Mollsan

Sockerbus! Det börjar komma mer och mer ord, men det är mest sådant som vi inte riktigt förstår. Tänder sprutar också kors och tvärs, så nätterna är inte så jättekul alltid om jag så säger. Inget intresse av att gå ännu, heller inte krypa. Men i gåstolen går det fint att röra sig fritt. 

Full fart

Senaste veckorna har det varit fullt upp med sverigecup i miniracing, jobb, familj och när barnen väl sover har jag passat på att skära lite vinyl och gjort både klistermärken och tryck på textil. Så himla kul! 

Förra helgen

Förra helgen åkte vi till hamnfestivalen. Lilly fick åka karusell, köpa dollystyle peruk och vann choklad. På första försöket! En väldigt lyckad dag. Molly spanade mest in omgivningen, var på lite halvdåligt humör stundvis då dom envisa tänderna var påväg igenom. 

Besök hos djuren

Tidigare ikväll var vi hos bästa vännen och uppvaktade sambon hennes. Lilly var väldigt bestämd att det skulle bli tråkigt, vilket jag råkar veta att hon aldrig tycker när vi väl kommit dit. Vi fikade, lilly kastade boll med hunden Denja, öste på och höll låda för alla som var där. Sedan besökte vi hästar, får och höns. Väldigt uppskattat och såklart skulle hon absolut inte hem när det väl var dags. Men hem kom vi och nu sover hon så gott efter en dag full i äventyr. 



Ett år!

Igår blev Molly ett år, ett helt år har gått sedan den där jävulska förlossningen.


Tyvärr är Molly ganska rosslig, men hon var nöjd ändå över dagen. Snören, grattiskort och kuvert var det bästa! 

Ettårs kontrollen är inte förrens i augusti, så det är ett tag kvar. 


RSS 2.0