Mässa

Det börjar närma sig höstmässan vi ska stå på. 3-5november kommer jag stå med butikens på Nolias höstmässa. Hur jag ska hinna bygga montern på två kvällar, ja de vet jag inte riktigt ännu. Men de brukar lösa sig. Just nu är det mer hur montern ska se ut som oroar mig lite. Jag har ingen aning för tillfället. Golvet är klart, det är också det enda som är färdigt. Men vi får se det possitivt, något är klart iallafall. 

Vet inte vad jag ska ha för inredning, vilka färger, vilka produkter jag ska köra och belysning. Just nu känner jag att belysning är största frågetecknet. 
Hade underlättat lite om jag stått på en mässa tidigare, men jaja det ska ju vara första gången för allt. 


Lillbus

Molly blir snart 15 månader, som alltid när det kommer till barnen så känns det som att tiden springer iväg och man inte riktigt hinner med. Påtal om springa så är det ingenting denna dam gör. Nej stå mot saker och utforska går fint, att ta steg, det är inte intressant. Prata är heller inget hon föredrar, jo på hennes eget språk men inte så vi förstår. 

Nåja, med erfarenhet från storasystern så kan jag säga som så att det kommer och när det kommer så pratas det hela tiden. 

Söndag

Så var det söndag, veckan har varit i arbetets tecken. Har gjort en beställning på 100 pappåsar och 20 tygpåsar. Vilket innebär att jag satt fast mer än 1100 klistermärken på påsar. Nu hoppas vi bara att kunden blir nöjd också. 

RSS 2.0