Lägenhetsvisning

Ja då var jag hemma från skolan efter en mycke intressesant lektion, faktiskt.
Har just ringt mäklaren och på fredag åker jag för att kolla på lägenheten som vi är sugna på, får väl se hur det går och bara hoppas att ingen annan vill ha det :)

Nu ska jag packa in mig själv och Baltazar i bilen och fara upp till mamma, se hur dom har det och träffa Knut

Julklappar

Lilla lillebror ringde och bad mig hämta ut ett paket åt honom, så jag ska springa på busstationen och sen till skolan för att ha lektion.
igår när jag var till piteå så handlade jag lite julklappar, JA! julklappar, det ska ju som sagt börjas i tid och jag ska slå in dom ikväll, men jag packade just upp mina påsar med saker jag köpte igår och insåg att det enda jag köpte till mig själv var en mössa, två bh;ar på rea för 30 och 50kr, två par trosor och ett par örhängen, resten var julklappar till syskon och syskonbarn och present till Emelie&Pers skrutt som snart tittar ut..

Jag älskar "långa" mössor, har flera stycken men den här var så söt så den fick följa mig hem:)

Farväl

Just det ja! jag har tagit ur mitt löshår, det hade blivit så slitet och nu ska jag beställa clips med äkta hår, då kan man ha löshåret när man känner för det och slipper duscha och sova i det, det är det som är mesta jobbigt för det blir så slitet då :) så farväl mina exstensions

Ge mig 160 000 ?! ;)

Nu har vi hittat det, när Andreas kommer hem ska vi kolla oss för och mest troligt flyttar vi, lämnar kommunen.

I och med att jag inte har fast jobb nu när jag pluggar så vill vi inte köpa hus förrens jag också har fast jobb så det blir lägenhet tills dess, men den här lägenheten är gudomlig så jag hoppas bara ingen hinner före.

Tisdag

Ja då var det tisdag, jag har varit på skolan en sväng och jobbat med ett grupparbete men var tvungen att fara så jag skulle hinna på läkarstationen för att ta ett blodprov som jag får svar på imorgon när jag far till piteå och det är ju bara hoppas på det bästa.

Nu sitter jag hemma, ska äta mig lite lunch och gå ut med Baltazar sen ska jag tillbaka till skolan tjugo i tre och ha en lektion, känns jättekul! eller hur det nu var.. jag är så sjukt less skolan men det är bara till jul kvar och sen praktik i fyra veckor på ett sjukhus.

Visste inte om graviditet

Alltså det är helt sjukt! läs den här artikeln, det är en tjej som inte visste att hon var med barn förrens värkarna startade, helt sjukt och min fråga är ju då. Märkte hon inte att hon inte hade mens eller hade hon det hela graviditeten? fick hon ingen mjölk i brösten? jag har bara så svårt att förstå hur man kan missa en graviditet i nio månader, jag förstår att man kan missa den i början eller jag vet att man kan missa den i början, men för fasen nio månader! Ja jag har då slutat att förvånas, allting kan då hända..



Min bästa vän är min spegelbild

Man kommer aldrig kunna lita på någon, dom du tror ligger dig närmast är dom som egentligen är dom värsta svinen. Det är det som är bra med ovänner, dom vet man vart man har.. Det är tråkigt att inte kunna lita på sina närmsta vänner till 100%, det är tråkigt att veta att dom pratar om en bakom ryggen och detta händer oftast tjejer, killar över lag beter sig inte i lika svinigt mot varandra som det tjejer gör..
i mitt nästa liv ska jag bli av det andra könet.



Snälla tomten, jag önskar mig en bästaste bästa vän som jag kan lita på till 100 %





Andreas är inte bara min pojkvän, sambo och livskamrat, han är också min bästa vän. Han är den jag berättar mest för, han är den jag ringer när jag är ledsen, han är den som torkar mina tårar och lånar ut sin axel när jag behöver någonstans att vila mina trötta ögon...
Han är nog det enda som faktiskt skulle gå genom eld för mig, det är lätt att säga att man ska göra det för någon, men det är svårt att slutföra det, men han är nog den enda..


För det är skillnad på vänskap och vänskap..

otrogen

"Otrogna personer är inga dåliga människor
bara svaga individer..."

rosa robot !

Hur söt var inte den här då ?

Köpa den och sätta bredvid sängen så när världens bästa Andreas stiger upp säger den "god morgon älskling" eller om man kanske är lite mera bitter en dag sätta upp den i köket "gå och diska för fan", hahah!

Tryck på inspelningsknappen på Echo Bot och spela in ditt meddelande. Sedan placerar du ut Echo Bot på något lämpligt ställa. Tack vara hans smarta sugkoppsfötter kan han sitta och vänta på sitt offer på en stor mängd olika platser.

När en intet ont förbipasserande upptäcks av Echo Bot så spelar han upp ditt meddelande och skrämmer byxorna av offret.

De lilla plastroboten har böjbara ben och kan lagra 10 sekunder ljud. Sensorn sitter placerad i Echo Bots öga och aktiveras på upp till en meters avstånd.

Fail

detta är humor !

Tack, tack så jävla mycke

Det är konstigt att när dom man trodde var ens vänner inte bryr sig. Dom hör att nånting har hänt, dom vet hur jävla hemskt det känns, men dom bryr sig inte, inte ens ett "hej hur är det, hörde vad som hänt" är jag värd tydligen..

Jag blir inte arg, jag blir jävligt ledsen, så jävla ledsen att det till och med kommer tårar..


tack, tack för att ni aldrig fanns där.

Back on track

Måndag då, ingen skola idag för mig för läraren var borta. Andreas for och jobbade idag och det är lika tråkigt varje gång, nu är han borta i två veckor och jag får tårar i ögonen när jag tänker på det, två veckor åt gången är alldeles för länge!

Jag har massor att berätta, men jag har ingen ork. Sen ikväll ska ni få se vårat supersnygga akvarium som landade i vårat vardagsrum i förra veckan, typ det enda possitiva med veckan som var.

ge mig 1.7miljoner kronor eller ett nytt liv kanske ?

Hej allihopa!

det var ett tag sedan, jag vet att det har varit dålig uppdatering i veckan men det har att göra med att den här veckan har faktiskt varit en av dom värsta i hela mitt liv, det är lätt den värsta veckan jag varit med om i år, så även förra året och så vidare...

Som vanligt har jag aldrig turen på min sida, ovanligt va?
Men i veckan har jag till och med blivit förvånad över hur jävla mycke saker som verkligen har hänt, det har varit många tårar, fruktansvärt många tårar och mycke saker som hänt.

detta är orsaken till bloggpausen,

förlåt gud

jag måste verkligen ha sårat gud en gång i tiden, för han hatar mig och mitt liv, det finns ingenting han gör för att det ska bli bättre heller, han lägger bara krokben på krokben och tack så jävla mycke gud, jag måste ha någon att skylla det här på, så jag skyller på dig !

Jag kommer aldrig komma och hälsa på dig i himlen gud, jag tar hissen direkt ner till helvetet!

tills dess, adjö

Det är dåligt med uppdatering just nu, det har sina förklaringar..
jag återkommer när jag är mer på topp, tills dess, adjö !

Sommar !

Nu är ju sommaren slut, därför tänkte jag göra en sommarlista, egentligen bara för att jag inte har nånting att göra:)

- Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?

Jag fyllde 21, vilket jag aldrig mera kommer att göra. var vaken 52timmar och jobbade mer än 40timmar av dom där vakna timmarna.

- Är det något du saknar med årets sommar som du vill ha nästa sommar?

Mer sol, bad, ledigt och tid mer tid med Anna och Andreas.

- Vilket datum från sommaren kommer du alltid minnas?
Om vi räknar augusti som sommar blir det nog 21;a

- Största misstaget?
jag har inte gjort några misstag vad jag minns faktiskt, förutom då när jag glömde lyset på till bilen och stod utan ström mitt i natten i piteå .

- Vilka låtar kommer alltid påminna dig om den här sommaren?
oj, jag vet inte, kanske visa tuttarna

- Vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat, så man hade hunnit göra mera saker, som att fara till göteborg med Anna

- Hur tillbringade du midsommarafton?
Haha jag minns inte, jag jobbade och sen kommer jag inte ihåg vad som hände, dagen efter firade jag min födelsedag iallafall.

- Blev du kär i sommar?
jag var redan kär

- Hur många förhållanden?
Ett, som jag dock haft i ett och ett halvt år

- Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
Jag jobbade
- Finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
mer pengar, okej pengar gör en inte lycklig, men fan det är nära.

- Hur skulle du beskriva din stil i sommar?
Som alltid, det som är snyggt det köper jag

- Vad kommer du sakna mest med sommarn ?
Värmen, solen, alla blommor och allting grönt, att sitta på en bänk med Anna, jag saknar allting som har med sommaren att göra..

barnprylar

Satt och tittade runt på lite sidor med inredningssaker och hittade lite som jag tänkte visa er :)
Alltså det jag längtar tills mest när jag och Andreas bestämmer oss för att skaffa barn är faktiskt att inreda barnrummet, så jäkla kul!

Kolla så jäkla söta väggdekor


Eller varför inte en söt molnpuff?



Eller ett molnpåsklakansett

Allting hittar ni på den här sidan !

Tomorrow

Imorgon kommer en av mina löner, då ska jag och Andreas hämta ut ett paket, med mina mjukisbyxor som jag visade upp här för ett tag sedan, hoppas dom är lika söta som dom var på bilden :)
Men saken är den att jag valde mellan två och det var Andreas som skickade iväg beställningen och han vägrar berätta vilket par han valde, så det blir intressant att se imorgon :)

det känns himla kul att imorgon är det lön och även på fredag ! :)

lägenhetssökande

Ja då var vi hemma, som jag skrev så har vi ätit palt hos svärfar idag och sen drog vi ut på upptäcksfärd, körde runt och tittade vars det finns lägenheter vi skulle kunna tänkas bo i och ja vi har funderat på att flytta till en annan lägenhet, fast vi har några krav så det är inte så lätt att hitta en, på bottenplan måste den då vara för nu är jag less dom här trapporna och ska inte ha en lägenhet till som är hundra trappor upp, helst skulle vi vilja ha ett parhus men vi får väl se.

Vi var också och hälsade på Tony&Malin ikväll, var ju bara typ ett halvår sedan vi var dära sist så det var ju på tiden:) haha

Nu ska vi nog lägga oss i soffan och se vampires suck!

slappt schema

Ja då var jag just hemkommen från skolan, fick ett bra schema, men det är mycke som ska göras på hemmaplan. är iallafall ledig onsdagar och torsdagar, vilket känns otroligt skönt, mer tid att plugga så man slipper göra det hela helgerna.

Men nu ska jag ut med Baltazar och sen till svärfar för att äta palt, som jag har längtat !

7-Eleven

Alltså varför kan inte 7-eleven öppna i älvsbyn? jag vill ha choklad, nu nu nu nu nu nu! men mest av allt vill jag ha deras brownie, det är fan dom godaste brownies jag har ätit i hela mitt liv, det är helt sjukt men det har verkligen 7-eleven lyckats med!

Andreas vill ju flytta till piteå och om jag nångång ger med mig och flyttar dit är fan enda anledningen att det finns 7-eleven som har dygnetrunt öppet.

if you hang with me

Ja mina vänner då var det kväll, eller kanske man ska säga natt..
Jag är trött som en idiot och ska alldeles snart krypa ner i sängen så man orkar upp imorgon till skolan.
Ikväll har det varit fullt upp och hitochdit, nu däremot, ligger baltazar på mina fötter och sover, andreas fixar med tvätten och jag sitter i soffan..



Hoppas Anna kommer till byn snart, saknar ju henne !♥

måndag

Hej!

Ja då var det måndag då, imorgon börjar skolan, klockan nio.. Känns ju verkligen jättekul! eller hur det nu var..

Idag vet jag inte alls vad man skulle ha gjort, jag och Andreas ligger med varsin dator i soffan och nånting kanske man ska kunna hitta på.

Skulle vara intressant att veta när jag får min lön och vad jag får i lön, en lön kommer på fredag men den andra då ? måste nog kolla lite på det dära, skulle inte sitta helt fel om man fick den andra den 25;e .

Söndag

Söndag då! vilket innebär att idag är det en slappardag, just nu är vi hos Linda, David och Anton. Pojkarna är och hyr en film, vi kvinnor håller oss hemma :)

Annars händer det ingenting, på tisdag börjar skolan om, känns jävligt tugnt med tanke på alla kurser jag måste läsa, men förhoppningsvis så kommer det väl att gå bra.

vilken natt

Godmorgon!

nu ska jag försöka sova, fyfan vilken lördag det har varit, faktiskt en av dom värsta på väldigt väldigt länge vill jag lova.. som dom säger  "en olycka kommer aldrig ensam". men jag hoppas på solsken efter regn, om jag hoppas nog mycke  kanske det slår in också.

Filmkväll

ja då var det kväll, vi har inte gjort mycke alls av värde sedan andreas kom hem kring sex..
nu ska vi lägga oss och se film i soffan, vi har bara inte kommit fram till vad vi ska se, men förhoppningsvis så gör vi det:)

lördag

Jaha då var det lördag, vädret ute suger och allting likaså...


Dom två minsta systrarna är på besök, dom ligger tillsammans med Baltazar på golvet och leker, själv ligger jag i soffan och väntar på att Andreas ska komma hem..




& nu då ?

230cm lång, inte illa, eller ?

Ligger i soffan och tittar på tv4+, handlar om paul sturgess som är 19år och 230cm lång, alltså inser ni hur långt det är!?
Jag är en 174 (sist jag kollade för hundra år sedan) och jag tycker att jag är lång.



Skulle ni vilja vara längre eller kortare ?

Jag är desperat

Ja det är sant, jag blir knäpp! jag har letat igenom hela lägenheten efter den där jäkla sladden till videokameran, okejdå! jag har uppenbarligen inte letat igenom hela med tanke på att jag inte hittar den, men jag har sökt överallt där den kan tänkas ligga, även på ställen där den inte kan tänkas ligga..

Men nu har jag gett upp, tände ljus i mina tre nya ljuslyktor som jag hängde upp i fönstret idag, sjukt mysigt blev det och jag tror jag ska köpa några till och hänga upp i sovrummet..

Tjejkväll avslutad

Ja mina vänner, då var denna tjejkväll över, vi var sex tjejer som hade trevligt. Endel drack alkohol, dock inte jag. Vi pratade om sånt som tjejer pratar om, det vill säga inte smink utan snusk, minnen, karlar, världsproblem och ja ni förstår..
Lyckad kväll och det får vi göra om nångång när fler kan komma!

what to do

Jag tror jag lägger mig och vilar ett tag, bara en timma, det behövs känns det som.
Är trött som en sengångare!

Undrar vad man ska göra imorgon.. Andreas kommer hem senare på kvällen men jag har ändå ingen aning om vad man skulle hittat på. hmpf!

sötungar !

Ja då var jag hemma, Linda, David och Anton kom och hämtade mig och bjöd mig på mat på centrum, så gulliga dom är:) Var även på banken och växlade in mina enkronor och femtioöringar, 242.50kr blev det, de är fan inte illa!

nu halvligger jag i soffan, ska ta mitt feta arsle (som någon jag älskar uttrycker det) och bege mig mot duschen, sen ska jag dammsuga här hemma för jag har en liten lurv som drar in ganska mycke sand, barr, löv och lite annat, nångång kanske han lyckas dra in någon tusenlapp med, bara hoppas !

♥ ♥ ♥

Imorgon kommer han hem ♥

"hej vänner"

jag tänkte bara meddela,
Tänker inte ni ställa upp för mig, hjälpa mig när jag behöver hjälp och nångång höra av er till mig.
Jaa då behöver ni inte förvänta er att jag kommer ställa upp för er, hjälpa er eller fortsätta höra av mig till er.
så ni kan ju fundera hur ni vill göra..

Det krävs två i en vänskap (om ni inte visste det), det krävs att båda nångång kan höra av sig, omän det inte är varje dag eller varannan dag så ska man kunna höra av sig nån gång då och då. Sen kan man inte sitta hemma på arslet och förvänta sig att folk ska ringa, komma med förslag på saker som ska göras, ibland måste man göra nånting själv också.
det gäller även dig!
Ni är ganska många där ute som sitter på era feta arslen och är bittra för att man aldrig ringer eller hittar på nånting, det tror väl fan att ingen hör av sig, dom har väl tröttnat på att ni aldrig ringer och att det alltid bara är dom som ska ringa er..

nu menar jag såklart inte alla, men det finns några praktexemplar där ute och jag lovar att ni vet vilka ni är.

Städning


Ja då var Baltazar snygg i pälsen och jag ska städa lite här hemma hade jag tänkt, vore ju kul om man inte behöver skämmas när man får främmande :)








jag vet nånting som ni gärna skulle vilja veta..

Höstkofta

Oj va kallt det är ute, när jag och B var ut så glömde jag ta på mig jacka, vilket jag fick ångra efteråt.. Nu skulle man haft några varma mysiga tröjor att ha, hittade den här söta koftan på Ginatricot, ser hur mysig ut som helst!

Gissa vad jag gör ?!

Godmorgon!

Ni kan aldrig gissa vad jag håller på med just nu, förutom att ser tv och bloggar.. Men om jag visar er den här bilden så kanske ni förstår. Min hjärna kopplade inte att jag nog skulle valt ett par byxor som inte drar åt sig så mycket hår, men men.



Helt rätt, jag och Baltazar sitter på golvet framför tv;n och gör honom helgfin i pälsen, det är verkligen ingen lek och det tar iallafall två timmar innan man är färdig, men så är det att ha en långhårig hund och nu är han ändå ganska korthårig.

play ball texture tonic

Den här trillade ner i min brevlåda idag ♥



Texturgivande spray för alla
hårtyper

Shopping

Idag har det varit lite kass uppdatering, detta för att jag for till luleå med världens bästa mamma och dom två minsta systrarna, dom skulle ha sig lite nya kläder inför skolan som börjar till veckan..


Själv fick jag mig också lite kläder, två par jeans för 99:-st, två t-shirtar, två linnen, två trosor ;)


& såklart blev det ett par örhängen, jag älskar örhängen! den här gången blev det ett par vingar


Dagens ♥

Smink&påklädnad - check
Hund - check
Frukost bestående av banan&shake - check

Nu är det bara invänta Mamma ♥


Ändrade Planer

Det blev ingen film och mysa i soffan, istället ska jag klä på mig, sminka mig och ut med Baltazar för att sedan följa mamma till luleå..


Nu ska ni få se vad stora lillebror gjorde åt mig, (nog för att jag kan byta däck själv) men han gjorde det ändå bara för att han är bäst♥ okej inte bättre än någon av dom andra fyra syskonen, alla mina fem syskon är lika bra:)

Hur som helst så är den översta bilden dom nya fälgarna, det ser dock ändå lite fjantigt ut, dom ser fortfarande små ut på pärlan..

Mysa framför tv;n

Filmen var helt okej, inte sådära superbra som alla har sagt, men men..
Nu ska jag slå på en ny film och bara mysa i soffan, för idag har jag ingenting som behöver göras, okej jag skulle borde städa inför imorgon, men det hinner jag senare idag eller imorgon ..

Jag har gjort dagens enda to do och det var att hjälpa Linda♥ med lite ny bloggdesign, så jag slängde ihop en och är hon inte nöjd gör jag om den senare idag :)



kanske man skulle förflytta sig till sängen så snyggbaltazar också fick vara med och mysa, nog för att det inte är så intressant längre än två minuter ..

The last song

Godmorgon!

Jag ligger i soffan och ser The last song, helt okej än så länge iallafall..



Jag tänkte höra med er om ni vet några snygga ryggsäckar som inte är så dyra? Jag skulle behövt en, vilket jag har gjort länge men nu är jag less på att behöva och har tänkt köpa.
Nånting liknande som den hära ♥

Skit jävla bajs fan !

Mogen rubrik, fruktansvärt! men jag bryr mig inte, inte det minsta faktiskt..
Klart att det är nånting som ska jävlas, jag har ju haft turen med mig alldeles för länge, några dagar är tydligen för länge..

Tror ni inte att akvariehelvetet läker ?
såklart!


Det får fan lov att läka fram tills när Andreas kommer hem, då får fiskar flytta till det lilla akvariet också får min händiga karl försöka fixa det, om inte det går kastar jag ut skiten från balkongen och köper ett nytt nångång i mitt nästa liv när jag har råd!

Vi fixadet det när vi hämtade, silikonerade och hela skiten, men tydligen så dög inte det !



Jag har placerat min blogg i Älvsbynbloggkartan.se!



visitkort

i love you ♥

Vad heter ni? Johanna & Andreas
Hur träffades ni? Ja det var ju på den där systemparkeringen den 2;a maj 2009
Hur länge har ni vart tillsammans? sedan den 18;e maj
Är ni förlovade? Nej, inte än
Bor ni ihop? Ja.
Har ni barn? Vi har baltazar, det räcker än så länge
Kommer du ihåg er första kyss? Det gör jag
Vem sa "Jag älskar dig" först? Andreas
Vem är äldst? Andreas
Vem fyller först på året? Andreas.
Vem är längst? Andreas
Vem sjunger bäst? Andreas (börjar det inte bli lite väl mycke andreas nu och lite väl lite mig?)
Håller ni handen på stan? För det mesta, eller så håller vi armkrok
Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? nej, fastän hans syskon var mina vänner så hade vi aldrig träffat varandra
Vad har ni gemensamt? Ganska mycke, samtidigt ganska lite, med andra ord sådär lagomt, det där med hockey får han behålla för sig själv och jag får nog behålla mitt enorma djurintresse ganska mycke för mig själv..
Blev du kär vid första ögonkastet? kan man säga
Har ni någon speciell låt? det tror jag inte
Har ni stora framtidsplaner? Ja absolut !
Har ni gråtit i varandras armar? Ja.
Har ni varit utomlands tillsammans? inte än, men snart ♥
Vilket är ert bästa minne? bästa.. jag vet inte, det finns många, det ett av dom är när jag var nere hos honom i halmstad och det var bara jag och han.
Vem lagar bäst mat? Beror på vad det är det mat, vi är ganska bra båda två.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? ofta umgås vi med någon, annars ligger vi i soffan och ser fim med våran son Baltazar
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? inte alltid, men oftast
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades? Jo, 140mil
Blir du lätt svartsjuk? ganska, beror helt klart på omstädnigheterna.
Brukar ni bråka? Nej men vi är inte alltid överens om allting ;)
Ringer eller sms:ar ni mest? Ringer
Vilken är hans finaste kroppsdel? Hela han är fin, hela han är underbar
Brukar någon av er prata i sömnen? Haha jo, Andreas brukar mummla på sitt eget lilla språk


♥ det är tur vi är lika cp båda två ..




Laughter Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Anna

Pratar med Anna i telefon, världens bästa Anna för att vara exakt ! ♥

ponani - betyder familj

Ingen vinst

Nu är jag hemma från bilbingon, ingen vinst men nära var det, jag vet ett nummer ifrån fem tusen, väntade på elva och tian kom, jävlar vad arg jag blev!
Ska nog bädda ner mig i soffan och se lite tv, känns som det enda rätta just nu.

♥ adjö

Nu drar jag vidare ! ♥

Slipp då !

Jag gjorde ett tappert försök, jag ansträngde mig tillochmed men han ligger där han ligger, Baltazar ligger under sängen och leker med en boll, men inte ens det hjälper så då får han ligga kvar där nu när jag snart far bort, bäst jag lämnar nyckel och en lapp att han kan ju iallafall låsa dörren :)
Men sen tidigare erfarenheter så vet jag att pojkar/karlar har fruktansvärt dålig syn, inte så att dom måste ha glasögon utan för att dom är lata..

Han; vars är smöret?
Hon; andra hyllan längst fram..
Han; det är fan inte där! vi har inget smör..
någon minut senare.
Han; jag hittade det..

En mupp upptryckt i ansiktet ♥

Så var det bestämt, på en timma åker jag på bilbingo, lillebror sover fortfarande, han är fan värre än mig ?!
jag vet hur förbannad man blir när man blir väckt, men jag vet också hur kul det är att väcka folk som blir förbannad, undrar om jag ska ta fram baltazars pipboll och kasta in i sovrummet, då är det ju inte mitt fel att han vaknar, eller kanske lite ;)


för vem vill inte ha den här muppen upptryckt i ansiktet när man sover ?


& angående ikväll, vinner jag får ni inte en krona:)

Vinner jag börjar jag gråta, jag vinner aldrig, jag har tur i kärlek istället ♥
Det är väl iof bra, men bara för att jag har turen att ha andreas så får jag ju ingen utlandsresa, en massa pengar eller allting jag vill ha, det är nog på tiden att andreas börjar jobba övertid, det är ju hans fel att jag har tur i kärlek och inte spel ;) haha

Vuxenlivet suger !

Fasiken vad tråkigt det är när alla blivit vuxna, eller nä inte vuxna för det är många som nog aldrig kommer bli det, men det är tråkigt när alla bara jobbar hela tiden (så även jag), det passar aldrig att hitta på nånting för det är alltid någon som jobbar hit och dit och MÅSTE MAN TA NUMMERLAPP FÖR ATT FÅ TRÄFFA ER? :)
När man ringer er är det som att ringa försäkringskassan eller Telia "du har nu plats 574895734975, det beräknas att det ungefär tolv år innan personen har tid för dig."
Med andra ord, vuxenlivet suger!

Men jag tänkte boka upp er redan nu mina vänner så jag har en chans att träffa er, år 2014, den 28;e Juni fyller jag 25år och tänkte bjuda på tårta, skriv upp det redan nu :)

jag är inte tre år, faktiskt !

Nu har jag varit hos tandläkaren! och alltså jag kan inte förstå mig på dom, jag är 21år, inte tre eller fem, dom pratar med en som att man är en liten unge eller utvecklinggsstörd (okej att jag blev som jag vart men jag är inte utvecklingsstörd), jag hatar människor som pratar med bejbisröst till en och tror att man inte förstår vad dom säger.

hur som helst blev det billigt, 592kr för att konstatera att jag har inga hål, början till två och måste använda tandtråd bättre, det där med tandtråd kan dom lika gärna spela in och spela upp direkt man kommer in i lokalen för det har jag hört hela livet och jag har faktiskt aldrig någonsin haft hål..

Nu hade jag tänkt städa lite här hemma, men lillebror ligger och sover än så det finns väl risk att man blir dödar om man startar en dammsugare, jag råkar veta att han har lika underbart morgonhumör som hans älskade syster, det vill säga jag.

tandläkaren

Ja då var det onsdag och jag ska börja gå mot tandläkaren! oj så otroligt roligt det kommer bli, eller nånting..
Sen måste jag nog städa här hemma, ser ut som att det har varit krig i lägenheten.
Lillebror ligger och sover än, bäst jag berättar att jag går till tandläkaren så han inte blir livrädd när han är ensammen med Baltazar här hemma ..

kvällsmys

nu har stora lillebror fixat, det kommer bilder senare för just nu är lilla lillebror hära och vi ska äta chips och se film för att slutligen somna♥

Är det någon som har tips på bra film ?

Victoria´s secret ♥

Alltså kan man göra annat än älska det här ?
jag vill ha!


uptown girls

Nu ska jag se på uptown girls på tv3, har inte sett den vad jag vet, men det brukar alltid sluta med att efter halva filmen märker jag att jag redan sett den och vet hur den slutar..

you don´t fail until you give up

Hemma !

Ja då var jag och Baltazar hemma, vi har varit hos mamma hela dagen lång, inte gjort mycke alls men roligare än att alltid sitta hemma.. Sen var vi förbi stugan en snabbis också, såg hur dom hade det och baltazar plaskade i vattnet..

Jag var även och handlade hundmat, det är konstigt det där men baltazar lyckas alltid pricka in att äta upp all hundmat just när jag har som sämst med pengar, men men.. köpte även den här nya tandkrämen som alla pratar om, så nu ska jag prova den och se om det blir någon skillnad, imorgon väntar ju tandläkaren också..

En glad Johanna ! (det händer inte ofta)

Ja mina vänner, hör och häpna så blev jag förvånad! Tummen upp till komvux i älvsbyn, till jul är jag färdig Uska, men (jag vet det är alltid ett men), i våras läste jag tre kurser, en av dom var stora och det var rätt så jobbigt.. Nu i höst ska jag läsa nio kurser, känner på mig att jag kommer vara tvungen att isolera mig och plugga arslet av mig, i just det hänsendet är det bra att Andreas har ett jobb där han är borta mycke..
Hoppas nu bara att jag klarar alla dessa kurser, hoppas hoppas hoppas!
Sen blir det mest troligt att fortsätta utbildningen med inriktningt mot psyk, men det återstår att se men förhoppningsvis!

Strax skolan

Ja mina vänner, nu blir det duschen och sen ska jag gå på skolan och se om jag blir klokare, mest troligt inte, men man vet ju aldrig, det sägs ju att man aldrig slutar att bli förvånad.

Baltazar ligger och sneglar argt på mig för att jag inte orkar kasta den där jäkla pipbollen, vilka bekymmer!
Sen idag borde jag göra lite annat också, men om jag orkar det återstår att se, ska iallafall se om det rings nånting angående mitt nya extra jobb som jag verkligen ser framemot, faktiskt! tror det kommer bli sjukt intressant och en bra erfarenhet, omän man inte passar som att jobba med det tror jag det är nyttigt att ha provat på..

finnen

jag tror jag är i puberteten igen, eller så kom jag kanske aldrig ur den för helt plöstligt har jag börjat få finnar, alltså inte en, en gång i månaden utan flera!

Ja man ska väl vara glad att man hamnade i puberteten och fick bröst iallafall, allt ont har nånting gott med sig..

nu ska jag ut med Baltazar, hamnade ju framför tv och såg "varning för övningsföräldrar".

Ni ska bara veta...

Ni ska bara veta vad jag har beställt, kan inte berätta vad det är för jag har beställt ett till mig och ett till Andreas och han får inte vet vad det är för då blir det ingen överraskning ♥
så ni får se när det kommer med posten :)

Nu ska jag inte sova mer för så kommer jag sova bort hela dagen, ska ut med Baltazar på en joggingrunda, en kort sådan blir det idag känner jag, men bättre en kort än ingen alls !

Hahaha !

Alltså jag har ingen koll på dagarna, det har jag inte när jag jobbar heller för att jag jobbar helger också. Jag var ju helt inställt på tandläkaren idag, men ack så fel jag hade. Det är ju onsdag jag ska dit, trodde på fullaste allvar att det var onsdag idag, tur jag tittade efter en gång extra !

Haha och vet ni vad ?!
jag låg och tittade på tv, så kom det en reklam om sjukvårdspartiet (har jag för mig) iallafall så var det ju älvsbyns tågstation som var med dära, det var lite roligt ..

Nu ska jag söva, jag höll på somna men då kom jag på att det kanske bara var tisdag idag.

här är håret som jag färgade igår ;)

stjärnan

Nu måste jag verkligen försöka sova så jag orkar upp nångång.


här är min stjärna som jag glömt att visa, ska tillbaka nu när det blir lön och göra grövre konturer och lite annat, vad vill jag inte berätta för det finns för många där ute som snor ens ideer, efter jag har gjort den bryr jag mig inte om mina copycats kommer fram för jag gjorde det ändå först :)

Det gjorde inte det minsta ont att göra den, speciellt inte efter att jag gjort den stora längst hela sidan, därfemot säger dom att det är lite svårare att tatuera där för att huden "rör sig" och jag kan lova att man är nära på bli döv från ljudet av tatueringsmaskinen ..

Tjejkväll !

På fredag blir det tjejkväll, ni som är bjudna har fått en inbjudan på facebook :)
jag vet att flera av er inte kan komma just nu, men det är fan omöjligt att hitta en kväll då det passar alla, så istället får vi ha fler tjejkvällar :)

jag bjuder på en bild, fast tre

nu ska jag mixtra lite, så tills vidare delar jag med mig av en bild i tre olika färger,
vilken tycker ni är bäst ? :)

Haha, "det var bättre förr'" in my ass !

Sitter i min ensamhet och kollar på gamla bilder som jag lagt upp på min Facebook förut..
Kom och tänkt på lite lustiga saker som har skett genom årens lopp..

Jag vet inte om ni känner igen er tjejer, "men det är jävligt bra på kalles på torsdagar".. Det var sista och första gången jag var på kalles en torsdag, undrar varför ?!
& här är vi, fyra taggade brudar påväg till Piteå tillsammans med en kille (som dock inte syns på bild). Enbart för att någon intelligent tjej sa att det var riktigt bra på kalles på torsdagar ;) (inga namn nämnda E, haha)
men det är just det som är grejen, det är sånna hära dumma och tragiska saker som man minns efteråt.



Många gånger saknar man ju den gamla tiden när man tittar på kort, men efter att ha tittat på den här bilden så saknar jag den inte det minsta, haha !

För det första ser vi hemska ut och för det andra, varför får Nicklas se ut som en jäkla pimp? Var det kanske pågrund av den där vita 740;in som man har åkt tre varv runt jorden med ?!

Soffläge

Nu är jag mätt och belåten, ska lägga mig i soffan, se på tv och somna.. Måste ställa klockan imorgon så jag hinner göra lite ärenden innan jag ska till tandläkaren.

Bild från tidigare ikväll när jag och Linda var ute en sväng

blev du en ängel ?

Det är snart ett år sedan,
fan ett helt jävla år..
jag minns dig så väl,
jag minns hur du älskade dina barn
&
jag förstår inte hur dom kan leva utan sin mamma,
du försvann på sjukhuset
vi väntade på dig i veckor






...men du kom aldrig hem igen
säg mig, blev du en ängel?

Robyn - Hang with me

jag tycker inte alls robyn är sådära jättebra, men den här låten är faktiskt bra, det var Linnea på jobbet som tipsade mig om den:)

Maaat ♥

Ja mina vänner, nu tänker jag äta, nyttigt och bra att äta den här tiden :)
Blir mexikanasoppa och skorpor, oj så gott !♥

Ut med hunden

Så var man hemkommen från Linda, ska gå ut och Baltazar en sväng sen kommer stora lillebror förbi en snabbis. imorgon väntar tandläkarjävlen, får väl se hur mycke det kalaset går på, jag som hade sett fram emot en min fina lön..

nåja, nu ut med hunden !

Nu drar jag

Nu ska jag ut med Baltazar, sen till Ok och pumpa däcken till min lila rex, sen tar jag min skönhet och cyklar till Liinda&Anton :)

Såhär ser jag ut idag ♥


med&utan nördglajjerna ;)

Bra dag!

Ja mina vänner, idag har jag faktiskt fått endel gjort, även sovit middag.
Nu ska jag försöka platta detta hår, det ser ut som att jag legat i en torktumlare alldeles för länge, jag och B har just varit ut på promenad också, vilket inte alls är lika trevligt med tanke på att det är som att gå ut och gå med en arg kamel, dit jag vill, ja dit vill såklart inte Baltazar..



och imorgon ska jag till tandläkaren, jag har sån ångest över det, är det nånting jag verkligen hatar så är det den där jäkla tandläkaren !

Dagens att göra

Joggingrunda - Check!
Färgat håret - Check!
Frukost bestående av shake - Check!

Nu ska jag klä på mig, sminka mig och gå till skolan för att försöka bli lite klokare ang hur min höst kommer att se ut och förhoppningsvis få ihop nog med kurser så jag får ansöka om studiehjälp som det så vackert heter..
Det kommer en bild på håret lite senare, ska föna det först ;)


älskling kom hem

varning för övningsföräldrar

Nu sitter jag här med hårfärgen i och ser på "varning för övningsföräldrar" på tv4+, alltså jag vet inte om jag ska skratta eller gråta för i princip ingen av dom klarar ju av att ta hand om ett barn, helt sjukt !


Dom orkar inte göra saker som man måste när man har ett barn och dom står och bråkar över ingenting och ungen ligger och gråter, alltså allvarligt jag hoppas dom här människorna tänker efter innan dom väljer att skaffa barn själva för dom skulle inte bli bra föräldrar som dom beter sig.

"jaha måste man byta blöja mer än en gång per dag"

godmorgon !

Godmorgon!♥

ska alldeles snart ut på en joggingrunda med Baltazar, först ska jag färga håret och ringa min karl och se om han vaknat, vilket han borde ha gjort..
Sen idag blir det att fara förbi skolan och prata med dom, höra om dom har nånting vettigt att säga.

just do it

Följ min blogg med bloglovin

trilla ner från himlen

Kollade runt en massa på internet och fastnade för lite kläder på Ellos hemsida :)
skulle inte tacka nej om det här trillade ner i brevlådan .

Städning

Nu har jag fixat lite här hemma, har även bäddat baltazars bädd och städat toan :)



Våran svart/vita toalett, hyllan ska målas om när jag får tag i någon pensel ;)

hmm

jag funderar på att ha tjejkväll på fredag, dagen innan karln kommer hem :)
skulle vara trevligt tror jag, om nu inte alla är upptagna som vanligt.

Diss


Kängor! Personligen tycker jag kängor är skitfult, enda människor som nångång kan passa i det är människor med den stilen, vilket är hemskt få.
Det spelar ingen roll hur mycke mode det kommer bli, ett par kängor som liknar dessa kommer jag aldrig införksaffa mig, usch fy och blä!
Tur att smaken är som baken och att man inte behöver köpa samma som alla andra, för jag hatar verkligen sånna hära skor!

I want this

Dom här kylskåpsmagneterna vill jag ha, mycke häftigare än dom vanliga som finns :)
Ni hittar dom här för 95kr!


Så även den här disktrasehållare, hur smart som helst och då slipper den där disktrasan vara ivägen :)

Kartonger & film

Nu har jag dammsugit och Linda kom förbi en sväng, ska sätta mig på golvet i vardagsrummet och sortera i våra kartonger och se på girl next door.. Måste verkligen sortera våra saker och slänga bort lite grejer för jag vet ingen som har så mycke saker som vi, usch !

en god måltid

Ja mina vänner då har jag och B varit upp till mamma och Lennart en sväng, dock orkade jag inte tvätta bilen idag så jag gör det någon annan dag..
Nu ska jag dammsuga här hemma, jag har dragit ut på det så länge att jag inte kan dra ut på det längre.


Inatt kom lillebror hit och vi avnjöt en väldigt avancerat och god måltid;)
Makaroner och Bacon tillsammans med vitlöksbröd, haha

Och ja jag vet att det är skitbra att äta mitt i natten, men det är ungefär det sista jag bryr mig om :) Jag äter när jag är hungrig för jag är över 18 ;)

söndag

Idag är det söndag, jag hade tänkt fara till stugan om det blev bra väder, det blev bra väder och jag var ut med B imorse, men jag var så trött så jag orkade verkligen inte fara nånstans.. Ligger i soffan och är trött, trött, trött och åter trött.. så med andra ord ska jag nog inte göra mycke vettigt alls idag, borde fara upp till mamma och tvätta bilen, men jag har knappt någon bensin och vet inte om jag orkar tvätta bilen idag.

Förlovning

Jag har inte planerat at gifta mig eller förlova mig just nu, men jag kan inte låta bli att lägga upp den här ringen, en sån här vill jag ha när jag förlovar mig eller när jag skaffar barn, ska jag ha mina barns namn på den, hur snygg som helst !
Så nu vet du det Andreas ;) haha



För övrigt har det kommit en ny kategori nu all i want for chistmas, is this♥, där hamnar saker jag vill ha och ni kan ju såklart hitta tips på saker ni kan ge bort till andra :)

Promenad med hjärtat

Jag och Baltazar gick ut en sväng, träffade Linda så jag åkte en sväng med henne och nu sitter jag hära, lilla lillebror kommer när som helst, härligt samtal jag alltid har med mina bröder

Jag; Hej, vad gör du?
Han: Inget, har du mat?
Jag; Jo nog finns det nånting i frysen att äta
Han; Bra! kommer snart hejdå!

Kvällens♥

Bäcksvart

Det är bäcksvart ute och älvsbyns kommun har kommit på att dom bara ska ha var tredje gatulampa tänt för att spara pengar, men att bygga om storgatan, fotbollsplanen och fan och hans moster, de går så bra, men att ha lampor tända så att folk vågar gå ut, det går inte för sig..

Iallafall så ska jag och Baltazar gå ut en sväng, lilla lillebror skulle kanske också komma förbi och ang. chafförsjobbet så blev det inget ikväll och lika glad är jag för det, känns mig ändå fruktansvärt trött.

Såhär snygg kan vara också vara när man väntar på att mamma ska få tummen ur och gå ut.
Jag tror att någon har börjat få ganska lång lugg ;)

en ödla !

Ja då var man hemkommen från jobbet och har varit ute med baltazar en sväng, men såklart började det regna så vi sprang hem ganska fort !
Hade ju tänkt sola idag efter jobbet, men så när jag kom till solariet så berättade en tjej för mig att det fanns en ödla där inne, jag hann bara gå nått steg så låg den där på golvet och stirrade på mig, den var inte alls stor men jag vände om och gick hem, jag klarar inte av att ligga stilla 20minuter och veta att den där jäveln kan klättra upp på mig i min väska eller kläder..

Hur som helst så blev det att vara chafför ikväll, men nu ska jag äta lite kladdkaka och vila en stund  i soffan, blev ju ingen sömn inatt så iallafall en timma hade jag tänkt hinna vila middag !

Berättade jag om dom här "kulorna" jag köpte på Nolia, dom sväller i vatten och finns i alla möjliga färger, hur sött som helst :)

fasiken

jag blir fan förbannad...


....berättar mer sen.

Lunchdags

Ja då sitter man på jobbet, har just tryckt i sig lunch och jag ska nog gå och självdö i soffan ett tag innan jag börjar om klockan tolv.
sen klockan fyra när jag slutar ska jag ut med Baltazar och sen har jag inte den blekaste om vad som händer, endel ska till western farm, endel ska till storforsen, endel ska på grillfest, endel ska på tivoli och angående det där jävla tivolit, alltså vilken skam!! jag joggade förbi det imorse när jag var ut med baltazar, det är sex karuseller, fyra för barn, en för dom lite äldre och en vet jag inte vilken åldergrupp den tillhör och till råga på allt så är karusellerna från första världskriget, inte ens från andra utan från första..
det är så jag skäms !

Mot jobbet snart då

Jaa mina vänner, då har jag och B varit ute på en halvtimmas joggingrunda, Vi hade inget koppelkrig idag, men det tror ju fasiken det, hunden måste ju ha varit livrädd när han insåg att hans mamma faktiskt sprang.

hur som helst, nu ska jag slänga i mig nånting att äta, eller så den där shaken, sen ska jag vänta tills klockan slår sju och gå mot jobbet! Solen skiner idag så jag hoppas på finväder!

dagens♥

Godmorgon ♥

Godmorgon Allihopa

Klockan är 04.35 och jag skiter i det här ni andra kallar sova, jag har sovit så mycke nu när jag varit ledig i veckan så jag kan inte sova nu..
Nu ska jag gå och göra mig frukost, ska se om vi har något bröd i frysen annars blir det bara en shake, sen ska jag ut och springa med Baltazar, nu undrar ni säkert vad som hänt men "plötsligt händer det".. Efter det blir det en skön dusch för att slutligen befinna sig på jobbet halv åtta till fyra!

För övrigt, jag städade bland mina skor för någon dag sedan, 20par skor och andreas har då nästan lika många, egentligen är ju det där korkat för man använder ju aldrig alla, men jag säger som jag alltid säger "nångång kanske jag vill använda dom".. vilket alltid slutar med att dom står där och rostar fast i golvet i flera år..

här är dom flesta av våra skor ♥

Stugbilder

Nu måste jag verkligen sova så jag orkar jobba imorgon, ska bara dela med mig av lite bilder från idag när jag och Baltazar var i stugan :)




Världens bästa ♥


Den här bilden känns som äkta sommar♥





Bilder från raggarträffen !

Gårdagens raggarträff i badhusparken!

den här gången är det inte mitt fel



När jag tillslut hittar den där jäkla kabeln till kameran så går det inte att föra över bilderna, ibland blir jag jävlat sinnessjuk på mina saker !!

haha

jag älskar den nya ostreklamen "smaken sitter i hålen", då får ni ju sen tolka det hur ni vill :)

fredagen den 13;onde

då var man hemma, ska snart tömma kameran, först ska jag bara leta reda på kameran och sladden :)
Sen ska jag bädda ner mig i soffan och se fredagen den 13;onde, passar ju peferkt idag och den går på femman om en stund .. måste ju även hinna sova lite så jag orkar upp före sju imorgon för då är det jobb på schemat ..

heldag i stugan

dåligt med uppdatering idag, detta beror på att jag och min älskade son har varit i stugan där vi har badat och solat, sen for vi förbi farmor och farfar och nu sitter vi hos Linda och Anton, fast anton sover..

nu ska jag fortsätta lösa världsproblem !

Ursäkta!

jag blev just kär

så sjukt snygga mjukisbyxor & inte farligt dyra heller, 279:-, ska höra med min karl om han vill beställa med mig..

Fanns även lite andra snygga kläder ! :)



Såklart innehåller den sidan en massa andra sjuka och roliga saker, endel saker skulle vara intressant att veta vem som kommit på texten till ^^


you look better on facebook



Man uppskattar inte en snygg brud förrens man knullar en riktigt ful!



vem som helst kan knulla en halvsnygg tjej
men det krävs en riktigt karl
för att knulla en riktigt ful




Heldag i piteå

Ja idag blev det Nolia och raggarträff i badhusparken, hittar dock inte sladden till systemkameran så bilder på bilarna får ni se imorgon..

På Nolia iallafall köpte jag mig sju par sockar, två ringar och en ny handväska, handväskan kostade bara 100kr och min gamla som jag fick av mina kära vän Linda har sett sina bättre dagar nu, den var limmad och tejpad, men nu har jag en ny :)



Köpte en vit och en röd ring :) hur söta som helst, jag hade sånna när jag var liten..

mot grannkommun !

snart drar jag vidare mot grannkommun !



och i denna skönhet kommer jag att åka :)

Raggarträff

Då var det torsdag då (om jag inte är helt ute och cyklar), vaknade just över att min telefon ringde ang jobb :) kommer att bli himla spännande att börja vikariera på ett nytt jobb, ett jobb som man aldrig haft nånting att göra med förut..

Ska ta och hoppa in i dushen för på att på en stund kommer mamma och stora lillebror och hämtar upp mig så far vi till piteå på Nolia och sen på raggarträff :)

Töntbrillor <3

det har jag kanske glömt att berätta, men när vi var på semester köpte jag mig ju ett par nya brillor som jag har letat så länge! 39kr för två par på bikbok ! jag älskar mina "töntbrillor"..

ni får ursäkta att jag ser så allvarlig ut ;)


Skjortan och linnet köpte jag också när vi var på semester, linnen är från gina och kostade 29kr om jag inte minns fel och skjortan är också därifrån och kostade 199kr..

Lipfish Barnkläder

Har ni nångång snubblat över märket Lipfish som gör hur söta barnkläder som helst ?!





outfit

När jag och Andreas var på vårat korta semester så köpte jag mig ett par nya skor och ett par nya jeans, koftan som jag älskar fick jag av min älskade Andreas, den är himla praktiskt för man kan vända den så det blir ett annat mönster också :)


Skorna kostade 100kr och byxorna 179kr, det kallar jag klipp !

Johanna Dissar


♣ Håriga människor! alltså finns det nånting mera äckligt än människor som är håriga, alltså riktiga håriga ?

home again

Ja då var det natt igen då, idag har jag varit med min stand-in sambo, vi har gjort.. ehmpf, ingenting vettigt..
men hon svek mig och for hem till sitt, för hon flyttar ju på fredag :/

Jag och Anna tänkte fara på Nolia imorgon, men det blir inte för att hon ska flytta, så istället ska jag dit med mamma & C;O, det är inte helt fel det heller.

& nu ska jag se på The Osbournes och sen sööva !

light my fire

Jag älskar ljus, så även Andreas, hos oss är det en sjuk förbrukning av ljus.. Jag har räknat en gång och om vi tänder alla blockljus och alla ljusbehållare så är det minst 35ljus i våran lilla lägenhet och nu när det börjat bli mörkt är det så himla mysigt med ljus, jag ska visa er våran ljusgömma nån dag :) Men om det är doftljus får dom inte lukta för mycket, det ska som vara en diskret doft, man vill ju även kunna andas utan att dö..

Dom här doftljusen tyckte jag var söta, men dom var så pass söta att jag inte skulle vilja tända dom, dom kostade 39kr st!




Hiss&Diss

Älvsbyn! Fan allvarligt älvsbyn, om vi nu ska försöka få människor att vilja bo hära, vilja vistas hära nån jävla gång under året så kan man väl försöka anordna nånting?! Till helgen är det tivoli lördag och söndag, för några helger sedan var det ett öltält och inget mera, helgen innan det var det spelning i Lomtjärn, varför i hela fridens namn slår man inte ihop allting? Marknad, spelningar, tivoli, öltält som alla andra byar/kommuner gör, det drar folk och det blir mera städat, faktiskt.. när man blandar vuxna med ungdomar är det betydligt lugnare än när det bara är tivoli för då är alla snorungar ute och super sig asfulla. Nä fyfan Älvsbyn, prova engagera er nån jävla gång !

Hösthelvetet! det är inte att jag egentligen hatar hösten, det kan vara mysigt med mörkt ute och fortfarande varmt, men hösten innebär att det är så liten bit kvar till vintern, denna eviga, äckliga kyla, snö och jag hatar vinter!

Folk som tror dom är mogna, bara för att man skaffar barn eller väntar barn så blev man inte helt plöstligt världens mest intelligenta människa eller så jävla mogen, tyvärr! Jag påstår inte att jag är mogen, jag beter mig inte moget förutom när jag måste, vilket betyder typ på jobben, så jag säger inte att jag är mogen (kom ihåg det), utan jag stör mig på människor som tror dom är mogna.. Kom inte och tro att ni har gått och fått hög IQ och tro er veta allting bara för att ni vet hur man får en unge till världen, i många fall visar det brist på eran intelligens när ni skaffar barn och ingen har någon inkomst, jag har frågat det förr och frågar igen, hur ska ni kunna försörja barn om ni inte har råd att försörja er själv från början?! Och hur kan man skaffa barn med en människa man knappt känner, bara en simpel fråga ?! Jag är jätteglad för dom människor som skaffar barn som har ett bra förhållande, en trygg ekonomi och en bra grund, men för er andra som tror att ni är vuxna, nä jag är inte glad för eran skull, den enda jag bryr mig om är era barn för jag tycker att alla barn är värdiga en trygg och bra uppväxt!

Skolan! Snart börjar skolan om och till veckan ska jag gå och se om rektorn har fått högre IQ nu efter sommaren eller om han fortfarande tycker att han ska dela upp mina kurser så att jag inte blir klar undersköterska förrens NÄSTA jävla jul! jag vill inte gå skolaaa!

Augusti! den här månaden innebär en bra lön, vilket innebär en bra månad nästa månad :)

Ledighet! ingen är lyckligare än jag att få vara ledig ett litet tag, det känns otroligt skönt att hinna göra lite saker här hemma, vara lite med vänner (dom som hör av sig vill säga, jag har slutat ringa folk som aldrig ringer mig) och bara njuta av ledighet, det är så underbart !

Roadtrip! helt fantastiskt, behöver inte alls bli dyrt och det är så himla mysigt !

 

Nu ska jag skeda min fru

Ja mina vänner, så var den här dagen slut och den har tillbringats med min "stand in" sambo.
Blev väckt av min sambo av att hon berättade för mig att klockan var faktiskt halv tre, så då steg jag upp, torkade bajs, handlade mat och for till stugan med Anna och Bälliee, vi grillade och Baltazar stod för badandet..
Sen bar det av på byn igen, svammlade på som bara ponanitjejerna kan och nu är vi hemma. Anna sover och jag städar, härligt att städa nästan två på natten men då blir kanske chefen nöjd när han kommer hem från jobbet om lite mindre än två veckor :P

HAHAHAHAHA

Hahaha, Anna visade mig ett underbart klipp ♥
ni måste se det !

smart sagt

"går in på gravidbloggar och kallar dom fettojävlar bara för att höja mig själv till skyarna"! HAHAAH

buhuu

VARFÖR ÄR DET SÅ JÄVLA ORÄTTVIST, VARFÖR FÅR JAG ALDRIG NÅGRA JÄVLA BLOMMOR ELLER FÅR ÅKA UTOMLANDS OCH VARFÖR KOMMER ANTE ALDRIG HEM OCH STÅR NAKEN I KÖKET OCH LAGAR STUVADE MAKARONER OCH KÖTTBULLAR, BUHHUUUU

VARFÖR ÄR DET SÅ JÄVLA ORÄTTVIST, VARFÖR FÅR ALDRIG JAG NÅGRA JÄVLA BLOMMOR ELLER ÅKA UTOMLANDS OCH MIN POJKVÄN BETALAR OCH VARFÖR STÅR ANTE ALDRIG OCH LAGAR MIDDAG NÄR JAG KOMMER HEM?! BUHUUUU

och varför ser inte jag ut som en jävla alien !?



ps. jag och anna är liiite övertrötta

Polis polis ^^

Ja då var man hemkommen från piteå, Jag, Anna och Sara har varit i piteå och ätit på 7Eleven, pratat strunt och vet ni vad ?! Halv fem när vi var påväg hem blev vi stoppade av polisen, otroligt att han inte tog in mig för drogtest för vi skrattade hysteriskt..
Den ytterst tråkiga polisen som inte ens drog på mungiporna berättade så vackert för mig att jag hade ett trasigt baklyse och fick till svar "det kanske bara är glappt", fråga mig inte varför jag ens sa så men men..
det var tråkiga poliser som nog inte hade fått sig på länge :)

Nu sitter jag och Anna i soffan, med varsin dator och funderar på att dra till Nolia imorgon, eller rättare sagt lite senare idag :P

Ingen vinst

Ja då var jag och mormor hemma från bilbingon, inga pengar här inte men nära var vi :)
det är så lustigt när man hör mormor prata, man kan tro att vi är lika gamla och ingenting kommer nånsin att förändras, man kommer störa sig på samma saker hela livet och ha samma problem hela livet..
Det skiljer ändå Exakt 60år mellan oss (ja exakt, hade jag fötts 15minuter tidigare hade vi fyllt år på samma dag också)..

Min mormor är bara för härlig, 60år äldre men vi tänker ändå samma :)

Bilbingo

Ja efter lite om och men så tvättar jag, ska gå och snabbduscha sen ska jag och min älskade mormor fara på bilbingo på tu man hand ♥

Bara hoppas på storvinsten ;)

Måndag

Då var det måndag och jag har ingen jobbångest, första gången på länge och det känns skööönt!
Nu ska jag gå ner i tvättstugan och tvätta lite kläder, kan verkligen behövas med tanke på att vi inte hunnit tvätta kläder dom senaste veckorna för att vi har haft jobb upp över öronen..

Sen får vi väl se vad som händer, kanske far till stugan så att Baltazar får bada en svängom

den lilla byn

det händer mycke i lilla skitälvsbyn, inbrott på apoteket, känns som att man vet vad det är för typ som gjort sånt.. Hoppas dom snodde en massa p-piller och gravtest, haha !

Och just nu står det ett tivoli några meter från lägenheten, dom parkerar nog här över natten för att få sova, men dom sabbar så att vi andra inte kan sova, har dom hört talas om att folk sover på nätterna och man behöver kanske inte skrika ?!

Härliga tårtor!

Kolla in dom här coola tårtorna, det är på den här tjejens blogg jag hittade dom, hur fina som helst!
om jag skulle få en sådan skulle jag nog aldrig våga äta upp den..

utomlands

Då var det kväll, hela familjen Stenvall/Lundberg ligger i vardagsrummet.. B äter på ett ben, Andreas ser tv och jag kollar på utlandsresor, åh vad jag vill utomlands, helst igår men tyvärr är det inte flera nollor bakom en etta på mitt konto, kommer heller inte att bli så det där med utlandsresa får väl vänta till den dagen jag får ett fast jobb, om det nånsin sker kommer det väl att ske när jag är 50år..

Nu hade jag också tänkt lägga mig och se på tv !

lillhjärtat

Ja då var man hemma efter att ha varit hos mamma, hämtat hem lillhjärtat och ätit middag ..
Jag har hunnit handla lite mat med , behöver dock inte så mycke mat när man ska bo själv i två veckor igen, börjar bli jävligt less på det här att karln alltid är borta..

Sen borde jag verkligen ha en större garderob, nej fel! jag SKA ha större garderob, för jag har kris just nu, jag rymmer inte mina kläder, inte ens i närheten faktiskt..

nåja, jag ska väl kanske göra någon nytta, eller slå på tv;n

Våran resa

Ja då var det söndag, det regnar ute och vi ska snart förbi mamma, lämna bilen och hämta hem min son som har varit där när mamma och pappa har varit på en liten semester..

Tisdagnatt startade våran resa, första stoppet var söderhamn.. Vi hade inte hunnit köra mycke mer än 40mil när Andreas får ett flipp i bilen och börjar skrika att han ska fan köpa en folkabuss, detta pågrund av att vi körde SLK;n, som inte alls går att sova i, den är så liten invändnigt att man inte kan fälla bak sätena :) vårat första stopp blev högakusten bron där vi tog en benstäckare.



Sen hamnade vi i söderhamn där min `låtsas`farmor bor, vi stannade där och vilade, fick oss middag och for på stan en sväng, virrade omkring lite men till sluta hittade vi tillbaka.. Sen sov vi några timmar till och klockan tolv på natten for vi vidare mot vårat mål; Öland!
Och i söderhamn hade dom sniglar, nu pratar vi inte små äckliga sniglar som vi har här uppe, vi pratar stora groteska sniglar.


Vi körde hela långa natten och kring tio på dagen var vi framme på denna vackra Ö, vi gick på djurparken, åt äcklig mat, badade, åkte karuseller och hade fruktansvärt trevligt..


Flamingo


Alligator


en trött surrogat




Också badade vi :)

Sen finns det en massa andra bilder från djurparken men dom hittar ni på min facebook..
Efter vi hade varit på djurparken så bestämde vi oss för att köra in i Öland en sväng, vi hamnade på ett köpcentrer och sen skulle vi äta middag vid havet, där det var en raggarträff så vi tittade på snygga bilar först och sen åt vi mat tillsammans med solnedgången :)




Vid stranden;

Här ser ni Ölandsbron som vi körde över, om jag inte minns fel är den typ 6km eller nånting sånt..



Efter öland tänkte vi fara in till Kalmar, kanske se en bio och sen börja köra uppåt mot Gävle där vi tänkte spendera en dag, men så när vi kommer inte till kalmar är det människor överallt, det är fulla människor överallt och det är en torsdag, vilket inte riktigt kändes rätt.. Så vi följde strömmen och hamnade på Rixs Fm festival och där såg vi Idol-Erik live och han var faktiskt bra live, tro det eller ej !



Efter kalmar började vi våran resa upp mot Gävle och på morgonen var vi framme, då vi gick på stan, IKEA, media Markt och lite överallt..

Meningen är att bilen ska gå och cabba ner, vilket inte alls gick efter våran shopping



Sen var vi även på fängelsemuseet i kalmar, faktiskt himla intressant att se :)

Lite annorlunda straff jämfört med idag och tack gode gud för det..





Sen for vi hemmåt och tidigt på lördagmorgonen kom vi hem.
För er som inte kan se mina bilder på facebook så hänvisar jag er hit, här hittar ni en massa bilder från resan..

Hemma !

tänkte bara meddela att vi nu är hemma, kom hem tidigt på lördagmorgon, då hade vi kört 280mil, varit på öland, i kalmar, södethamn, gävle och lite överallt :)

packat och klart

Nu ligger  Andreas och sover, vilket han har gjort ett tag, han ska börja och köra inatt :)
själv har jag just packat klart allting och ser lite OTH, det är en massa snorungar här utanför som lever om som bara den, är det inte bara tisdag idag ?

snart sticker vi

så var det tisdag och jag lyckades få ledig imorgon och torsdag, vilket innebär att ikväll sticker vi, neråt !
Håller på att städa lite här hemma så man slipper komma hem till ett stökigt hem, sen ska vi vila ett tag och sen drar vi, flera jävla mil och lämnar norrbotten, mest troligt även norrland !

Det kommer såklart bli kass uppdatering men sånt är livet !

Det här är uppladdningen för nästa resa då jag och Anna ska och göra storstaden osäker ;)

Tidigare idag var vi och åt surstömming hos svärfar med Andreas syskon, umgicks där ett tag och sen for jag och A ner till stugan och hälsade på där, dom skulle precis äta surströmming dom med ..

nä nu ska jag återgå till mitt

dålig uppdatering

det har varit dålig uppdatering från min sida, kan ha att göra med att jag har jobbat som en jävla galning, i söndags när jag hade jobbat klart överallt och kom hem hade jag varit vaken i 52timmar och somnade direkt jag kom innanför dörren.

av dom där 52timmarna hade jag jobbat 38timmar, så jag kan lova att jag var trött, men förhoppningsvis får man lite pengar i slutet av augusti. och till veckan börjar jag på mitt femte extrajobb, det börjar bli mycke nu plus att skolan snart börjar om, men jäklar vad jag kommer vara nöjd när det börjar rulla in pengar..

Imorgonkväll händer det nog grejer, men mer än så säger jag inte än så länge, nu ska jag slå på en film och sova..
RSS 2.0