pengar) och hämta lite saker från hennes lägenhet, blir perfekt, ska komma ihåg att sätta kameran på laddning för om jag känner oss rätt kommer vi att spåra ur ;)


i love it

10 sanningar

1. folk som whinar är avundsjuka. (trust me i know)

2. sålänge du är "lycklig" så ska folk ta och skita i vad du gör.

3. att vara bitter är enklare än att vara glad.

4. du kommer aldrig att finna lycka i livet, du kommer bara att lära dig att leva i tristessen.

5. Ingen bryr sig om vad du säger, fastän det verkar som det..

6. den som säger sanningen till dig är en riktig vän.

7. folk förändras inte, hur mycke man än önskar

8. man kan inte leva utan kärlek.

9. aldrig blir man nöjd.

10. alla screws you over, over and over.

som ingen annan vet

jag har en hemlighet *

löshår

dålig uppdatering idag, kan ha och göra med att jag sov in i det sista och sen for på jobbet och nu har jag kommit hem, överväger att sätta i mitt löshår ikväll men jag får se, då måste jag färga håret också så det blir samma färg.. Vilka världsproblem jag har !

sen är jag jäkligt sugen på grillad kycklig, så jäkla gott !!!

försökte ladda upp lite filmer igår, men det gick åt helsike som vanligt.


Imorgon blir det Farmen, har ju fått ledigt i helgen och ska passa på att göra nånting med min karl som  nästa vecka börjar om att jobba :)

ge mig ett nattjobb

Nu är akvariet klart, jag och Andreas ligger i varsin sida av soffan med varsin dator, Andreas ligger och skrattar till någon urkorkad och dum serie..

Själv hade jag tänkt gå ut med hunden innan jag lägger mig för kvällen, klockan är ju ändå två på natten..
Varför har inte jag ett nattjobb ?!

löshår ?!

Jag sitter i soffan och tittar på mina två akvarium, funderar om jag ska börja fylla det stora, det kommer ju ändå ta halva natten så..

Funderar också på att sätta i löshåret någon dag, känns bara jävligt jobbigt att göra det på sig själv för det tar sån tid, men men, det som inte dödar det härdar ;)

Jag saknar mitt löshår !

städande

Ja då var klockan snart tio, har varit hemma ett tag från jobbet och håller på att fixa akvariet, ska även ladda upp lite saker ;)

Men nu ska jag återgå till mitt akvarium !

dåligt uppdatering

japp jag vet att det är dålig uppdatering, var i stugan igår till idag med Andreas, Emil och Jens, nu jobbar jag och ska fortsätta med det så vi får höras senare :D

Shopping


Nu ska nog jag och mina älskade karl & son gå och sova, (nog för att Baltazar redan ligger nedanför soffan och sover), iallafall så tänkte jag och andreas göra nånting skoj imorgon med tanke på att det är minsta sista lediga dag i veckan, vi har många förslag på saker så vi får se vad det blir, beror mycket på väder och vind också !


Jag berättade ju att jag var till stan igår (alltså i förrgår egentligen)
&
här är min nya videokamera ! ♥


också köpte jag ju present till Meja :)


Köpte ju även tre linnen och en huvtröja till mig själv, tre linnen för 60:- tillsammans och huvtröjan för 99:- ! det är fan inte illa må jag säga :)

Bilder från Tisdag !

Jag har äntligen fått över bilder till datorn, ni hittar dom hära som vanligt ! :)


Anton, Baltazar och hans nya kompis ymer :)


Det finns ingen förklaring


Ett gott skratt

Här får ni er ett gott skratt, jag har hört att det gott skratt förlänger livet och jag vill inget hellre än förlänga era liv så varsågod, här får ni Annas egenfilmade videoblogg !


glöm inte att gå in i kategorin "min egna filmklipp" där ni hittar en massa andra saker som kan underhålla er en varm sommarnatt !

Kväll med Anna

Då var jag hemma efter en kväll med Anna, vi gjode oss lite vackra filmklipp som kanske nångång kommer upp här på bloggen, anna gjorde en videoblogg och jag satte ihop några helt fantasiksa musikvideor :)

Nu iallafall ska jag föra över lite saker till datorn och skratta tills jag håller på att dö, sen ska jag göra som Baltazar och sova :)

städdax

Ja nu är jag hemma från jobbet och håller på att städa lite, ska fortsätta med det och senare kanske vara med Anna, är ju nämligen ledig imorgon så :)

Snart slut på jobbkvällen

Ja då var snart den hära jobbhelgen över, då ska jag hem och hämta min karl och sen ska vi handla..
påtal om mat så har jag gått ner två kilo sen jag bestämde mig för att minska i vikt, dock så brukar det alltid gå fort dom två första veckorna och sen sakta, men det problemet får jag ta då :)

imorgon är jag ledig, sen jobbar jag torsdag-tisdag nästa vecka, ska försöka få någon som jobbar för mig söndag så jag hinner umgås med Andreas lite innan han far och jobbar.

Och det glömde jag kanske berätta men igår köpte jag mig ju en videokamera, så nu är det bara filma tills jag inte orkar mera, känner på mig att det kommer bli mycke svammelfilmer för mig och Anna.

nåväl, nu ska jag fylla i lite lönepapper och sen tar jag kväll och går hem !

hahahaha

Jag älskar telefonsvarare, speciellt sj;s !
Hahahaha

Det här är humör på jävligt hög nivå ;)

dom ringer hem till folk och driver med dom, jag dööööör !

spöa skiten ur hon :)

just nu sitter vi hos Linda och David med Emelie och Roland, har varit hos roland ikväll och grillat, ätit tårta och umgåtts :)
imorgon är det jobb, fast dock kväll så jag hinner ändå få mig en sovmorgon, känns förjävla skönt ska jag ta och berätta för er, sen hade jag kanske tänkt försöka få ledigt i helgen, jobbar ju så jäkla många helger och i helgen är ju andreas hemma så förhoppningvis kan någon vikarie ta det :)

nu ska jag gå och spöa Linda i badminton ..

från piteå

Ja då var det måndag och vi har just kommit hem från piteå, vi har köpt present till svärfar som vi snart ska fara till och grilla, också har vi köpte present till Mli;s lillbejbis som snart kommer att titta ut, fast dom får inte presenterna förrens den bestämt sig för att komma ut till oss andra :)

Också köpte jag present till Evelina, Lars och Meja, eller det är ju till Meja, klart hon ska få en present för att hon kommit till världen ! Råkade även slinka ner ett kädesplagg åt Anton, jag kan inte låta blii!! Andreas säger att jag kommer att skämma bort Anton och Mli&Pers bejbis, men det bryr jag mig inte om :)

Nu ska jag packa ihop mig och min karl och min son och fara !

bilder kommer senare för kameran vill inte flytta över dom just nu

jag vill ha ett stooooort

I veckan har Andreas lovat att hjälpa mig att fixa akvariet så att jag får starta det nångång, jag vill ju inte ha mitt lilla akvarium, jag vill ha det stoooora (som jag dock inte har betalat till Anna ännu, bra minne jag har)..
Sen blir det antigen att sälja mitt gamla akvarium, men samtidigt är vi sugen på en liten sköldpadda ;)
den som lever får väl se hur det blir.
min stjärna

resize_image_858 (MMS)

min stjärna:) dock dålig bild men den bästa jag har för tillfället, ska be min karl ta en ny MEN KAMERA VILL JU INTE! och den här bilden är från mobilen för att jag mobilbloggar, japp! jag har lärt mig med det :P

Lite lustigt, men lätt värt

min kamera har gått och blivit dum i huvudet eller så är det datorn, nånting av det vill inte föra över mina bilder till datorn så ni får några nya bilder sen när jag sprängt skiten och köpt nytt !


hur som haver så ska jag boka biljetter till LuleåKalaset nu , lite kul att om man köper en biljett vid grinden kostar det 500:-/kväll men om man köper förköp så kostar det 500:- för fredag och lördag, lätt värt att köpa förköp, omän man bara råkar fara dit en dag så har man då inte förlorat nå pengar.

Undrar vem den skyldige är ?

Ja då var tårtan klar sedan ett tag tillbaka, Karln sitter på golvet i sin `bigboy`-puff och gissa vad han gör ?!

Baltazar ligger ute på balkongen, han skulle nog kunna flytta ut dit om han fick, hela dagarna när jag har balkongdörren öppen så ligger han där och spanar :)
(om ni ser i bakgrunden så är det rester av en av mina blommor, undrar vem den skyldige är ?!


tårtbakande

Såja nu har jag varit och handlat, handlade till tårtan jag ska göra och kyckling som jag ska grilla imorgon när dom andra tjockisarna grillar sitt kött.. Ska verkligen gå ner dom här kilona så det är bäst att ta det hela på allvar och tänka på vad man äter, men en dag i veckan får jag äta vaaaaad jag vill :) det är jag faktiskt värd, jag tror det blir lördagar .

Ikväll tvättade Andreas min bil, det var duktigt gjort! Nog för att det var hans skyldighet för att det är han som använt den och smutsat ner den så det såg ut som att vi hade lackat om den till beige..

Nu mina vänner ska jag göra tårtan tror jag, eller först ut med Baltazar sen tårta !

BTW, jag ska INTE se fotbollen, fyfan så tragiskt att glo på en gäng karlar som jagar en boll och det blir typ två mål på tre dagar, tacka vet jag handboll där det händer grejer hela tiden :)

Dom här blommor fick andreas av mig igår :)
oj så snäll jag är, 10 rosor och förgen var riktigt mysig, dock ser färgen inte riktigt ut som på bilderna men vem bryr sig om hundra år ?

ni förstår inte min glädje !

Ja då var alldeles snart den här jobbkvällen över och imorgon är jag ledig, ni förstår inte min glädje efter dom hära sex jobbar dagarna ! till veckan blir det lika mycke jobb som det var i veckan, känns tugnt med torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag och tisdag jobb men jag kan inte göra nånting åt det..

Hur som haver, nu när jag går från jobbet ska jag och handla lite, ska nämligen göra tårta när jag kommer hem till svärfar som vi ska uppvakta imorgon :)

En dag på stranden

Ja då var det söndag mina vänner, idag är det jobb som står på schemat, har redan jobbat halva dagen, slutade elva och då for vi till stugan och solade oss lite, eller jag och Andreas solade, Baltazar badade, skvätte ner oss med vatten och spruta sand på oss..


Syster var också i stugan och tog med Baltazar på en båttur, vilket inte är det lättaste med tanke på att han aldrig kan sitta still, han jagar åror och springer omkring i båten så man tror att man ska tippa ..


adjö

nu drar jag vidare mot grannkommun eller så långt soppan räcker, bara jag är hemma imorgon halv åtta på morgonen när jag börjar om att jobba : )

då går jag och sover !

Ja då har jag just kommit hem från jobbet, ska gå och duscha och sen ut med Baltazar, eller tvärtom. Vars karln är har jag ingen aning om (som vanligt), han är väl och drället nånstans, jag ska då inte ringa och säga att jag är hemma för efter typ fyra eller fem veckor borde han veta att jag slutar jobba klockan åtta..
jag ser väl när han kommer och är han inte hemma när jag ska sova låser jag dörren och går och sover..

Ikväll har det faktiskt varit en ganska lugn och skön kväll på jobbet, hela dagen har som varit ovanligt lugn känns det som, hoppas det blir lugnt imorgon med så jag slipper springa genom alla trappor .

Får inte jag, ska ingen annan heller få !

nu har karljäveln kommit hem från jobbet och har ledigt i åtta dagar, Ja vissa har det bra! själv ska jag tillbaka och jobba på typ 20 minuter, sen får vi se om det blir piteå, beror på väder och vind, kändes inte roligt att fara om det bara ska regna..

Jag har beställt regn alla helger i juli bara så ni vet, för jag jobbar och då ska ingen ha glassar väder om jag tvingas jobba, att jag är elak och självisk är ju ingen nyhet :) så skyll på mig när det är dåligt väder :D måndag får det gärna vara bra väder för då är jag ledig !

Då var det bestämt

Ja då har jag ätit min lunch, jag och Baltazar ska ut på en långpromenad snart innan jag far tillbaka på jobbet..
Idag köpte jag faktiskt rosor till min karljävel, vi får väl se om han ens ser dom när han kommer hem och om han ens vet att det är blommor! Min bitterhet tänker jag inte förklara för er för ni skulle ändå inte bry er såå..

Sen har jag bestämt att jag ska fara på PDOL på torsdag, Dead by april spelar ju och jag är ledig fredagen, den ENDA (fattar ni) DEN ENDA fredagen jag är ledig på hela jävla sommaren är fredagen då det är PDOL så då kan jag ju vara vaken länge och give the iron på torsdagen, eller så kan jag ju göra som resten av befolkningen och dricka öl varje dag jag är ledig, vilket blir måndagar och onsdagar oftast.


Anna blev pippad i örat idag av min telefon, det var iallafall vad hon sa ;)

Lediga timmar

Ja då var det lördag då, har just jobbat klart mitt första pass, ligger på sängen med en kopp yoghurt och en banan och Baltazar flåsar här bredvid..
Jag hade tänkt att jag och han skulle fara till stugan nu på mina lediga timmar så han får springa och bada :)

Börjar om att jobba halv fyra och efter det beger vi oss till piteå.

Gonatt då eller nå

Ja då var det kväll och jag har just lagt mig i sängen för att sova så jag orkar upp och jobba imorgon.
Ikväll efter jobbet for vi till Linda&David och grillade, men jag åt bara en majskolv, tackade nej till kött och potatissallad med tanke på det jag skrev tidigare angående att jag skulle loose some weight !

Imorgon är det jobb, från morgon till kväll men är ju ledig några timmar mitt på dagen, vad som händer då vet ingen om, inte ens jag .

nåväl, nu ska jag slå på en film !

på jobbet

Ja då sitter jag på jobbet, som vanligt känns det som..
Imorgon och söndag är det jobb med, så det blir lugnt ikväll, börjar ju faktiskt halv åtta imorgon så jag måste ju kliva upp före sju och hur jag ska orka det utan att ha sovit middag idag, ja det blir en gåta..

imorgon när jag slutar jobba klockan åtta blir det nog piteå låter det som på min karl, men det återstår väl att se för är det nånting jag lärt mig om karlar så är det att vindarna vänder fort.

Mot myggbett

Nu har jag just duschat, ska föna håret och sen gå på apoteket och se om dom har nånting mot kliande myggbett, inte dock till mig själv för jag har inte blivit störd av mina myggbett, men min älskade karl har, jag är så less klagandet om hur det kliar så jag ska gå och se om det finns nånting som får tyst på honom :)

Använde mitt nya schampoo och Balsam idag som jag fick av min stora lillasyster när jag fyllde år, det luktade himla gott :) Men nu luktar jag mest bara choklad från min hudlotion, luktar riktigt gott och är billigt. Jag har både cocoa, satsuma & cocos :) Så vill ni ha en body lotion som luktar gott och är billigt rekomenderar jag den hära.

den här använde jag idag!


jag säger ingenting mera

Nostalgi

idag när jag var ute och gick, Håkan sjöng högt i mina billiga hörlurar "vi är inte sånna som i slutet får varandra" och det luktade nyklippt gräs, det är stunder som då man verkligen känner att man lever, det är stunder som då man saknar tiderna som var. det är stunder som då man saknar att vara ingen bland alla.


när jag gick där med mina tygskor saknade jag dina bredvid, saknade jag sommaren med oss och jag saknade livet som rebell, när vi bad världen dra åt helvete och gjorde precis som vi ville..
jag saknade sena sommarnätter och sommaren 2007, då allting hände, då ingenting gick åt rätt åt och människan jag älskade krossade mitt hjärta tillsammans med någon annan, när vi satt på bänken och det spelades högt ur våra högtalare "sola bada ute och grilla, Britney spears har rakat sin frilla" och den sommaren är oförglömlig.
alla somrar är oförglömliga och alla somrar förknippar jag med älskade Håkan, min älskade Håkan.
det hände så mycke 2007, jag tappade den jag älskade och hittade tillbaka, jag dansade barfota i sommargräset med vänner som man inte hittar någon annanstans, vi försökte erövra världen men det slutade i allt för mycke alkohol och allt för många munnar som möttes..

förra sommaren är inget undantag, jag tappade så mycke men fann desto mer.. jag fick hjärtat krossat av inte bara en utan flera, fler än jag har fingrar på min högra hand, jag hittade min gamla rostiga kärlek med någon annan och den rostiga kärlek blev nånting nytt, nånting nytt att hoppas på och jag åkte 140mil för kärlek, hög på kärlek.. Så blev hjärtat brustet igen, av det nya, det pirriga och det är inte konstigt att hjärtat saknar endel delar efter alla dessa somrar..Halsbanden vi en gång delade finns inte längre kvar, så heller någon av dessa två kärlekar.. minns du när vi delade jin&jang, minns du när vi sa att vi skulle hålla ihop tills vi dör, jag gjorde det, jag höll ihop tills jag dog.. inombords.


Jag blir alltid nostalgisk på sommaren och det är inte förrens efteråt man förstår vad man en gång hade..

farväl

Nu har jag varit och solat och handlat lite mat, inte alls mycke mat men lite..

ställde mig på vågen igår och övervägde att anlita någon som skjuter mig, men så blev inte fallet istället blev jag arg och gick och la mig igen. Måste ta tag i mina älskade kärlekshandtag och säga farväl till dom. Det finns väl en gräns för mullighet och säg vad ni vill men en tjock kropp är inte vackert, kanske en mullig men inte en tjock enligt mig ! hur andra ser ut är upp till dom, jag kan tycka någon jag känner är väldigt vacker omän den har hundra extra kilon, men att titta sig i spegeln och försöka intala sig själv att "mulligt är gulligt" nä det funkar inte för mig..
så nu är det dags igen, att ta farväl av dom där extra kilona, jag klarade det sist och gick ner från 90kg till 75 , nu väger jag inte 90kg heller inte över 80kg, men jag ska ändå gå ner, iallafall 8kg..


so wish me luck*

jag vet vem är jag när jag är hos dig

Nu hade jag tänkt gå och sola, sen förbi affären och handla lite mat för det ekar i vårat kylskåp.

Till veckan har Andreas ledigvecka, då jobbar jag alldeles för mycke och hela långa helgen, just det kan jag ogilla med mitt jobb, att jobba helger när ens älskade är hemma. sen kommer han fara till Umeå, jag blir irriterad över att bara tänka på det, han ska alltså börja vara borta två veckor och hemma en, helt värdelöst !

Fredag

Ja godmorgon då :)

Ja hör och häpna så är jag vaken, bad Andreas väcka min innan han for på jobbet, lika bra att vakna nu så man orkar upp imorgon och på söndag för att jobba.. Idag jobbar jag kväll, börjar halv fyra och fram tills dess vet jag inte vad man skulle ha gjort, ska iallafall plocka ihop lite här hemma och göra mig någon frukost !

Helt sjuktTittar ni på tv3 dokumentären om samlare ?!
Det är helt sjukt (!) hur kan folk samla på sig sådära jäkla mycke saker egentligen ?


Ni kommer att kunna se det senare på Tv3play :)

smart sätt att lära sig gå på pottan


My Wee Friend ser ut som ett svart klistermärke. Det sätts fast i botten på en flatbottnad potta. När barnet kissar i pottan förvandlas det svarta klistermärket till ett roligt ansikte som ler mot barnet och uppmuntrar till mer användning. Det glada ansiktet är kvar tillräckligt länge för att barnet ska hinna resa sig och bli nöjd med resultatet.
Sedan mörknar det igen, redo för nästa användning.

My Wee Friend räcker upp till 6-12 veckor och utstrålar ett glatt leende vid varje användning.

Finns med 5 olika motiv:
-Gul glad bil.
-Turkos glad kossa
-Gul glad blomma
-Rosa glad gris
-Gul/grön glad larv

mensvärk

Jaa så var det kväll igen, jag har sovit i princip hela dagen från det att jag kom hem från jobbet, var helt slut i kropp och själ och en mensvärk som är ett helvete gör inte saken bättre.
Nu ska jag lägga mig och se en film och invänta min karl !

det blev jobb

Ja mina älskade läsare, min tanke var ju som jag skrev tidigare att jag och Baltazar skulle gå förbi Linda och Anton, så blev inte fallet, vi gick ut, var påväg och så ringde jobbet, så vi gick hem igen och jag for och jobbade, kom just hem därifrån, som vanligt är man aldrig ledig när man tror det.. Men det blev ju någon extra timma, vilket innebär pengar.. Tackade dock nej till att jobba ikväll också, kände att jag inte orkade, har inte sovit nått inatt, jobbar kväll hela veckorna och ska jobba kväll imorgon och delade turer både lördag och söndag.

Nu ska jag gå ut med Baltazar och sen försöka få tag i Lööve Ponani !

Godmorgon

Inte blev det nån sömn inatt, men jag hinner sova när jag blir gammal och inte orkar gå upp ur sängen.
Jag har just gjort en matlåda till min karl som såg så ledsen ut när han berättade att han inte hade någon, nu väntar jag på att få fara och lämna in mercan några meter ifrån vårat hyreshus sen ska jag och Baltazar gå en långpromenad, kanske se om Linda och Anton är vakna, dom brukar ha en tendens att vara det. men bäst man ringer innan ifall Anton har bestämt sig för en sovmorgon :)

Men nu ska A få en puss innan han far på jobbet !

en sak vet jag
folk kan inte förändras...

jag funderar på löshår igen

... det ligger i garderoben och väntar.


häftiga barnrum

Har jag bara råd att ge mina barn ett otrooooligt häftigt barnrum så ska dom få det, kolla in bilderna nedan, så fruktansvärt häftigt, hade jag varit lite hade jag lätt velat dom här rummet :)
i mina barns rum ska det vara mycke färg !


Gonatt

Nu är det natt, jag hade tänkt försöka sova, tråkigt bara att våran lägenhet snart brinner upp för det är ungefär 800 grader som Ebba grön sjunger, även en miljon mygg som är inneboende här har vi. Sen mensvärk på det, ja det kan fan inte bli mycke mer underbart livet !
Mina två pojkar ligger och snarkar sen någon timma tillbaka, andreas vaknade till för ett tag sedan, frågade vad klockan var och om jag var riktigt i ordning som var vaken..

Och påtal om min karl, ikväll när jag kom hem från jobbet hade han städat här hemma, gissa om jag blev glad och slippa göra det  direkt efter jobbet, så en stjärna i himlen till honom, eller ett diplom om han så önskar :)

Bejbis

När den dagen kommer att jag väljer att skaffa barn (eller vi ska jag väl säga), vilket är om något år, kanske två-tre år som läget ser ut idag, iallafall när mina barn kommer till världen finns det några saker jag ska köpa. En av dom sakerna är den här twilight turtle;


Twilight kompisarna förvandlar ett barns rum till en stjärnfylld natthimmel och gör läggdags som dagens höjdare.  Innifrån dess plasthölje projekterar Twilight djuren en förtrollad stjärnbild på rummets tak och väggar i tre olika valfria, lugnande färger och lyser upp rummet som en nattlampa.  Twiligt Turtle, Twilight Ladybug och Twilight Sea Turtle (med 5 utrotningshotade havsdjur* avbildade på skalet) gör det roligare för barn av alla åldrar att gå och lägga sig på kvällen. Släcks automatiskt efter 45 minuter

Det har även kommit upp en ny kategori där söta barnsaker kommer att hamna, det är så mycke enklare att kategorisera allting och nu när alla verkar vara i barnsvängen så kan det kanske vara kul att se lite annorlunda och söta saker man kan köpa till sina barn :) så varsågoda alla föräldrar och syskon, här är en kategori till er !

 

 

 

 

myggjävlar

Onsdagnatt då, det har varit ganska mycke idag, därför har det varit lite kass uppdatering..
Jobbade iallafall ikväll, sen var vi och hälsade på Mli, sen förbi mamma..

Imorgon måste jag stiga upp sju, fyfan jag dör nästan hellre av att bli uppäten av mygg, hur som helst så ska jag bara lämna in bilen och sen fortsätta sova!
Hoppas att det blir fint väder imorgon med, för då far jag och Baltazar till stugan och steeeker :D

en sak vet jag

...du kommer aldrig att finna lycka i livet, du kommer bara att lära dig att leva i tristessen.jag blir så arg när det blir fel !

Ja då har karln kommit hem och vi har burit upp akvariet, tanken var att vi skulle sätta silikon ikväll, jag skickade min karl förut ikväll och köpa det åt mig, men det blev fel och som vanligt så ska man ha rätt ska man göra själv.
Så jag får väl köpa den där jävla siliconen själv imorgon och fixa det imorgon då, när jag då ska hinna det för imorgon är det jobb och som vanligt hundra andra jävla grejer som ska göras och jaaa jag är på jävligt dåligt humör, jag blir det när det inte blir som jag tänkt mig !

Nu ska jag lägga mig i soffan, inte göra någon nytta alls, jävlat inte röra ett enda finger !

Morgonst*nd har guld i ....

Godmorgon!

Snart stiger min sambo upp, kanske man ska vara söt och ge honom frukost ? :)
Sen ska jag och Baltazar ta en låååång promenad och sen blir det gymmet och sola, mot eftermiddagen när Anna har vaknat ska jag nog hänga med henne !

Det var mina planer än så länge !


se you suckers *

Värmeslag och myggslagsmål

Jag kan inte sova !
& jag ska ta och berätta att jag sov inte ens länge idag..

Om jag hade snopp skulle jag olla kommunhuset !

Nu har jag varit himla duktig och har städat akvariet och bytt ut stenen mot svart sand, blev mycke finare ..
Kändes dock lite meningslöst om det blir akvarieköp imorgon, men det är bra att arbeta har jag hört :)

Imorgon åker jag upp till tjocksel för att kolla på akvarium och träffa Anna, sen blir det ner på byn igen för att göra nånting cpskadat, som vanligt när jag är med anna i och med sig..
Sen har jag kommit fram till att Anna borde skriva en bok med alla otroligt "smarta" saker som jag sagt, senaste idag gav jag en fin kommentar "om jag hade haft snopp hade jag fan olla kommunhuset", kanske inte så intellegent egentligen ;D


Sen gjorde jag en OTROLIGT fin film till Anna, ni måste kolla in den Här !

NattiNatti

Hej Tjo och klackarna i taket !


Så var det natt, efter klockan tolv iallafall, jag har just färgat andreas hår och vi kom hem mamma för drygt en timma sedan, vi var och hämtade Baltazar, såg "ingen bor i skogen" och umgicks..

Nu ligger Baltazar och sover, Anderas väntar på att få skölja ur sitt hår och jag tror jag ska städa akvariet för att jag inte hunnit det tidigare idag, imorgon hade jag tänkt städa lite här hemma, kanske vara med Anna och gå på marknaden en svängom, det är ju trots allt bredvid vårat hyreshus :)

& just det ja, jag fick mitt löshår idag med posten, tog ju bara lite mer än tre veckor, men men nu är det hära , tog ut det gamla för ett tag sedan för att det hade ramlat lös så många slingor så det blev bara fult, får se när jag orkar sätta i det nya bara ..

Såhär ser jag ut nu för tiden, med ett sött plåster ovanför läppen :)

En fråga till er läsare ?!

Jag tänkte fråga er läsare, med tanke på att ni är några som läser så har kanske någon av er ett akvarium som ni inte längre använder och ska sälja ?!

Vi, eller snarare jag, har ju ett akvarium nu, men det är så jäkla litet och jag vill ha ett större. Tror ni jag blev nå arg igår när vi var på djurmagasinet, vi köpte ny sand och hon frågade vilka fiskar vi hade så vi skulle veta om dom skulle gilla den nya sanden, jag berättade och hon tittade på mig och sa, visst vet du att två av dom fiskarna får vi inte sälja om dom inte har minst 150L;s akvarium och dom kan bli rätt så aggresiva, jag fattade ingenting..
När jag köpte mina fiskar sa jag att jag ville ha fiskar som var snälla mot varandra och hon sa att dom här kan du ha i ditt lilla akvarium. Vafan har dom så jävla inkompetent personal på djurmagasinet i luleå så dom säljer fiskar till akvarium som dom vet är för små, rikigt för små !?
jävla puckon!

Ja iallafall så skulle jag vilja ha tag i ett större akvarium, men det är förjävla dyrt och köpa nya så jag tänkte om någon hade begagnat ?!

...Och jag träffade ett pucko en gång och kom och tänka på dig !

Ska det vara svårt att glömma, gå vidare och låta det som varit vara ?
Det här kan man kalla patetiskt !


picture

Igår fyllde en riktigt snygg unge år & vi firade ju honom i lördags :)måndag

Ja då var det måndag och ikväll står det jobb på schemat, jobar hela helgen också, är dock ledig tisdag och torsdag i veckan, däremot nästa vecka jobbar jag nästan hela veckan och det är andreas ledigvecka, det är fan i mig inte okej! I och för sig tycker jag inte det är okej att jobba nästan alla helger, bara vara ledig två och jag har redan varit ledig dom två så nu jobbar jag alla helger fram tills jag slutar sommarjobbet..

Iallafall så var vi på ikea igår, det blev billigt, jäkla billigt för mig kostade det 184kr och nånting sånt för Andreas med. Köpte även en present till Mli&Pers bejbis, men den får dom när den väljer att titta ut:P
Så med  andra ord blev det en billig resa, men det var trevligt iallafall :)sen köpte vi oss var sitt par skor  dom kostade 99:- stycken men man fick 50% på andra paret, så vi fick dom för 75:-/st, det här är mina :)


♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥


Vi köpte även ny sand och lite saker till akvariumet så ikväll efter jobbet blir det nog  att fixa det, nu ska jag gå och höra om vi fått någon ny framruta till bilen :)

ikea today

Söndag morgon då, jag har inte sovit en blund inatt, inte Andreas heller, han ligger och klagar i sängen på att det är varmt och mygg, vi måste skaffa oss ett myggnät så vi kan ha balkongdörren öppen.
Igår var himla trevligt, vi var och grattade Anton för att vi mest troligt inte hinner idag för att vi ska på ikea, sen for jag Andreas och Linda till Boden på alive en sväng, inte det minsta häftigt enligt mig men då har vi ju gjort det iallafall. Sen kom vi hem och andreas började bråka med sin telefon, vilket varade i några timmar. jag säger ju att man inte ska för nya och bra telefoner för dom tjorvar bara..

Nu ska jag fortsätta se summerland för att stiga upp från sängen åtta och börja rulla mot haparanda, jag får den stoooora äran att köra och andreas den jobbiga äran att sova bilen :)

Lördag

Då var det lördag,  ikväll blir de att gratta Anton men just nu hade jag tänkt äta, funderar på att en stripsmeny, det kändes jäkligt lockande och jag har ju inte så många meter till Frasses.

Annars ikväll kanske man skulle ha farit på Boden Alive, det finns ju inte så jättemycke annat att göra.

Sovdags

klockan är snart fem på morgonen och jag har inte somnat ännu, jag har inte ens sovit middag!
råkade hamna framför sims3 och där satt jag som fastklistrad .

Men nu har Andreas kommit hem från jobbet och jag ska krypa ner bredvid honom, dock sover han redan ..


Den här t-shirten köpte jag på knalledagen för övrigt, 90kr !

Presenter

Nu har jag slagit in Antons presenter och ska bädda ner mig och se summerland hade jag tänkt..
Dock saknas en present som han inte får förrens i mitten av juli för att den var tydligen slut i lagret, men sånt är livet.

Hårfärger

alltså inse fakta..
Bilder här nedan som ni ser är dom flesta, inte alla, men dom flesta hårfärgerna/frisyrerna jag hade från 2004-2007, det är inte med dom tre senaste året som varit..
Jag undrar hur jävla lite jag egentligen hade att göra, jag skulle aldrig orka färga håret som jag gjorde då ! det är ett som är säkert..

jag får väl självdö

Jag har tråkigt! och jag är inte trött, jag hade tänkt ringa till Sara ikväll, men så kom jag på att hon har ju för fan flytta till norge, jag som skulle fråga om hon ville hänga imorgon, vilket blir jävligt svårt när hon är där hon är, jäkla typiskt, alltid är det nå.

Klockan är halv tolv, så jag kan ju inte städa eller nånting för då måste mina grannar döda mig, vilket kändes otroligt jobbigt och plågsamt.

Summerlandikväll efter jobbet for jag förbi Linda&David, där även Elin var, satt där och surrade och hade trevligt och nu är jag hemma.. Ska slå in Antong presenter och sen se summerland, har ju snart sett klart alla säsonger, faktiskt rikigt mysig serie, ingenting för killar dock för det handlar mest bara om folk som är kära i varandra och liknande, men jag gillar den :)Nog ska jag vara full innan de är kul !

Ja då var det fredagkväll, jag sitter på jobbet och slutar vilken minut som helst, då ska jag hem, packa hundmat till mamma och sen mest troligt förbi Linda&David, karljäveln jobbar ju natt så där får man ingen kärlek ikväll inte ;)

Var en snabbis på knalledagen, ja knall ska jag då vara innan jag ska tycka sånt där trams är tråkigt, allting som älvsbyn anordnar är ju egentligen bara skit !

nåväl, imorgon ska jag och gratta anton för att det hinns inte på söndag då jag och andreas ska till ikea :)
köpte faktiskt några presenter till snyggungen igår, vi får väl se om han blir glad, fast det var mest bara mjuka paket :)

GE MIG !!

Kolla vad jag hittade, en kamera som man kan göra stämplar utav, hur coolt som helst !
Jag vet dock inte priset på den.


Vad tycker ni, hiss eller diss ? :)

Könshår *

alltså det finns då allt när det gäller kläder, vad tycker ni om kläder så det ser ut som att man har hår ?!
Personligen tycker jag det var fruktansvärt otroligt fult !

Godmorgon

Godmorgon !

Klockan är snart fem och jag hade tänkt vänta till sex, kolla om det finns en tvättid och tvätta, hör och häpna så är jag vaken och har inte tänkt sova mera. Måste städa här hemma och hade tänkt få göra lite nytta, enda problemet är att vi inte har någon sovrumsdörr och min karl kommer hem från jobbet snart och ska sova, kanske man skulle sätta upp dörren som en gång fanns, men det blir så jäkla fult och trångt..

Nu ska jag se summerland, har snart avverkat två säsonger på två dagar :)

Karljävlen är ju inte hemma ens

Natt, åter igen.. Jag vaknade just, råkade ju somna kring sju ikväll och vaknade nu..
Hade bara tänkt dricka lite vatten och sen gå och sova igen, men det var lite svårt, drömde en väldigt obehaglig dröm så ja kan inte somna om och karljäveln är ju och jobbar natt så någon närhet av honom får man då inte.

imorgon är det jobb på schemat, inte förrens halv fyra dock så jag hinner gå på knalledagen först :)

naken inför en 71åring

& så var jag hemkommen från Luleå, gick på stan en sväng innan jag for och tog bort födelsemärken, fyndade faktiskt... Köpte lite presenter till Anton som fyller år på söndag, köpte mig två par linnen, en t-shirt, armband, örhängen, smink, tights, trosor, bh, byxor till andreas, usb-minne, men ingen videokamera, jag blev för snål när jag såg dom, kanske det var ett bra pris på endel, men då var minneskorten så jäkla dyra så jag höll på dö..

Mina nya armbandÖrhängena, hur söta som helst om du frågar mig :)


Cocos body butter luktade helt gudomligt så jag var bara tvungen att köpa det :)


Var ju och tog bort födelsemärken, dock inte så många, det finns två anledningar till detta, jag var tvungen att ta sprutor, vilket är min allra största fobi och jag får panik, jag klarade några men sen räckte det, tog bort dom nödvändigaste födelsemärken. Ska tillbaka dit senare och ta bort några till, den andra anledningen var att han berättade att endel födelsemärken är det ingen ide att ta bort för att dom är så "djupa" att dom kommer att växa ut igen..
Men nu har jag iallafall tagit bort dom som varit ivägen och skavt mot halsband och liknande, ser bara jävligt töntigt ut att gå omkring med plåster, vilket dom rekomenderar att man ska göra 10-12 dagar..
Nåja, den som vill vara fin får lida pin.
Men ni ska veta att det är inte ofta man ligger i enbart trosor inför en karl som är 71år gammal, lite ombytta roller om man tänker på vad jag har för jobb ..

Haha, ja just det ja, inatt sov jag i rullar, ni vet sånna som farmor och mormor ofta har i håret, igår efter jag hade duschat rullade jag håret och jag blev himla nöjd imorse när jag tog ut dom, dock bara jävligt obehagligt att sova i..

påväg

Nu far jag iväg till luleå, dock själv för att min karl är så trött, stackars honom då..
Ska och kolla på en videokamera innan jag far till läkaren, hade jag tänkt iallafall, om jag inte kör vilse, måste bara och tanka först så jag överhuvudtaget tag mig iväg ..

adjö

Barnnamn

Det är helt sjukt vad endel föräldrar vill döpa sin barn till, hittade en lista med några namn som föräldrar sökt om att få döpa sin barn till, alla har dock inte blivit godkända, tro fan det !
& ett tips om ni vill ha namn på erat barn som inte är på vanligt, döp inte era barn till Alice eller Lucas, det var dom vanligaste namnen förra året, var femte barn förra året döptes till Lucas..

Här är några av dom som inte blivit godkända; (tack gode gud för det!)

Blomsterblomma, Lillprins, Rock-President, Röckmusslan, Stålmannen, Tequila


Godkända

Fyra, Mig, My-Love, Okej, Passionfruit, Tid, Unistar, Vilse

 

RSS 2.0