Brev från läkaren

Idag fick vi brev från läkaren, tyvärr ingenting vi väntat på. Hon informerade oss bara att hon fortfarande väntar på granskning av MR:en Molly gjorde på hjärnan och att vi ska få en tid för att komma och lämna ännu mer blodprover. Nu var det metabol dom skulle kolla efter. Sedan avslutade hon med att hon skulle höra av sig när hon fått alla provsvar, suck... det kommer med andra ord dröja innan vi får veta något då vi inte ens lämna dom senaste blodproven dom vill ha. 

Jaja, det går inte att göra något åt, det är bara fortsätta vänta och hoppas det går snabbare än vad vi tror. Helst vill man såklart veta nu, om hon har någon syndrom eller diagnos och vad den i sådana fall är. Bara för att veta hur vi ska jobba vidare med det och om hon behöver hjälpmedel eller mediciner. 

Tvättstuga nr2

Målade upp och fixade tvättstugan för ett tag sedan och nu i helgen tog jag tag i "tvättstuga nr2". Ja ekonomidelen där vi hänger tvätten. Målade, piffade och snart är det klart. Ska måla bastudörren, måla lite småsaker och lite piff. Bastun som vi för övrigt aldrig använt, i sju år har vi bott här men aldrig ens startat den. Men den fungerae bra som förråd också. 

Lite före och efter bilder.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Mycket nu

Det är fullt upp, med allting. 
Lilly trivs bra på skolan och allting flyter på bra där. Hon är besviken att hon inte får några läxor dock. 

Molly är just nu under utredning, så förra veckan gjorde hon MR på hjärnan, för ca 1.5 månad sedan togs det blodprover för att se om det är det läkaren misstänker, tyvärr skulle det ta långt tid innan vi får svar och vi får vänta flera månader på provsvaret. I veckan var vi och mätte fötterna och beställde skor med inlägg, hon går nämligen väldigt snett med fötterna och för att det inte ska felbelasta och orsaka problem med rygg och liknande så ska hon få specialskor. Både ute och inneskor. Så på två veckor ska vi tillbaka och hämta dom. 
Annars så väntar vi mest bara, väntar på provsvaren på blodproven, att läkaren ska höra av sig angående MR, att vi ska få tid till logoped och sjukgymnast. Så det är bara ett evigt väntande just nu. 

Tvättstugan

Har piffat upp lite i tvättstugan med färg och annat skoj! Är inte 100% klart men nästan. 

Så här får ni lite före/efter bilder 😃

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

RSS 2.0