Julen

Nu är julen över, både julafton och juldagen spenderade vi med släkt, åt god mat, fick superfina julklappar och överlycklig Lilly som fick så mycket fint! Molly tyckte att äta var det bästa, som alla andra dagar. 

I butiken har det varit full fart, superkul med alla fantastiska kunder. Både nya och gamla! Denna vecka är desto mindre kul då det ska inventeras. Men det är bara räkna och se glad ut. 

Klänning

Lilly fick en så himla fin klänning utav Anna i julklapp, älskar den! 

Bvc

Idag var vi på bvc. Både tjejerna skulle dit, Molly fick vaccin och vägde 8,9kg och hur lång hon var minns jag inte. Lilly hade 4-års kontrollen och var så himla duktig! Kollade hörseln, balansgång, kolla synen, väga, mäta, rita och titta på bilder. Hon såg inte den sista raden som man tydligen ska se (0.8) utan såg bara till raden ovanför (0.65) så vi ska få en remiss nästa år för att kolla synen om hon behöver glasögon. Lilla damen var inte jättenöjd över det men sånt är livet. Jag var ca 10år när jag fick mina glasögon och ganska många i släkten har ju dålig syn. 


Molly gymmade igår, men som vi alla vet så är det ganska tröttsamt att gymma :) 

Reportage

Idag är vi i Älvsbyns Gratistidning :) 

Skriv inläggstext 

Butiken

På onsdag hittar ni butiken i Älvsbyns Gratistidning. Har jag förresten berättat det? Alla reportage och annonser klipper jag ut och laminerar för att sedan spara dom. Tänker att när jag blir gammal och grå kan det vara kul att titta tillbaka på. Vi har ju haft nått repotage i tidning, annonser och andra tillställningar. Det enda som inte är sparat är ju när vi var med i 24 Norrbotten. 

Bvc

På onsdag är det dags för bvc. Lilly ska på 4-års kontroll och Molly ska på sin 5-månaders. Ska bli intressant att se hur stor Molly har blivit och om Lilly samarbetar hela vägen, fort det kan bli strejk när man ska göra saker på kommando. Men hon fick hem ett brev för nån vecka sedan där det stod vad hon skulle göra när hon far på bvc så vi brukar titta i det och prata om vad hon ska göra, så vi får väl se hur det går :) 

Just nu är hon ganska possitiv till det då hon minns att förra året fick hon rita och sparka boll. 

Pepparkakshus

Lilly har byggt sitt alldeles egna pepparkakahus i helgen. I två dagar har hon jobbat med sina dekorationer och är så nöjd! Våran stora tjej. 

Hon har även hunnit göra julklappar till halva släkten som vi har slagit in idag. 

Julen

Söndag, imorgon är min sista lediga dag innan jul. Vilket innebär att från tisdag har vi öppet alla dagar fram till jul. Har kommit in en massa fint i butiken 😃

Fler lampor

Fler lampor som kommit till butiken 😃 Finns även i webbshopen, JohannasHemOchHobby.se

Molly

Tänk att på tio dagar så blir hon fem månader, tiden bara springer iväg!
Våran lilla stora tjej, som inte alls har bråttom här i världen. Det där med att sitta är ju inte så kul, inte att försöka ta sig nånstans när man ligger ner heller. Ja runt kan hon rulla ibland, gärna en lång bit för att slutligen bli arg. Äta däremot, det är roligt. Det roligaste hon vet! Prata gör hon då hon känner för det, skratta gör hon inte alls, han ler och pratar men skrattet sparar hon på. Vi har hört henne skratta någon enstaka gång men det är alltid då hon roar sig själv, så med andra ord är mamma och pappa inte särskilt roliga.
Att vara med storasyster är kul, för det mesta. Att se vad hon gör och när hon springer fram och tillbaka.

På två veckor ska vi till bvc, blir intressant att se vad hon väger :)

Lampor

Kolla på dom här snygga jullamporna som kom in i butiken igår! Drivs av 3st AAA- batterier.

RSS 2.0