Tung dag

Det har varit en tung dag för oss alla, det absolut värsta är Lillys saknad. När vi berättade för Lilly så blev hon så otroligt ledsen och det gjorde så ont i hjärtat. Ikväll har hon frågat mycket om himlen, om farmor Eva har hundgodis till Baltazar, om han kan bada där och vad han gör där. Så vi har gråtit tillsammans och pratat om att man får vara ledsen och att man får sakna någon som finns i himlen. Vi har varit och tänt ljus för Baltazar och Lilly har gett honom en röd fyrhjuling, precis som morfars som Baltazar älskade. Ikväll somnade våran snart fyraåring i min famn i soffan, ledsen över att Baltazar är borta. När vi var och tände ljus så tittar hon upp mot himlen och säger "hejdå Baltazar, vi ses aldrig mer" medans tårarna rullade ner för kinderna. Otroligt hjärtskärande att stå där som förälder och det dåliga samveten tränger sig på. Fina Baltazar, vi saknar dig men i himlen får du vara frisk ❤️

Vi ses i nangijala min vän ❤️

Idag tog jag farväl av Baltazar. Han somnade lugn in i min famn och jag grät som ett litet barn. Att ta beslutet att avsluta någons liv är bland det värsta jag gjort. Nu har han det bra vill jag tro och tittar ner på oss då och då när det startas en fyrhjuling eller någon kastar en boll.

Fina du, åtta och ett halvt år fick vi tillsammans. Älskade älskade Basse ❤️

Molly & Lilly

Finns en viss likhet. Molly i svart och Lilly i rött när hon var liten.

Matcha

Då det skiljer mycket i storlek på flickornas kläder så hittar jag aldrig kläder så jag kan matcha dom, ja jag tycker det är supergulligt att nångång kunna matcha. Men så hittade jag dessa tröjor och var tvungen att köpa.

Älskade Baltazar

I åtta och ett halvt år har du stått vid min sida, i vått och torrt har du varit med men snart är det dags att ta farväl för sista gången. Du har gjort mig vansinnig och arg, du har ätit upp mina favoritskor, mitt löshår, barnens leksaker och allt som verkat gott. Du har sovit under täcket med mig när jag varit ensam och vilsen, du har dragit in tonvis med sand, skällt så barnen vaknar och jag har blivit galen. Du har förgyllt mina dagar, du har varit min enda vän stundvis i livet.

Du har varit med mig i mina svåra tider, du har flyttat med mig överallt och du har känt dig ensam när jag har varit borta och överlycklig när jag kommit hem. Du har varit tvungen att acceptera att två små vilddjur och en karl har flyttat in och tagit din plats i mitt liv mer och mer. Du har varit svartsjuk på att Andreas tog din plats i sängen och knuffat ut honom från sängen.


Men snart måste vi gå skilda vägar, snart är det ingen som skäller och väcker barnen när dom precis somnat. Snart är det ingen som tittar på mig med mjuka ögon. Du är sjuk och det är egoistiskt utav mig att du ska plågas. Du kommer få jaga hur många fyrhjulingar du vill i himlen och ingen ska peta ut pipgrejen ur dina leksaker. Du kommer få träffa din bästa vän Knut och då kan ni göra precis vad ni vill utan att någon tillrättavisar er.

Fina du, så arg du kan göra mig vissa dagar och jag vet att det är mitt fel att jag inte längre har samma tid för dig som när det bara var du och jag. Så många nätter jag muttrandes har stigit upp och gått ut med dig, så många nätter jag vaknat för att du smygit in i sovrummet eller upp i soffan. När min pappa kommer och hälsar på, den glädjen du visar då har jag aldrig förr sett hos någon, din allra bästa vän.

När jag kramar dig och känner hur smal du blivit så får jag så ont i hjärtat, min lilla Basse, min lilla Baltazar. Du har varit med mig sedan jag var 18år och jag har alltid vetat att en dag kommer vi inte vandra tillsammans, en dag kommer jag inte sucka åt dig när du springer i skogen och jagar min pappa på hans fyrhjuling.

Hela mitt vuxna liv har du levt med mig, hela mitt vuxna liv har jag svurit åt hundhår och skrattat åt dina dumheter.
Hela mitt vuxna liv har jag tagit dig förgivet, att du kommer finnas med mig.

Hur tar man farväl?
Hur tar man farväl av någon som vet allt om en men inte kan prata?

När Lilly får veta att du måste flytta till himlen där hennes ballong och farmor Eva bor så kommer hon titta mot månen på kvällarna och säga att du är med farmor nu och att ni fick hennes ballong som hon tappade.

Bvcbesök

Idag var det dags för bvc igen med Molly. Hon är nu nio veckor, 6420gram tung och 57cm lång. Lite skillnad jämfört med syrran, när Lilly var åtta månader vägde hon 6900gram.

Nacktränar lite med pappa.

Söndag

Söndag!
Solen skiner, vi håller på här hemma och Molly sover i vagnen för tillfället. Så skönt med lite sol och värme, igår var vi på miniracing hela dagen lång. Barnen följde med, jag och maken tävlade, Lilly lekte med sina kompisar hon fått genom miniracingen och Molly myste i vagnen, ja hon myste till viss del, det var inte alltid så jättekul.

Mellersta syster har skaffat hund, dom hämtade hem honom igår. Hur söt är han inte?!

Nya möbler

Hela familjen har somnat, Molly somnade precis här bredvid så nu hade jag tänkt göra detsamma så jag orkar upp när någon av dom slår upp ögonen.

Ikväll har vi fixat i vardagsrummet, nu väntar vi bara på sista kartongen så vi kan bygga ihop skänken. Jysk hade nämligen slarvat bort den så vi har två kartonger med delar men inte den tredje.

Här är iallafall tvbänken, skänken och skåpet går i samma stil.

Tisdag

Jag och Molly startade dagen med att fara på möte för köpmannaföreningen klockan åtta. Ja det är ju bara ta med sig henne dit man far då man ammar, men det gick fint och hon sov sig igenom största delen av mötet. Hon börjar nog vara van att följa med sin mamma på jobb, möten och liknande.

Idag är vi i butiken jag och Molly. Lilly är med mormor på äventyr till grannkommunen och pappan i huset jobbar. Efter jobbet åker han iväg och kollar på en bil så våran gamla bil börjat ge upp och vi behöver en arbetsbil som man kan packa saker i när vi åker iväg på olika grejer med butiken.

Hemma så håller vi på att göra om lite i vardagsrummet, byter ut lite möbler och fixar. Ska visa möbelserien jag köpt dit in senare då det är klart. Just nu råder det endel kaos nämligen.

Höst

Nu är hösten här, man känner det i den kalla luften som biter tag i en. Det är mörkt på kvällarna, vilket faktiskt är rätt så mysigt. Dock vet vi alla vad det innebär, snart är vintern här. Nåja, nu får jag tända ljus på kvällarna.
På tal om kvällarna så har Molly börjat sova bättre på nätterna. Nu sover hon faktiskt igenom nätterna för det mesta, ja såklart så vaknar hon och äter då och då men somnar oftast om direkt.

Våra vackra barn!

Helgen

Så var Andreas jobbhelg över, så skönt! Molly har inte varit på sitt bästa humör på nätterna och Lilly har haft väldigt problem att komma till ro då pappa jobbat natt. Men nu är natthelgen över och hela familjen tackar för det.
I helgen har jag påvörjat storrensning här hemma utav skåp och vrår, man samlar på sig så mycket saker som aldrig används. Sen är jag expert på att bara flytta runt alla saker från rum till rum så det känns bra att göra sig av med lite saker som inte används.

Vårat lilla hjärta.

RSS 2.0