adios !

såja, då var det måndag och jag har just varit ute och gått med B en sväng, tänkte dra till piteå en sväng och kolla lite dära, känns faktiskt himla skönt att fara själv, då kan man svammla på i sin egna lilla värld..
Men jag skriver väl mera när jag kommer hem ! : )

jag söker en händig och stark karl..

ja och så var man hemma, har varit och ätit, hämtat bilen, träffat bäjbis och lite sånt.. Ska ut på en promenad med B nu och samtidigt boka en tid i tvättstugan.. Sen blir det nog att hänga upp nå hyllor och sånt dära, skulle bara haft en händig karl som kunde hjälpa mig, men min karl är inte till så mycke hjälp, han stökar mest bara ner här hemma och bär omkring på sitt ben som han fick igår som han knappt orkar bära, ni vet det ska inte se fattigt ut ;)

sen skulle jag ha haft nån stark karl som kunde hjälpa mig att bära upp resten av kartongerna som är kvar i förrådet, men som sagt, ingen starkt eller händig karl så man får väl göra det själv.. tur man är en duktig kvinna !

Men men, nu ut en sväng !

ryggläge !

oj va duktig jag har varit, eller nånting.. ja har inte gjort nån nytta sen sist jag skrev hära, haha ! men de gör mig faktiskt inte så mycke för det är söndag och jag är arbetslös ..

Just nu är det ryggläge i sängen som gäller och jag hade tänkt fortsätta med det ett tag till, borde äta nånting, men det blir om ett tag : )

Söndag

så var det söndag, ligger på sängen och pratar med bäjbis;)

igår var det trevligt, det hände inte så mycke men det var trevligt ändå! :) fast jag skulle ha varit med min bäjbis och tittat på söta pojkar.. Och igår var ja ju på ikea också, hittat en sådära jättemycke men lite småsaker till lägenheten, ska väl packa upp alltnig klart senare idag..

Senare idag har jag ingen aning om vad som händer, det återstår att se, nånting roligt måste det ju gå å göra iaf;) ska iallafall gå och boka en tvättid och städa lite här hemma.. Måste även fara och hämta min bil, har ju baltazars koppel där i..

... du var min vän, i mer än sex år och nu går du och hittar på saker som jag inte förstår vars dom kommer ifrån, hur jävla patetisk är inte det? jag trodde fakitskt att du kunde hålla en hemlighet, men tydligen inte och jag trodde verkligen inte du skulle hitta på dom saker du har hittat på.. nä fyfan!
Jag förstår inte vars du får allting ifrån ens.
Och nej! jag kommer inte tillbaka, för jag vill aldrig mer ha nånting med dig att göra, jag ska berätta för alla vad du sagt om dom, så kanske du förstår vad du går för..
jag är hellre utan vänner än att ha dig som vän.

låt mig le !

jag tänker inte göra annat än att skratta ! ha ha ha !


jajaj, sitter på jobbet och slutar alldeles snart.. och imorgon blir de ikea och sen blev jag bjuden på fest, så inte är jag bitter;D ska prata mer med min flickvän om det för där kanske det finns karlar som man inte behöver passa sig för, för man sårar ju tydligen bara folk vafan man än gör.. nåja, nog om det..

nu ska jag vara trevlig sen bär det av hemmåt och hämta B och sen gå ut och göra byn osäker;)

Är det inte konstigt att det alltid är fel på alla andra utom honom..

Jag har inte tagit mig särskilt långt, jag har inte ätit än, men snart.. Kycklingmacka och kräm står på matsedeln idag hade jag tänkt, eller ska man kanske äta fil och flingor ? Nu fick jag beslutsångest, haha !
Jag har då iallafall betalat mina räkningar och ska fara med pengar till ulrica för sängen, så lite duktig har jag kanske ändå varit ;)










Jag brukar försöka glömma bort vad jag känner ibland,
men det är väldigt svårt och det kommer alltid ikapp ..


bäjbis!

i miss u Äna, me jåwhäna!

heyhoe

nu har jag varit och gått med B och justja, igår fick jag papper om den där kursen/informations-mötet, ska ringa och prata med dom på måndag, ska även och prata om a-kassa och sånt på måndag för dom som egentligen satt där var borta i veckan :D

Nu tror jag att jag ska städa lite här hemma, innan det blir att fara och jobba lite senare, men först ska jag äta mig lite mat så man klarar sig ikväll..



fredag !

Så var det fredag.. Ska ut och gå med B en sväng snart hade jag tänkt och sen halv fyra blir det att bege sig på jobbet och jobba till halv tio.. pratade just med min flickvän, ja tror vi kommer att ha roligt imorgon, men de är klart, hon kankse inte vill vara med mig när jag tydligen inte har båda fötterna på jorden.. men men..

Och imorgon blir det ikea för hela slanten:)

barnvakt

jaa och så sitter man hos mamma, har jobbat idag och nu snart ska jag vara barnvakt.. sen blir det att fara hem, hålla på lite hemma och äta grillad kycklig;)

Men men, nu ska jag fortsätta kolla på ikeas hemsidan, ska ju dit på lördag!

vuxenpoäng

ja och så var man hemma, har varit upp till mamma och ätit surströmmnig, men dagen började faktiskt inte dära, det började med att min flickvän kom hit och väckte mig i min skönhetssömn..

Har även hämtat ut min sista tapetrulle så nu blir det att tapetsera klart i köket, då kanske man kan börja få nån sorts ordning hära hemma, och imorgon ska jag jobba, så även fredag och lördag blir det ikea ; ) jäklar vad jag gillar den här veckan, men det jag gillar mest är att imorgon är det löning för min del..

jag har även varit och samlat vuxenpoäng genom att prata med facket om a-kassa och en massa skit och det skulle vara en tvådagarskurs i oktober som lät intressant, plus att man fick betalt, logi och mat på köpet, då lät det ju genast mer intressant, skulle bara vara roligt om man fick med sig nån så man inte var tvungen att sitta där själv med en massa människor man inte känner.. men men , dom skulle skicka hem papper om det där så ;D

det är bara detaljerna som räknas

Det handlar inte om att få bekräftelse av människor man aldrig sett, aldrig träffat.. Det handlar om att få bekräftelse varje dag av den man älskar.. Det handlar inte om att titta in i någons ögon, det handlar om att titta in i dom där ögonen, dom som får dig knäsvaga..
Det handlar om så mycke mer än bara beröring, det handlar om kärlek.



vill du bli mitt mirakel?

äntligen är det klart !

Och nu är sovrummet klart, det kommer bilder på det senare när tapeterna har torkat och så ;D jäklar vad duktig jag är alltså..
och imorgon ska jag gå och prata med facket om a-kassa och sån dära vuxenskit, jag hatar verkligen vuxenlivet ibland..

Men nu ska jag gå och duscha ..

fondvägg på plats !

Nu är fondväggen på plats och halva sovrummet är tapetserat, så nu är halva rött och halva lila, inte en vacker syn men ikväll ska allting vara rött :)
Farfar ringde och tyckte jag skulle komma och äta palt, det enda problemet är att jag har jävlat ingen soppa i bilen, verkligen ingen och jag cyklar inte till stugan, sen borde jag verkligen få klart här hemma.. men de är klart att det lockar med palt ;) så jag får se ..

Sen kollade jag vad ja får i lön, jag är inte bitter iaf, det känns bra för då kan jag köpa saker jag behöver till mitt hem med gott samvete ; ) sen blir det att lägga undan lite så man klarar sig ett tag..

slut tapeter !

och så var det tisdag, har varit och hämtat ut mer tapeter men självklart var tapeten till köket slut och skulle komma in imorgon så köket får stå som det är idag.. har börjar slipa och sånt i sovrummet nu, jag är så himla duktigt!

nä men nu ska jag fortsätta med mitt,
jag skriver väl mer sen!

natti natti

Ja och så var det natt, har hållt på här hemma.. Men jag måste erkänna att det är tomt när B är hos mamma, ingen som tassar omkring, skäller, är under mina fötter.. Sjukt egentligen hur mycke sällskap en hund är, men man märker det inte förrens dom är borta, men samtidigt har det varit skönt att få pyssla på lite i ensamhet..

och här är lite bilder från kvällen !

tapetsering på G ;)

Sådära ja, min flickvän for just, själv håller på jag på att tapetsera i köket, men jag missbedömde och behöver en rulle till, så jag får fixa en imorgon !
Jag är så himla duktig, ikväll har jag tapetserat som en tok och gjort mat, Samtidigt ! det ni;)
Men det är betydligt jobbigare med mönsterpassning, som tur är så är det bara i köket och fondväggen i sovrummet ; )
Imorgon blir det att göra klart i köket och börja i sovrummet, måste ju vara klart till när jag ska på ikea!

tapeter

Så har man varit hos tandläkaren, gissa vafan det kostade ? haahha ! 15:- efter alla avdrag å skit, det gillar vi!
har även städat ur lägenheten med mammas hjälp, sen är B hos mamma för att jag ska få göra klart här hemma, tur jag har snäll mamma !

sen har jag hämtat ut tapeter till köket och sovrummet, tänkte passa på att tapesera och sånt medans jag är arbetslös och påtal om arbetslös så ska jag jobba på torsdag och fredag, blir bra med lite extra pengar..

Jobbsökande och käftis !

Ja och så var det måndag, har ringt och bokat en tid hos tandläkaren, tio över elva ska jag vara dära, har även ringt om det där jobbet, hon skulle prata med hennes kollega och sen höra av sig, det är bara hålla tummarna! Efter tandläkaren blir det att städa ur lägenheten och hitta någon som jag hjälpa mig med vitrinskåpet för det orkar jag aldrig lyfta själv, vilket är lättare sagt än gjort vill jag lova, dom jag känner är inte så kända för att vara starka eller särskild hjälpglada ..

Var ute och gick med B för ett litet tag sen, lättare sagt än gjort.. han är helt oduglig i koppel (jag har bara mig själv att skylla för det är jag som äger honom), men alltså det spelar ingen roll hur man gör, vilka knep man provar han slutar aldrig dra och han lär sig tamefan aldrig att gå fot, lite ens lite.. Det är hela tiden en kamp mellan liv och död verkar det som..


Sleep well !

nu är det natt och jag ska slå på en film att somna till.. måste göra ett sista ryck i den gamla lägenheten imorgon för imorgon lämnar jag över nycklarna till hyresvärden..
Sen ska jag även ringa och jobb och till tandläkaren, så vi får väl se hur det går.. håll tummarna för mig med både jobb och tandläkaren, det har en tendens att bli så dyrt att gå till käftdoktorn, usch!
min sambo springer omkring och leker med annas pringlesrör, lite roar små..

Men men, nu ska vi se film !

kartonger överallt !

Nu är det nära tills jag är klar i den gamla lägenheten och när jag är det kommer det att lyftas en sten från mitt hjärta.. Nu är det bara vitrinskåpet kvar, och dammsuga, skura och ta frysen..

Har just varit ner i tvättstugan och slagit igång en tvättmaskin, eller två ; )
Ska bära upp lite kartonger och sånt till lägenheten så jag kan får upp alla saker nångång, men det är så himla tungt och tråkigt och jag är så jäkla less !


men men, kartongerna ropar !

bärplockare med stekpanna ?! :)

Så var man hemma efter kvällens bravader, blev så jag och Anna drog in till piteå i brist på annat för att kolla läget, direkt vi kom in fick vi order att parkera bort den röka draken och åka jänkare, sagt och gjort.. mycket trevligt med trevliga små pojkar, som dock är större än oss men iaf..  Kanske lite kallt, men vi hade ju dom som värme oss^^
Tommy undrade ganska starkt hur jag egentligen gör när jag plockar bär med en stekpanna, men jag förklarade att vi polacker kan allt ;)
Sen blev jag bjuden på korvefterfest hos samme ^^

jag fick just ett erbjudande visa SMS, anna det fanns tydligen hopp, det tar bara lite längre tid;)
Men jag tackar nog nej till det och lägger mig och sover,
eller ?
hur var det nu, är man bara ung en gång och lever bara en gång,


"han var ju söt, han är äkta sådära pojkvänsmaterial",

My new home *

Nu tänkte jag visa min nya bostad fast det är stökigt och jag har inte fått till det, men jag tänkte ni skulle få ändå !
Baltazar ska alltid vara med när man tar kort, vilket ni nog kommer märka ..

Sovrum
här inne ska det tapeseras, för det är fula lila jävla tapeter och sjukt dåligt tapetserat!



Här har ni hallen genom heela lägenheten ! den är lång, jättelång och det känns som att den aldrig tar slut !


Vardagsrummet !


Köket!
här ska det tapetserad om och målas om !


jag har en flickvän !

nu har jag gjort lite nytta, städar här hemma och så : )
Ska hoppa in i duschen och så, har tagit kort så att jag tänkte ni skulle få se lite hur de ser ut, men ja får inte över bilderna, så det får bli lite senare ..






Får se vad som händer ikväll, kanske tar min flickvän under armen och letar nå snygga pojkar!

Lördag :D

Sitter hemma i lägenheten, ska fixa lite sen hoppa in i duschen.. Får se om ja och min flickvän far och spanar på pojkar ikväll.. Sen har min tand gått sönder igen och jag måste till tandläkaren på måndag och fixa det, jättebilligt! oj vad jag längtar att kasta pengar åt helvete, eller nånting !

Nu fick jag finfrämmande av två små pojkar så hejs !



Du ska föreställa att vara en av mina närmsta vänner, varför säger du saker vidare som jag sagt till dig? varför säger du saker som du inte vinner nånting på att säga ? Varför berättar du saker till folk som du inte ens är kompis med, som du egentligen inte ens tycker om ?
Varför förvränger du saker?
Varför säger du att jag är en av dina bästa vänner om du inte ens kan hålla saker inom dig som jag säger..


sov gott ! eller sov bara iaf

Igårkväll/inatt så har jag varit med min flickvän Annakåå, det gillar vi!

när jag vaknar blir det att fortsätta här hemma så det kanske bli nån sorts ordning nångång, sen måste jag ju städa ur den andra lägenheten också.. usch!

Nä nu ska jag sova !

Niklas får nog bo i ettan .

hör och häpna, det börjar ta nått sorts form här hemma i P-lägenheten ! iaf liiite, jag hade tänkt lägga upp bilder, men det blir ett senare projekt.. Har no money, alltså no food, ska gå ner till mormor som bor två trappor ner och äta köttsoppa tror jag, gratis är gott! kanske till och med godast;)



& snart måste ju Niklas få flytta in också, han kan ju inte trivas så bra helt själv i en källare;) han får nog bo i ettan tror jag..
(jag älskar när ni inte förstår nånting av det jag skriver, förutom vissa då)

kartongerna i ettan och kläderna i tvåan ;)

Pratade nyss med mamma och dom skulle komma förbi mitt polackhem och se hur jag har det.. Ja hur kan man ha det i ett "plåtter"hem ?! Men de där kommer bli bra med tiden bara jag får en pensel i handen och lite annat så ; )
Hade tänkt fara och göra lite ärenden och förbi gamla lägenheten, men jag tänkte att mamma och dom skulle få komma och hälsa på först, men dom verkar ha lagga fast nånstans ..


Har ställt alla tomma kartonger i ettan Anna, vinterkläder i tvåan och lite random saker i trean ;) bara så du veeet..
visst förstår ni bra ?
det är nog bara Jag, Anna, Jim och Linda som förstår det där, ni andra, ni förstår bättre om ni nångång hälsar på mig ;)

upp&ner, hit&dit !

& jag packar upp, jag packar ner, jag bär hit och jag bär dit..
Snart börjar det ta lite form här hemma i min nya lägenhet och jag ska prata med hyresvärden sen om att tapetsera för jag hatar verkligen mina tapeter i sovrummet, vem vill ens ha fula jävla lila tapter ?

Ska hem till gamla lägenheten och städa lite senare idag och frosta av frysen, rengöra spisen och allt sånt dära .


och på Måndag ska jag ringa om jobb, det lät väldigt possitivt så det är bara hoppas på det bästa ! :) håll tummarna för mig..

PolackBostad ! ;)

det blev dåligt med uppdatering igår, detta för att jag fick min nya lägenhet och var i full gång med att flytta, ska fortsätta med det idag och tömma ur min gamla och städa den .. Men alltså mina vänner, jag bor i en polcaklägenhet (fråga min flickvän anna, it´s true !).. Men jag kommer att trvias här med tiden, men det är så sjuk planlösning så jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..

hur som helst, klockan är snart sju på morgonen och det är bäst att jag far till min gamla lägenhet och städar så jag får nånting gjort ..

Jag och Anna ska ta kort och visa er en massa sjuka saker som har med lägenheten att göra, det finns ingen logik i den här lägenheten, ingen logik alls faktiskt !


Pows !

cleaning

Och jag städar, det tar aldrig slut. har just rengjort alla skåp och skåpluckor i köket och hat gett mig på spisen, FINNS DET NÅNTING VÄRRE ? dom går aldrig aldrig aldrig att få rena , jag måste fara och köpa mig svinto, men för vilka pengar? nä spisen sparar jag till sist !

Ska ta och städa toan nu, jag städar hellre toaletter i hundra år dom där jävla spisarna, eller det är ju ugnen som är värst, fyfan för den som kom på skiten ! den kunde inte ha gjort det på ett bättre sätt ?

städtanten johanna !

Torsdag, har jobbat idag, men bara till tolv.. Nu är jag hemma i lägenheten, håller på att städa den och sånt, just nu avverkar jag köket, jättekul, verkligen ! Det är sånna här stunder man önskar man hade haft en ett på 20kvadratmeter.. men icket, istället har man en stor tvåa med ute plats, ska städa upp ute också när det slutar regna, baltazar har slaktat lite saker och sånt som jag borde ta ihop..

ska ringa farmor sen och fråga om hon kunde putsa mina fönster som hon lovade..

Men men, tillbaka till städandet !

packad ;)

och nu är det mesta nerpackat, så det är bara att lasta på och fara ;)

Jobbet ringde, ska jobba imorgon, men bara en kort dag..
07.30-12.00, ja det blir ju pengar och det behöver man ju alltid så.

Nu ska jag göra ingenting, egentligen vill jag sova middag men iochmed att jag ska jobba imorgon så blir det en sjukt tidig kväll istället, ska ta b på en långpromenad så man kanske bli av med mensvärken nån jävla gång för den håller på göra mig G A L E N! killar har det bra...

Jag är hans Största fan, jag lovar!


Här är min stora idol !
jag bara älskar honom och jag älskar hans röst ♥
stitch





Alltså kalla mig töntig, men jag har sett den här filmen en miljoner gånger och jag gråter varje gång till den här scenen ! åh!




Ohana betyder familj ! (fast ponani för mig och anna)


Mensvärk deluxe!

Ja och så ligger jag i sängen med året mensvärk, egentligen orkar jag inte röra mig men har som inget val, har varit på apoteket och köpt värktabletter, hämtat banankartonger på konsum, köpt sopsäckar, ätit palt hos mormor och nu borde jag verkligen börja packa ALLT ! för som det verkar  blir det så att jag får min nya lägenhet imorgon och då ska allting vara klart så det bara är att lasta, så känner du att du är stark och inte har nånting att göra imorgon så får du gärna hjälpa till att bära ..

Men nu ska jag ligga här och hoppas att värktabeltterna börja hjälpa nångång, sen ska jag fortsätta hålla på här hemma, i hemmet som bara är mitt hem veckan ut..


det är nära nu !

Nu är det nära, riktigt nära.. Det här är kanske sista dagen i min lägenhet, för jag får min nya antingen imorgon eller fredag, sjukt pepp! Det blir bara roligt att se hur fan jag ska lyckas få upp alla saker, för jag är inte så stark så jag orkar det själv ;)
Hur som helst, snart flyttar jag och jäklar vad jag längtar !

Idag händer inte mycke, måste verkligen packa ihop allt här hemma för de är sjukt nära nu, sen vet jag inte alls vad jag ska göra . men nu, först, Packa !

sovgott världen

natt, som vanligt och nu lägger jag mig och sover, jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra när jag vaknar, jag håller tummarna att lägenheten  blir tom imorgon så jag får börja flytta in och ut nångång , jag är så less att vara här så jag spyr, bara kaos och åter kaos..

Men men, nu ska jag lägga mig och mysa bredvid någon jag tycker väldigt mycke om! som faktiskt är mitt allt och lite till och som jag ärligt kan säga att jag älskar !
 ♥




vi borde leka kurragömma
du&jag
när du hittar mig så ska du kyssa mig
sådära mjukt och försiktigt
(det förstår du väl?!)
& när jag hittar dig
så hittar jag meningen med livet




Anna är min Bäjbis, vars har du din ? ;)

En lyxshake tack !

så var jag hemma efter en helkväll med min flickvän Annakåå ! men innan jag berättar mer om kvällen tänkte jag påpeka, beklaga, skratta åt, och bara skriva om lite andra saker..
först och främst..

♣ du `frida` som kommenterade min blogg (som varken gav ut hotmail eller bloggadress) tror du på fullaste allvar att jag färgar mitt hår efter vad andra tycker? verkar det som det? jag frågade bara för att det är roligt att höra vad folk tycker, jag har tänkt ha mitt hår svart en lång framtid, svart med rött och svart löshår för att vara exakt ..

♣ Folk som blir helt förkrossade när dom hittar en `back in the days` bild på sig själv, alltså en bild sen dom var yngre.. Att dom orkar bry sig och få ett utbrott, jag förstår det inte, vad spelar det för roll om du var skitjävla lejd eller ful eller nånting, du ser ju inte ut så nu, vilket vi alla vet och förstår iochmed att bilderna är tagna för typ minst fem år sedan..

♣ Vänner som inte tål att man har andra vänner, jag tänker inte yttra mig mer om det, men det stör mig..

♣ Folk som tror man ser dom, okey älsvbyn är fan i mig inte stort, men det betyder väl inte att man alltid ser allting. varför bli sur ? Det är alltid så här, alla tror man är sur, osams eller bara nånting för att man inte sa hej den där gången, eller inte hälsade, allvarligt jag är en människa, ingen jävla fluga som har ögonen i nacken, eller en uggla som har sjukt bra hörsel, jag är en människa !

♣Jag stör mig på folk som vill hitta på nånting men vill inte lyfta ett finger, dom vill träffa en, göra saker men dom orkar inte lyfta på sin röv.. och man vill vara med någon så kan man väl fara till dom? Om man vill hitta på nånting och ingenting någon annan säger duger, då kan man väl komma på nånting bättre själv ?
eller har jag fel?

Och nu, tillbaka till johanna och anna-kvällen !

Träffade AnnaKåå på byn, hade inte förväntat mig detta av kvällen men iaf.. Vi svammlade runt, for till världensbästajohannastenvallsmamma och åt mat, svammalde på lite och sen ner på byn och vet ni vad vi ser till våran stoOoOora förvåning, TVÅ bilar fulla med snygga killar, såklart förföljde vi dom och spanade ordentlig för det är inte varje dag man ser snygga pojkar i älvsbyn, det är inte ens varje år man gör det.. Men ack! vi lost them, FAIL som fan men livet går vidare, vi deppade lite, brände lite däck (okey nu ljög jag), men vi drömde oss bort och helt plöstligt var vi påväg till luleå, där vi raggade runt, såg snygga pojkar överallt, drog en lyxshake på max, Alltså mina läsare svara på denna fråga, varför i hela helvete döper man nånting till lyxshake, hur fel låter inte det och hur fel låter inte det att be om en lyxshake när det är typ fem snygga killar omkring en ? jävligt fel ska jag säga och vi skrattade, vi skrattade åt det så mycke att tillslut var några av killarna tvugna att gå, -"ni är så glada, jag klarar inte av att vara här när jag nyätit".. Vi är verkligen inte bra för max marknadsföring ..




& idag har jag sett bilder på en kille, man, pojke, ja kalla det vafan ni vill.. Snygg snygg snygg har jag bara att säga och min älskade flickvän har försökt följa detta för mig en längre tid, men så idag kom jag på henne.. Men jag förstår henne att hon vill ha han ifred för han är en dröm!
alltså inse fakta, han är en helt vanlig dödlig människa, inte känd, ingenting sånt, men sjukt snygg, bland det snyggaste jag någonsin skådat faktiskt, men FAIL, he doesn´t live here and im tooooo ugly.. men han är snygg iallafall, han har skägg, fint hår, LÄDERARMBAND, snygg haka och är bara sååå jävla snygg !
och om jag inte berättade det så är han snygg snygg snygg snyg, sjukligt snygg ! tillochmed snyggare än nomy, vilket innebär att han måste vara jävligt snygg .

Smycken !

Visst är det roligt med smycken :) bara därför tänkte jag visa lite armband, halsband och sånt som jag vill ha !

dom här smyckena hittar ni http://www.cocoo.se

Det här armbandet finns i flera färger, svart, gul, blå osv och kostar 245:-


Här får ni några söta halsband från samma sida;)


& här lite andra saker, den svart rosettringen längst ner i hörnet är verkligen söt och den finns i en massa färger!



här är lite smycke från en annan sida ; http://kyssjohanna.jetshop.se/



 "do you know who I am"




Ett tips! kolla in smycken av tillverkaren Mi lajki, så himla söta! dom två sista bilderna är av denne tillverkare och jag vill bara äta upp dom! http://www.milajki.com är hemsidan till enbart smycken av denne tillverkare, se och njuuut!

Jag har gått och blivit alkis !

så var det kväll, eller snarare natt.. har städat ikväll, alla köksluckor och inuti, har även gått igenom lite saker i förrådet så det bara är och lasta när det väl blir dags att flytta.. ska väl fortsätta med allt sånt imorgon hade jag tänkt..

Nu ligger jag i sängen, dricker en cider som jag hade i kylen.. Jag veeet jag är alkholist .

Min sambo ligger och luktar mig i örat, fråga mig inte varför men han gör då det iallafall och han är ganska söt när han är trött och inte har en massa energi och måste jaga allting han ser, som en hund med en gammal tant till matte, för det gjorde han nämligen tidigare idag.. och jag sprang, jag minns inte sist jag sprang så fort, det måste ha sett jävligt dumt ut när en tjej kommer springades i vitnerjacka och inga skor och skriker "baaaaaaaaltaaaaaaaaaaazaaaaaaaaar" och sen bär hem hunden som är större än hon själv typ..
men ja, alltid fick jag någon att dra på mungiporna..

jag blir less !

Här händer det inget så jag tänker inte göra nånting heller.. Jag orkar inte sitta inne och bara uggla, jag orkar inte bara sitta och vara trevlig, jag vill göra nånting roligt eller så sova.. jag väljer nog det sista altenativet för det går inte att få folk till att hitta på nånting roligt och jag har inga pengar till att göra nånting som kostar, jag har faktiskt inga pengar alls..
Vilket gör mig på dåligt humör, och här hemma ser det ut som fan själv har haft fest eller nånting, vilket gör mig på ännu sämre humör så jag skiter i det hära och lägger mig under täcket tror jag..

jag planerar att vakna den dagen då jag får mina nya lägenhet så jag får flytta härifrån nångång, för jag blir bara knäpp när det är stökigt och inga saker är där dom ska vara och allting är nerpackat !

såhär fint är det hemma hos mig..

sovrummet !


vardagsrum


kök


jag frågar, ni svarar !

jag tänkte bara höra vad ni tycker, svart eller blont hår ?

 

& den blev min !

Nu har jag varit och ätit lunch, gott som bara den var det och jag blev mätt, proppmätt ! tack mamma :)


& nu är det klart, till veckan får jag min nya lägenhet ! så himla bra och så himla glad jag är ! så jag flyttar inte nått mera förrens jag fått lägenheten för då blir det bara en massa bärande hit och dit i onödan..

Nu ska jag plocka ihop lite här hemma och slå igång en tvättmaskin och sen borde jag lägga ut mina soffor på blocket..

lunch

Måndag..
stora lillebror ringde, ska fara och äta lunch med han och mamma så de blir en snabb uppdatering, sen blir det nog att vara med linda och anton..

men men, bye suckers

paraply dags !

Det regnar ute, det är så himla trist !
jag vill ha ett gulligt eller bara allmänt rolgit paraply !
kanske det här är nånting ?


på ovansidan är det fiberoptiska lampor som glittrar som en liten stjärnhimmel. Paraplyet kostar 379:- och finns att köpa hos CoolStuff.se.

godmorgon och godnatt

ni som försökt få tag i mig ikväll, ni har misslyckats för jag har haft mobilen på ljudlöst och sovit, vilket jag tänker fortsätta med nu också.. så gonatt !

här har ni mig från igår!





Marion Raven - Break you

Jag tänkte att låten får tala för sig själv !

http://www.youtube.com/v/tkmssSEoufw&hl=sv&fs=1&

lika bra att ge mobiltelefonen till barnen i afrika

Och nej, jag hittade inte min pappa, har man inte en mobiltelefon för att man ska kunna bli nådd ? tydligen inte, han var inte hemma eller i stugan så lägger jag ner det dära, han ser väl att jag ringt femhundraelva gånger..

nu ska ni få veta varför jag blev så lycklig , han som har lägenheten jag vill ha ska flytta, inom en väldigt snar framtid, typ en vecka och om jag har tur så slipper jag bli bostadslös ! det vore jäkla bra , men som sagt, jag måste ju prata med pappa om det och han har väl bättre saker för sig än att svara när hans dotter ringer..

JAG ÄR LYCKLIG ! ;)

& JAG FICK JUST VÄRLDENS BÄSTA NYHET !


skriver mer sen,
måste leta reda på min pappa nu

tramp tramp ...

ja inte har jag gjort nånting vettigt sen sist jag underhöll er med några rader, ska ta min cykel och cykla på ica och handla godis tror jag, märk att jag tar min cykel och inte `the red dragon`, detta för att det har börjat minska i kassan och det är alldeles för länge kvar tills lönen kommer..

Men men, bara hoppas att det inte börjar regna när jag cyklar iväg på min lila rex..

jag måste döda något

Det är söndag idag, är det bara jag som tycker tiden går sjukt fort ? snart börjar skolan om för många och jag har missat hela sommaren känns det som.. snart är det  vinter och då måste jag döda nånting för det finns inget värre än minusgrader och mörkt dygnet runt, usch!

Idag händer det nog inte mycke, jag vet en eller faktiskt två snyggingar som kommer till älvsbyn, så det blir nog att umgås ; ) Om jag orkar vill säga, just nu vill jag bara vända mig om och fortsätta sova, men jag hade tänkt försöka låta bli..

& till veckan måste jag ut med alla möbler och sånt från lägenheten för den ska vara tom snart, jag blir bara arg när jag tänker på det faktiskt ..

Men nu måste jag nog gå ut med min sambo .

jag vill ha en vanlig digitalkamera !

lördag och ingen huvudvärk idag, har varit duktig och hjälpt mer behövande tidigare idag : )
har just duschat och sånt dära trams och försöker att få in bilder på datorn från systemkameran, betydligt lättare sagt än gjort kan jag lova !

annars vet jag inte vad som händer, det återstår väl ännu att se..


här har ni mig idag!

mensvärk fast i huvudet

Så var klockan lite efter nio, vad tror ni jag gör ?!
helt rätt, ligger i sängen, har haft extrem huvudvärk, inte av denna värld.. jag har sovit hela kvällen och efter många och men släppte äntligen värken, B är inte hemma och det var ganska skönt när jag ändå inte kunde tänka och bara ville ha tyst..
Kan man få migrän när man är 20år och aldrig förr har haft det ? för på senaste har jag haft sådära jätteont i hela huvudet och jag har bara väntat på att hjärnan ska sprängas och jag själv dö ..

nä nu måste jag gå och se om jag har nånting att äta..

hade jag styrt sverige...

.. Så hade jag gjort systemålder och krogålder till samma ålder, det är så jävla töntigt just nu.. När man är 18år är man myndig, får förtära alkohol och köpa alkohol på krogen men inte på systembolaget, är inte det bara jävligt korkat att man måste vänta två år på att få köpa det ?!
Hade jag styrt sverige hade jag höjt allting till 20år, detta för att dom som är minderåriga känner inte lika många oftast som är 20 som 18, vilket kanske minskar alkoholförtärandet, okej det skulle det nog inte göra, men det skulle bli svårare för snorungarna att få tag i alkohol..

Och jag skulle gjort om straffsystemet, om man är 100% säker på att någon utfört ett grövre brott ska man bli utsatt för samma sak och sitta i fängelse betydligt längre än vad man gör idag och man ska inte kunna komma ut tidigare, alltså om någon har våldtagit ett barn (eller bara någon), så ska denne bli våldtagen med jämna mellanrum för att få känna hur det känns, har man skjutit någon ska man själv bli skjuten, inte så man dör, men bara lite skadeskjuten i benet eller nånting.. Dödstraff är idioti om man frågar mig, om man dödar dom, hur får dom då lida ? nej lås in dom på livstid i en trång jävla garderob eller nånting istället så dom får lida på riktigt för det dom gjort..


ja, då kan man ju fråga sig;
Varför styr inte Johanna Stenvall Sverige?

Tänk om...

jag har gjort en ny dum kategori, `tänk om...`ni kanske förstår själva vad som kommer finnas dära.. saker som bara är korkade som jag funderar på, som;

Tänk om jorden hade varit platt, hur hade inte det egentligen sett ut och hade man kunnat hoppa ut i rymden då? och hur hade det blivit att flyga från land till land med tidsskillander och allt sånt ? hur hade molnen färdats när dom kommit till jordens slut, hade dom vänt om igen? hur hade det blivit med jordens kärna? tur för mig då att jorden inte är platt, men jag kan ändå inte låta bli att fundera över det ibland..

huvudvärk

så var man hemma från jobbet, otroligt skönt ! ska lägga mig och vila en stund hade jag tänkt, har så fruktansvärt ont i huvudet så usch! sen vet jag inte alls vad som händer, duschen och sätta i lite mer löshår om jag ids..

var in på systemet efter jobbet, bara ifall att , så vi får väl se.

men men, call me ;)

tjihoo !

Wihoo, sitter på jobbet nu, har lunch ! slutar klockan fyra idag och sen har jag ingen aning alls om vad jag ska göra.. Vet inte om jag är sugen på att göra nånting speciellt, jag ska iallafall hem till min sambo och duscha och sånt dära, sen får jag väl se vart det bär av ..

Jaja, back to work !

jag avslutar kvällen med lite kläder !

jag har legat här och titta runt på lite kläder, när jag blir miljonär ska jag shoppa som en galning, till dess, se men inte röra..








Dom här jeansen är sjukt snygga ! (ifall ni inte insåg det själva)




& sen, har ni aldrig kollat in märket nikita gör det ! osch osch;) jag älskar deras baggy jeans.
här får ni lite smakprov!

så, vem är det som gråter nu ?

Jag lämnade dig dära, jag lämnar känslorna där och jag tänker inte gå tillbaka för att plocka upp dom, dom får stanna dära, på stigen jag aldrig mera kommer gå.. kanske någon hittar dom en vacker dag, någon som är bättre för dig, för jag var inte nog bra, visst var det så ? eller hur var det nu, berätta, eller förresten gör inte det för jag orkar ändå inte lyssna.. jag lämnade dig dära och du får ligga där själv nu, ja torkar inga tårar längre. varken dina eller mina..

 jag lever mitt eget liv och du är välkommen att vara med dära så länge du lever efter mina regler och mina val och jag är inte lätt att leva med, inte det minsta, kanske är det de som gör mig till den johannastenvall som jag är, jag är väldigt krävande människa ibland, medans jag ibland bara vill vara själv och göra ingenting. jag är sjuktligt svartsjuk när jag verkligen tycker om någon och jag är väldigt rädd om dom människor som tagit sig in till mitt hjärta, vissa dagar är jag världens tråkigaste människa som inte ens vill stiga upp från sängen, medans vissa dagar vill jag ta över världen..
 men duger inte jag som jag är så är det bara backa och gå för jag kommer aldrig förändra mig för att en annan människa vill det..

Gör det ont när du ser att jag överlever utan dig ?









....här ligger jag, tomhänt med frågor utan några som helst svar. jag har svårt att förstå varför motgång på motgång staplas upp, men om allt som kan hända nu är att allting går mot det bättre, för visst är det så ?

ny bloggdesign

nu ligger jag i sängen, har gjort om min bloggdesign lite, blev less och slutade, vad tycks ?

Hade en tanke på att sova nu så jag orkar upp och jobba imorgon när klockan ringer tjugo minuter i sju, tänk... om man inte hade haft hund hade man fått sova några extra minuter, allt gott har nånting ont med sig.. sen glömde jag köpa lunch idag när jag var och pantade mina flaskor så jag får ta och göra det imorgon..


surr surr surr

så sitter man hos mamma en sväng med hennes Extremt lilla dator, helt sjukt, man ser knappt skärmen men hon är ju nöjd så : )
ska hem och sova på ett tag så man orkar upp imorgon, känner mig inte så peppad på jobb men det är ju pengar så att.. sen övrigt i helgen vet jag inte alls vad som händer, är inte så sugen på att göra nånting av värde..

men men, nu ska jag lyssna på min lilla lillebror , han surrar ihjäl mitt högra öra .

jag lägger flytten på hyllan nu

nu sitter jag på sängen, tänkte skriva några rader hära innan jag drar iväg till konsum för att panta mina burkar och handla nån lunch till imorgon då jag ska jobba.. Har varit med det andra flyttlasset och nu är det sjukt tomt i lägenheten, bara dom stora sakerna kvar och lite kläder..
har just duschat, sjukt skönt var det kan jag lova! jag har tillochmed duschat min fyrbenta sambo, kanske inte lika poppis men jag tror han också tyckte det var skönt !
Dom stora sakerna hinner jag ta typ nästa vecka eller nånting så nu lägger jag det här med att flytta på hyllan några dagar..

det kommer inte bli lika mycke bilder hädanefter iochmed att min lilla digitalkamera är trasig och jag har inte råd att köpa en ny och vill inte ha med mig systemkameran överallt ..

jaja konsum here i come !

packa, packa och packa

jäklar vad jag packar, som en tok alltså ! har varit med ett släpvagnslass till förråadet redan, proppfullt med kartonger, och då menar jag proppfullt och proppfull bil ! håller på att fylla ett till lass och nu är mitt sovrum typ tomt, det enda som finns är min säng och sängbord ;D i vardagsrummet är det bara sofforna, vitrinskåpet och en hylla, sen är det tomt ! samma överallt i lägenheten typ, ska ta sakerna från förrådet som jag har hära också ..

Alltså ni förstår inte hur duktig jag är och ni förstår nog inte hur sjukt jäkla less jag är! Ni ska få se bilder sen hur tomt det är hemma hos mig ..

men nu ska jag fortsätta så det blir klart nångång, ska bara ta det här lasset idag, sen får det räcka..

it´s a beautiful morning, eller nå ..

Så var det torsdag då, tiden går fort, inte bara lite heller.. två veckor så måste min lägenhet vara tom så jag kan städa ur den, usch ! jag får panik bara av tanken.. jag tror jag ska fara och hämta pappas släp och börja fara med kartonger och sån skit till förrådet, sen borde jag klippa gräset, men bara borde..

jag har just borstat och klippt min älskade sambo baltazar, det blev hår till en förbanndelse men inte syns på honom inte.. han har så sjukt mycke hår så hälften vore faktiskt nog ! men men, jag ville ju ha en sån hund så, tråkigt bara nu när vi blir bostadslösa, om jag ska jobba eller nånting, vars ska jag ha baltazar då ?
Men jag kan ju leva efter vissa människors motto; "det löser sig", klart det löser sig om man försöker hitta en lösning, men dom försöker ju inte ens hittan nån lösning till problemen..

igår hände inte mycke av nytta, jag var och grattade pappa och hann bli arg där en sväng, sen for jag till mamma och hälsade på och sen hem, somnade halv tio och de var jävligt skönt ! 

woooork

& gissa vad jag gör just nu ?! jag sitter på jobbet, blev inrigd imorse kring sju.. Ja det är ju bra med pengar iallafall, det är man ju alltid i behov av : )
ska hem till b snart när jag slutar, sen får jag väl se vad som händer, tror min pappa fyller år idag så jag ska väl ringa och gratta honom..

jag är himla sugen på fara på semester med mina syskon innan dom börjar skolan, men jag vet inte..

nakenbild !

så var det kväll, snarare natt.. funderar över livets stora gåta, fast ja har inte kommit fram till gåtan ännu så jag får nog grubbla vidare på det dära..

jag tror jag ska bädda ner mig i sängen, jag har alla fönster öppna till lägenheten men av nån underlig anledning är det ändå åttahundranittiofemtusenmiljoner grader här inne ! jag blir galen !!!

Johanna ;) här får du din nakenbild som du så gärna ville ha !




jag har skaffat mig en flickvän !

så var man hemma efter en helkväll med min flickvän AnnaKåå !
mycke trevligt fastän det mest bara regnade hela tiden..
Men inte en enda snygg kille såg, eller jo en, han hade röd tröja ! (han var snygg iaf om du frågar mig) problemet var väl att han kanske var lite för ung, han var nog inte 20, men man kanske ska satsa på någon som är yngre, då har man då inga förväntningar på att han ska vara mogen iaf..





en sjukt dålig dag.

så var man hos mamma, har varit och lämnat min stationära dator till lilla lillebror, jag har ju en bärbar nu så jag tänkte att han lika gärna kunde få den så blir jag av med den.. ska prata med farmor och farfar imorgon om mina soffor, har tänkt sälja dom för jag rymmer inte en tvåa och en trea i mina nya lägenhet, ska köpa mig en trea med divan istället..

Annars händer inte mycke, klippte gräs idag men så när jag sitter där på gräsklipparen och är arg för att jag inte har någon mp3 spelare så börjar det spöregna, så det var bara köra hem till pappa med klipparen, ta cykeln och cykla så fort jag bara kunde hem igen, får fortsätta klippa sen när det är bättre väder.. Sen har min vanliga digitalkamera gått sönder också, sjukt roligt eller nånting ! så nu har jag bara systemkameran, måste köpa mig en ny kamera men det finns inte rikigt pengar till det nu ..

annars så vet jag inte, har snart packat klart, ska börja fara med kartonger och sånt typ imorgon eller nånting så lägenheten börjar bli tom nångång ..

fan va less jag är !

jag packar, packar och packar.. det tar aldrig slut med saker.. var och hämtade 11 banankartonger idag också har jag tolv flyttlådor.. frågan är om det räcker.. Har snart tömt helt köket och vardagsrummet är tömt, där står nu alla packade kartonger och soffan, vitrinskåpet och sånt..

alltså är det bara jag eller blir man inte på sjukt dåligt humör när man packar inför en flytt, ja är så arg så jag skulle kunna brinna upp och allting går åt helvete.. och sen känns det jävligt drygt att inte ha nånstans att flytta nu på en gång, utan jag måste vänta tills människan i fråga som har lägenheten jag ska ha, ska flytta..

nä nu ska jag göra nån nytta eller bara vara allmänt tjurig och arg ..

min första dag som arbetslös

Så var det måndag och jag har sovit länge idag, kändes otroligt skönt ! funderar på vad som händer idag, tror jag ska ta och packa lite här hemma, har ju som sagt ännu mera kartonger nu som ska fyllas med skrot..
sen kommer även pappa hem idag, får väl se om han blir arg för att jag inte klippte gräset igår, men det var lite svårt för jag fick inte igång gräsklipparen, så istället tog jag mig en cykeltur med min racercykel ;)

Men nu ska jag gå ut med Baltazar och städa på min bakgård, det är nämligen hundleksaker och ved lite överallt ..

pssst...

... jag är arbetslös nu

snart så ;)

så sitter man på jobbet, har lunch! om fyra timmar och femton minuter är jag arbetslös, detta ska jag `fira` genom att fara och klippa det där jävla gräset åt pappa, alla hyrehus ! sjukt roligt i den här värmen kan jag lova.. nä usch ! och sen blir det nog att fara hem och börja packa i lägenheten, måste lägga på ett kol dära nu, det är inte alls länge kvar tills flytt också måste man hinna städa ut den där jäkla längeheten också..

arbetslös tomorrow !

Så har man slutat jobba, kommer nog inte göra mycke vettigt ikväll, börjar ju jobba sju imorgon så.. Sen efter klockan fyra då är man arbetslös.. känns lite lustigt, men samtidigt lite skönt nu när man ska flytta och sånt, då har man tid för det också för det är ju inte alls länge kvar tills lägenheten ska vara tom..
fick goda nyheter idag om min nya lägenhet, bara hoppas han flyttar snabbt ;)



jaja, nu ska jag vara social med dom hära !

sommarvärme på max

idag hade jag tänkt packa ihop lite saker till bättre behövande, inga namn nämnda men det finns dom som kanske skulle behöva typ en duk och sånt i sitt hem..

sen ska jag nog fara med B till stugan en sväng så han får bada för det är så himla varmt ute ! men på måndag kommer det garanterat vara dåligt väder då jag blir arbetslös, nog för att det inte göra nånting för jag måste ändå packa, packa och åter packa..
& sen får jag inte tag i pappa heller, skulle höra om lite saker med honom men nej, den människan går i princip aldrig att få tag i ! och han klagar på mig.. jase jase..

home

& så ligger man hemma i sängen , ska sova så man orkar upp och jobba delad tur imorgon.. hade tänkt slå på en film och se.. Kom hem från mammas stuga ikväll & sen har jag tillbringat kvällen på en grillfest, eller vad man nu ska kalla det.. hur som helst, nu ska vi sova ! gonatt !

det är någon som ligger här och andas lite väl fort i min näcke, ni kan ju gissa vem ^^ haha


lite bilder från stugan

stugan !

Och så var det torsdagskväll och jag sitter i stugan hos mamma, mitt ute i skogen, men som tur är har jag ju med mig mitt mobila bredband ; )
har varit och fiskat med Emil och Jens och ätit grillat hära, blir inte att vara vaken så jättelänge till, känner mig otroligt trött efter dagen, imorgon blir det att fara hem till älvsbyn igen och då får man väl se vad som händer..

jo just ja, jag har ju satt in löshåret, men bara hälften, ska sätta in den andra hälft imorgon ..

Men men, nu ska jag vara social









- jag saknar dig !

äntligen hemma ...

Hemma då efter dagens äventyr, eller hur det nu var..

Ikväll blir det att fara till mammas stuga och vara dära till imorgon, jobbar ju nämligen lördag, söndag så det blir ingen långvarig tripp, men men ..
igår var jag och fiskade med farmor och farfar, ganska bra med fisk faktiskt ! eller så var det bara för att jag är bäst på fiska;) sen blev det att hämta löshåret och fara hem och se film med sällskap^^

Men men, nu ska jag sätta in hårfärgen och sen försöka mig på löshåret ; )

en snabbtitt

så var det tisdagkväll, som vanligt har jag sovit middag, jävligt dumt men det går inte annars.. Jag borde skaffa mig sömntabletter så jag kan sova på nätterna, jag förstår inte varför det är så svårt. inatt låg med i tysthet och försökte sova i flera timmar, men de gick bara inte ! jaja..

har varit och handlat gräddstuvad pytt i panna, mums! också har jag hämtat posten åt mormor och morfar och varit och tittat på min nya bostad, det är mycke som ska göras PLUS! att det är saker överallt, vilket min pappa nog inte minns för han tyckte jag skulle börja bära dit kartonger, jättelätt om det redan är en massa saker överallt ..

jag funderar på att fara ner till stugan och sova där inatt, pappa och ulrica är ju ändå nånstans uto stockholm eller vars det nu var och här hemma är det bara kaos, kartonger överallt och nu har jag packat ner allt i vardagsrunmmet, bara dom stora sakerna kvar och hyllorna på väggen, känns jävligt trist faktiskt ..

jo just ja, imorgon eller på torsdag borde mitt löshår komma ! :)

men nu är nog maten klar, eller bränd kanske ..

Allvarligt Killar ! ska man skratta eller gråta ?

Jag satt och läste en massa svammel, så kom jag in på "så ljuger vi killar för er".. Alltså allvarligt, hur korkade är egentligen människor ? jag vet inte om jag ska skratta eller gråta och sen... är vi tjejer såhär ? i sånna fall har jag missat det..

Här får ni några dåliga exempel !

”Jag och min flickvän hade varit ihop ett halvår och låg och sov hemma hos mig när hennes mobil ringde. Det var hennes mamma som grattade på födelsedagen. Jag som inte hade en aning! Jag smet in i badrummet och skickade ett meddelande till min polare. Sedan gick jag ut och sa grattis, älskling! Då ringde min vän och sa att jag var tvungen att hjälpa honom med en grej. På det sättet fick jag en godtagbar ursäkt att sticka iväg på för att fixa en födelsedagspresent. Hon hade blivit galen om hon visste att jag missat hennes dag.” –Mattias, 29

allvarligt! om man har varit tillsammans ett halvår, vet man inte när ens partner fyller år då ?



___

 ”Ett tag dejtade jag en superhet tjej som älskade katter. Hon sa till mig att hon bara gick i säng med de killar som hennes katt tyckte om. Så första gången hon bjöd hem mig hade jag förberett mig genom att gnugga in kattmynta på benen på mina jeans och på händerna. Katten älskade mig och ville inte lämna min sida en sekund. Jag fick stanna över natten. Så där höll jag på i tre månader.” –Roger, 28

Killen där måste haft svårt för att få sig ett ligg om man orkar lägga ner så mycke energi på en kattjävel ! fick han slut på kattmynta sen då eller så då blev det inget mer ?!

___

”På mitt jobb har vi alltid nya praktikanter och de är oftast tjejer. Även om det inte är någon jag är attraherad av så blir min flickvän riktigt sotis så fort något av deras namn råkar komma upp i en konversation. För att undvika onödigt tjafs så tänker jag istället ut ett killnamn på varje praktikant som kommer ny till jobbet.” –Sebastian, 28

varför inte bara ge fan i att prata om dom?

jag har drömmar, men dom har jag gömt ..

Jag gjorde precis som jag skrev förut, slog på en film & somnade, men så vaknade jag igen som vanligt och nu borde jag verkligen somna om, ska försöka mig på det alldeles snart : )

åh va ja vill flytta, jag blir bara knäpp av att vara i min lägenhet, den är full i kartonger och det börjar bli tomt. jag vill inte vara kvar hära, men jag får väl peppa mig själv att förhoppningsvis har jag en ny bostad om tre veckor..
En vacker dag ska jag flytta utomlands, newyork kanske, jag tror jag skulle trivas att bo dära ett tag, bara prova på.. men drömmen är gömd.

det är så jäkla jobbigt att inte veta vad jag vill göra av mitt liv, vad jag vill bli, vem jag vill bli.. jag vill inte sitta bakom skolbänken i flera år och fundera om jag gör rätt, jag vill ha ett jobb, mest troligt i en ganska stor stad, leva i min drömlägenhet som är mysig, öppenspis, stora fönster och allt sånt, för att slutligen bli less och flytta upp hit igen, köpa mig ett gulligt hus och skaffa en underbar familj !


- hjälper det om jag älskar dig ?

bathtime

& så var det kväll, är sjukt trött och funderar på att somna eller iallafall slå på en film.. Jobbar ju imorgon så det är väl bäst man är utvilad, känns tugnt å jobba, men det är ju sista veckan nu..

Hur som helst, idag har det inte hänt mycke av värde, var till mamma en sväng och hälsade på dära, sen till stugan och badade.. annars ingenting av värde.. & nu igen har jag ett helt sandtag i sängen så jag måste först dammsuga lite här hemma innan de blir att sova, om någon är sugen på att bygga sandslott så kan jag då stå för sanden iallafall..

här får ni bilder på snyggBaltazar från igår när vi var och badade ; )



pows !

det är natt och jag hade tänkt se en film och sova, men! märk att det är ett men dära.. Det är ett helt jävla sandtag i min säng, jag har nämligen haft besök i sängen av någon som haft sand i hela pälsen, så nu måste jag gå ut och damma av allting, men men, sånt är livet om man har en lurvig hund..

Hur som helst, imorgon är jag ledig så då blir det att sova ut och inte göra mycke alls, kanske fara ner till källaren och kolla hur det ser ut dära och ta med mig lite kartonger..

men men, nu blir det film !


- i miss you

listaaa

  1. Namn: Johanna
  2. Pepp just nu: ny lägenhet?
  3. Happening på gång: sista jobbveckan, renovera min nya längenhet
  4. Jag älskar: Min familj  & B !
  5. Jag hatar: vuxenlivet
  6. Snyggast just nu:  Bra fråga ; )
  7. Snygging denna veckan som inte är din pojk/flickvän: det får nog bli a
  8. Om jag kunde skulle jag: Åka utomlands
  9. Het person jag vill känna bättre: ja tror faktiskt inte det finns någon, dom få heta människor jag känner vet jag ganska mycke om..
  10. Katter är: tröga, söta på avstånd och blä
  11. Snällast denna vecka: Det är många som varit snälla. 
  12. Person som gör mig engagerad: Öhhhh?
  13. Nån jag stör mig på: ibland kan jag störa mig lite på a för att jag inte förstår hur han tänker alla dagar, men det var ett tag sedan jag störde mig på honom..
  14. Jag får ont i magen av/när: Magsjuka, ångest, rädsla, nervositet.
  15. Jag är rädd för: att dö ..
  16. Främling jag vill lära känna bättre: Svårt att komma på någon.
  17. Bekant jag vill pussa på: Gillar inte att pussa på bekanta.
  18. Jag pratade senast med: Andreas
  19. Jag läser jämt folks internetdagböcker: Ja jag har en lista jag plöjer igenom då och då
  20. Just nu är jag: Lat och lite fundersam.. 
  21. Just nu är jag inte: påklädd
  22. Dömer folk efter utseendet: Ja, alldeles för ofta.
  23. Är dödligt kär? nja, ja tror inte det.. 
  24. Blir lätt du för stunden förälskad i okända på ex tåg?: nä
  25. Diggar mest: annakå
  26. Om jag var döende skulle jag: ta vara på min sista tid med familj och bra vänner
  27. Har hemlig passion för: Hemlig vet jag inte
  28. Jag blir kåt när: haha
  29. Hälsning till nån babe: eh...hej?
  30. Är du snäll: Ja. Tror jag iaf.
  31. Är du fåfäng: J, ibland
  32. Är du blyg: hemsk sällan
  33. Är du piercad: Ja
  34. Är du bestämd: Det händer väl ;)
  35. Intressen: umgås med familj & vänner, teater, livet :)
  36. Favoritdricka: festis
  37. Vad gör du just nu: Svarar på dom här frågorna och tittar på film 
  38. Senaste person du kramade: det var nog a tror jag
  39. Senaste person du ringde: A kanske
  40. Senaste person som ringde dig: A
  41. Hur många speglar finns i det rum du är i: Ingen
  42. Saknar du någon nu: Jao, det tror jag att jag gör..
  43. Vad köpte du senast: hundmat
  44. När var du i en affär senast: Ikväll
  45. Vad har du för framtidsplaner: Leva och uppleva, med en touch av svensson-idyll.
  46. Vad drack du senast: vatten
  47. Har du stadigt sällskap: inte det, om inte B räknas ?!
  48. Vill du ha barn: jo, jag vill ha en familj
  49. Längtar du till din nästa födelsedag: Ja, då får man paket. ;)
  50. Har rakat dina ben någon gång: Jodå
  51. Är du sugen på något nu: Nej inte direkt 
  52. Hur många hål har du i öronen: Ett i  varje
  53. Född? Ja, det är jag. 
  54. Var bor du? norrbottens pärla
  55. Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? Ingen.
  56. Hur vill du ha ditt kaffe? Med mjölk
  57. Använder du hudkräm? Ja
  58. Byter du kanal under reklampauser, går du därifrån eller sitter du kvar vid tv:n? Det händer att jag byter kanal
  59. Vad jobbar du med? hemtjänsten 
  60. Vad läste du för språk i skolan? Engelska, tyska och svenska
  61. Har du någon gång gjort något olagligt som resulterade i att brandkåren fick rycka ut? Nej
  62. Äger du en diskmaskin eller diskar du för hand? diskmaskin
  63. Är du miljövänlig? hemskt sällan
  64. Källsorterar du? hemskt sällan
  65. Attraheras du av män med skägg? Det beror på, det ska bara vara stubb, men om man ska ha stubb ska man inte bara ha fjun, man ska ha "mansskägg" ;)
  66. Brukar du torka håret med hårtork, handduk eller inte alls efter en dusch? Lite med handduk, sen får det självtorka.
  67. Var brukar du handla dina kläder? Där jag hittar nåt jag gillar
  68. Tycker du att du är snygg? Sällan.
  69. Micro-pop eller poppa själv? micro
  70. Fredrik Lindström, Henrik Schyffert eller Kristian Luuk? Det måste bli Schyffert
  71. Vad ska man göra i en dusch? Bli ren.
  72. Är du bra på att laga mat? Oftast.
  73. Har du några fobier? Japp. spindlar, höjder & sånt trams
  74. Har du några tvångstankar? njaa.. 
  75. Tycker du att du har fin dialekt? Och på det svarar jag ett definitivt nej!!!!! 
  76. Hångel? Är rätt mysigt.
  77. Hur märks det på dig att du är öppensinnad? Prata med mig?
  78. Hur märker man av din charm? Jag vet inte om jag har någon sådan.
  79. Var du med i barnens trafikklubb när du var liten? betvivlar
  80. Vilken har varit den bästa julkalendern genom tiderna? Trolltider.
  81. Brukar du baka? Ja, det händer 
  82. Röstade du i det senaste valet? nej
  83. Är du nöjd med ditt liv som det är nu? Hyfsat. Det är helt klart på väg åt rätt håll och det som jag inte är nöjd med kan bara jag själv ändra på.
  84. Är du mytoman? Nej verkligen inte
  85. När hånglade du senast: det skulle ni allt bra gärna vilja veta ;D
  86. När åt du senast: Ett par timmar sen.
  87. Vilken låt lyssnade du senast på: whiskey lullaby
  88. Har du sovit i din egen säng inatt: Ja.
  89. Har någon annan sovit i din säng inatt: jo
  90. Vad tycker du är fint? Äkta kärlek.
  91. Vad tycker du är äckligt? Pedofiler, könsstympning och våldtäktsmän. Och fästingar.
  92. Vem fick du senast sms från: a tror jag
  93. Har du pengar på mobilen: Ja, jag har abbonemang
  94. Dödshjälp? Beror på
  95. Har du hög moral? Det varierar nog med ämnet.
  96. Favoritblomma?:  prästkrage tror jag
  97. Om du fick vara en kändis för en dag, vem skulle du vilja vara? oj, ingen aning
  98. Favoritfärg? rött är fint, men de beror på vad jag ska ha det till .
  99. Vad är det mest galna du har gjort i ditt liv this far? Jag tror inte jag gjort nåt så jättegalet
  100. Slutord?

här får ni en lista

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 175cm.
[x] jag tycker att jag är ful.
[ /] Jag blir lätt brun.
[ x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering. (men jag vill faktiskt ha en)
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[/] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop. (verkligen inte & tack för det)
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[/] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB

[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER

[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.


RESANDE
[ ] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i England
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.


EFARENHETER

[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har körkort.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ x] Jag har krockat i en bil. (med en älg)
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.
[/] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis. - inte nått förarbevis


FÖRHÅLLANDEN

[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.


ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ } Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[/] Någon nära till mig har begått självmord.


MATERIALISM

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[x] Jag har egen TV. (men fråga ante, den är inte så mycke att skryta över)
[x] Jag har egen dator. (TVÅ faktiskt)
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


SLUMPVIS

[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[/] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min ring

'hur mycket kärlek får jag för en femma?'

Så var det söndag då, solen skiner ute och det är otroligt varmt i mitt sovrum, funderar på att fara till stugan och bada en sväng, men jag vet inte om jag orkar, känner mig så himla trött och hängig..
Hade även tänk fara upp till mamma & hälsa på för dom har kommit hem nu, men som sagt, det återstår att se, egentligen borde jag väl packa men det är alldeles för fint väder för det..




'ingen alls
min kärlek kan du inte köpa,
inte ens lite av den men du kan få all kärlek jag har, gratis'

Lev som att det vore eran sista dag och älska som om ni aldrig blivit sårad.

Livet är nog trots allt för kort för att gråtas bort,
grubblas, tänkas bort
det finns så mycket viktigare saker.

...det är så jag känner idag, jag kanske känner nånting helt annat imorgon men det får jag ta då.. just nu är jag bara sjukt pepp på att flytta och jag hoppas verkligen att jag får flytta till lägenheten jag vill ha, ska prata med pappa imorgon om han är beredd att hjälpa mig att bygga för nu vill jag ha nånting eget där jag trivs, här har jag aldrig trivts, detta mycke pågrund av att jag alltid vetat att jag inte kan bo här hur länge jag vill.. nu vill jag ha en lägenhet där jag kan bo hur länge jag vill och får jag den så kommer jag bo i älvsbyn ett tag och jag kommer nog gilla det..
jag vet inte men det känns som att jag kommer börja få flyt på allting igen och det känns som att det spelar ingen roll vad som händer så länge jag har en bostad. för nu kan det nog bara gå åt ett håll, rätt håll !
sen vad jag hoppas på ska hända i framtiden, det är en helt annan sak, just nu tänker jag leva mitt ensamliv med Baltazar och packa mina lådor så fort som möjligt och bygga klart min lägenhet fort som bara den så jag får börja leva igen ! för det här med att flytta tar verkligen kål på en, speciellt när man inte vet vars man hamnar..


"älska mig nu iallafall.
om bara för en tid.
så gör det nu."

91 dagar sedan, men jag minns det som igår

jag är inte så gammal, men jag har aldrig varit äldre än såhär..
jag har aldrig haft ett fast jobb, har inga barn och kallar mig heller inte vuxen. Men jag vet hur ont det gör när hjärtat brister, itu, mitt av ..  Men jag vet också hur det känns när det börjar läka, hela sig.. när livet börjar få rullning igen och jag vet hur lycka smakar, omän det bara är kortvarig lycka så har jag känt det så många gånger.
visst finns det inget vackrare ?
än att känna lycka, helst tillsammans med någon man skulle kunna offra sina hjärtslag för & jag vet, den dagen kommer, den är nog närmare än vad man tror..
.
jag vet också hur det känns att veta vart jag står, i åsikter och känslor.. För det vet jag, jag vet det nu, jag vet vad jag vill och vad jag känner.. Jag vill leva det här livet, jag vill inte ha någon som inte vill ha mig och jag trivs att ha det såhära..
Leva i en hemlighet & ingen vet vad jag gör, när jag gör det och vilka som är med, jag gillar att vara anonym när det gäller vissa saker och jag gillar att vara vuxen ibland, fastän jag inte erkänner det..
Jag ska leva mitt egna liv, alltså då dö min egen död, därför lever jag mitt liv på mitt sätt och många tycker säkert att det är en idiotiskt livstil och att jag har ett tråkigt liv..
Men det spelar väl ingen roll ?
så länge jag själv är nöjd med det, så länge dom man är med spelar samma spel som en själv och sålänge ärlighet kommer i första hand,
ja då är jag nöjd !
och nej jag är inte gammal, men jag har aldrig varit äldre än såhär.. 


Lycka är;

- att vakna upp varje morgon bredvid någon man älskar & veta att den älskar en lika mycke tillbaka..
- dom där små sakerna, som man oftast inte uppskattar förrens i efterhand.
- att känna fjärilar i magen när man tittar djupt in i ögonen på den man älskar och veta att du är bara min!
- att ha en famlilj som älskar en
- äkta vänner, som alltid finns där, som man inte behöver göra nånting med men ändå ha roligt
- att få rullning på allt i livet, jobb, ekonomi, bostad & bara känna att ingenting stoppar mig nu
- att se solen skina och känna sommarvärmen mot huden

lycka är
det här !

RSS 2.0