2017

Så var snart detta år förbi. När man blivit äldre så inser man hur snabbt tiden går. Barnen blir äldre, tiden springer förbi och man hinner inte riktigt med. 


Lilly har hunnit fylla fem år, Molly har blivit ett. Lilly har börjat bli sin egen individ, med egna tankar och funderingar. Till hösten börjar hon skolan, våran lilla tjej som nyss var en pyttebebis. Molly har börjat förstå det här med att gå och visar tydligt att hon blir svartsjuk på sin storasyster som hon gärna är med och förstör hennes legobyggen. 


Butiken har funnits i mer än 3.5år. Vilket känns som att de var igår vi öppnade samtidigt som det känns som att den alltid funnits. Vi satsade på en ny webbshop, har skickat massor med paket och suttit otroligt många timmar för att bygga upp den. I år blev vi även årets pärla, framröstade av folket. Vilket var fantastsikt roligt! 

Vi blev även distributörer för två märken inom radiostyrt, vilket också känns helst otroligt att vi numera är dom som tar in dessa märken i Sverige, att vi 2018 kommer ha vårat eget team med förare från hela Sverige känns också väldigt stort. 

Det har varit dagar då jag känt att jag skiter i det här, jag stänger butiken och öppnar den aldrig igen. Men Andreas har alltid motiverat mig, hjälpt mig och kämpat bredvid min sida. 


Det har varit många sömnlösa nätter detta år, jag är osäker på om det var någon natt vi jag sovit hela natten faktikst. Molly har hållt oss vakna i timmar och butiken har hållt mig sömnlös vissa stunder. 


Nu blickar vi framåt, mot 2018 som kommer bli ett bra år. 

Julen

Så var julen över. Det har varit ofantligt många arbetstimmar denna månad och November med fyra lediga dagar sedan 1 November. Både i butiken och framför maskinen har det varit fullt upp. Därför måste jag erkänna att det faktiskt är ganska skönt att den är över. Vi hade så tur att Andreas var ledig julveckan så han kunde vara med barnen då jag hade öppet till 19 alla dagar förutom torsdagen då det var till 21. 
Vi har hunnit fira jul tre gånger. Med Andreas syskon, ena halvan av min familj och sedan andra. Barnen och även vi har fått jättefina julklappar, vi har umgåtts och haft det mysigt. Ikväll kommer bästa vännen med sambo förbi, vi ska ge varandra julklappar och äta gott. 

Lilly är supernöjd över alla sina julklappar och spenderar det mesta vakna tiden med dom. I veckan väntar lite familjemiddagar, det bästa med tiden nu under julen är att umgås med nära och kära. 

(null)

Vaken

Klockan är snart halv fyra på morgonen. Molly vaknade där kring två, drog av några högljudda truddelutter i sådär en timma. När hon väl somnat om hade jag hunnit bli pigg och nu har jag legat här i sängen och snurrat. 
Foten värker, ja den foten jag bestämt skulle trilla på här förra veckan, bara för att jag missade sista trappsteget i trappan. Nåja, det som inte dödar, det härdar väl antar jag. 
På en liten stund ringer mannens larm, då är det dags för honom att bege sig till jobbet och kring sex ringer mitt larm. Då är det dags att göra sig klar för en ny arbetsdag och börja morgonen med möte. 
Så vi får väl se om jag somnar om en stund innan det är dags att stiga upp. Jag vet att gör jag det kommer jag vara så fruktansvärt trött när klockan ringer att jag ångrar att jag somnade om. 

Molly

Sakta men säkert går hon mer och mer när man håller henne i händerna. Men det är fortfarande inget som intresserar henne särskilt mycket. Helst av allt skulle hon vilja bli buren alla vakna timmar på dygnet, men det fungerar inte riktigt. 

(null)

Full fart i verkstan

Här hemma är det full fart för ovanlighetensskull. Det tillverkas klistermärken och vinyltryck för fulla muggar och vi närmar oss jul. Idag är det 1 december, Lilly är supertaggad på sin kalender och har berättat att hon minsann kommer öppna direkt hon vaknar, efter att hon väckt pappa då som också ska öppna sin. Molly hon är utan kalender än, hon får bli lite äldre först. Men A och Lilly har såklart fått varsin. 


Fick bli lite iskrapor och tryck gjorda. Dom flesta av trycken kan jag dock inte visa ännu då det är julklappar, presenter och kundbeställningar. 
(null)

(null)

RSS 2.0