It's alive

Nu har min telefon börjat fungera igen tack vare bästa mannen. Han fixar fastän han är mer än hundra mil bort. Har inte kunnat ringa någon på mer än tolv timmar, det är sånna här gånger man förstår hur beroende man är av telefonen.
Annars idag har det inte hänt mycket, jag och Lilly har hälsat på hennes kusiner. Spenderat största delen av dagen där, grillat och umgåtts. Men nu ligger jag ocv Lilly i soffan för ovanlighetensskull.

Bjuder på en bild från för någon vecka sedan då vi hälsade på äldsta och yngsta kusinerna. Här är det jag, Lilly och kusin Maja.

Bara så ni vet

Min telefon har slutat fungera eller allting funkar utom att ringa och skriva sms. Imorse när jag vaknade så hade jag det problemet, märkligt då den bara legat på samma hela natten. Nåja inget att göra nånting åt. Det går då i vilket fall som helst inte att få tag i mig.

Liten blir stor

Det tar sig:)
På andra bilden väger hon ungefär dubbelt så mycket som på första.

Tiden går så fort

Det är verkligen otroligt vilken fart det är på utvecklingen. Varje vecka händer nya saker och man ser för varje dag som går att hon bara växer och växer. Snart är hon inte en min lilla bebis längre utan en stor tjej :) Det säger väl bara pang så kan hon gå och prata, sen är hon 14 och inte det minsta intresserad av att mysa med sin mamma i soffan.
 

"Gott"

Vi ger ju som sagt Lilly smakportioner nu. Idag fick hon smaka gröt för första gången, hon var mest arg när jag ville ta tillbaka skeden. Så det slutade med att vi hade varsin;)

Måndag

Idag var vi till stugan, Baltazar fick göra av med lite energi medans jag och Lilly umgicks med morfar, moster, gammelfarmor och gammelfarfar. Men nu är vi hemma. Lilly äter och sen hade jag tänkt ta tag i städandet.

Lill(y)hjärtat

Mamma & Pappa Älskar Dig ♥
 

Nya jackan

Nu ska jag och Lilly krypa ner i soffan framför en film hade jag tänkt. Förresten så har jag glömt att berätta att Lilly har börjat greppa saker, bara när hon är på sitt bästa humör men det ser så roligt ut när hon tar tag i leksakerna och inte riktigt förstår vad hon egentligen ska göra med dom :)
 
Här är lilla damen i hennes nya jacka som hon fick igår.

Kom nu älskade sommar!

Idag åkte pappan iväg på jobb, så nu är det två veckor tills vi ser honom igen.. Tyvärr! Nåja, inget att göra åt, jag och Lilly får roa oss så gott det går. Just i skrivandes stund är vi ute, jag fixar inför sommaren och Lilly tittar på i vagnet:)

Grillning

Ikväll har vi grillat ute vid eldstaden medans Lilly sov i vagnet, men det blev inte så långvarigt då mätaren visar minusgrader. Man har hunnit vänja sig att ha i alla fall några plusgrader..

Lördag

Idag var vi på loppis, en stoooor sådan. Hittade ingenting till mig själv, var bara Lilly som fick sig kläder och lite leksaker:) Efteråt åkte vi och tittade på lite saker till huset som vi ska köpa i vår, samtidigt så passade vi på att gå in på kappahl och väl där fick Lilly sig en vårjacka av sin pappa, visar den senare:)

Våran dag

Altanen

Idag har vi haft rätt så bra väder, så jag har tvättat altanen och fått lite ordning där ute. Så himla skönt med en altan att kunna sitta på, förra sommaren så var den ju under uppbyggnad och vi hann knappt använda den då det blev höst helt plötsligt ;) Min trädgårdstomte har fått flytta ut och inväntar sin plats bredvid fontänen som snart kommer igång.

Plötsligt händer det!

Precis som rubriken lyder. Klockan är inte ens elva och Lilly sover, inte nog med det så sover hon i sin säng!! Hon somnade dock i famnen och jag lade ner henne i sängen, men vad gör det?! Ett steg i rätt riktning, eller egentligen två:) hon har nog sovit i sin säng sammanlagt fyra timmar på fem månader. Annars när vi lagt ner henne där har hon vaknat och vägrat att somna om.

Tidigare ikväll var Lillys gammelfarmor & gammelfarfar förbi och gav Lilly en tidig halvårspresent. En matstol från ikea som vi länge funderat på att köpa:)

Torsdag

Då var det torsdag, idag ska vi göra ingenting. Eller egentligen hade jag tänkt göra en massa nytta utomhus då snart all snö har tinat bort men jag vet inte om jag har den orken idag. Längtar tills det blir sommar på riktigt så jag kan slå igång min fontän och plantera blommor. Just nu är det bara snö och lera överallt från förra årets altanbygge.
 
Lilly har sovit dåligt dom senaste nätterna, har faktiskt ingen aning om det är tänder på G eller om hon bara sover oroligt. Hon vaknar hela tiden och får inte riktigt ro till att somna.
 

Stavfel

Jag måste bara visa er denna bild. Hittade den här inne på en affär här i byn där jag bor.
Ser ni stavfelet ? ;)

Strömlöst

Vi har strömavbrott här hemma, vilket vi haft sedan imorse och det är sånna här gånger man verkligen förstår hur beroende man är av el. Går inte göra mat och kylen/frysen kan man inte öppna.

Nåja, bara gilla läget helt enkelt. Lilly inviger sina nya tights som jag köpte igår. Hur söta som helst!

Gåstol eller inte gåstol ?!

Jag köpte för ett tag sedan en gåstol till Lilly som jag skrev här tidigare. Detta är något som väcker endel känslor hos människor (inte alls för att dom vill vara elaka, mest för att dom vill vara snälla). Forskarna har ju kommit fram till att det inte alls är något bra med gåstolar och att barns motoriska utveckling fösämras. Jag hör till kategorin så synar detta en aning och väljer att köpa en gåstol som Lilly så småningom ska använda. Alla jag känner, vänner, syskon och så även jag har varit i en gåstol som liten. Alla mina vänner har eller har haft sina barn i gåstol och ingen utav dessa barn har fått något problem med sin motoriska utveckling.
Sedan nämner dom också att det är så stor risk att barnen faller nerför en trapp och dylikt när dom är i gåstolen, då kan jag ju fråga mig vilken normal vuxen människa sätter ett barn i en gåstol där det finns en trapp?! Dom ska enligt forskarna tappa två månader i sin utveckling (som dom kan ta igen) för att dom inte ligger på golvet och tränar (?) då undrar jag bara en sak. Kan jag inte ha mitt barn på golvet och träna för att sedan ha henne i gåstolen ett tag?!
 
Ja jag blir inte klok, man får cancer av allting man äter och nu ska man inte ha barnen i gåstol. Helt otroligt att dom som är födda tidigare än 2000-talet ens överlevde barndomen.
Nåväl, alla gör vi som vi vill och jag säger inte att det är bättre eller sämre att ha dom i gåstol, jag kommer ha Lilly i gåstol när jag känner för det.
 
Hur gör ni? Har/hade ni era barn i gåstol?
 

Febrig

Lilly ligger i feber här hemma, så jobbigt när hon är sjuk. Hon kommer inte till ro och sover så himla oroligt, hon har nog även blivit hes då hennes jollrande är ljust och högt, hon låter som en kattunge;)
Så här hemma händer inte så mycket, lilla familjen har myst ner sig i soffan framför tv;n.

Dockskåp

Idag var jag in på röda korset och blev helt lyrisk(!) hittade ett dockskåp med underdel för 100kr. Inte i så bra skick men lite kärlek och tapeter ska nog göra susen:)

Tisdag

Dom senaste dagarna har vi hunnit göra mycke nytta här hemma. Kanske är det vädret som gör att man får ny energi? Garaget har städats, veden staplats, utemöblerna och bilarna tvättats och en massa roligt vuxengöra. Idag åker vi nog till Lillys mormor och hälsar på medans pappan i huset gör lite ärenden.
 
Köpte mig bokstäver så jag kan göra banderoller här hemma :)

Jumpsuit

Köpte för någon dag sedan lite kläder åt Lilly (begagnade), där ibland denna söta jumpsuit som är blå, hör och häpna så är den blå :) Men den var så söt så jag kunde inte låta bli och allting klär ju faktiskt en skönhet.
 
Men såhär nöjd var Lilly så den inte var rosa ;)

smakportion

Igår så fick Lilly sin första smakportion, det var lite blandade känslor så hon faktiskt smakade på det och efteråt blev sur. Frågan är om hon blev sur för att det var dåligt eller sur för att det tog slut. Det är ju så lite dom får till en början så hon hann väl knappt förstå vad det var som kom i munnen ;) Kanske är det ännu godare idag ?!
 

Tummetott

Idag har vi gjort en massa nytta här hemma. Tvättat mattor, städat bilarna invändigt och pysslat på, men nu är det färdig för idag och lilla familjen har bäddat ner sig i soffan för att se lite tv och bara mysa.
 
Här hemma är det tummen som gäller, Förr hade Lilly tummen i munnen någon enstaka gång. Men nu åker den in i tid och otid. Nåja, det gör ju henne nöjd och glad :)
 

Pysselrum

Jag har fått frågor om jag inte kan visa mitt pysselrum, jag ska göra det någon dag då det inte är så kaosartat därinne. En del av rummet kan jag visa, men ni får ursäkta röran, det är såhära det ser ut (och oftast mycket värre), blir många saker när man har hundra projekt och en bebis som tar upp en stor del av tiden :)

Lillys Husgarderober

Jag får ofta frågor angående Lillys husgarderober som vi byggt.
Vi köpte Billy bokhyllor (från ikea), men självklart funkar i princip vilka bokhyllor som helst.
 
 
Sedan sågade vi bara ut dörrar som vi mätte så att dom skulle passa på gardroben. Tänk på att göra dörrarna högre än vad bokhyllan är då det ska bli ett tak. När du sågat ut dörrar så gör ett tak högst upp, (se bild). Sen är det bara sätta fast dörrarna med gångjärn. Svårare än så är det faktiskt inte. Fönstrena har vi skurit ut från dekorplast.
 
För att se fler bilder från Lillys rum, KLICKA HÄR!

Lördag

Idag (lördag) har vi haft fullt upp. Varit på loppis, handlat lite nödvändigheter och sedan när vi kom hem tvättade jag bilen och vi plocka lite på gården. Staplade ved och liknande, så himla skönt att all snö snart är borta! Jag ser verkligen fram emot att få starta min fontän och plantera blommor!
 
Imorgon funderar vi på att prova ge Lilly lite potatis för första gången. Självklart måste vi filma ögonblicket, ska bli roligt att se vad hon tycker om det :)

Gåstol

Igår var jag och köpte en begagnad gåstol till Lilly (självklart en rosa).
Men hon har en bra bit kvar innan hon når ner;)

Världens godaste ?!

Det verkar som att Lillys händer är godast i hela världen, den mesta vakna tiden så har hon händerna i munnen, gärna båda samtidigt ;)

Febertjej

Då var det torsdag, natten har varit riktigt jobbig för Lilly. Hon har feber (tog ju sprutan igår) och har inte sovit många minuter inatt, så idag är vi trötta. Hon somnade precis ute i vagnet efter ett mål mat och alvedon. Är så skönt nu när det börjat vara plusgrader hela dagarna och solen tittar fram. Snart kanske all snö är borta:)

Imorgon kommer pappan äntligen hem från jobbet, så då är ordningen återställd här hemma för ett tag. Känns skönt!

Pepparkvarnar

Hade två pepparkvarnar här hemma som var kantstötta och fula.
Så dom fick sig en omgång med sprayburken:)

Dagens Besök (5 månader)

Idag var vi som sagt till bvc för sprutor, vägning och mätning. Lilly väger numera 5160gram och är 58cm lång. En viktökning med 900gram på en månad, känns bra :)
 

Världens bästa tjej!

 
 

Veckan i bilder

Några bilder från dom senaste dagarna. Lilly har invigt bumbostolen :) Ser så roligt ut när hon är så himla liten;)

L I L L Y ♥

 

Vikt

Imorgon ska vi till bvc, sprutor, vägning och mätning står på schemat. Blir intressant att se hur mycket hon ökat i vikt nu då hon börjat få lite ersättning plus att jag ammar oftare:)

Här är viktkurvan hittils.

Jacka

Fick ett mejl från Ellos.se där jag fick 50% rabatt på dyraste varan och fri frakt, så då tänkte jag passade jag på att beställa hem den här söta jackan åt Lilly som jag länge velat ha. Men det tjorvade och tjorvade, så jag måste ringa kundtjänst imorgon och fråga varför det inte fungerar..
Den ser rosa ut men är röd.

Dregglis

Lilly dregglar väldigt mycket, vi får byta dreggellapp mååånga gånger per dag. Tvättade upp alla idag och kom fram till att hon har 24st. Ändå så är det kanppt så de räcker då många alltid är på tork eller fulla i bebisspya ;)

Mustasch

Gjorde för ett tag sedan en mustasch. Sågade ut den med sticksågen och målade den svart. Tror jag fastnat på det där med mustascher, nåja det bästa med det hela är att när jag blir less så kan jag kasta bort den utan att ha lagt ut en massa pengar på den :)
 

5 Månader (!)

Idag är det måndag och inte vilken måndag som helst, idag är det den 15;onde. Vilket innebär att Lilly blir fem månader (!). Snart ett halvår gammal! (korrigerat 3månader 3veckor)
 
♥ Hon håller numera upp huvudet helt själv.
♥ Har fortfarande storlek 56 på kläder
♥ Storlek 2 på blöjor
♥ Äter ersättning 1-2gånger per dag för att växa mera
♥ Skrattar åt det mesta
♥ Tror sig att sova middag i vagnet så länge det sker utomhus
♥ 5160gram & 58cm lång
 
 

Hjärtat

Lilly tar en liten taktikvila i soffan och jag sorterar bilder på datorn. Har blivit några tusen bilder sedan Lilly föddes :) Bättre för många än inga alls!

En trött tjej

Lilly har inte varit på sitt allra bästa humör idag, men det går nog över efter att hon sovit ett tag ute i vagnet. Fick henne precis att somna och själv satte jag mig i soffan. Får så dåligt samvete om jag inte gör någon nytta när hon väl sover, så som diska, dammsuga, tvätta eller andra hushållssysslor som behöver göras, är det någon gång man ska hinna göra det så är det ju när hon sover. Men idag är jag så himla trött så jag tror faktiskt inte jag orkar, Lilly har haft en jobbig natt och sovit väldigt oroligt, jag inte om det är magen eller något annat som gör att hon gråter i sömnen och tillslut vaknar.
 

Det gula köket

Då var det söndag, sista dagen på den här veckan. Funderar på packa ner Lilly i vagnet och gå ut på promenad, men det återstår att se.
 
En sneakpeak från köket som håller på att få gult som accentfärg.
Man kan verkligen göra hur mycket som helst med lite dekorplast! :)
För mer bilder från hemmet så klicka er vidare i menyn till vänster.

Äppel

Fick bli en gul ram till tavellisten i köket, håller på att spraya en till.
Kul med en färg jag aldrig förr haft här hemma.
 

Lillygumman

Nu för tiden så håller Lilly upp huvudet helt själv, ibland är det lite svajigt men det går till sig :)
 

Gult är inte alls fult

Då var det lördag, blogg.se appen har slutat att fungera, därför är det lite dåligt med uppdatering här just nu då jag inte har datorn igång så ofta. Håller på att byta accentfärg i köket, har tidigare haft orange men har nu bestämt att det får bli gult. Egentligen så gult inte alls fult, det är en himla fin färg när det gäller inredning. Gult, svart och vitt!
Bilder på det får ni se senare då det är klart eller i alla fall börjar ta form.
 
Men jag kan visa vad jag gjorde förra veckan. Våran sista fisk dog för ett tag sedan och vi har inte tänkt köpa några nya fiskar för tillfället, men akvariet står kvar då det är så pass fin möbel. Så jag satte en ljusslinga i döskallen som är i akvariet så att det lyser lite därinne i alla fall :)
 

Fredag

Idag så var vi på föräldrautbildning, efteråt åkte vi iväg till min farmor och farfar för att gratta farmor som fyllde år. Åt mat och tårta, åkte sedan hem med en väldigt trött Lilly. Hon somnade i bilen innan jag hann starta den. Dock hemma var hon inte så intresserad av att sova. Nåja, kanske blir det en tidig kväll :)
 
Har en massa projekt och pysselideer i huvudet som vill komma ut, men att kombinera en liten ledsen bebis med att pyssla går inte riktigt, så vi får ta det någon dag då hon är lite gladare. Ska bli så roligt då hon blir lite äldre och hon pyssla tillsammans med en.
 
Gjorde för ett tag sedan en förvaring till Lillys bitleksaker och skallror. Är ju nämligen massor av leksaker i hennes rum som hon fått ärva av hennes två små mostrar, så jag satte alla dom "aktuella" leksakerna i den här burken så att jag lättare hittar dom.
 

Dagen

Idag har vi inte gjort mycket alls, skjutsat pappan, vilat, sovit och vilat lite till ;)
Två trötta tjejer efter nattens vaka.

Pyssel - Bricka

För ett tag sedan gjorde jag om en ful gammal bricka. Man kan göra så mycket med lite färg och dekorplast och det blir i princip gratis. Det allra bästa är att om det blir dåligt kan man bara kasta det och man har inte lagt ut en massa pengar.
 

Älskade Lilly

Vad var livet innan du fanns? Du är det bästa som finns ♥
 
 En riktigt suddig bild, men sånt är livet.

Lilly ♥

 Man märker verkligen varje dag hur Lilly utvecklas, nu jollrar hon för fullt och skrattar. ibland sitter hon och pratar för sig själv i babysittern och det låter så himla gulligt. Tänk att snart kommer hon kunna sitta och leka själv på golvet, det går verkligen superfort allting!
 

Mardrömmar

Inatt är en orolig natt, verkar som att Lilly har besök av mardrömmar eller en ond mage. Fick henne att somna tillslut, i famnen. Bättre det än en ledsen liten tjej.
Förresten så har hon börjat suga på tummen allt oftare, direkt hon får chansen så åker tummen in i munnen;)

Sjukhusbesök

Idag var vi till sjukhuset för ett ultraljud på hjärnan och ta bilder på huvudet. Så nu väntar vi bara på svaren, vilket kan ta ett tag. Lilly var då jätteduktig, när dom gjorde ultraljudet så satt hon i min famn och var faktiskt rätt så lugn, men att få en fem månaders bebis att sitta stilla med huvudet är lättare sagt än gjort. Samma sak hos fotografen, han skulle ta kort på huvudet från alla vinklar, Lilly var tvungen att hålla upp huvudet själv och vara lite stilla, inte så lätt men vi fick till det i alla fall :)

Pärla

Idag när Lilly sov middag ute så satte jag mig och byggde en pärlplatta.
Tog mig två timmar men nu är den klar :)

Sova Själv

Det är så skönt nu när Lilly äntligen har börjat sova lite längre på dagarna. Dock sover hon bara längre stunder om hon får sova ute i vagnet, men vad gör det?! Helt otroligt hur mycket man hinner göra under tiden hon vilar när man annars är van att ha en bebis på armen hela tiden :)
 
Nu är frågan bara hur jag ska få henne att sova själv inomhus, alltså på nätterna. Men det får jag ta tag i senare. Snart vill hon inte ens sova med sin mamma utan ska sova själv, så man får nog egentligen passa på medans hon är såhär liten.
 

Smakisar

Vi hade tänkt börja ge Lilly smakportioner när hon är sex månader, då är hon nästan fem månader okorrigerat, det är ju faktiskt inte alls länge kvar då hon blir fem månader på några dagar. Men jag ska fortsätta amma så länge jag bara kan då det är det bästa för henne och det är så bekvämt på nätterna.. Tänkte fråga när ni började ge era små smakportioner ?

Ny vecka igen

Då var det måndag och ny vecka igen. Lillan ligger ute i vagnet och sover, skönt att vädret börjat vara mildare så att hon kan sova ute i vagnen på dagarna. Helt otroligt hur mycket man hinner när hon sover middag längre än tio minuter!
 
Det närmar sig vårat besök på sjukhuset för röntgen på huvudet. Det är med en klump i halsen jag tänker på det, det kan faktiskt vara något som inte står rätt till.. Usch!
Sen får vi inget svar förrens efter en vecka om det skulle vara något, är det inget så hör dom inte av sig förrens vi ska dit igen på en månad för en kontroll..
 

Koftan

Solen skiner och himlen är blå, så lilla familjen hade tänkt gå ut på en promenad. Mamman behöver verkligen rör på sig.

Nu kan Lilly äntligen ha koftan jag köpte åt henne från lindex i strl 56 :)

Snöat in mig

Söndag och snart var den här veckan slut. Igår hade vi besök av Lillys mormor med sambo och hennes två yngsta mostar. Grillade, åt cheesecake och pysslade.

Det här med att bygga pärlplattor har blivit ett beroende tror jag. Just nu har jag snöat in mig på supermario.

Pysseldag

Idag sov Lilly ute i vagnet ett tag så då passade jag på att pyssla lite. Gjorde mustascher av pärlor, målade brickor och målade mina flaskor som ska bli ljushållare. En effektiv dag med andra ord.

Badrum

Vi har en av sveriges fulaste toaletter, utan överdrift faktiskt. Men att göra om ett badrum är allt utom billigt och när vi gör om det ska vi även riva ut en vägg. Så det är några år bort innan vi känner att vi har råd, är så mycket annat som ska göras före. Håller i alla fall på att göra det lite finare med lite dekorplast och washitejp, man får helt enkelt göra det bästa av situationen.

Lillhjärtat

Titta så duktig våran tjej är :)
(4,5 månader gammal)

Fredag

Idag känns det som att jag har haft fullt upp, egentligen kanske jag inte haft det.. Just i skrivandets stund så äter Lilly och tanken slog mig att snart ska vi ju börja med smakportioner. Hade tänkt börja med det när hon är kring sex månader, då är hon fem okorrigerat och så länge amningen funkar bra så känns det rätt. Hon får som läkaren ordinerat ett mål med ersättning och det funkar bra. Nu äter hon det utan problem.
Fick förresten kallelsen för ultraljudet och ta kort på huvudet idag, så vi ska dit nästa vecka.

Bilden är från igår när hon somnade i vagnet, skönt att sova i tröjan;)

Ikea

Åh vad jag vill åka på Ikea. Det finns verkligen hur mycket som helst som jag vill ha därifrån.
 
 

Duktiga tjejen!

Lilly har blivit så duktig med nacken, nu håller hon upp huvudet själv och även när hon ligger på mage och när hon sitter i knäet så håller hon det hely själv, ibland lite ryckigt så man får vara på sin vakt ett tag till.

Lägger man henne på rygg så tippar hon på sida efter en stund och sedan rullar över till mage,
våran duktiga tjej! :)

Pyssel

Igår gjorde jag glasunderlägg av pärlor och ikväll åkte dekorplasten fram och hamnade på krukorna i köket. Ska in på blomaffären någon dag och köpa två blommor då dom som bott i krukorna fått sig ett större hem i vardagsrummet:)

Promenad

Nu hade jag tänkt ta denna dam och gå ut med vagnet. Mätaren visar plusgrader så det är bara passa på, April är ju en månad då vädret kan skifta väldigt mycket.
 
 

Onsdag

Då var det onsdag, hade tänkt försöka göra lite nytta här hemma och sedan gå ut med vagnet en sväng. Har ännu inte hört av sjukhuset angående en tid för ultraljudet på huvudet. Läkaren sa att vi skulle få en tid i veckan, så vi får väl se då.
 
Lill(y)hjärtat idag :)

Nattprat

Klockan är snart halv två på natten, Lilly sover här bredvid och resten av huset sover också. Det enda ljudet jag hör är tv;n och ibland är det väldigt skönt. Att vila kropp och själ i några minuter. Jag hade en tanke på att också sova, men ryggen värker och Lilly tjorvar så jag väntar bara på att hon ska vakna för det kommer hon göra inom dom närmsta minutrarna om jag känner den damen rätt.. 
Tidigare ikväll hann jag med att pyssla ett tag, dock hade jag Lilly i knäet halva tiden då hon inte alls ville sova själv i vagnen. Men det fungerade det med och mina underlägg blev då klara omän det tog lite längre tid. Hade tänkt visa er en bild på det imorgon när jag har laddat batterierna och kanske har en bättre dag än vad jag haft idag.. Har varit så trött och slut i kroppen hela dagen, det blir nog så när man inte har sovit en hel natt på snart fem månader, oroar sig för Lillys huvud och har en bebis som inte alls har varit på sådära jättebra humör. Nåväl, nog om det och godnatt!
 
En bild från i påsk

Rosa dag idag

Då var det tisdag, idag har vi inte gjort mycke nytta. Lilly har inte haft så bra dag, väldigt ledsna miner och en trött tjej.
Somnar Lilly hade jag tänkt pyssla, har hundra projekt men det finns inte så mycket tid att färdigställa dom.

Idag så har Lilly en rosa dag, som dom flesta dagarna.

Förstoringar

Nu har dom två andra förstoringarna fått komma upp på väggen.

April

Tänka sig att nu är det april månad, den här månaden blir Lilly hela fem månader gammal.Tiden går verkligen fort! Snart dags för vaccin igen och så väntar vi på en tid angående Lillys ultraljud på huvudet. Nästa månad blir hon ett halvår gammal, sex månader! Tiden springer iväg och det är nästan så att jag blir lite rädd, snart är hon ingen liten bebis längre.

Så det knakar

Nu har Lilly gått upp till storlek 56 på kläder.
Bilden här nedan är hon två veckor gammal och har en body i storlek 44 som var alldeles för stor, sockorna var även dom alldeles för stora. Ska leta fram den där bodyn någon dag och lägga bredvid Lilly så ska ni få se vad hon har vuxit :)
RSS 2.0