Tiden går så fort!

Tänk så fort tiden går, snart blir du två år Lilly! Vart tog tiden vägen? Hushyllor

Nu har dessa söta hushyllor trillat in! 


Snart helg!

Snart är det helg igen, så fantastiskt! Dessutom är hela familjen ledig förutom att jag har butiken öppen på lördag. Hade vi haft husvagn så hade jag gärna farit och campar i helgen, men i framtiden så blir det. 

Har en massa roliga saker på ingång till butiken, här kommer ett litet urplock av saker som kommer till veckan så länge inte leveransen fastnar nånstans :) 


Ledig dag!

Måndag och hela familjen har varit lediga, älskar dessa dagar! 
Vi åkte och köpte lite saker till bilen, lilly fick sig också en supersöt huvtröja. 


Ikväll måste jag skruva isär en hylla som står i garaget och ska ner till butiken. Väl nere i butiken är det en annan hylla som ska skruvas ner och tas bort. Jag vet dock inte när jag ska hinna det, men det löser sig :) 

Fredag

Idag har jag varit ledig, alltså ledig från butiken, ledig från jobbet som behandlingsassistent! Helt fantastiskt underbart att nångång vara ledig från allt, ja okej inte allt men lite. 

Jag och Lilly har spenderat dagen tillsammans då pappan jobbat 12 timmars pass, vi (läs jag) har städat köket, städat Lillys rum två gånger och gav sedan upp. Jag har även hunnit rensa bort en massa saker som inte används. 
Lilly däremot, hon har legat i och haft full upp, rivit ut sitt rum tre vänder idag, ätit två glassar, kastat ost runt hela huset, kladdat ut smörgås på hela vardagsrumsbordet/golvet, slagit huvudet, matat marsvinen, klättrat, gjort sin mamma gråhårig, lekt, varit galen, matvägrat, sagt mamma 500 tusen gånger, spillt ut majsbollar i soffan för att sedan hoppa sönder alla, rivit ut mammans garderob, varit arg på hunden som råkade titta på henne när hon åt yoghurt... Ja ni förstår, det där med energi är ingen bristvara hos den yngsta i familjen. 

Senaste hobbyn är att bädda ner sig i docksängen för att sedan ramla ur från den och bli hysterisk. 


Lilla du!

Sockerhjärta! Tänk att snart blir du två år, TVÅ ÅR! Tiden bara springer iväg. Jag älskar dig så otroligt mycket och gör allt i min makt för att du alltid ska ha det så bra som det bara går. 

Quadro

Jag har fått in två modeller av quadrocopter i butiken. Har ni aldrig provat på att flyga en så gör det! Superkul och faktiskt enklare än en helikopter. Tränar här hemma så jag kan visa kunder hur det funkar, ja det går sådär. Ikväll har jag hunnit vara uppe på taket och i träden. Men skam den som ger sig ;) 

Ps. Imorgon är butiken stängd och vi befinner sig på rallycrossbanan här i byn. Snart så

Det verkar som att sommaren tagit slut nu, igårkväll var det bara att klä på sig för att kunna vara ute. 

Annars rullar allting på som vanligt, jobb, butiken och familjen. Ständigt dåligt samvete för att man inte hinner allting man borde och vissa dagar jobbar man så länge att man inte hinner träffa den yngsta i familjen. Men snart är det slut med det, snart går min anställning ut och personen jag jobbar för kommer tillbaka. 

Lilly har förstått det här med att hålla för öronen, förutom att göra det när det lever om så gör hon gladeligen det när mamma försöker prata med henne ;)


Micro

Vilken ångest denna bokföring ger mig, om jag då förstod hälften så vire jag glad. Momsredovisning är ungefär lika kul som det låter, alltså jättekul (läses med ironisk röst). 
Ja allt kan väl inte vara roligt här i livet, men det hade varit trevligt om lite fler saker varit det. 

Lilly däremot, hon har roligt för det mesta. Dock är hon nog besviken på sina föräldrar som inte tillåter henne att springa ut på vägen och hoppa i soffan, det är tydligen bland det roligaste som finns. Som plåster på såren hittade vi en micro på loppis, så nu micrar vi det mesta här hemma. Måste inte vara mat utan kan vara en sko eller vad som helst. Augusti

Svårt att förstå att det är Augusti, vart tog sommaren vägen? Som tur är så har vi fortfarande sommarväder, men förmodligen är det slut när jag får någon ledig dag. 

I helgen ska vi på miniracingbanan, stå med butiken och hjälpa till där det behövs. Alltid kul att komma ut lite och marknadsföra sig. Underbara sommar!

Underbara sommar, ta aldrig slut!
Det är med en ångestladdad tanke som jag inser att jag har missat i princip hela den här sommaren. Men nästa sommar ska jag inte jobba 150%, det lovar jag dig Lilly ♥
 
 

Dockskåp

Nu börjar det gå mot höst, när mörkret faller på så får jag ny energi på något vänster. Jag älskar att pyssla på kvällarna/nätterna när det är mörkt ute. Fortsatte på mina dockskåpsprojekt här om kvällen, det är som terapi att sitta och pilla med dom i lugn och ro när resten av huset sover. Sömn

Fredagnatt! Maken jobbar hela natten, den yngsta i familjen har just somnat och jag tänkte göra desamma. 
Mamma har varit här ikväll, jag såg framför mig hur jag skulle få massor gjort medans hon underhöll Lilly. Jag sov, hela kvällen sov jag bort och jag är lika trött nu. Nåja, sömn behöver man väl också. Imorgon väntar butiken 10-14 och jag ska packa upp lite nya saker som kommit in :)

Dom lite annorlunda ryggkliarna kom in i lager igen i tisdags. Fulsöta på något sätt :) RSS 2.0