work

Så sitter man på jobbet, slutar om typ två timmar, ska bli himla skönt.. Då blir det att fara hem och ut med B, sen städa lite.. Jag har egentligen ingenting vettigt att skriva, tänkte bara försöka fördriva lite tid men det gick inget vidare..

FÖR JAG HAR FYLLT 20 ÅÅÅR !

jag vill bara tacka alla underbara människor som var med på min 20års maskeradkväll, jag vet inte vad ni tyckte, men jag hade sjukt kul ! ni är underbara hela bunten och bilder finns på min pixbox.. www.johannaastenvall.blogg.se, jag var en drake, en bolibompa drake om ni nu inte förstår det ;) en massa lekar, i kastning med kläder och allt sjukt, men roligt var det och jag tycker om er !

men däremot är jag jävligt besviken på dom sa inte meddela att dom inte skulle komma, dom som sa att dom skulle komma men inte gjorde det.. men det är eran förlust, för det var sjukt kul, fastän nu endel åkte i vattnet med kläderna på..



20 år !

grattis som fan till mig !

bolibompaaaa !

och nu spelas Håkan i högtalarna, myggen håller på ta över mitt liv och det surras för fullt.. Det är fullt  i folk här som ska upp och köra imorgon, vilket blir väldigt intressant.. dom dricker nämligen alkohol, vissa i större mängder än andra och dom ska upp före fan och köra miniracing, jase karlar..

Pratade just med hjärtat, han och johan hade 73 mil kvar tills dom var framme, men när han då väl är framme ska han sova ett tag innan han kommer hit, men det är iallafall inte länge kvar tills jag får pussa på honom : )

Sen har jag gjort klart nästan allt för imorgon, har tömt och skurat badtunnan, ställt fram till dom flesta lekarna, lagt ut en presenning till såpbrottningen och en massa annat roligt gorm.. bara hoppas det blir finväder som det varit dom senaste dagarna..

Men iallafall min älskade läsare (vissa mer älskade än andra) nu ska jag bädda ut soffan och lägga mig där för att somna och vakna och bara taggad..

Jo just ja, jag kommer vara sjukt cool imorgon på maskeraden ; ) hahaha och ac har jag inbyggt i dräkten, det ni ; )

Imorgon då jäklar !

nu är det fredagkväll och jag är i stugan, här ser det ut som en hel camping, en massa folk som har husvagnen här för det är miniracingtävling imorgon och såklart ska jag jobba och efter det blir det mitt maskeradkalas :)
Jag har tillochmed fixat min dräkt idag som jag ska ha, haha sjukt jävla ful och lejd men det bjuder jag på, man fyller ju bara 20år en gång i livet !

Sen har min förkylning/feber/hostskitgrej nästan försvunnit, mycket bättre idag än igår, hoppas bara att jag är frisk till imorgon :)

Hade ju en tanke på förbereda saker ikväll i stugan för att slippa göra det imorgon, men det är inte så lätt när det är överfullt med människor hära, hade en tanke på att sova här inatt men det återstår ännu att se..
fort att det dyker upp nånting roligare !

åh imorgon ska jag pussas ;)

i love you

som vanligt ligger man i sängen, det känns som att jag inte gjort annat den senaste veckan, knaprar värktabletter som en knarkare själv för att försöka orka göra nånting.. Måste gå och tömma min tvättmaskin innan det börja mögla eller nånting, ska även dammsuga en snabbis..
Och imorgon måste jag ner till stugan och göra i ordning lite saker, men det blir då inte förrens sent på kvällen, usch känns som att jag har en massa feber också.. förhoppningsvis går den här skiten över innan lördag..



Denna låt tillägnar jag mamma !

'

snor snor snor snor

Torsdag, snart smäller det och jag har inte ens bestämt mig för vad jag ska klä ut mig till, men det löser sig.. annars får jag ju inte komma på mitt eget 20års kalas..

Idag tänker jag inte göra nånting, jag tänker ligga i sängen och vara sjuk, hoppas det går över snart för nu är jag jävligt less på att hosta ihjäl mig hela nätterna, kallsvettas, snora som en idiot och bara vara allmänt jävla sjuk.. usch!
jag borde dammsuga och städa ihop lite här hemma, men inte idag, finns inte ork till det kan jag lova!
RSS 2.0