Det närmar sig!

Ja nu när det sig verkligen! Borde kanske börja fundera på att packa bb-väskan snart så den är klar. Men just nu är jag alldeles för trött och lat för det, är faktiskt för lat för det mesta känner jag. 


ska bli interessant att se när den här krabaten väljer att titta ut, för min del får den gärna komma på sådär tre veckor. I v.38 skulle inte göra nånting alls, men jag gissar att jag får gå över tiden bara för att. 

Lördag

Tidigare i veckan var jag till barnmorskan. Då befann vi oss i v.34 (33+3). Magmåttet var 33 och järnvärdet hade ökat tack vare järntabletterna. Det visade även sig att min inneboende är fixerad med huvudet neråt. Så vi kan ju hoppas att den kommer liiite tidigare än 8 Juli. Men jag räknar med att gå över tiden två veckor, känns bättre att förvänta sig det och sen får vi se. 

Fredag

Varför utsätter vi oss för det här gång på gång? Ja det måste ju vara för att det blir fräscht och fint men vi hatar båda att göra det. Ja såklart är det tapetsering jag menar. Vi hade inte tänkt tapetsera om i Lillys nya rum nu, men så råkade vi ramla över tapeter som var så billiga att vi var tvugna att köpa dom och det känns bättre att tapetsera nu än när vi har en liten bebis.  Så nu ska hon få ljusrosa väggar, kommer bli fräscht med nytt. 
I detta nu tapetserar Andreas, en possitiv sak med att vara gravid är att jag inte orkar tapetsera ett stort rum så jag kan titta på när Andreas gör det och bara hjälpa till. Sen blir det den roligaste biten, att inreda. Söndag

Söndag och tyvärr är helgen slut alldeles snart. Idag var vi och körde en sväng på banan, invigde min nya kaross jag målade för några dagar sedan. Glittrar en massa som dock inte syns på bild. 

Andreas jobbar, jag och Lilly har fixat i trädgården men min energi räcker inte så långt och magen börjar vara otroligt mycket ivägen. Ska bli skönt när den försvinner och man kan böja sig ner och ligga normalt igen. Bara två månader kvar! 
Lilly har lekt i sandlådan och nu sitter hon i soffan och ser lite doc mcstuffins innan det är dags för ett bad och sovdags. Ska bli helt fantastiskt att få sova och ignorera allting som behöver göras här hemma. 


Ny vecka!
Skitdag

Fredag och idag skulle jag aldrig slagit upp mina ögon. Började dagen med att kolla min mejl som jag alltid gör, idag skulle jag inte gjort det för det förstörde hela min dag och jag har varit så arg så jag har gråtit idag. Vissa dagar skrattar jag inte över att vara egenföretagare och dom senaste veckorna har jag inte skrattat det minsta men idag rann bägaren över och jag blev fly förbannad och less. Att dessutom vara fet som ett hus, inte äga ett jävla plagg som passar på kroppen och ha en bebis som sparkar och hållar en vaken halva nätterna gör väl inte livet mycket bättre för tillfället. 

Såja, nu har jag gnällt av mig. Bara fortsätta skriva ett yttrande och önska på högvinst på lotto (som jag inte ens tippat på). 

Fredag

Det närmar sig verkligen slutet, är lite saker som måste fixas nu snart känner jag. En bilbarnstol är väl det viktigaste så vi tar oss hem från bb när det är dags. 
Imorgon går vi in i v.33, (lilly föddes i v.35), i v.36 ska jag sluta med min medicin. Helt otroligt så fort tiden går. Vi är ju alldeles snart i mål. 

På onsdag är det dags för spec mödra och ultraljud igen. Ska bli intressant att se hur stor dom tror bebisen är nu. Andreas är ledig då så han ska följa med, mycket roligare då han också kan vara med på kontrollerna. 

Två månader!

Idag är det 8 maj, vilket innebär att det är exakt två månader kvar tills bebis är beräknad att titta ut, gör ju ingenting om den skulle vilja komma ut om sådär sex veckor, jag skulle verkligen inte sörja. 

Idag har vi hunnit vara och premiärköra på banan för den här säsongen, efteråt så åkte vi hem och har hållt på ute på gården. Lilly har haft två kompisar på besök och lekt medans vi grävt i trädgårdslandet. 

Lördag

Idag åkte hela lilla familjen till grannkommunen en sväng. Inte för att göra något speciellt egentligen utan bara för att göra något. 
Lilly fick sig nya trosor då hon börjar vara utan blöja, ja mot sin vilja men det går ändå bra. Jag fick mig en ny tröja så magen ryms, nu kan jag inte ens ha Andreas tröjor längre då dom också blivit för små. Annars blev det inte så mycket till inköp. 


Lilly vägrade i vanlig ordning att vara med på bild och när jag väl fick ta en bild på henne så skulle hon se sur ut, hon skulle minsann se sur ut hela dagen sa hon. En väldigt bestämd liten dam. 

Fredag

Fredag och nu har även pappan i huset helg. Vi åt lunch ute på altanen idag i solen och sedan åkte vi till stugan. Fick oss palt och Lilly lekte i vanlig ordning. Nu är vi hemma, jag har bäddat ner mig i soffan, känns som att jag är hundra år gammal! Andreas och Lilly är duktiga och hänger tvätt, jag hör hur dom disskuterar livsviktiga saker och Lilly frågar "varför" i varannan mening. 

Imorse så löste dom här två världsproblem. Lilly förklarade vad som är rätt och fel, Baltazar brydde sig inte det minsta förutom när det kom till att bli kliad. 


Sockerunge!

Det syns att solen har börjat visa sig, Lilly har fått färg på kinderna och visst är det fantastiskt att sommaren är på ingång. Sålänge jag får sitta i skuggan och flåsa som en flodhäst så är jag nöjd. Onsdag

Blä så less jag är på att vara gravid idag, jobbigt att andas, sammandragningar, obefintligt med sammanhängande sömn. Tappar jag något på golvet så får det oftast ligga där, ja om inte Lilly eller Andreas plockar upp det åt mig. Att ta på skorna är ju ett helt träningspass för att inte tala om att ta på den lilla skorna. Humöret är inte heller på topp hela tiden när allting blir så jäkla jobbigt.  Ska bli så otroligt skönt att vara ledig resten av veckan. Nåja, nu har jag fått gnälla av mig. Imorgon gar jag lovat Lilly att gå till lekparken och hon är överlycklig. 
 


Ny vecka

Ny vecka och ny månad. Maj har hittils bjudit på finväder! 
I helgen var vi i husvagnen, firade valborgs och gjorde inte så många knop. Helst skulle jag ligga i sängen hela dagarna och sova då jag börjar vara så otroligt less att vara tung och ha tungt att andas. Men snart är det bara två månader kvar tills det är beräknat att denna karatekid ska komma ut. RSS 2.0