Husvagnen

Det tar sig i husvagnen. Mycket kvar som ska göras. Bla luckorna ska få sig en makeover. 
Husvagn!

Vi har gått och köpt husvagn! Vi har i flera år pratat om att vi vill ha ett husvagn, men det har aldrig riktigt varit rätt läge och vi har inte hittat något i rätt prisklass som ändå inte är skabbigt. Men nu har vi köpt ett, så nu pysslar vi på där för att få det lite personligt. 
Inatt så sydde jag lite gardiner och färgade dynorna medans resten av familjen sov. Kommer bli så himla fint när det är klart :) 


Nya projekt

Familjen sover och jag har suttit uppe och betalat fakturor och sorterat företagets papper. Saker som är mindre roliga med att ha ett företag, det mesta försöker jag göra när jag är i butiken för att få mer tid över hemma med familjen och jag måste säga att jag lyckas gansk bra just nu. Sedan vi bytte lokal och började ha öppet 8h/dag så hinner jag ganska mycket medans jag jobbar.. Vilket är skönt, däremot blir det väldigt lite pysslande och liknande hemma. Mycket för att jag helt enkelt inte haft nog med tid och energi. Energin har jag lagt på annat men känner att det börjar vara dags för ett projekt. 

Sovrummet har vi köpt tapeter till för längesedan men jag gruvar mig för att riva den där strukturtapeten. Kommer sluta med att jag inte vill ha dom där tapeterna när jag väl ska tapetsera. En ny diskho ligger och väntar i garaget till köket och virke till mitt rum likaså. Så projekt finns det, nu vet jag bara inte vad jag ska börja med. Måste söka lite inspiration så jag kommer igång känner jag. 

Måndag

Det är tur jag har en fantastisk man som ställer upp. Idag är jag och gästjobbar på mitt gamla jobb medans mannen är i butiken. Fullt schema

I helgen flyttade vi ut butiken på gräsmattan. Mitt emot var det nämligen öltält fredag och lördag. Så jag startade fredag på mitt gamla jobb några timmar, sedan butiken för att avsluta natten med hamburgerförsäljning och delar av butiken. 03.30 var jag hemma, mötte maken i dörren som åkte och jobbade, några timmars sömn innan Lilly vaknade och sen var det dags att förbereda för kvällen. Samma visa den natten, stekta hamburgare, regnet öste ner och vi sålde slut!  Hemma kring fyra och mötte mannen i dörren än en gång. Känns riktigt kul att vara ute och jobba. Det känns även i kropp och själ att det varit långa nätter.. 


Ingen kan då säga att jag inte försöker och ror med alla åror. Jag gör så gott jag kan och försöker in i det sista. Vill man ha förändring och att det ska hända något i byn, då är det bara kavla upp ärmarna och jobba. Jobba hårt och mycket, jag är helt övertygad om att det är så man lyckas tillslut. En vacker dag kommer allt slit att löna sig och jag kan blicka tillbaka och vara stolt. 

Ibland när det går trögt och jag tänker hur enkelt det vore att ge upp, stänga butiken och skaffa ett vanligt jobb med lön och normala arbetstider så blickar jag ut över butiken och säger högt för mig själv "det här är mitt, det här har jag skapat". Jag brukar titta på tidningsurklipp om butiken och klappa mig själv på axeln För att jag står här och har uppfyllt min dröm, det är stort för mig. Inget kommer gratis här i världen och att jag vågade bli egen företagare är fantastiskt. Sakta men säkert utvecklas företaget, i den takt som det behöver och det är en otrolig upplevelse och känsla. 

Överraskning

I helgen så hade vi anordnat en överraskningsfest till Andreas lillebror som fyller 30! Jättetrevligt och superkul att så många utav hans vänner kunde komma. Dom flesta bilder ligger på kameran fortfarande då jag inte orkat tömma den. Trotsålder

Låt mig lista den här dagen och dom senaste dagarna, ja veckorna. Trotsålder är helt fantastiskt... Sa ingen... Någonsin. 

Tre verb som förekommit 100 gånger: 
Bajsvägra
Skrika
Stampa


Tre substantiv som jag tänkt bränna upp idag: 
Tutte (nej vi har inte slutat med den)
Tandborste!! Från att aldrig ha bråkat om tandborstning så är det värre än världskriget här hemma direkt man använder ordet tandborstning
Badkar

Söndag

Kan någon fixa fram den där sommaren som borde existera just nu. Det är kallt, regnigt och tråkigt väder nästa dygnet runt. Jag blir galen! 

Nåja, håller på att färga ur mitt hår. Så numera är jag blond med gröna toppar. Ja det blåa vill inte riktigt släppa från håret. Kalas

Idag har vi varit på kalas hos Lillys äldsta kusin. Hela sex år gammal blev han, han föddes sommarens jag och Andreas träffades. 

Lilly satte sig bredvid mig imorse vid sminkbordet och ville vara likadan som mig i håret. Klart hon också ska ha en bandana! 


RSS 2.0