Söndagkväll

Snart måste jag nog gå och sova så jag orkar skjutsa andreas till flyger imorgon kring halv åtta. sen ska jag sitta på nålar hemma och vänta och se om jag får jobbet eller inte.

Blev just taggad i denna bild på facebook.

Mat!

Nu är andreas och köper pizza, ingen av oss orkade göra mat idag :) sen ska vi slå på en film och bara ta de lugnt !

stora ben

jag gör som alla andra och gör ett tidsinställt inlägg!

Nu är vi och handlar, mat och godis som vi ska äta ikväll! Baltazar kanske till och med får sig ett hundben, nog för att han gick ett i veckan, det största dom hade ! så det ser ganska kul ut när han springer omkring med ett alldeles för stort ben.

ps. jag vill ha sommar

söndag

Då var det söndag, det känns att man levde igår, idag är jag lite mer tveksam. Trött som en gris, men sånt är livet. Idag blir det bara lugnt, bara mysa med männen i mitt liv ♥
alltså Andreas och Baltazar.här får ni en bild på mig och Malin från igår

utklädnad

nu är vi hemma från maskeradfesten, kom just in genom dörren och Johan&Sara var så snälla och skjutsade hem oss.. har haft en rikigt trevlig och framförallt rolig kväll med härliga människor.

Och ja! jag lyckas komma på vad vi skulle klä ut oss till och det blev zombies, med tanke på att vi inte visste vad vi skulle vara en timma innan va skulle iväg så blev det ändå rätt okej utkädnad :)
älskling, i love you *

Bra planering

Nu är jag på jobbet, eller sedan några timmar tillbaka. De är snart dags för lunch och sen jobb till fyra, då blir det hem, duscha, sminka sig och fixa en utklädnad som jag inte har en aning om faktiskt.. Visst låter de bra, jag har ingen aning om vad jag ska klä ut mig till och. De är dags på några timmar.. Men de löser sig, som kärringen som sket i vasken sa.

Sovdags

Jag är ute med baltazar en sväng! Sen blir de sängen så jag orkar upp kring sex. De är en stor nackdel med att ha hund faktiskt, man måste stiga upp så mycke tidigare så mab hinner ut med honom innan jobbet och jag som hatar att stiga upp på morgonen, verkligen hatar! Jag måste ställa alarmet minst en halvtimma innan jag ska stiga upp annars försover jag mig.

pepp pepp pepp

Nu är vi hemma, har varit och grattat stora lillebror och sen hälsat på mormor en svängom. Nu är det livat i vårat vardagsrum, andreas sitter och spelar och man hör ganska tydligt att vi har nytt ljudsystem..

Imorgon blir det jobb, sju-fyra, känns förjävla jobbigt men det är bra med pengar, pepp pepp pepp !

Imorgon är vi bjudna på halloweenfest/maskeradfest men jag vet fan inte vad jag ska klä ut mig till och det är kanske på tiden att komma på det ?! haha

Mörk belysning och huvudvärk

Nu sitter vi på cafe storgatan, andreas och hans bror äter mat och jag tittar på, det finns dom som har råd! Vi ska snart iväg till lillebror och gratta honom hade vi tänkt. Vi får se om han blir nöjd över presenterna, de ät så sjukt svårt att hitta nånging till en kille som blir 17år..

Tjorv hit å dit

Nu har jag städat lite här hemma och borstat baltazar. Andreas och jocke sitter här i soffan och tjorvar med vårat nya soround system, vi ska snart och gratta stora lillebror för han fyller år nästa vecka men då är varken han eller andreas hemma ..

stick i fingret

Nu har vi haft "stick i fingret".

det gick oväntat bra med tanke på min nålskräck .

Stick i fingret

Nu sitter jag på skolan, har just haft en lektion och väntar snällt på nästa där vi ska sticka varandra i fingrarna. Kul! Eller så inte. Sen blir det att fara och byta till vinterdäck för de är ju som på tiden..

Gonatt

Nu är vi hemma från piteå, eller rättare sagt för en timma sedan.
vi har lagt oss i sängen och ska se en film, imorgon står det skola på schemat!

youth in revolt

Ledning

Nu sitter vi på challenge, luleå leder och vi har himla trevligt:) nu ska jag fortsätta vara trevlig!

Gärning

Vet ni vad ?
Jag var ju på kriggsstigen förra veckan för att gaplamporna är släckta efter klockan tolv, varenda en var släckt.. Men nu för tiden lyser det till och med efter klockan tolv. Så med andra ord har jag gjort en liten god gärning :)Jag har glömt att visa mitt hår, nog för att det är egentligen ingenting att se men ändå.

Challenge ikväll

Nu är jag hemma från piteå, har vilat en stund och snart ska vi till piteå igen, andra gången för idag.
Vi ska på challenge och se hockey och äta mat, jag, Andreas, Malin, David och Mats ! kommer nog bli himla trevligt, har ju aldrig varit där förutom då jag jobbat.

För övrigt, angående jobbet som jag var på arbetsintervju på idag.. På måndag får jag veta om jag får jobbet, får jag jobbet åker jag direkt ner till sundvall och är där i tre dagar.. jag vet inte om jag ska hoppas på jobbet eller inte.

På arbetsintervju

Så nu sitter jag här, har just fyllt i papper och sett en film. Bara den personliga intervjun kvar och nej detta verkar inte vara nånting för mig. En bra och smart produkt, men dålig lön för så mycke jobb man gör . Nu är de dags för intervju !

Jag vet inte om jag egentligen vill

Nu ska vi gå och sova, jag måste orka upp kring åtta imorgon. ut med hunden, frukost och hela köret innan jag beger mig till piteå för arbetsintervjun på Nolia. Jag har inga förhoppningar på det här jobbet, jag vet egentligen inte om jag ens vill ha det, jag sökte det mest bara för att förra veckan.
Men det är rätt okej lön, men inte direkt så kul jobb, men den som lever får se.

Titta vad jag gjort ikväll :)
Nu står pumporna fint ute på bron.

Onsdag

då var det onsdagkväll, idag har vi varit i piteå och gått på stan och köpt lite julklappar och ett surround system, Så  nu håller Andreas på att koppla in det.
Sen ringde dom och berättade att imorgon halv elva ska jag infinna mig i piteå för arbetsintervju. så då far jag till  piteå då och sen hem och senare på kvällen tillbaka till piteå för att se hockey på challenge och äta mat. kommer nog bli himla trevligt :)

där ser man :)

förövrigt fick jag just veta att inom en snar framtid kommer jag fara på en arbetsintervju :)

städdax

Ja då har just lilla lillebror hjälpt mig att städa förrådet och hänga upp en slinga ute på bron så det blir lite mysigt :)
Nu sitter han och Andreas och spelar och jag hade tänkt städa här hemma lite, ska även gå ut med Baltazar en svängom..

Baltazar när han var 10veckor


ps. du är en tönt!

Tisdag

Ja då var det tisdag, jag är hemma en sväng och ska snart tillbaka till skolan, är så sjukt tråkigt när lektionerna ligger med så långt mellanrum. Har just betalat räkningar och det är alltid lika roligt, fruktansvärt kul!

Annars idag måste jag städa här hemma, vi borde gå igenom förrådet men det skjuts bara upp hela tiden.

Nytt här hemma

såhär ser våran hylla ut med vårat nya "klistermärke".
Riktigt snyggt !

Julpynt

Ja då var det måndagkväll, jag ligger i soffan med telefonen och andreas spelar ett spel som han köpte idag i luleå. Jo som sagt så var vi till luleå idag och köpte julklappar, köpte även några saker hem, en ljusslinga till bron, en väggdekal till hyllan som ni får se senare också köpte jag lite nytt julpynt för snart är det dags.. Japp! Jag börjar alltid julpynta tidigt, varje år och vad ni tycker om de är upp till er, men direkt när julafton har varit tar jag bort julpyntet för då julen förbi och jag vill inte se julpynt.

Men bara för skojs skull, så undrar jag när ni börjar julpynta? De är faktiskt november nästa vecka ;)

Gonatt

Nu ligger jag och mannen i mitt liv i soffan och ser tv, vi ska strax krypa mer i sängen.. Imorgon blir det nog luleå, andreas skulle köpa nå grejer också ska vi köpa julklappar och sånt. Sen måste jag komma på nåntibg coolt att klä ut mig till på lördag :)

två utslagna hjältar

nu håller jag på baka bullängder och bara två hundar nedanför fötterna som vaktar bullarna, både Affe och Baltazar ligger utaslagna precis här nedanför .

Lillebror ligger och vilar och Andreas sitter vid sitt playstation, så jag får vara ifred i köket och baka :) Precis som det ska vara!

Söndag

Igår gick bra att jobba, slutade kring tolv och jag tappade inte ett enda glas eller tallrik. Duktiga mig!


Nu är stora lillebror och Affe här, men det är ändå ovanligt lugnt med tanke på att det är en valp och en mupphund här hemma :)Lite senare idag ska vi till sväfar och äta middag och umgås, det är ett år sedan idag som himlen fick en ny ängel.. Känns konstigt att det redan gått ett år, ibland känns det som att det hände förra veckan.

Ponanigäng

Nu ska jag hoppa in i duschen, förska hitta en taklampa som vi ska ha i förrådet och sen är det dags för jobb.. Känns ganska spännande, får väl se hur det går ikväll, hur många tallrikar och glas som kommer gå i golvet och det blir mesta intressant att se när jag kommer hem, om det blir hela långa natten eller vad..

Här får ni världens bästa ponanigäng ♥

Maskeradkläder

Ja frågan är ju vad man ska klä ut sig till, jag har några ideer men jag måste se om jag kan genomföra dom också:)

Här får ni lite bilder från andra tillfällen det har varit dags att klä ut sig.

Förra halloween var jag gammal tant


När jag fyllde 20år var jag drake,


År 2008 var jag troll på halloween


År 2007 på halloween var jag ängelSen för ungefär hundra år sedan en halloween på Alcatraz
Jag och Malin♥

Malin var jäkligt söt :)

Nytt jobb

Då var det lördag, på någon timma ska jag och jobba, blir intressant att se :) jag har ingen aning om när jag slutar, jag vet bara när jag börjar.

Sen har jag problem, vafasiken ska jag klä ut mig till nästa helg när vi ska på maskeradfest ?!

Imorgon

ja då var det kväll, vi kom hem för ett tag sedan och nu har vi främmande och sitter i soffan och surrar..Imorgon blir det spännande att jobba, har ju aldrig jobbat dära och det enda jag vet är att jag ska infinna mig där klockan fyra, så vi får väl se hur det går :)

Fredag

Då var det fredag och vi ligger i soffan, jag har just fått en massa stryk i nhl 11 och nu funderar jag ut min hämnd;) på ett tag ska. Vi till andreas moster och äta mat och fika :) kommer att bli bra. Också var mamma förbi och jag fick en söt skylt av henne som ni får se senare, kan inte visa den nu för att jag mobilbloggar ..

Världens bästa...

Nej såklart gick det inte att sova, så jag har legat i sängen och lyssnat på julmusik och det här är nog världens bästa jullåt ! den här har jag älskat sedan jag var liten. ♥

----------

Gonatt!

Roligare än såhära blir det fan inte.
nu ska jag lyssna på julmusik tills jag somnar
Och ser det ut som att jag bryr mig om att det är mer än två månader kvar till jul?
precis!

Skitvärld !

Imorgon ska bokrecentionen vara klar, jag skickade just in min.. Boken jag läste var sjukt sämst, den gick knappt att läsa för att den var så tungläst, usch!

Borde verkligen leta fram min "människan socialt och kulturellt"-bok, men jag har ingen aning om vart jag ska leta, borde göra lite uppgifter i den kursen, jag läser den helt på distans och det kändes inte så kul att spara allting in i det sista som jag ofta har en tendens att göra när det gäller läxor.

Just nu ligger jag i sängen, vilket jag nog faktiskt ska göra hela kvällen, jag är en bitterfitta ikväll..
Ingenting går som jag vill och det är kallt här hemma, jämt jämt jämt! vi har ingen taklampa i hallen eller vardagsrummet, vilket resulterar i att det är mörkt, fan som i graven. Är jag redan död eller? Kallt och mörkt, ja jag måste vara död.

Det är kallt ute, jag hatar vinter och varför bor jag ens här? jag vet redan svaret på den frågan men iallafall..
Varför är Andreas aldrig hemma? Varför ska han ha ett jävla skitjobb åt skitEnercon och alltid alltid vara borta och jag får vara själv här hemma.. Varför har jag inget jobb så jag får nå jäkla pengar nångång så jag slipper vända på varenda krona som finns, varför är det så jäkla komplicerat allting som har med skolan att göra, varför står allting på ett sånt extremt vuxenspråk så jag inte förstår vad jag läser?!

jävla skitvärld !

Men va kul !

Idag blev jag ledsen i ögat, det är inte pengar på mitt konto förrens på måndag och idag kom jag på att jag var tunvnge att köpa en vit skjorta/blus till på lördag när jag ska jobba..
Efter många om och men hittade jag äntligen en, som kostade 349:- och jag hade 370:- på kontot, så nu är jag en fattig student men har iallafall en blus så jag får jobba på lördag.

ibland suger det verkligen att inte ha ett fast jobb och bara leva på den där jävla studiehjälpen som inte alls är mycke och nej jag tänker inte ta något korkat studielån! jag klarar min räkningar och mat precis med studiehjälpen och kul att ta ett studielån för att plugga i älvsbyn till uska, skiten ska ju betalas tillbaka sen också..

Recept; Wienernougat

Jag bakade ju lite annat fika för någon dag sedan, bland annat wienernougat som också är sådära superenkelt och riktigt gott! varje gång jag har bakat det här så har det gått åt som smör och är slut inom en vecka..
Ingredienser
250 g nougat
125 g mörk choklad
100 g flagad mandel

Gör så här:
Rosta den flagade mandeln gyllenbrun i en torr stekpanna.

smält nougaten och chokladen, antingen i ett vattenbad eller som jag brukar göra i micron, kom bara ihåg att hålla ett öga på chokladen.
När chokladmassan är flytande blandar du ner den rostade mandeln.

Häll massan i en avlång form som du klätt med bakplåtspapper.

Recept ; Dumlekakor

Iallafall så har just sväfar varit förbi en sväng och jag har just bakat klart min dumlekakor, dom är så fruktansvärt goda så dom är egentligen farliga!Det här receptet är fruktansvärt lätt och det klarar i princip vem som helst att göra:)


200 g matfett
3 dl vetemjöl
1 dl strösocker
1 tsk bakpulver
12 st Dumlekolor
1 ask Noblesse (rosa)
folieformar

1. Blanda fett, mjöl, socker och bakpulver. Låt degen stå kallt i 30 min.
2. Dela degen i 24 bitar och rulla till bollar. Tryck ner en halv kola i varje. Lägg i form.
3. Grädda mitt i ugnen, 200 grader i c:a 10 minuter.
4. Ta ut kakorna och lägg på en bit Noblesse på varje så att chokladen smälter.
5. Ställ sedan kakorna i kylen.

Torsdag

Nu sitter jag och väntar på emelie meedans lilla tindra sover sött.. Senare ska vi ut på byn en sväng och sen måste jag hem och städa, ser ut som fan hemma.. Och inatt händer nånting roligt!

Dörrstopp

Kolla in dom här dörrstopparna :)

Riktigt söta!

Gissa vad

Gissa vad jag gör mina älskade läsare, jo jag mobilbloggar med min iphone 4, så nu blev jag genast lite gladare. Dock vet jag inte hur man lägger in bilder eller om det ens går. Men de får vi väl se om jag lyckas med senare! Nu ska jag pyssla Vidare:) ps. Har fått önskemål om recept så jag kommer lägga upp recept lite senare på det jag bakade för någon dag sedan, har bara inte hunnit göra det ännu..

Det gick ju åt helvete

Jaha de gick ju åt helvete, som med allt annat.. Inte blev det som jag tänkte så nu måste jag tänka om och tänka rätt.. Så vad ska jag göra nu när jag ligger här och tjurar för att det inte funkar ?!

Jag ska göra mat, sen sova !

Pysseldags

Sådära, jag har varit och bokat en klipptid idag, men det är inte förrens i slutet av november men det kändes bra att vara ute i tid för det brukar bli ont om klipptider när det närmar sig jul.

sen for jag och Baltazar till stugan och skulle leta lite granris, vilket var lättare sagt än gjort när vi mest bara hittade en massa tallar, men tillslut så.. Så ikväll ska jag försöka mig på en grej, men vi får väl se hur det slutar...

Efter stugan for vi upp till mamma en sväng, där det blev ett jäkla hundliv när både Affe, Baltazar och Knut började härja omkring, men men..

Nu är jag iallafall hemma, ska gå och sätta mig vid köksbordet och pyssla hade jag tänkt.

Här får ni en gammal bild på Baltazar och knut, från förra veckan :)

För det är så tråkigt

Jag undrar vad jag skulle gjort idag, det finns mycke att göra, mycke som skulle behövas göra men jag vet inte. Idag kändes som en tråkig dag att plugga, städa eller göra nånting sådant..
Jag borde färga håret, för nu ser det rent ut sagt förjävligt ut, färgar jag det så vågar jag kanske visa mig bland folk utan mössa hela tiden. Men som sagt, vi får se.

jag borde städa lite här hemma, dammsuga och skura för det drar in ganska mycke att ha en långhårig hund. Men jag får se, den som lever får se helt enkelt.

Onsdag

Ja då var det onsdag, få se om jobbet jag väntat på i flera månader ringer idag, dom ska ringa idag, imorgon eller på fredag sa chefen när jag pratade med henne förra veckan, så det är ju bara hoppas !

Nu snöar det ute iallafall, jättekul! eller nej!

The sims 3 kvällsnöjen

Och snart snart snart släpps det. Då ska jag spela, tills ögonen ploppar ur :)

Tre på natten

Klockan är snart tre på natten och jag sover inte, det går bara inte och sen känner jag att en av mina visdomständer växer, vilket innebär att det känns i hela munnen. underbart!

Jag ligger och ser tv, Baltazar ligger här bredvid och snarkar. Känns bra att ha Baltazar här bredvid när Andreas är borta och jobbar på sitt skitjobb som jag faktiskt hatar, japp så är det.


ps. jag tänkte bara meddela att jag har sökt jobb ikväll, om det passar mig betvivlar jag, om jag egentligen har tid att jobba en heltid betvilvar jag och om det blir tjovigt med skolan och csn det svet jag att det blir..
Men jag provar, vi ser hur det går, pengar är bra, pengar är kul och får jag detta jobba så lovar jag Andreas att det blir New York till våren ♥För människan fungerar så att i princip allting har ett pris, man gör näst intill vad som helst för pengar. Det handlar bara om hur mycke pengar vi pratar om och för den här summan jobbar jag arslet av mig, pluggar ihjäl mig och lever lycklig med en massa pengar! Det är ändå bara drygt två månader kvar av skolan såå..

Gonatt !

Nu ligger vi i sängen och ska sova.
så här får ni några bilder som är tagna alldeles nyss !
Gonatt !

Jag behöver väl inte berätta hur mysig baltazar är såhära på kvällen:)

Göra nytta...

Nu är det snart dags för skola, först ska jag ut på byn en sväng och göra lite ärenden. Det känns dock jobbigt att ta sig upp från sängen och göra nytta idag, jag känner inte för att lyfta ett finger faktiskt, jag är mest bara bitter..

Tisdag

Då var det tisdag, jag kom just hem från skolan och nu är det bara invänta nästa lektion som börjar halv tre, ungefär. Jag ska ta min lurviga hund och gå på en promenad, annars händer ingenting vettigt.

Two Pictures

Här får ni två bilder som jag glömt att lägga upp, det är från resan ner till Umeå för någon helg sedan ♥Godnatt ♥

Nu hade jag tänkt bädda ner mig i sängen, kanske göra lite läxa och sen somna. Imorgon står det skola på schemat och sen plugga!


Våran nya kökslampa :)

Bakning

Som sagt, så har jag bakat ikväll :)

wienernougat!


Mina bullängder!


Daimkaka!

såklart

pust! nu har jag bakat klart, ni får se lite senare vad det blev för nått, såklart blev det inte bara bullar..
Men det är så kul nu när vi har en stor frys så man rymmer lite i den.

Nu ska jag ut med Baltazar!älskling jag saknar dig ♥

men snart kommer du hem, snart snart snart snart!

Bakdax

Nu håller jag på baka, bullängder och säkert spårar det ur så det blir en massa annat att fylla frysen med!

ciao!

Bara för att..

Nu när kökssoffan är målad och vardagsrumsbordet ihopsatt borde jag plugga, men det orkar jag inte idag.. Istället tänkte jag städa lite här hemma, nog för att det inte är så stökigt förutom i sovrummet där kuddar, kläder och allt möjligt gorm ligger utspritt överallt.

Egentligen hade jag tänkt baka, men att baka innebär att jag måste handla ingredienser som i sin tur betyder att man måste ha pengar, då blir jag tvungen att sälja mig på gatan och ingen vill nog köpa mig heller och jag var inte så sugen på att sälja mig så jag skiter nog helt enkelt i att baka och väntar till den 25;e då det trillar in några små lusören på mitt konto.

Vårat förråd står och gråter, jag brukar höra det på nätterna, det är sant!
Det sörjer för att det är så fruktansvärt stökigt där inne och egentligen borde jag gå ut och städa det, men hur roligt låter det? Sen är det så mycke saker så jag blir bara arg när jag går inte dära.. Så nej! förrådet får stå ostädat tills när Andreas kommer hem, då får han hjälpa mig med dom sakerna, det är faktiskt hans saker också ;)

Kökssoffan ♥

Här har ni våran kökssoffan, före och efter.
Behöver jag säga hur ful jag tyckte den var innan ?!Och nu ser den ut såhär ! :)
(och ja Andreas vi ska köpa ett annat tyg senare, jag vet att du inte alls gillar det gröna, men det duger tills vidare!)

Vårat underbara vardagsrum ♥

Vårat vardagsrum ♥Våran nya hylla :)

Effektiv

Jag kände mig så effektiv efter att ha satt ihop vardagsrumbordet så jag tänkte att det är väl dags att måla våran kökssoffa, sagt och gjort. Nu sitter jag och väntar på att färgen ska torka så att jag får måla den ett varv till, det kommer före och efter bilder när jag är klar med den, vilket ska bli ikväll :)

Sen måste jag plugga också, bokrecentionen som ska in på fredag är klar så den behöver jag inte bry mig mer om men däremot måste jag göra lite uppgifter till kursen som jag läser på distans.

Imorgon är det skola, sen ska nog jag och Baltazar ner til stugan så han får leka av sig lite och springa omkring dära.

Ni har väl inte missat att Kings of leon har släppt ett nytt album ?
Come Around Sundown

Som vanligt är dom bra, bland dom bästa!

Vårat nya Bord !

Det var inte så svårt att sätta ihop, men enligt beskrivningen skulle man vara två stycken och jag var ensam och klarade det så lite bra måste jag ju vara !

Här är det iallafall, lite halvdåliga bilder när det är taget med mobilen, men det funkar..
Men kan snurra det, det förklarar den nedersta bilden.

Nytt bord

Nu kom det nya bordet, dock måste jag ju packa upp det.. Nu skulle min händiga karl varit hemma och gjort det för är det nånting jag hatar så är det att bygga ihop saker, men det ska väl gå..
Om jag lyckas får ni se bild på det senare idag.

Måndag

Då var det måndag, det har varit dålig uppdatering i helgen för att Lördag kom Andreas hem och vi var bara hemma och var med varandra, sen söndag jobbade jag från halv åtta till fem och när jag kom hem åt vi middag och sen såg tv och somnade.

Om ett litet tag kommer vårat vardagsrumsbord:) och sen ska jag plugga, är endel som ska göras.

gissa om jag blev glad

Jag fick just världens bästa sms, där det stod att klockan sex är Andreas hemma, alltså tolv timmar före beräknat!
Gissa om jag blev glad, nu kan jag ju inte sova, jag är alldeles för glad :)

Godnatt

Nu har vi nattpinkat alla tre och jag ska stänga av vardagsrummet så att det inte hittas på nått bus där inatt och ta dom här två fyrbenta och gå och sova, eller jag ska se tv och sen sova!
Egentligen skulle jag borde plugga, men den som lever får se.

älskade hundar

Det finns inte mycke sötare än dom här två hundarna, det är helt sjukt vilket sällskap hundar verkligen är och man behöver aldrig känna sig ensamen eller rädd.

Promenad

Nu har vi varit ute och gått, alla tre! Gick över förväntningarna, vi gick i en och en halv timma, vilket är bra för både mig och hundarna. Baltazar behöver verkligen koppeltränas och det går så bra när man har med en annan hund och jag har hunnit vara på konsum också och köpa chips och cola, så nu är hundarna trötta och ligger på golvet nedanför mig och jag ska se lite tv.Förresten så har jag färgat håret idag, fast det är det ingen som vet om förrens nu och ingen vet vilken färg det är, så jäkla cool jag är !

Jag tänkte fråga gud...

När jag tittar ut genom fönstret känns det faktiskt som vår, solen skiner och det droppar från taket. Så jag tänkte jag skulle försöka göra en deal med gud, att om vi hoppar över vintern och ger mig vår direkt, jag kan tillochmed sträcka mig så långt att jag hoppar över julafton. Men han brukar vara ganska svår att övertala den filuren där uppe, så vi får se hur det går..

Baltazar sitter iallafall och tittar ut genom fönstret, ser ut som att han drömmer sig bort till flera meters snö och en stor saftig boll att leka med..

och visst har vi fin utsikt, kul att grannen har så JÄVLA städat på sin gård så man får skämmas!

Baltazar får sovfrämmande

Nej vi har inte skaffat en till hund, det är min lillebror som har köpt Affe :)
Men ikväll ska han komma och sova över hos mig för Stora lillebror ska fara bort, ska bli roligt att se hur Baltazar kommer bete sig när han får träffa en valp, jag känner på mig att det kommer vara bus hela långa kvällen.Nu iallfall ska jag städa, Andreas kommer ju hem imorgon och stannar bara drygt ett dýgn hemma, men det är bättre än inget och jag imorgon står det pussas på schemat !♥

då hade jag varit 60år

Jag vill fylla år! jag vill ha presenter, det är så mycke jag vill ha! varför fyller jag inte år några gånger per år? fast iof om jag fyllde år tre gånger per år skulle jag ju vara över 60år nu, vilket inte hade varit okej.

Jag har börjat skriva min önskelista, den blir lång och den blir dyr, riktigt dyr.
Men man får önska sig vad man vill :)

godmorgon världen!

Klockan är snart sex på morgonen och jag lyfter på hatten och säger godmorgon. Det är inte många gånger i mitt liv jag säger godmorgon med ett leende på läpparna klockan kvart i sex på morgonen, men idag sker det..
Jag kan inte sova, jag har knappt sovit inatt, det är för tomt här hemma så jag har legat och slötittat på tv efter många vridningar i sängen.

Klockan åtta börjar skolan så jag tänkte att det var lika bra att stiga upp nu, annars kommer jag inte kunna ta mig upp ur sängen klockan åtta och idag ska hemprovet vara inlämnat, vilket det är, bara hoppas att läraren gillar det och inte ger mig dödsstraff för att jag har skickat in fyra a-sidor med skräp.Idag kommer jag börja med en distanskurs, människan socialt och kulturellt har jag för mig, japp! mitt minne är superbra, men otroligt kort. Blir iallafall intressant att se om man klarar av en distanskurs, blir ju massor att göra hemma, men det ska nog gå bra, eller det måste gå bra..

come back !

jävlar vad jag saknar det här håret!

En tyst minut

Jag kan inte göra annat än fälla tårar när jag ser dom här videoklippen, känsliga läsare ska absolut inte se det hära..
Det är så hemskt och det är inte förrens man ser sånt här man förstår hur lyckligt lottad man verkligen är som får vara frisk och att ens barn/familj är friska..

Jag växte upp med ett syskon som var sjuk, som jag knappt träffade första året för hon bodde i princip på sjukhus. Jag minns hur det alltid var slangar i näsan, hur hemskt jag tyckte det såg ut och hur jag bad till gud på kvällarna att det skulle bli bra, att hon skulle bli få bli frisk.. Jag minns hur jag önskade att jag kunde ge henne en av mina friska lungor och hur liten och osyklig hon var, fastän jag bara var sex år så minns jag. Det var så hemskt, så hemskt att inte kunna göra nånting..
Idag är hon frisk, idag lever hon ett vanligt liv.Jag önskar att det fanns saker man kunde göra, men jag kan inte göra annat än ägna en tanke åt familjerna, jag önskar inte ens min värsta fiende nånting sånt hära.. Familjer som går igenom att deras barn lider av olika sjukdomar, dör pga av olika orsaker och liknande borde få en medalj, tänk att leva med tanken att imorgon kanske mitt barn dör, tänk att veta att ditt barn inte kommer bli som alla andra, dom kommer inte få leva ett helt liv..
hur lever man med det?Baltazar i hans vinterkläder !

Baltazar har också vinterkläder, många där ute tycker det är töntigt med kläder till hunden. jag tycker det är sjukt praktiskt, han har skor så han inte får snöklumpar på tassarna som i sin tur gör att han får torra tassar med sprickor i som gör ont för honom, han har ett "täcke" så han inte ska få alldeles för mycke snö i pälsen, han får nog ändå och han har reflex för att han ska synas när det är mörkt ute.. Hur bra som helst om ni frågar mig!

och såklart är han himla söt i det också mitt lilla lurivga hjärta ♥

Snyggingen Affe :)

Kolla in den här snyggingen då ;)


En trött kille som åker bil :)SnyggAffe :)

Tjifick du vinter

Nu ska jag packa in baltazar i bilen, först ska jag bara leta fram hans vinterkläder och ta på han dom sedan far vi upp till mamma. Har laddat systemkameran så jag tänkte försöka ta några snöbilder, sen måste jag ju ha kameran laddad så jag får ta kort på snyggvovven ikväll !


och tjii fick du vinter, nu har jag vinterjacka, täckbyxor och vantar på mig :)
nu får jag ju använda mina snygga DC-täckbyxor

haha jag råkade visst blunda på bilden :P


Torsdag

Då var det torsdag, jag har besök av lilla lillebror och ska snart bege mig mot mamma, med sommardäck! vi får väl se om jag överlever färden i all denna snö, det har faktiskt kommit endel, typ en decimeter sedan igår.

Sedan bär det av och titta på en vovve, det blir spännande :)

älskling ?

och som jag önskar att du var här nu


Det är tomt här hemma, men jag har börjat bli van. För det är ensamt oftare än det är sällskap, du är inte hemma och jag har accepterat, jag har blivit van att du är borta mer än du är hemma..
Men jag kan ändå inte sluta känna mig som ensammast i hela världen, jag kan ändå inte vänja mig att sova utan dig i sängen, vakna upp utan dig och jag vet att jag inte har något val, men det är svårt att låta bli att tårarna ibland kommer för att du är alldeles för långt borta, alldeles för länge..

Det är svårt att beskriva ensamheten för den som inte vet, den som inte levt i månader att den man älskar är borta mer än vad den är hemma, att den man älskar lämnar en ensammen två veckor och bara håller om en var tredje vecka. Det är svårt för andra människor att förstå, det är svårt för dom att förstå hur stark en kärlek kan vara, det är svårt att förklara hur man älskar någon mer än man älskar allting annat.. Det är svårt att förklara hur det är att vilja sova, men inte våga, för jag vill inte vakna upp utan honom..

Det är svårt,.

Hej vintern

När jag var ut med hundarna fick jag verkliga julkänslor, snart kommer alla fönster vara smyckade med julpynt och alla ser ut att leva i en sån mysig fantasivärld.. Att vara ute och gå när det är mörkt ute och bara gatlamporna lyser upp, man hör hur snön knastrar sådär mysigt under fötterna och det är inte iskallt, det är lagomt kallt och man har en varm famn att värma sig i. Det älskar jag med vintern, jag älskar många saker med vintern, men jag avskyr den långa kalla vintern. Men jag älskar att krypa ner i famnen på den jag älskar, se hur snön faller utanför fönster och en massa ljus tända inomhus.

& julen, jag älskar julen, musiken, julpynt, julklappar och allt som hör till, jag älskar att stå och julbaka i köket, baka alldeles för mycke och alldeles för länge tillsammans med julmusikens glada stämmor..

så jag hälsar dig välkommen vinter, försök bara att inte bli så kall och inte så långvarig.

Snö !

klockan är tjugo i två och jag hade tänkt gå och sova, jag skulle bara ut med hundarna innan och tror ni jag får en chock?! Det snöar ute, det är inte snöblandat utan stora stora snöflingor och marken är helt vit. Jag erkänner, det är mysigt när första snön faller, men jag hatar ändå vintern, jag hatar kylan och att den är så jäkla lång.

Men jag kan lova er att Baltazar blev glad, han älskar snö och låg glatt och rullade runt där ute.

Ingen bor i skogen ?

Eller ?

Här är bilder från idag

onsdag

Ja då var det eftermiddag och idag har det ändå hunnits med endel saker..
Har varit och lämnat några papper till min chef så jag kan validera av en kurs, har ringt om jobb, fått veta att jag ska jobba på söndag, fått veta att jag ska jobba en annan helg på ett annat jobb och fått veta att nästa vecka ringer dom angående ett jobb..

Jag har också hunnit vara ner till stugan och Baltazar och Knut, gått i skogen och kastat pinnar. Förresten idag när jag hämtade posten hade jag tre paket där som väntade på mig, gissa om jag blev glad :)

två trötta hjältar

Just nu är det tyst och lugnt här hemma, båda två lurvtossarna har nämligen somnat,
dom här bilderna är bara en minut gamla :)


Jag skulle vilja, men jag orkar inte

Jag känner att jag skulle vilja plocka fram min systemkamera och ta lite kort, bara så tråkigt att det jämt är mörkt på kvällarna nu för tiden så man inte kan fota utomhus, eller klart man kan fota utomhus men man får inte i närheten av lika bra bilder.

bara därför får ni några gamla bilder som är tagna med min olympus e400 och nej dom är inte redigerade, inte det minsta.


Iallafall så är det hundfest hemma hos mig, Baltazar och knut ligger och brottas på golvet och det låter som att det är 20 hundar hära.. Men snart blir två hundar tre, åh vad spännande det ska bli på torsdag, det finns inte mycke som är sötare än hundvalpar!

Plättar

jag känner att jag börjar bli hungrig, tyvärr hade jag ingen mjölk hemma annars hade jag lätt gjort våfflor eller plättar med sylt grädde och glass. Jag överväger att fara och köpa en mjölkliter, men den som lever får väl se..
världens bästa man skulle varit hemma så jag hade haft någon att äta middag tillsammans med .


Bby come home

Plugga

Ligger i soffan och försöker mig på denna läxa, men det slutade med att jag blev less och svammlade med min iphone istället, det här blev resultatet av mitt pluggande.. Så duktig är jag på plugga, eller nånting !

jag saknar Andreas

Helt jävla otroligt

Jag har just kommit hem, har varit på skolan och efter det var jag och åt lunch med Jenny.

Nu har jag försökt ringa om jobb, jag har ringt fyra samtal och jag har bara en sak att säga.. Det är då inga svårigheter att jobba åt kommunen, du behöver bara göra två saker, spela in ett meddelande som säger "den ni söker är på tjänstärende" eller "den ni söker har gått för dagen...." och återkommer ALDRIG!
Fan vad less jag blir att endel människor aldrig någonsin går att få tag i !!

H-U-M-O-R !

Andreas brukar berätta för mig att jag är humorlös, det är för att jag inte skrattar åt samma värdelösa skämt som honom.. Jag gillar inte simpson eller family guy och är nånting kul ler jag oftast bara inombords som jag så fint kallar det.. Ni vet när man tycker det är kul, men jag vill inte sitta hemma i soffan och gapskratta..

Saker jag tycker är roligt, det ratar alltid andreas, det tycker han är bara skit. Men oj så fel han har:) hahaNu gör jag som knut

Nu ska jag göra som Knut och sova!


Har just pratat med älsklingen och innan det har jag pluggat som en gris, snart är jag väl klar med bokrecentionen och hemprovet jobbar jag med ..

långa jävliga vinter

Hela facebook bombas av "det snöar, snööööö, åhhh ♥".. Jag har inte sett snö, jag har bara sett regn och tro mig, ingen är nog gladare än mig. Jag vill ha snö till julafton och nyår, annars klarar jag mig. Jag är en människa som hatar vinter, men älskar julen, dubbelmoral, kanske lite. Men det skiter jag fullständigt i, jag älskar julen, julpynta, julklappar, julmusik och allt som hör till.. Annars hatar jag vinter, jag hatar kylan, jag hatar hur lång vintern är, jag hatar vinter. Människor säger att vintern är vacker, ingenting jämfört med våren och sommaren när naturen och människor blommar..

som sagt, jag hatar vintern och jag har inga vinterdäck än heller.

wihoo

I veckan kommer det hända grejer, vad det får ni se när det är klart :)

Förändring

Mitt hår bara ligger och ser rent ut sagt förjävligt ut, jag borde ta tag i det och komma på nånting häftigt att göra, jag har ju trots allt löshår, fem härfärger och allt möjligt hära hemma..
Men det är så mycke roligare att hjälpa andra, jag vet egentligen inte varför, kanske för att jag är så less mig egna hår och det är roligt när människor blir nöjda :)

Såhär såg jag ut i Maj, jag älskar färgen för den ser så naturlig ut.Det kommer att komma en ny kategori lite senare som kommer heta löshår, typ..
Där kommer det komma bilder på löshår som jag satt in på folk,
& vill ni sätta i löshår är det bara höra av er, jag sätter dock bara i med microringar och keratinvax, alltså inga flätor än så länge..

Angående systemkameran

Du som skrev till mig angående systemkameran...
Du lämnade ingen bloggadress eller mejl, kontakta gärna mig igen :)


Dåligt med uppdatering

Det är dåligt uppdatering nu för tiden, detta för att jag gör det mesta på internet med min iphone och det går inte att blogga på blogg.se med den utan att vara tvungen att skicka mms..
Så vi får se hur det blir om jag byter bloggadress.


Jag har iallafall skjutsas min älskade karl på jobbet, så nu är det tomt här hemma i två veckor. Jag börjar bli skapligt less han jävla skitjobb..

Nu ska jag gå ut med Baltazar och Knut som är här och hälsar på :)

Parodier

Andreas sitter och spelar NHL mot Jon och jag har svammlat med min nya telefon hela kvällen, men nu sitter jag och lyssnar på parodier dom har gjort på låtar, det kallar jag humor!
Blombud

Jag funderar på att göra en ny blogg, på blogg.se kan man inte mobilblogga med iphone, vilket vore mycke roligare och vilket skulle innebära mera uppdatering. Men jag återkommer om jag byter bloggadress !

Iallafall, idag när vi kom hem från piteå hade jag blommor på bron, vilket jag visste att jag skulle ha för dom ringde från blomaffären och frågade om jag var hemma.. Tror ni jag funderade på vem som hade skickat blombud till mig, jag som aldrig får blommor och aldrig har fått ett blombud.
När jag kom hem såg jag en vacker bukett som var från Bibbi och Nicklas, för att dom kunde inte komma imorgon och ville ge oss en inflyttningspresent, hur gulligt var inte det ?!
Och den är så himla vacker!

Yees

Nu mina vänner har jag den i handen! Min nya iphone fyra ♥

Jag älskar dig

vad som än händer så finns du där, vad som än händer så klandrar du mig aldrig. Du kan titta snett på mig när du inte får ligga i soffan, men du vet att jag aldrig lämnar dig..


Det är lustigt det där, med hur en hund förstår. Och han vet att när pappa Andreas är hemma så får han sova på golvet eller i sin egen säng, han får bara komma upp på morgonen innan vi stiger upp, direkt pappa andreas far på jobbet eller far bort så ligger han i sängen bredvid mig..
Han är den där som gör att man aldrig känner sig ensam, han är den där som gör att man känner sig lite extra speciell och behövd.

Min älskade Baltazardu är min bästa vän ♥

Skåp ♥

Nu har jag klippt min karl och städat här hemma, jag har även hunnit slå in julklappar och presenter, riktigt effektiv har jag varit idag!

Nu sitter jag och tittar på Wika möblers hemsida, där vi köpte vårat soffbord och nya lampa. Hittade ett skåp jag gärna ville ha när vi var där, men den var lite väl dyr..
Men riktigt coolt :)

Julmust !

Nu har vi bjudit på middag, det tillkom två stycken som åt hära :) Emelie och Per, har även satt i löshår för andra gången idag och båda två blev fina i håret. Nu ska jag leka frisör en sista gång ikväll och klippa Andreas, han sitter i köket och väntar så det är bäst jag springer dit..

Just ja, vi var och handlade lampor på ICA nyss och såg att dom har börjat med julmust, såklart köpte vi det:)(fast jag tror det var ett annat märke om jag inte minns fel)

torsdag

Så var det torsdag, jag har just satt in löshår på Linda och nu städar vi lite medans jag väntar på nästa kandidat som ska ha löshår.. Sen ska vi bjuda svärfar på middag för han har bjudit oss så många gånger..

Sen ska ni få se våran nya lampa, bara vi får upp den vill säga, den väger hundra tusen kilo, ungefär.

Men nu ska jag ta den lurviga fyrbenta och gå ut, sen sätta i löshår, göra mat och städa:)

För på lördag ska vi ju ha inflyttningsfest så det är bäst man har lite städat iallafall.

sleep well

Nu ska jag ta min sambo under armen, vilket kan bli svårt för han sitter klistrad vid NHL11, sen ska jag gå och sova. Måste ju orka stiga upp imorgon och agera frisör, det är både löshår som ska sättas i och hår som ska klippas. Dock ska inget av detta göras på mig själv, utan på andra :)

Som jag längtar

Vet ni vaaaaad?
snart kommer min älskade mobiltelefon, snart kommer min IPHONE 4 !

Bad update

Det har varit dåligt med uppdatering, detta för att jag har varit sjuk och inte har orkat uppdatera..
Det händer inte mycke alls, ikväll har vi haft fullt upp med allt möjligt, hälsat på några och hållt på här hemma så snart mina vänner, snart är det klart här.. Vi väntar bara på vårat vardagsrumsbord som kommer inom två veckor och lite små saker som vi ska fixa..

Gonatt!

Blogg.se är segt och helt värdelöst ikväll. Det tjorvar och jävlas hela tiden. Därför skiter jag i det här med att blogga och kryper ner i soffan. först ska ni bara få se lite coola sängkläder som jag hittade på internet:)


Snygga tavlor

Hittade några riktigt snygga tavlor jag vill ha, dom var inte så farligt dyra heller.
Skulle passa perfekt hemma hos oss..Tomten kan inte jag få som i julklapp :)

Allas våran David !

Jag skrattar lika mycke varje gång jag ser den här videon, den är roligare om man ser hela men jag vet inte om jag får lägga upp hela .Ni hittar en massa andra roliga klipp jag har lagt upp HÄRA!


Det här blir min död

Då var det söndagkväll, det har varit dålig uppdatering. Inte för att jag har haft en massa att göra eller för att Andreas är hemma utan för att jag har fått en sjujäkla förkylning med hosta, feber och alltihop. Har även huvudvärk som inte går över, Andreas tror det är för att jag har ett tryck hela tiden, jag tror det är för att jag kommer dö.. Det känns iallafall så.

Det känns som att jag varit sjuk hela tiden det här året, direkt det går över kommer det nånting nytt.

Andreas var förbi hans syster och Tindra ikväll, men jag kände att jag inte orkade följa och inte ville när dom har en liten bejbis hemma och jag är sjuk, men jag kanske har hunnit bli friks nångång så jag hinner hälsa på dom innan hon har blivit 18år..

Nu ska jag krypa under täcket här i soffan och se tv.

NHL 11

Ja då var klockan efter två på natten och Johan&Sara for precis, vi har haft spelkväll och ni kan ju gissa om vi tjejer spöade killarna i NHL 11 :)
Idag köpte jag tio nya beckfilmer till min samling, så nu är det bara några få som saknas så har jag hela samligen, sånt är häftigt, att ha en hel samling med filmer.. Och när den samligen är klar så blir det att samla ihop hela Clint Eastwood! Det måste ju se snyggt ut i dvd-hyllorna.

Nu ska jag leta fram en film, sen ska jag krypa ner i sängen med min älskade sambo ♥

Jag måste bara visa det här skrivbordet, det vill jag ha. Så sjukt häftigt i och för sig så har jag tusen miljoner saker jag vill ha som jag tycker är häftiga, men lite kul är det att drömma och se en massa annorlunda saker.


Ni hittar det HÄR!

bakdax

Då var det kväll och jag har just bakat, jag bakade chokladrutor, syltgrottor, kolakakor och morotskaka.. Blir bra att ha lite hemma om man får främmande nångång :)

Nu iallafall måste jag gå och vara trevligt med vårat främmande.

toarullshållare

Det är många som kommer hem till oss som påpekar våran toarullshållare på toaletten. Många har inte fattat vad det är för nånting, men det är ganska coolt faktiskt :)

Ni bara måste

Kolla inte dom här handfaten, så jäkla coola :)Det skulle vara hur häftigt som helst att ha ett sånt hära om man bodde i hus, synd bara att allting är så jäkla jäkla jäkla dyrt..

Lördag

Igår efter jag hade bloggat så ringde Andreas och berättade att han var påväg hem, vilket innebar att han kom hem en dag tidigare:) Idag har vi varit till piteå en sväng, hittade dock inget vardagsrumsbord som vi ville ha men däremot lite annat svammel..

Också skulle vi byta in vårat move spel, resident evil. Men se det fick vi inte för att det var för nytt och dom hade inte hunnit få in spelet i piteå ännu, fastän det har funnits ute någon vecka för jag köpte vårat i umeå förra veckan..

Nåväl. nu ska vi städa och göra oss lite middag !

Freeeedaaag

Ja då var det fredagkväll, vilket innebär fredagsmys för många, men inte för mig.
Idag har jag haft fullt upp, jag började skolan åtta imorse, hade skola och sen gjorde jag och Malin ett grupparbete, sen åt vi lunch ute på byn och efteråt for jag och hämtade ut mitt linsskydd..
Sen bar det av upp till mamma, jag och Baltazar har varit där hela dagen lång och hjälp till, krattat löv, höststädat ute inför vintern och ätit middag.

nu har jag precis varit och handlat lite saker på ICA så jag ska kunna göra mig en chailatte, eller jag ska försöka.. Det är Annas fel att jag dricker dom. Jag gillar inte kaffe, jag är heller inte så jätte förtjust i te, men chailatte, åh så gott det är!!

Nu ska jag städa lite här hemma, Andreas kommer ju hem imorgon!

DET HÄR ÄR COOLT, RIKTIGT COOLT !

Är det bara jag som stirrar mig blind på denna kyl?
Fyfan vad impad jag blev!


Bland de mest innovativa design på årets Electrolux Design Lab är Bio Robot Kylskåp med Yuriy Dmitriev av Ryssland. Instead of shelves, the fridge has a non sticky, odourless biopolymer gel that morphs around products to create a pod which suspends items for easy access. I stället för hyllor, har kylen en icke klibbig, luktfri biopolymer gel som morphs kring produkter för att skapa en pod att uppskjuta verk för enkel åtkomst. The Bio Fridge doesn't require energy for cooling products and is 4 times smaller than a standard refrigerator. Bio Kylskåp kräver inte energi för att kyla produkter och är 4 gånger mindre än en standard kylskåp. It can also change its shape depending on the number of products and the intensity of its use and can be hung vertically, horizontally and even on the ceiling. Det kan också ändra sin form beroende på antalet produkter och intensiteten i dess användning och kan hängas vertikalt, horisontellt och även i taket.

snart kommer han !

Jag måste bara få berätta att det här är näst sista natten jag sover själv, sen kommer min älskade sambo hem. Men som jag längtar, det är så förbaskat tråkigt att ha honom borta i dom där två veckorna och bara hemma en. Jag hoppas verkligen att dom inom en ganska snar framtid blir stationerade här uppe för alltid, så jag inte behöver ha honom borta jämt jämt jämt och åter jämt.

Iallafall, kolla in den här coola hyllan eller vad man kallar det

Jag måste bara

Innan jag slår igen mina vackra bruna ögon så måste jag bara visa er dom här söta kuddarna som jag råkade trilla över när jag kollade runt på internet och nej jag har inte alls mycke till liv som hittar sådana här saker hela tiden, men visst är det lite kul med annorlunda saker :)

Alla tjejer och killar där ute som blivit dumpade borde automatiskt få hem den här kudden i brevlådan!


Och alla som inte har blivit dumpade utan lever lyckligt borde ha dom här kuddarna hemma.Eller kanske en kudde som ser ut som en bok


Eller kanske en kudde med inbyggt tangentbord


Eller kanske någon annan annorlunda kudde


Jag skulle inte tacka nej till dessa kuddar iallafall, hur coola som helst!
Och ni hittar dom på den HÄR sidan :)

Sen kan man ju också köpa en barnförbjuden kudde
RSS 2.0