Grattis!

Klockan är snart halv tre på natten, för 27år sedan den här tiden hade min mamma och pappa en nyfödd dotter hos sig. Själv så inväntar jag min. Ja om det blir en tjej. Enligt ultraljud så ser det ut som en flicka, men dom har haft fel förr.

Maken jobbar natt och Lilly ligger här bredvid och sover. Själv har jag sovit 1.5 timme innan det var dags att vakna. Som varje natt så vaknar jag och ligger vaken några timmar med diverse krämpor så som lite förvärkar och halsbränna.

Senare idag hade jag planerat att bjuda på lite tårta, inte för att 27år är något att fira egentligen men varje tillfälle som ges att äta tårta får man ta och ska jag inte föda barn idag så kan jag lika gärna äta tårta och öka lite till på vågen :)

Lördag

Då var det lördag, igår firade vi midsommar i stugan. Lilly var väldigt nöjd över dagen! Hon trivs så bra här i stugan och det är så skönt att ha husvagnen här att sova och vara i.

Själv gör jag inte så mycket, samlar på mig vätska och har ont i fötterna. Så skönt att detta snart är över och vi har en bebis hos oss istället. Fastän jag måste erkänna att jag är lite rädd för förlossning, har aldrig varit med om det tidigare och man är så rädd att det ska hända något. Sedan är man såklart rädd att bebisen ska vara sjuk. Själva smärtan är jag inte orolig för, det kommer ju ta ont utav bara helvete men det går över, däremot att något händer mig eller bebisen vet man ju inte och fet är lite skrämmande. Men förhoppningsvis kommer allting att gå bra. Har börjat få ganska mycket förvärkar, speciellt på natten så jag hoppas den kommer snart.

Snart bara 2 veckor!

Idag var jag till barnmorskan, förhoppningsvis sista gången jag behöver fara dit innan bebisen kommer. 
Allting såg bra ut, järnvärdet hade stigit till 130 och magen var 37cm. 
Imorgon är det bara två veckor kvar tills den är beräknad att komma. Onsdag

Onsdagmorgon, Lilly sover här bredvid och maken är på jobbet. Själv kan jag inte sova för ovanlighetens skull. 
Idag är det jobb i butiken som gäller, har sedan i veckan ändrat öppettiderna till onsdagar och torsdagar då det snart är dags för barnafödande och jag behöver lite ledigt. 

Andreas har byggt ett trallgolv till husvagnen, blev så fint! Nu kanske det inte drar in lika mycket sand heller. 


Tul v.37

Igår var jag på ytterligare ett tillväxtultraljud (v.37). Allting såg bra ut, tydligen är bebisen inte så lång, vilket inte är så konstigt med makens gener, vikuppskattades till ca 4kg när den kommer ut och även lite stort huvud hade den. Ja de känns ju bra för det är ju det som ska ut först. Nåja, imorgon går vi in i v.38, vilket innebär att det är inte länge kvar och man kan ju hoppas att den vill komma ut lite tidigare. 
Fick ett nytt ul inplanerat, men det är inte förrens en vecka efter den är beräknad att komma ut, för har den inte kommit då så vill dom kolla flödena och liknande. Men nog hoppas jag att den hunnit komma innan dess. 

Börjar vara jobbigt på nätterna nu, går inte att sova så man snurrar mest runt eller ja försöker röra sig och hitta en position som är ganska så skön också lite foglossning på det. Sen halsbränna och en discobebis gör inte saken bättre. Barnkläder

Klickade mig in hos lindex och såg att dom fått in en massa söta barnkläder. Dom här måste jag spana in nästa gång jag besöker stan.


Husvagnsmys

Senaste tiden har vi spenderat i husvagnen, skönt när det är så pass nära jobbet att man kan sova där när som helst. Andreas har dessutom ledigvecka i veckan så han och Lilly har roat sig på dagarna när jag jobbat. Nu har han bara två arbetsveckor kvar innam vi får ha honom hemma i två månader och förhoppningsvis är det inte så mycket längre tills bebisen kommer. 


Bilstol - check

Fredag och imorgon går vi in i v.36. Börjar verkligen närma sig! Nu är vi ju inne i juni månad, vilket innebär att nästa månad har vi en liten bebis, om inte före. Skulle sitta fint att föda barn på sådär två veckor. Nåja, idag fick jag tag i bilbarnstol så nu är det klart, hade tänkt skaffa en till så vi har en i varje bil, känns enklast så. Lilly har en stol i varje bil så vi ska slippa flytta den hela tiden. 


RSS 2.0