Hjälpredor

Nu såhär innan jul trillar det in en massa saker till butiken. För någon dag sedan kom en leverans medans jag hade två hjälpredor i butiken, ja om den yngsta hjälper till sådär jättemycket. Det kan vi disskutera.  (null)

(null)

Full fart

Ja så var snart november över, idag är det exakt en månad kvar till jul och jag jobbar. Räknade att från 1nov fram till julafton är jag ledig fyra dagar. Sen faller julen en söndag i år så ledigheten kring jul blir inte heller så lång. Nåväl, sånt är livet och jag har ju själv valt det. 

Igår var vi på bvc, Lilly var på sin 5års kontroll och Molly följde med. Allting gick fint, Lilly fick sin spruta. Vilket inte var jättekul, men det gick. 

Annars då, ja A jobbar hela helgen, jag lika så. Så det blir lite pusslande med barnen då Molly inte alltid är så jätterolig att ha i butiken då det inte är så mycket som duger för den damen vissa dagar. 

Full fart

Det är full fart i butiken och nu har även packat upp julen. Ja också började vi ha öppet måndagar här för någon vecka sedan, så nu är det bara söndagar jag är ledig.  (null)

(null)

(null)

(null)

Molly

(null)

Ja då var det november, vilket innebär att Molly är 16 månader. Hon har börjat ta några steg när man håller henne i händer, dock är det inget som intresserar henne så hon har ingen brådska med det där att börja gå. 

Prata gör hon gärna, på sitt eget språk, lite svårt att förstå för oss andra men det bryr hon sig inte om. För får hon inte sin vilja igenom, ja då ungår det ingen. 

Ska bli intressant att se hur denna lilla dam kommer att bli, helt olik sin storasyster är jag helt övertygad om. Förutom till utseende, dom är läskigt lika varandra och endel bilder från när dom var i samma ålder vet man inte vem som är vem. 

Fem år!

Så var dagen här, Lillys födelsedag! Fem år och man blir som lite sentimental. Att det redan gått fem år sedan den där dagen då hon kom, med akutsnitt och en vikt på 1710gram. 

Idag är hon en tjej som börjat utforska världen och bli sin egen individ. Hon älskar alla omkring sig, men gör någon något som man inte får, då är hon snabb på berätta det och vad man som är rätt. Hon städar sitt rum dagligen då hon inte gillar att ha stökigt. Otroligt omtänksam med sin lillasyster och ser efter henne hela tiden, fastän hon får utstå endel hårda tag av en svartsjuk lillasyster så skulle hon aldrig göra henne illa. 

En liten förståndig tjej, som är väldigt noga med att regler följs och älskar när folk hälsar på så hon får visa sitt rum. 

(null)

RSS 2.0