Lilly

Nu har hon snart haft sitt första sportlov, våran stora tjej! Hon trivs bra i skolan och man märker att hon mer och mer blir en egen individ. Det är kompisar, kalas och allt däremellan. I år blir hon 7år, tiden verkligen springer iväg. 
(null)

Molly

Våran Mollsan, som jag längtar till den dagen vi kan prata med varandra och jag förstår det du menar. Nu förstår du vad jag menar, men det är så svårt ibland att förstå varför du blir arg, ledsen och frustrerad. Jag har alltid bara tagit förgivet att du ska kunna prata, men det är inte så enkelt. Du har dina ord du säger, men många gånger är det svårt då ordförrådet är väldigt begränsat. Det jag önskar mest är att du börjar prata, då kanske skriken och frustationen blir mindre. 

Vissa dagar går det lite bättre, nu har hon börjat peka på endel saker så vi lättare kan förstå. Men vissa dagar fungerar det inte alls. Lilla älskade Molly, för både våran, men mest din skulle så hoppas jag verkligen talet släpper och du får börja berätta allting som du så gärna vill säga oss. 

(null)

Mars

Tiden springer iväg, sportlov för Lilly som hon startade med feber i några dagar. Molly hade feber förra veckan så dom har bara avlöst varandra men nu är båda friska. Peppar, peppar.. 

Igår var vi på uppföljning hos logopeden med Molly, gick bra måste jag säga. I tisdags var sjukgymnasten på hembesök för att se hur Molly är i sin rörlighet då hon fortfarande inte kan sätta sig upp/ställa sig/krypa osv. Fick lite tips om vad vi kan tänka på när vi tränar och fick även tid för att prova varmvattenbassäng med henne, så det blir intressant.. 

Nästa vecka ska vi på möte med förskolechef, pedagog, specialpedagog och sjukgymnast. Vi ska prata om att skola in Molly på förskola, i en klass mer anpassad för henne. Men mer om det berättar jag efter mötet. 


RSS 2.0