Heliumtuber

Jag får ibland tomma heliumtuber i butiken och har länge funderat över vad jag ska göra med dessa. Men så kom jag på att man kunde göra figurer, så då fick det bli några olika. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Onsdag

Lilly är i någon fantastisk trots, ibland kan man tro att det bor en fjortonåring i huset. Vissa dagar räknar jag till hundra, men när dom små väl sover så inser man att snart är dom fjorton och inte kommer vara det minsta intresserad av att spendera tid med sin mamma. Då kommer det dåliga samvetet, det där som nog många föräldrar upplever. För att jobba med sin dröm, ha två små barn och hålla huvudet över vattenytan är kännbart vissa dagar. Senaste veckorna har varit riktigt tunga veckor på många plan. Men nu kommer solen, sommaren och jag hoppas på en kanonsommar! 

Sommaren?

Hörde rykten om att sommaren tydligen är påväg. Skulle ut på bron för att se om jag såg den nånstans...  (null)

Torsdag

Så var det torsdag, veckorna springer fram. Vi har hunnit fira påsk med nära och kära, haft det trevligt och nu sedan ett tag tillbaka är vi åter i vardagen. Molly promenerar för fullt, Lilly har upptäckt vad egen vilja innebär och sätter sin kära mors tålamod på prov några gånger per dag. Tur är de då att än sålänge så är systrarna väldigt sams. Molly testar Lillys gränser ganska ofta, men när hon tröttnat på lillasyster stänger hon in sig i sitt rum och leker en stund. 
(null)

RSS 2.0