Bygga bilväg genom huset?

Gillar era barn att köra med leksakbilar på lekmattan men har tröttnat ?!
Det här måste ju vara bland det smartaste, tejp med en bilväg :)


185:- för en rulle och dom finns att köpa HÄR

Påväg

Nu sitter jag i bilen påväg mot luleå, imorse blev jag väckt för dom ringde om jobb, så i veckan blir det några timmars jobb. Blir bra att få några timmar i mars så man kanske får sig en lön i april..

Annorlunda glassar

Alltså allvarligt, vem skulle äta dom här glassarna ? :)
Väldigt annorlunda smaker iallafall.

1.Kaviar


2. Viagra


3. Curry


4. Sallad



5. Bacon


Vilken skulle ni helst vilja äta?

Ang viktminskning

Det kanske jag har glömt att berätta, men för lite mer än en vecka sedan bestämde jag mig för att gå ner i vikt. För att jag känner mig som en överviktig kossa ungefär, hur som helst. Det är väldigt olika från person till person vad man har problem med att sluta att äta, jag personligen har problem med godis, jag kan sluta äta onyttig mat, jag kan sluta dricka dricka och allt sånt, men godis är det största begäret jag har och det är fruktansvärt jobbigt..

En dag i veckan äter jag vad jag vill, det känns ju som en tröst att någongång få äta vad man vill, annars är det svårt att gå ner i vikt för att det handlar ju om att ändra sin matvanor, inte bara sluta med onyttigheter för ett kort tag tills man tappat sina kilon och sen börja om som vanligt för då går man ju upp dom direkt. Att sluta äta godis kommer jag aldrig att göra, men att bara äta det max en gång i veckan, det borde jag klara.

Ikväll har jag varit extrem, jag har legat i soffan och tänkt på godis, alltås i princip varit besatt av det och det kanske låter töntigt, men det är riktigt jobbigt att vela ha det och veta att man inte får det. Speciellt så jag alltid förut köpt det om jag har velat.

usch jag hatar att vara en knubbis, men jag älskar att äta godis :)

Men i slutändan handlar ju allting bara om vilja, vill man nog mycke så klarar man det och äter man inte godis när man verkligen vill ha det så blir man glad när man inser att man klarade sig utan och stod emot.

Kanske man orkar

Nu ligger jag i sängen och väntar på att Big Brother ska börja. Sen blir det att sova så jag orkar upp imorgon när jag ska till luleå med lillasyster 1&2, mamma och kanske Andreas :)

Söndag

Då var de söndag igen.. Igår såg vi hockey och bowlade (inte samtidigt dock) med lite folk och sen var vi hemma hos oss, hade himla trevligt och spelade lite spel och drack lite alkohol. Hur som helst gick vi och sov kring fyra inatt så man känner att man lever idag men sånt är livet.. Nu har vi just städat och ligger på sängen och jag bloggar från mobilen, hoppas blogg.se nya app kommer snart så man kanske kan ladda upp bilder när man mobilbloggar också :)

Ljushållare

Jag har tipsat om den här hemsidan förr (Frapp.se), men dom har så många fina och annorlunda saker så det gör ingenting att dom kommer upp igen.
Den här gången har jag hittat en himla häftig ljushållare..

Heldag

Tidigare idag har vi varit till luleå, jag köpte inget speciellt då jag inte hade turen att få en lön den här månaden. Köpte iallafall en bok på bokrean där man lärde sig virka mjukisdjur, passar ju mig perfekt!
Sen fick jag ett par snygga skor av Andreas som var på rean :)

Nu iallafall ska jag lägga mig och se BB som jag missade ikväll för att vi kom hem från Luleå kring åtta och då hade vi lite ärenden att göra så vi var inte hemma förrens kring elva.

Humor







Hundgodis

Den här burken till hundgodis skulle jag vilja ha i köket,
riktigt snygg plus att man slipper ha hundgodis i påsar.


Finns att köpa på den här sidan för 149kr

älskling

Snygghjärtat mitt ♥
Nyborstad och fin!

Roligare att torka sig ?!

Titta så gulligt med toalettpapper i flera olika färger.
Det blir ju genast mycke roligare att torka sig i rumpan ;)
3 st 79:-


Ni hittar dom på fluffbabes


vi ses

Nu drar jag och hjärtat vidare ;)

Gonatt

Nu går jag och sover, fastnade i soffan där jag satt och virkade och lyssnade på dansband. Tantvarning? Ja det kan man nog säga..
Har varit och hälsat på farmor och farfar tidigare också, fick två snygga ringar och halsband. Och ännu tidigare idag var mamma förbi och då fick jag en riktigt snygg ram och bakformar, har jag varit ovanligt snäll på senaste? :)

Nåväl, godnatt !

Rulla upp, rulla ner

Vi kommer att behöva köpa en rullgardin till vårat sovrum inom en snar framtid. Vi har tittat på en massa men har inte hittat någon som riktigt faller oss i smaken, den ska ju faktiskt vara snygg också ;)
Men den här tyckte jag var himla snygg, skulle passa perfekt!

Den finns att köpa på Frapp.se

Recept ; Morotskaka


Ingredienser: 12 portioner
2 ägg
50 gr smör
2 dl socker
2 dl vetemjöl
3 dl finrivna morötter
1 tsk kanel
1 tsk bakpulver
1 tsk bikarbonat
1 tsk vaniljsocker

Ost krämen
3 dl florsocker
100 gr philadelphiaost
1,5 tsk vaniljsocker
1 msk pressad limesaft

Gör så här 1. Blanda mjöl, kanel, bakpulver, bikarbonat och vaniljsocker.

2. Vispa ihop smör och socker till en luftig smet. Blanda sedan i äggen och de torra varorna, när detta är väl blandat rör du ned de rivna morötterna.

3. Smörj och bröa ett bakplåtspapper i en ugnsform (ca 20*30 cm). Häll i smeten och grädda i 175 grader, 25-30 minuter. Kontrollera med en provsticka om kakan är färdig.

4. Stjälp upp kakan på ett bakplåtspapper och låt den svalna.

Ostkräm

Vispa alla ingredienser till en ”fluffig” smet. Bred sedan ut ostkrämen på den väl avsvalnade kakan. Låt den färdiga kakan stå i kylen en halvtimme innan du skär upp den, ät och njut.

Miljövän

Dom här skulle jag vilja i vårat kök, snygga och praktiska på samma gång, det kan väl inte bli bättre?
Dom finns att köpa på den här hemsidan.

förslag?!

Nu ska vi se om jag lyckas få tag i personen jag sökt i tre dagar..
Imorgon ska nog jag och hjärtat på bio för övrigt, är det någon som har något bra förslag på bio?!

Snyggungar

Tidigare idag har jag och Andreas varit och hälsat på lite folk.
Träffade snyggungarna Anton och Tindra också :)

duktiga jag

Nu ikväll har jag bakat, oj så duktig gjort av mig!
Har inte haft något fika hemma ifall vi får främmande så ikväll har jag bakat bullar, muffins och morotskaka. Så är ni sugna på fika så får ni komma och hälsa på :)



Recept kan ni få lite senare :)

Lite så är det nog

Passa mig perfekt

Den här hyllan skulle passa mig perfekt, annorlunda, billig och cool.
Den fanns också i andra färger än den ni ser på bilden.


Den finns på ILVA.se där dom också har en massa andra snygga saker.

det är nog så...

Parfymen - En berättelse om en mördare

Tidigare idag såg jag och Andreas en film, som var bra till en början men slutet spårade ur.
Tänkte höra om ni sett den och vad ni tyckte?


Tysk-franskt kriminaldrama från 2006. Året är 1744 då Jean-Baptiste Grenouille drar sitt första andetag vid ett stinkande fiskstånd på en marknad i Paris fattigkvarter. Från denna stund kommer hela Jean-Baptistes värld att utgöras av olika lukter och han blir sjukligt besatt av att skapa en doft som är oemotståndlig för hela mänskligheten. Baserad på Patrick Süskinds roman med samma namn.

Som jag har försökt

En sak är säker, att få tag i någon som jobbar på kommunhuset är svårare än att vinna en storvinst på lotto. Nästan helt omöjligt, man ska återkomma nästa dag och nästa och nästa. Nåväl, nångång ska jag väl få tag i den jag söker.. Nu iallafall ska vi ut och göra lite ärenden på byn, ska posta ett paket med en skolbok också..

Annorlunda gunghäst

Kolla in dom här gunghästarna, lite annorlunda men häftiga.
Eller vad tycker ni?

Lite coolare att ha en motorcykel, moped eller brandbil jämfört med en häst;)


Dom finns på Inreda.com

Give it to me

åh vad jag vill ha dom här hyllorna, har letat jättelänge men har alltid tyckt dom varit för dyra i och med att man vill ha fler än bara en..
Skulle vilja ha svart eller vita, inte blåa som på bilden :)


Dom finns på inneboende.se

då var det gjort

Såja, nu har jag äntligen tagit tummen ur och lagt ut mitt gamla akvarium på blocket, onödigt att det bara ska stå här hemma och samla damm.

Idag har jag ringt om jobb, lät väldigt lovande och ska dit och prata med dom om någon dag, sen imorgon ska jag försöka få tag i en annan chef och prata med den, har en supersmart ide faktiskt :)

Nåväl, nu ska jag ut med Baltazar, sen ska jag göra ingenting, städa lite. Hålla mig borta från vardagsrummet iallafall för ikväll vankas det hockey på tv.

Till alla föräldrar!

Hur coola är inte dom här?
Dom här förvaringslådorna passar perfekt till barnrum och är enkla, men samtidigt coola! Dagen jag ska ha barn ska dom få liknande lådor om det inte kommit nånting coolare då vill säga ;)

Dom finns i flera storlekar och säljs bland annat på http://www.toysrus.se

Hörlurar

Kolla in dom här hörlurarna ;)
Lite annorlunda kanske, men samtidigt väldigt häftigt.
Man ska inte vara som alla andra


Dom finns på den här sidan: japatrend

Äntligen Måndag

Måndag då, idag ska jag ringa om ett jobb och ikväll ska jag bara ligga och mysa med stora hjärtat som äntligen kommit hem ♥

Cupcakes

Om jag orkade och kunde, (har dock aldrig provat) baka cupcakes så hade jag lätt haft dom här formarna, hur söta som helst!


Hur som helst så finns dom på lyckasmedmat.se

(O_o)






Mys-Söndag

Just i detta nu ligger jag och Baltazar i sängen och ser OTH.
Han är riktigt mysig, det är nog för att han är trött, annars kan han aldrig ligga stilla.

Ni missar väl inte ?!

Ni missar väl för gudsskull inte att Big brother börjar ikväll!
Jag kommer sitta bänkad framför tv;n, för vem vill inte se ett gäng korkade muppar som försöker bli B-kändisar göra bort sig i tv?! Det mina vänner, det är underhållning på hög nivå.

Här är årets tävlande


Dom säger att i år kommer det blir en ovanligt "städad" säsong, om det blir så eller inte får vi väl se men efter att ha tittat på deltagarna så är endel lite äldre, alltså mellan 30-40år.



Veckofinal söndagar 21:00
Veckofinalen sänds live, Gry är på plats och det är oftast här som en deltagare får lämna huset och tävlingen. I det första programmet kommer du för första gången få träffa alla deltagare. Om du skulle missa livesändningen så sänds den i repris klockan 01:05 samma kväll, 07:00 och 17:30 på följande måndag.

Måndag-fredag 22:00-23:00
Här får du följa alla uppdrag och galna upptåg i huset. Om du skulle missa något program så går de i repris samma kväll klockan 00:55 och nästkommande dag klockan 07:00 och 17:30.

Du kommer såklart också kunna se programmen gratis i sju dagar på play.bigbrother.se och vill du kunna följa huset live dygnet runt när du vill så rekommenderar vi Big Brother 24-7, ett backstagepass som ger dig full insyn!

Det sänds på kanal11

 

Kommer ni att se det?

Kladdkakemuffins

Igår bakade jag kladdkakemuffins, dock tror jag att jag var full när jag gjorde dom för jag satte i för lite kakao, men dom gick äta iallafall. Men nu behöver ni inte fundera varför dom är så ljusa iallafall..




12-15 st
100 g margarin
2 ägg
2 1/2 dl socker
1 1/2 tsk vaniljesocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver


Smält margarin och låt svalna.
Vispa ägg och soker poröst, tillsätt de torra ingredienserna bakpulvret blandat med mjölet. rör ner det avsvalnande smöret.
fyll muffinsformar till ungefär hälften med smet.
grädda i 200 grader i ca 10-12 minuter.

Hallen

Igår gjorde jag en hylla till hallen på nedervåningen.
Det börjar ta form.

Less dina kökslockor?

Är du trött på dina köksluckor/skåp eller kanske bara vill ha lite färg och förändring men vill inte köpa helt nytt kök, då kanske dessa självhäftande dekorer är något för dig!






Finns att köpa på denna sida; http://www.dodeci.it/

O_o







alltså, jag dör!

Ni har säkert hört ordspråket "det är som att leta en nål i en höstack", men nu har den gått och blivit uppgraderad, samma betydelse men i helt andra ord:



"det är som att leta snopp i trosan på en kille med liten snopp och mycke könshår
"

Supergratis

Jag föll dit, jag hamnade hos Supergratis. Helt gratis och man kan tjäna ihop till en massa olika saker, man väljer själv vad man vill tjäna till, själv börjar jag med att samla till ett presentkort på H&M.
Det är inte som på många andra sidor då det tar så långt tid att tjäna ihop poängen, här går det faktiskt fort.


Så absolut ska ni testa detta :)

Supergratis.se

Nostalgi

Jag vet att dom flesta av mina vänner har hört dom här låtarna, att dom har spelats i bilarna vi åkte vi när vi var yngre och dom är faktiskt bra, kanske för att det finns så många minnen med dom.
Synd att Michael slutade, han var faktiskt bra.






Supergratis - & ja det funkar!

Sovrummet

Nu börjar sovrummet ta form :)



Jag var tillochmed så kreativ att jag gjorde en lampa och en kruka med blommor som står på sängkanten, eller vad man egentligen kallar det..

Också får ni en bit av köket också, haha!

Ny soffa

Idag har det inte hänt mycket alls faktiskt, Lilla lillasyster har farit hem tidigare ikväll och lillebror är kvar. Har bara varit hemma, pysslat på och svammlat lite med dockskåpet..

Lillebror hjälpte mig att göra en soffa, en snyggare än den som var där tidigare. Mest bara för att det ska likna mitt eget vardagsrum mer ;)

dock är bilden så dåligt tagen, man ser nedervåning också, haha.

Kakstämpel

Hittade den här kakstämpeln på coolstuff, riktigt häftigt att stämpla sina kakor. 129kr

i just love you

För jag vann !

Jag brukar aldrig vara med och tävla på bloggtävlingar,
men så för någon dag sedan var jag med och tävlade om ett kryddställ och vet ni vad ?!
Jag vann!

Lugna gatan

Nu ligger jag och lilla lillasyster Agnes och ser tv i soffan. det händer inte så mycke mer spännande ikväll, men det gör ingenting, känns skönt att bara ta det lugnt och mysa..

Solsidan

Solsidan, alltså den serien är uppbyggd så att vi svenskar ska känna igen oss och tro mig, det gör jag. Varje avsnitt så är det nånting som är `precis som mitt liv`.

För något avsnitt sedan kände jag mig som mickan, hon hade sådana problem med alla hundra tusen tv-dosor och vad hon än gjorde så blev det aldrig kanalen som hon ville, precis så kände jag mig! sen köper Andreas en multifjärr, precis som Fredde. Och som att det skulle hjälpa mig, ingen risk! lika komplicerat om inte mera..

Ohc nu i avsnitt 5, då Anna och Alex bråkar om att Anna tycker Alex sparar allting och att det inte funkar, precis så är det hemma hos oss. Jag tycker Andreas sparar alldeles för mycke saker i förrådet som aldrig mera kommer användas och hon tycker att "det kan va bra att ha"..


som sagt, jag känner mig precis som dom...


I Love You ♥







Hemtelefon

Kolla in den här coola hemtelefonen :)
inte alls dyr och faktiskt himla härftig.


Den finns Här på tradera.

Bra gjort Blogg.se

Titta här då!
Snart snart snart, låter bra blogg.se



förövrigt så ringde just lilla lillebror och frågade om han fick sova hos mig i helgen och det fick han. Jag är ju ändå ensam hela helgen och det kan ju vara trevligt med sällskap, nog för att han mest är med sina kompisar. Sen tog det en minut så ringde lilla lillasyster och frågade om hon också fick sova hära, såklart! får en så måste ju den andra få, så snart kommer båda två hit.

Äntligen

Äntligen hemma, äntligen vila och äntligen slut på frysa..
Imorse när jag gick till jobbet täntke jag att jag skulle dö, faktiskt! När jag kom på jobbet var det minus 37 och jag tänkte att nu går jorden under, men det gjorde den inte och kylan höll sig kvar..
Som tur var så fick jag skjuts av Ulrica hem så jag inte behövde frysa ihjäl och dö påvägen hem.
Nu är jag trött, nått så fruktansvärt och så fruktansvärt hungrig.

Såhär snygg var jag när jag gick till jobbet imorse.

Jag hade på mig, två par sockar, ett par tjocksockar och Andreas skor för att jag kunde inte ha mina egna för att fötterna rymdes inte med alla sockarna, långkalrsonger och två par byxor + täckbyxor. Linne, tröja, huvtröja och jacka. Två halsdukar och två mössar..
Ändå var jag nära döden, helt otroligt att jag inte frös ihjäl och ännu mer otroligt att det inte kom en isbjörn och åt upp mig, ja för snart kommer isbjörnarna och pingvinerna att flytta till skitälvsbyn för att det är kallt, så jävla kallt..

Alltså allvarligt?!

Det här hade jag verkligen velat se, tänk er att titta ut genom fönstret en dag och vara med om det här.
Men jag skulle aldrig ringa polisen och berätta det, jag skulle sitta där och skratta åt honom och filma det istället, mycket roligare!

Fredag

Godmorgon!

Klockan är tio över fem och jag ska snart stiga upp,
först ska jag se ett avsnitt av OTH,
sen duschen och ut med hunden.
Sen måste jag gå på jobbet..
just det ja, berättade jag att det är MINUS 35grader ute
och jag måste gå till jobbet..

LP-Skiva

Jag vann just en LP-skiva till dockskåpet på tradera, haha!
sex kronor med frakt är det helt klart värt.

Sugen?

Imorgon ska jag jobba på hemtjänsten, börjar sju på morgonen och har ingenstans att parkera bilen så att jag får ha motovärmare, så jag måste gå till jobbet. Härligt när det är minus trettio och måste gå hemifrån typ halv sju.
Ja vad gör man inte för lite pengar egentligen?

Förövrigt, det är ingen som är intresserad av ett akvarium, storlek ganska litet, typ 50L. Det är alla saker till som man behöver, utom vatten, fisk och fiskmat, nog för att vatten kan ni få om ni vill ha och mina skalarer kan ni få köpa med maten :P haha
Så med andra ord följer det med grus, pump, doppvärmare, lysrör och säkert nånting mera.
Ska ta kort på det senare och lägga ut på blocket..


där har ni en bild iallafall, en dålig bild men en bild..

Tänkte tipsa lite

Jag tänkte berätta lite för er hur jag har gjort dom här möblerna, bara för att ni själva kanske ska få insperation.
Hyllan är gjort av kartong som är klädd med eltejp för att få lite "glansig" yta.
Soffan kan jag inte beskriva för jag vet egentligen inte vad det var från början som jag gjorde om, säkert nånting viktigt som Andreas behövde, haha. Sen så har jag råkat sno lite av Anderas hockeytejp eller vad det nu heter till kuddarna i soffan, men berätta det inte för honom för han vet ingenting ;)
Vardagsrumsbordet är gjort av pärlor, byggde pärlplattor och limmade ihop, enkelt och duger tills vidare.
Mattan är gjord av en bit vitt papper och eltejp också hur enkelt som helst!




Som sagt, allting som har med dockskåpet att göra hamnar under kategorin "dockskåpsrenovering"
Är det nånting ni undrar över, så är det bara fråga ;)

Splice

Är det någon som sett filmen Splice?
Verkar rätt så bra, tror jag måste se den.


Clive och Elsa är forskar som specialiserat sig på att försöka få till nya arter genom att få dna från olika arter att smälta samman. Det har lyckats bra och fått till ett par nya arter som är mycket spännande att studera. Efter en incident med de nya arterna så vill alla ta ett steg tillbaka för att se vad som kan förbättras. Elsa och Clive gör raka motsattsen och i stället för att backa ett steg så tar de två på egen hand ett jättekliv framåt. De struntar i alla moraliska dilemman och blandar in mänskligt dna i mixen. Det resulterar i en varelse som från början behöver all omvårdnad och förståelse från sina skötare Clive och Elsa.

i fucking love cats

Humor mina vänner, detta är humor ;)

Älskade morfar

Inatt åkte morfar in med ambulans.. Han har nånting med hjärtat och det är inte första gången han åker in, men för varje gång han åker in så blir man mer och mer rädd.. Han är tröts allt över 80år, han orkar inte hur mycke som helst..
Men jag önskar av hela mitt hjärta att det kommer gå bra, att han kommer komma och bli frisk.

Många människor säger "men dom är gamla, dom har levt ett helt liv, du får tänka så." Jag skiter i om dom har levt ett helt liv, jag skiter i dom har levt 20 hela liv,

jag vill att dom ska leva hela mitt liv ♥

Salt-/kryddkvarn

Jag hittade dom här Salt-/kryddkvarna på Mios hemsida, tycker dom är riktigt snygga, skulle passa perfekt med en svart och en vit i köket. Alltså en till salt och en till peppar.

Vilken underbar torsdag

Nu mina vänner måste jag ringa bemanningscentralen och fråga om jag verkligen skulle jobba idag, ska jag det så jobbar från 13.00-21.30, men dom tjorvar så mycke, så ofta så jag har ingen aning än så länge. Också måste jag ringa till skolan och fråga om någon korkad lärare har gjort som jag bad om, betvivlar för kan man inte svara på mejl där man nämner två gånger "svara på detta mejl så jag vet att du läst det" så betvivlar jag..

bara för att lätta upp stämingen lite ;)

Ingen som behöver?

Vi ska inte ha kvar vårat databord från Jysk,
så nu tänkte jag fråga om det är någon som intresserad av det?


Lampan

Det är många som frågar mig vart vi köpt våran lampa som vi har i köket, den är köpt i Luleå, men hittade nu att dom hade en på Mio, om den är exakt likadan vet jag inte men det ser då så ut iallafall..

Klicka här för att komma till lampan

Nånstans att sova

Som sagt så har jag inga möbler till dockskåpet, så jag gjorde mig en egen säng. Men...
Jag gjorde den nog lite väl stor, men det får då vara..
Det enda man behöver är kartong, lim, tyg och en jäkla massa tålamod.

Här är den under konstruktion


här är den färdig, som sagt så blev den lite väl stor, även för att vara en dubbelsäng. Förövrigt, ser ni lampan som står bredvid sängen (jaaa det ska föreställa en lampa, kanske är svårt att se). Jag virkade den igår, haha! därav resultatet, jag är inte så bra på det där med virka ännu.

så sjukt

Anna berättade det här för mig, helt sjukt.



Man skulle ju kunna tro att det är mer troligt att taxin dragit loss permobilen men nejdå!

Prylgömma

Dom här skulle jag vilja ha, faktiskt riktigt coola och inte dyra heller, 79kr.



Den här prylgömman är emellertid tidlös i varje hem och på alla arbetsplatser där innehavaren har någon relation med en dator. Och vem har inte det? Utformad som en klassisk tangent, men betydligt större i formatet. Platsar på vilket skrivbord eller köksö som helst och har plats för ett gäng mer eller mindre nödvändiga småprylar. Gem, använda batterier, mynt, socker, huvudvärkstabletter – ja, du vet bäst själv.

Gjord i tålig, högglansig plast. Mått 100 x 100 x 65 mm. Finns även i svart utförande med brädgårdstecken.

Ni hittar dom på Prylgalen.com

Cernitlera

För någon dag sedan gjorde jag en vas till dockskåpet och hittade några små plastblommor här hemma.
Det finns så mycke att göra, bara fantasin som sätter stopp..

(tavlan i bakgrunden har jag såklart också gjort)



I samma veva gjorde jag minatyr-dammsugare, dock ser dom blå ut på bilden men dom är gröna såklart.

ännu mer dockskåp

Japp nu har jag helt och håller snöat in mig på mitt dockskåp, men oj så roligt det är!
Det här skulle inte sitta helt fel att äga, hur häftigt som helst när det är "modernt".

Lolpic

Hahaha!
Satt och tittade på lite bilder på datorn,
hittade den här bilden från våran gamla lägenhet,
snacka om ful hund vi har ibland..

Att fylla år

Minns ni när man fyllde år när man var liten, jag fyllde år på sommarlovet och önskade att jag fyllde år när jag gick skola så att hela klassen skulle sjunga för mig med, att jag också skulle få bli uppvaktad av hela klassen..
Sen blir man äldre och längtar kanske inte till att fylla år, får bara ångest över att bli ett år äldre och förmodligen stå på samma plats som man gjorde för ett år sedan.

nu i efterhand är jag glad att jag fyller år när jag gör, för det finns endel dagar jag verkligen inte hade velat fylla år.

Nyårsdagen, ingen risk att någon kommer inte och sjunger för dig, större risk att dom ligger och är bakis och sover bort halva dagen.

Julafton, hela jävla världen får paket på din födelsedag, vilken lycka! och ingen har tid att komma och fira dig.


Påsk, det firas alltid med kycklingar, tuppar och små ungar som klätt ut sig. Dina vänner kan inte komma på kalas för dom är med familjen i stugan, fjällen eller någon annanstans.

Vilken dag på året tror ni hade varit tråkigast/värst att fylla år på ?

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Såklart blir det på (trumvirvel) ANNA!

Världens bästaste Anna som man aldrig någonsin kan ha tråkigt med ♥

for the first time

ibland behöver man lite förnyelse i sitt liv

Pyssel

I och med att jag inte har några möbler till mitt dockskåp ännu så har jag fått lov att göra möbler så att det inte ser så tomt ut, dock ska jag köpa möbler en vacker dag, men dom här möblerna duger tills vidare så att R&A iallafall kan leka i det.
Det är dåliga bilder för dom är tagna med mobilen, men dom får lov att duga tills vidare.

Hallen


Har pysslat ihop en lackhylla till vardagsrummet
(tavlan har jag också gjort såklart)


Förövrigt så har dockspåsrenovering fått en egen kategori
så att jag lättare håller reda på allt och så att ni lättare ska hitta.

Vilket vackert väder!

Godmorgon Världen!
Underbart väder, kallt och jävligt. Idag händer.... ingenting mest troligt. Om det inte är hundra minus hela dagen kanske man vågar sig ut en sväng, men bara kanske..

Det tar sig, sa mordbrännar´n..

i miss you bby ♥

visst älskar vi alla..

Jag älskar arga grannar, det är helt underbart! ♥

Bajsförbud på natten

Alltså allvarligt, fattar ni hur trög dom här grannarna är ?
Toalettförbud på natten, jag har en gång i tiden haft en granne som lätt skulle ha kunnat skriva en sån här lapp, mest bara för att hon var dum i huvudet och hade för lite att göra och förmodligen inte hade fått ligga på ett sekel..

camille allen

Har ni nångång stött på camille allen?
Hon är en fruktansvärt duktig skulptör eller vad man egentligen ska kalla det, kolla in hennes bebisar som hon har gjort, dom ser så verkliga ut så ibland undrar man om dom inte är levande.


Här har ni hennes hemsida!
CamilleAllen

Citat

Helt fel ställe

Min mätare visar just nu 29.9 minusgrader, egentligen är jag inte förvånad med tanke på att jag faktiskt bor i skitkalla norrbotten. Alltså på helt fel ställe!

Idag har jag inte gått utanför dörren, Baltazar har varit ute men kommit in lika snabbt, inte ens han vill vara ute i den här kylan. Jag har mest bara legat och sett på tv, gjort ett vardagsrumsbord och funderat på varför jag inte har en massa små träbitar hemma så att jag kan bygga nånting till mitt dockskåp som faktiskt är det enda roliga jag har för tillfället..

snälla, bara dö !


Okej vintern är vacker, men den har varit det så länge nu att den får gärna försvinna.
Jag är så less snö, kyla och allt som har med vinter att göra..

Är det ingen?

som har en sån här nederdel till dockskåp som dom vill sälja ? ;)

Tantvarning ?!

Jag skulle vilja lära mig virka, alltså virka bra. Det ser så häftigt ut när dom har virkat en massa godsaker och annat häftigt. Kolla in den här bloggen, fruktansvärt duktig på att virka.
Annamax



Dockskåpsmöbler

Alltså kolla in dom här möblerna till dockskåp.
i want them so bad!
Det är helt sjukt hur barnsligt roligt det är att renovera dockskåp.



dom finns på den här sidan

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

Sex år gammal bild och jaa..
ni ser själva..

kolla här då Anna ;)

Tisdag, kallt ute, riktigt kallt! jag har faktiskt inte tänkt gå utanför dörren idag, förutom när jag ska ut med Baltazar som egentligen inte heller vill ut, han springer mest bara in när jag släpper ut honm, men så är det när det är över 30 minusgrader ute.


Anna dom har chips till dockskåp ;)

Godnatt

Det går frammåt för mig och mitt dockskåp :)
Faktiskt riktigt roligt, tråkigt bara att möbler till dockskåp ska vara så himla dyra. Ingen som har begagnade som dom inte använder/vill bli av med/säljer ? ;)

lägger lite golv

just i detta nu sitter jag i köket, vilket jag gjort sedan igår på dagen i princip.. Håller på med en sak som jag har fastnat helt för och kan inte sluta ;)
håller nämligen på att renovera mitt gamla dockhus, kanske inte låtar kul, men oj så roligt det är!

Just nu håller jag på lägga nytt golv i alla rum, oj så duktig jag är !

Här är en bild från igår, då jag inte hade tapetserat/målat klart, har heller inte lagt nytt golv på bilden.


Sen håller jag på att sy gardiner, kuddar och lite annat också. Oj så kreativ jag är alltså!

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.




Det här var en mycket märklig tid i mitt liv, mycke mer än så tänker jag väl inte säga.

Citat




"så känner barnmorskan på äggstockarna: "känns de här"????
KLART SOM FAN ATT DE KÄNNS NÄR DOM SLÅR EN I MAGEN"
- Johanna Stenvall

humor

Det är sånt hära som kan göra ens kväll

humor

Jag tänkte inte skriva nånting, det behövs inte. Haha

It´s sunday

Söndag idag. tyvärr

Imorgon är det alla hjärtans dag och Andreas är och jobbar, jag själv ska på arbetsförnedringen och se hur glada och possitiva dom är dära.

Annars vet jag inte, söka jobb. Måste bara få tag i några telefonnummer så jag vet vart jag ska ringa. Det är jobbigast med hela söka-jobb-grejen, det är att veta vem man ska ringa och sedan få tag i den människan.

Sen blir jag deprimerad bara av tanken att Andreas ska åka och jobba än en gång, det är så himla tråkigt att vara här hemma själv, bara jag och Baltazar.

Köket

Här får ni mera bilder på köket.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

Det blir såklart min mamma ♥

Världens absolut bästa !

Hahaha!

Alltså kolla in dom här post-it lapparna, jag kan inte göra annat än vika mig dubbel i skratt, endel förstår, andra inte :)

av ljuden att döma

Vi har varit till stugan en sväng så Baltazar fick springa och svammla på.



Just nu håller jag på med maten, Andreas ser hockey och av ljuden att döma så låter det som att  det går bra för sverige..
Sen ikväll ska vi bara vara hemma och se film, mysa och äta gott! Han är ju som sagt inte hemma på alla hjärtans dag så vi myser idag istället för på måndag.

Tavlor

Jag hade lite att göra här om en kväll





så av tapet och lite annat smått och gott pysslade jag ihop detta (dom två tavlorna längst bak är från tapeten som vi har i köket)

2a bilden: En bild på dig själv

Barnprogram

Minns ni dom här barnprogrammen? :)

Handen på hjärtat så är det inte konstigt om man hade en skev verklighetsbild när man var liten, dom här barnprogrammen som man såg var ju kanske allt utom bra eller särskilt genomtänkta.





Vad hade ni för favorit barnprogram när ni var små?

Let it snow

Här får ni en bild från tidigare i veckan när vi var i stugan, fastän jag inte alls tycker om vintern så måste jag medge att det är fruktansvärt vackert med snö.

Kitchen

Då var klockan snart två på natten. Andreas sitter klistrad framför tv;n, Peter Forsberg spelar och det får man inte missa för allt i världen!

Ikväll har jag bara varit hemma, pysslat på med köket och städat lite.
tänkte ni skulle få se hur det blev i köket.
Andreas hittade för övrigt min usb-kabel till systemkameran, så nu är det bara laddare som jag måste hitta

Drunkness guide

Kyl&frys

Igår så pysslade jag lite här hemma, piffade upp våran kyl&frys,
dock är det inte klart men en bra bit på vägen.

Handlingslista

Igår när jag och Andreas skulle åka och handla mat så bad jag honom skriva handlingslistan. Så blev jag påmind varför jag alltid gör det själv..
för att när han skriver den spårar det bara ur ;)


Vi skulle alltså ha mjölk och pålägg, inlägg utlägg och fläsklägg var nånting som han tyckte var jättekul att bara skriva dit.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Såklart blir det min sambo.
Andreas


Oväntat? Nej inte det minsta, när han inte är borta och jobbar så vaknar jag upp med honom, delar min vardag med honom, somnar bredvid honom.

Jag älskar att härmas

Bara för att det är så kul att vara som alla andra och härmas så tänkte jag också börja med denna lista som cirkulerar hejvilt på alla bloggar.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Fredag

Inatt innan jag skulle sova hade vi -33.5 Grader, nu är det -15 grader, där kan vi snacka om skillnad.
Nu ska jag försöka fixa mitt hår och sedan ut och göra lite ärenden, kanske fara förbi stugan med Baltazar en sväng så han får springa.

Skulle verkligen borda hitta min usb-kabel till systemkameran för jag har en massa bilder där som jag vill ha in på datorn, men den är helt borta, har ingen aning om vart den tagit vägen.

i love you

Fredag ♥

I helgen ska jag och Andreas mysa!
för han är nämligen borta på alla hjärtans dag så vi får passa på att "fira" det i helgen :)

Just laugh

Andreas sitter och tittar på hockey och jag har fruktansvärt tråkigt, därför tänkte jag dela med mig av några fruktansvärt söta bilder som jag hittat :)

ps. man får skratta



True story



världens bästa killar

Männen i mitt liv♥

Bröst

alltså jag är en människa som tycker bröst är fint, om det är fina bröst (logiskt? inte det minsta). En av mina största fasor i livet är att få stora hängbröst från när jag ammat mina barn och skulle mina bröst se ut såhära så skulle jag döda mig själv, om jag inte redan hade dött av att jag kvävts eller att ryggen gått av, haha!
Tacka vet jag bröstoperationer..



Bra saker med stora bröst
Man kan ta sitt liv med dom om man vill
man kanske kan tjäna pengar på att man har stora, hängiga och fula bröst
man kan lägga dom över axlarna (om det är bra vet jag egentligen inte)

Dåliga saker med stora bröst

man kan inte springa
kan inte gå för att ryggen går av
går inte att hitta en BH
man borde få problem med allt,
kan man göra nånting med så stora bröst?
kan man gå?
leva?
älska?
simma?

true my friend

i miss you ponani ♥

Världens bästa Nomy

Ni har väl inte missat att Nomy har släppt ett nytt album för ett tag sedan ?
Gå genast in på spotify och lyssna :)

Här har ni ett smakprov

Vardagsproblem

Jag har funderat på att gå en kurs i vardagslydnad med Baltazar, för att han ska lära sig att möta andra hundar när man är ute och går i koppel utan att man funderar på att ta livet av sig.
För Baltazar i koppel är ingen lek, fastän jag har köpt ett speciellt halsband som gör att han inte kan dra så är krävs det en hel fabrik för att gå ut med honom.

Sen i bilen, jag vill knappt prata om det för jag blir bara deprimerad, han älskar att åka bil, men han har damp i bilen, alltså han beter sig som en apa på uppåttjack. Och jag har provat "allt" känns det som, hundbur, bundbälte, godis, täcka över fönster och allt jag någonsin hört talas om eller läst om.

Så en vardagslydnadskurs vore verkligen nånting för oss, någon som vet hur man gör och kan hjälpa mig att få honom att gå i koppel, för det är ju aldrig hundens fel, det är ägarens. Men när man inte vet hur man ska göra för man provat allt är det ganska svårt.

Multifjärrkontroll

Ni som sett solsidan kommer att förstå vad jag menar..
Vi har tusen dosor här hemma till tv, hemmabio, boxer och allt möjligt. Nu har Andreas köpt en multifjärr, som att det skulle underlätta, nu måste man tjorva på med den och jag känner mig som hon i solsidan.



den är ju snyggare, bättre och smidigare än att ha hundra dosor, men innan man lärt sig den har man blivit gråhårig och vem vet, kanske man får se pippi långstrump på ungerska.

Gigantiskt

torsdag, om jag inte är helt ute och cyklar.
jag vet inte alls vad man skulle gjort idag, det är 21.5 minus ute och jag kände inte för att vistas utomhus i onödan.

Kolla det här hundebenet som jag hittade igår, 1meter långt. Ett sånt borde baltazar få så han har nånting att göra.

Iphone app

Blogg.se har sagt nu ett tag att dom ska släppa en app till iphone, vilket jag verkligen längtar efter så att man kanske kan ladda upp bilder också med iphone. Just nu är de inte så mycke bilder på bloggen men de är för att jag inte kan ladda upp dom med mobilen och för det mesta bloggar jag från mobilen.. Nåväl, nångång blir den väl färdig..

det sitter på huvudet

Jag borde verkligen klippa mig, eller så bestämma mig för att spara ut håret för nu är det bara halvlångt och äckligt, det går inte göra något med det och det ser hemskt ut.

Just laugh

Alltså detta är humor, humor på väldigt väldigt hög nivå ;)

light my fire

Då var det kväll, åter igen.
Jag, Andreas och Baltazar har varit i stugan och grillat ikväll, sedan en sväng förbi sväfar.



Förövrigt så har jag sökt jobb idag, som om det vore någon nyhet iof. Känns som att man söker hur många jobb i veckan som helst, men då kanske arbetsförnedringen blir nöjd iallafall..

Tisdag

Tisdag då, eller jag kan lika gärna blandad ihop dagarna. Nu när jag har slutat praktiken så är alla dagar den andra lik.
Har faktiskt ingen aning om vad man skulle gjort idag, jag funderar på att fråga om Andreas vill följa till stugan med mig och Baltazar så han får springa (Baltazar, inte Anderas).

Men nu ska jag göra lite maaat :)

Tänkte tipsa

Hemsidan bbook.se har fruktansvärt snygga kläder, dom är så snygga så jag kan inte använda något annat ord än fruktansvärt. Dom är snygga utan att vara sådära "åhgudvafintskanigåpåbröllop".



Ett evigt krig

Angående inlägget tidigare..

Jag är så less att hur mycket man än försöker att göra saker, få rätt sida på sitt liv med jobb och allt som hör till så står det någon jävel och hånflinar och bara motarbetar en. Jag är less lärare som inte vill hjälpa en när man behöver hjälp, jag är less på människor som tjatar att man måste söka jobb (som att man inte gör det), jag är less varje gång man kommer med en ide om vad man vill göra, så är det någon i denna värld som ska lyckas sparka undan fötterna på en och jag hatar att nu måste jag bråka med kommunen för att få fortsätta utbilda mig.

Ibland tappar jag fan orken att försöka här i världen, när man hela tiden blir motarbetad och när folk hela tiden nekar en saker, tjorvar till det så det kommer sluta att man inte blir någonting när man blir stor.

idag är en sån dag,
igår var en sån dag
&
imorgon blir förmodligen en sån dag

- - -

Den här dagen kan dra åt helvete!
Jag tror jag ska gräva ner mig.

det håller i sig

Den dåliga uppdateringen håller fortfarande i sig, har inte haft tid eller någon särskild ork faktiskt. Har mycket hellre gjort annat, som att umgås med min älskade sambo exempelvis.

Imorgon är det måndag, vilket innebär att jag ska göra lite ärenden, bland annat gå på arbetsförnedringen och skolan. Städa har jag faktiskt inte tänkt göra för det har jag gjort hela helgen, jag och pro Aquan har storstädat här hemma.

Nu ska jag lägga mig i våran fat boy och döda lite, som Anna säger :)

Jag tänkte tipsa !



Som många av er vet är det snart alla hjärtans dag, den 14;e februari näramre bestämt.
Tänkte tipsa på lite alla hjärtans dag presenter till pojkvän, flickvän, kompis, mamma, pappa eller vem som helst..

Till flickvännen, mamman eller kompisen ?
Cozy Boots - Sockor som kan värmas i mikron, rosa

Dom finns här

Till vem som helst !

Uppblåsbart jättehjärta
Ett jättegulligt hjärta som blir hela 90 x 80 x 20 cm när man blåser upp det.


Hittar ni här

Till pojkvännen;
Slå in dig själv (rosett)
Nog skulle han väl bli förvånad om ni hade en sådan när han kom hem och ni hade lagad en god middag ? :)


Till pojk eller flickvännen ;

Jättesöta Godisskål `Din, Min`

Den hittar ni hära !


Till kocken !
en söt stekpanna format som ett hjärta

Den hittar ni hära !

Till pojk eller flickvännen !

jättegulligt påsslakanset


& känner man att man inte har råd att lägga ut en massa pengar på presenter så kan man alltid använda fantasin, göra ett gulligt kort, laga en middag, göra presentcheckar med exempelvis massage eller bara köpa en liten blomma :) Det är ju faktiskt tanken som räknas !

Såja

Det var ett tag sedan jag uppdaterade, har haft praktik i veckan men igår var sista dagen. Så nu är jag klar med det och förhoppningsvis får jag papper på att jag är färdig undersköterska snart.. Just nu sitter jag hos en kompis till andreas och tittar när dom spelar poker, imorgon så jobbar jag, dock på hemtjänsten. Känns konstigt för jag har inte jobbat där på flera månader, men de ska nog gå bra..

Star Wars

Det här med star wars är jag egentligen inte så imponerad över, det överlåter jag till Andreas istället. Men jag måste erkänna att det här schack-spelet är riktigt häftigt faktiskt.



RSS 2.0