Fullt upp

Hela veckan har det varit full fart, halloweenvecka i butiken betyder alltid mycket att göra. Vilket är superkul, dessutom har Andreas sin 6dagars vecka så han har varit mycket på jobbet.

Annars rullar allting på, jag och Molly åker på loppis på arcus senare idag. En av årets höjdpunkter :)

Inatt är det bara jag och Molly hemma, Andreas jobbar natt och Lilly sover hos mormor. Så vi har en massa plats i sängen, bara passa på att njuta av att kunna vända sig.

Bvcbesök

Idag var vi på bvc, Molly fick vaccin och vägning och mätning stod på schemat. Minns inte hur lång hon var, eller jag fick det aldrig berättat för mig och har inte kollat i boken. Men 7.1kg väger hon iaf. När Lilly var nio månader väger hon 6.9kg så det är lite storleksskillnad på dom.

Vardagsrummet

Stora lilla bebis

Lördag

Då var det lördag, inatt sov på vi på hotell. Första gången för Lilly och hon var imponerad. Vann ju första pris förra året på halloween så vi var ju tvugna att utnyttja det innan det gick ut. Så tvårätters med hotellövernattning stod på schemat.

Tidigare i veckan var vi till sunderbyns sjukhus, fjärde gången vi kollade Mollys öra och nu fick hon full pott och hör på båda öronen enligt testerna. Så det var ju skönt, sen kan det ju visa sig att hon har lite hörselnedsättning men det får tiden utvisa.

Veckan har varit fullbokad, som tur är så har Andreas varit ledig och kunnat hjälpa mig med Molly och butiken. Onsdag hade jag säljare i butiken hela dagen så nu är det påväg in en massa fina saker både till vuxna och barn.
Torsdag gjorde kommunen det dom gör bäst, gör mig galen. Dom kör sina inspektioner och letar fel på minsta lilla sak, sen att dom ska ha 960kr/h gör mig bara förbannad då dom först är ner i butiken och sedan till kontoret för att granska allting en extra gång. Senaste kontrollen hade det tydligen tagit 14h.

Mammas stora tjej

Älskade du, nyss var du pytteliten och nu är du stora tjejen. Varm och omtänksam, principfast och en grubblare. Du vet vad som är rätt och fel och berättar för din omgivning när någon gör något fel. Ibland är du som en liten tonåring och ibland på kvällarna kryper du upp i famnen och berättar att du älskar en. Fina underbara du ❤️

Torsdag

Dagarna rullar på, vissa nätter hör jag Baltazar gå omkring här hemma. Lilly kom över till våran säng imorse och berättade att hon drömt att Baltazar kom hem igen. Gör så ont i hjärtat, lilla Basse.
Vi är iaf och säger gonatt åt honom några gånger i veckan och tänder ljus.

RSS 2.0