Molly

Våran Molly, tänk att nu har hon gått i förskola i några månader och trivs så himla bra! Hon har skaffat sig kompisar och älskar sitt grytet. 

Ord kommer hela tiden, det är helt otroligt och vi blir lika förvånade varje dag när det kommer nya ord. Det är verkligen helt fantastiskt! 
Varje torsdag badar vi i varmvattenbassängen för att mjuka upp kroppen och jobba med benen som fortfarande är väldigt stela. Hon har inte lärt sig att ställa sig upp osv ännu, men vi kämpar på tillsammans med förskolan som tränar med henne. Dom är verkligen fantastiska på hennes avdelning och anpassar efter just Mollys behov, hon hade nog inte kunnat hamna på en bättre avdelning. 


(null)

Pysselträff

Helgen som var anordnade jag två stycken pysselträffar. Det skapades en massa snyggt och jag tänkte dela med mig av endel utav det.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

November

Ja tänk så fort tiden egentligen går. I helgen fyllde Lilly 7år, SJU ÅR! Herregud, det var ju nyss hon var en pyttebebis på 1600gram.

Våran förstfödde, våran bestämda lilla dam med mammas humör. Ibland kan hon göra mig gråhårig för att i nästa sekund krypa upp i famnen och somna. Hon har börjat bli sin egen lilla individ och är ibland alldeles för lik mig, föruom när det gäller svordomar, jag svor nått fruktansvärt när jag var liten. Lilly gör det aldrig, en gång råkade hon göra det och herregud vad ledsen hon blev efteråt. Så ja, där skiljer vi oss lite. Annars är vi lika tjuriga, bestämda och kreativa. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

RSS 2.0