Magneter

Har gjort lite magneter idag. Säljer magnetark i butiken som man kan klippa i. Superlätt att göra fina och personliga magneter utav.

Sitta

Då var det måndag, vilket innebär att jag är ledig då jag valt att vara föräldraledig på måndagar och vara hemma med flickorna. Molly tränar på att sitta, vilket inte är så roligt. Men är storasyster med så går det bra :)

Skillnad

Lilly lite mer än ett år gammal i gåstolen och andra bilden är Molly imorse. Samma body, Lilly fick den där bodyn när hon fyllde ett år av sin morfar och Ulrica. Den passar perfekt på Molly som är 4.5 månader gammal. Det är nu först jag börjar förstå hur liten Lilly verkligen var. Storlek 74 när hon var ett år och detkör Molly med nu :)

Butiken!

Har trillar in Massor(!) med nyheter i butiken, ja hur mycket som helst!
Det mesta går att se på våran webbshop https://johannashemochhobby.se/shop.ehtml men vill man inte missa något så gör ett besök i butiken :)
Imorgon är det skyltsöndag och då har vi öppet 14-18, annars är det tisdag-fredag 12-17 och lördagar 10-14.

Julkort

Idag efter jag hade haft butiken öppen så försökte vi oss på att ta julkort på flickorna. Lättare sagt än gjort då den lilla var ganska arg och den stora tyckte inte det var så roligt. Så nu ska kameran tömmas så får vi se om det blev nån bra bild av alla 220st vi tog.

Lördag

Då var det lördag, mannen i huset jobbar 36h i helgen så vi tjejer är hemma själva. Vi har påbörjat julpyntningen då jag jobbar hela nästa helg. Vi börjar med lördagsöppet och det är skyltsöndag.

Idag när Lilly åt lunch fick Molly inviga barnmatsstolen som Lilly hade. Det var uppskattat att få sitta bredvid storasyster och spana in henne.

Fyraårs kalas

Ja då var denna dag slut, fullt ös hela dagen. Först jobb och sedan full fart hem för att ha kalas. Lilly är supernöjd över dagen och har fått en massa fina presenter.
Även hennes tårta var hon supernöjd över.

Fyra År!

På mindre än två timmar är det den 15 november, vilket innebär årets viktigaste dag! Lilly fyller fyra år, som hon längtat, i mars började hon berätta vad hon önskar sig när hon fyller år och väntat att det ska bli vinter nångång och nu snart är dagen här. Damen hade lite svårt att sova ikväll och det krävdes att pappa låg bredvid.
Tänk att för fyra år sedan kom den lilla grodan på 1710gram ut lite tidigare än planerat. Idag är hon en viljestark dam som berättar för omgivningen vad som är rätt och fel. En tjej som älskar sin lillasyster och älskar doc mcstuffins samt paw patrol. Som gärna startar dagen under en filt i soffan för att sedan köra full fart hela dagen. Våran fantastiska unge!

Lika

Lilly och Molly är himlalika varandra. Skillnaden är ju mest vikten. När Lilly var 4,5 månader vägde hon 4400, Molly vägde 4560 när hon föddes.
Lilly till vänster & Molly till höger.

4 månader

Idag blev den här tjejen fyra hela månader!

Lilla stora hjärtat

Den här damen växer så det knakar. Hon har även hittat sin röst ordentligt så nu pratas det och skriks mest hela tiden.
I veckan blir hon även fyra månader, tiden går så himla fort. Snart kommer hon springa omkring här hemma och göra allting som sin syster gör.

Halloweenfest

Lilly var på sin första halloweenfest förra veckan, en väldigt nöjd tjej. Det var väl inte sådär superroligt till en början, men efter ett tag tinade även hon upp och dansade lös på dansgolvet med dom andra barnen.

Nytt golv

Jag ramlade över ett restparti med golv för ett tag sedan för en billig peng, så i veckan har Andreas lagt in det i Mollys Rum, blev mycket bättre än innan då det var en ful gammal matta där.

RSS 2.0