Molly

Snart blir hon ett helt år, helt otroligt! 

Gåstolen har blivit lite mer intressant och nu har hon knäckt koden att ta sig frammåt. Hon har inte varit det minsta intresserad tidigare. Att gå eller krypa är inte så intressant tycker hon och sitter gärna där man sätter ner henne. Hon är fåordig än sålänge, precis som hennes storasyster var men jag vill minnas att hon sa nått ord mer än vad Molly säger. Men det lossnar mer och mer. 

Midsommar

Så var midsommarhelgen över och så även långledigt. Midsommar spenderade vi med några andra familjen och en hel drös med barn. Väldigt trevligt omän det gärna hade fått vara lite varmare väder, men man kan inte få allt här i världen. Lilly var nöjd och det är huvudsaken. 

Silhouette cameo

 Snart är det midsommar, vi kommer spendera den i grannkommunen med flera andra familjer. Hoppas bara på fint väder! 


Nästa vecka fyller jag år, 28år säger dom. Verkligen inget märkvärdigt att fira. Fick min födelsedagspresent av mannen i måndags, en silhouette cameo 3, som jag suktat efter denna maskin, i så många år. Är mycket att lära sig men jag kämpar på. Du kan skära ut vinyler, papper, göra tryck till tröjor, klistermärken och huuuur mycket som helst med den. Jag verkligen älskar denna maskin! 

Helgen

Helgen är över, vi hade vårat årliga race. Johannas Hem & Hobby Race där vi är huvudsponsor. Riktigt fint väder fick vi och som alltid hade vi himla trevligt. Barnen skötte sig exemplariskt och Lilly var väldigt nöjd med helgen. 

Lilly

Storasyster, Våran stora tjej. Våran bestämda lilla dam som har hjärtat på rätt plats. Är någon ledsen så är hon snabb att kramas och rita en fin teckning som plåster på såren. Är lillasyster sur och tvär så är hon där och leker. Fantastiska Lilly ❤️Cirkus

Det är verkligen sjukt hur fort tiden går eller att man märker hur fort den går när man fått barn. Lilly är 4.5 år nu, det känns som att det var nyss hon föddes, men samtidigt känns det som att våran surrhumla alltid funnits med oss. 


Tidigare i veckan var vi på cirkus, Lillys första. Molly var med mormor under tiden då pappan jobbade. Frågade efteråt vad som var det absolut bästa med cirkusen och fick till svar att det var sockervadden. 

Bvc

Så var det Juni, underbara sommar är på ingång! 

För ett tag sedan var vi på bvc med Molly. 10 månaders kontrollen, 13kg och 70cm. Tänk att dom blev så olika, men ändå så lika. Krypa och sådana fysiska aktiviter roar honsig inte med ännu, hon satsar på att nypas istället. Äta har hon sagt nu ett tag, lite komiskt att det blev hennes första ord. Titta viskar hon ibland och däää (där). Annars kör hon mestadels på opera och skönsång. 

RSS 2.0