Äventyr

Igår åkte vi till piteå havsbad, Lilly fick bada på äventyrbad för första gången och det gick himla bra. Hon var inte alls rädd utan simmade på och tyckte det var superkul. I drygt två timmar badade vi innan vi åkte hem igen, före det var vi på stan en sväng och köpte en baddräkt till Lilly då hennes blivit för liten. 

Det var himla skönt att bada, lätt att röra sig och foglossningarna gjorde inte alls lika ont. Däremot kändes det i kroppen när vi kom hem på kvällen. 

Finally

Nu har vi en webshop! Alla produkter är inte inlagda ännu men mååånga :) 

https://johannashemochhobby.se

Helgen

Då var helgen över igen, lördag spenderades på miniracingtävling. Gick bättre än förväntat måste jag säga och jag tog mig till B-final. 

Söndag var vi bara hemma, jag gick omkring i morgonrock hela dagen och gjorde i princip ingenting. Helt fantastiskt att ha sådana dagar ibland. Vilade, spelade Lotto med Lilly, mös med familjen. Halva vägen

Nu har vi gått halvvägs, så det är bara hälften kvar. Den lite tyngre halvan kvar. Ultraljud

Igår var vi på rutinultraljud, allting såg bra ut men det var inte så lätt att få någon bild då bebisen låg neråt med händerna i ansiktet för det mesta. Vi blev flyttade en dag så nu är vi beräknade 8/7 istället för 7/7, spelar ju som ingen roll då den förmodligen inte kommer komma på utsatt datum ändå. På ca en månad ska vi tillbaka och kommer gå på ultraljud ca en gång i månaden så dom kan hålla reda på hur bebisen mår så det inte blir som med Lilly.


Det är väldigt stor skillnad på den här graviditeten och när jag väntade Lilly. Den här bebisen sparkar otroligt mycket och hårt. Lilly tog det mest lugn och rullade runt därinne. 

Snart dags!

På måndag är det äntligen dags för ultraljud, spännande och skrämmande på samma gång. Man hoppas ju att allting ska se bra ut därinne. Sparkar för fullt gör den då iaf. 

Idag går vi även in i vecka 20, så nu är det bara sissådär 20 veckor kvar :) 

Många planer

Varje dag pratar Lilly om bebisen som kommer när det är sommar. Hon har så mycket planer och funderingar. Ska bli kul att se om det blir lika roligt när bebisen väl kommer. Hon berättar att dom ska leka, hoppa hoppborg och rita tillsammans. Försöker förklara att just när bebisen kommer så är den bog lite för liten för att kunna leka. 


Varje gång vi är och handlar så vill hon köpa något till bebisen, hon har fått köpa täcke och påslakan åt den än sålänge. Efter ultraljudet ska hon få köpa fler saker, hon berättar ofta när vi handlar mat att vi måste ju faktiskt köpa blöjor, flaska och tutte till bebisen! Bebis nr 2

När jag väntade Lilly hade jag inte en enda sammandragning, men nu har jag det varje dag, flera gånger per dag. Hon sparkade heller inte såhär mycket i den här veckan som den här bebisen gör. Iblsnd vaknar jag på nätterna utav sparkarna, gruvar mig redan för hur det kommer vara på några veckor om det är såhär redan nu i v.19. 

Foglossningarna har varken blivit bättre eller sämre, dom fortsätter göra ont men än sålänge orkar jag gå ett tag och göra lite sysslor. 

Snart en vecka

Då var helgen snart över igen, tyvärr. Imorgon är det bara en vecka kvar till ultraljudet, så spännande! Dock fick vi ultraljudet lite sent tycker jag (v.19+4).

Ska bli otroligt skönt att krypa ner i sängen och sova, nästan lika underbart som när Andreas klocka kommer ringa 05.00 och jag får fortsätta sova :)


Första spark

Idag (v.17+4) kände Andreas för första gången att bebisen sparkade. Kul när han också kan känna det. 


Idag skulle Lilly vara med mig i butiken ett tag, men de vägrade hon och ville hellre åka till gammelfarmor och gammelfarfar, dom skulle vara hemma så då fick hon åka dit och var väldigt nöjd över det. 

Tisdag

Tisdag, idag känner jag faktiskt inte för att stiga upp alls. Ligger i soffan och tittar på barnprogram med Lilly och känner hur skönt det vore att sova hela dagen. 

Ja nu funkar det ju inte riktigt så, utan det är bara stiga upp och göra sig klar för ytterligare en arbetsdag. Lilly säger att hon vill äta chips till frukost, kan väl inte tycka det är en så lysande ide. Dock med oss två i huset så blir det sällan frukost, varken jag eller Lilly äter något när vi vaknat på morgonen utan måste vara vaken ett bra tag innan vi får i oss någon mat. Det är bara pappan i huset som äter direkt han slagit upp sina ögon. 
RSS 2.0