Full dag

Idag åkte jag och öppnade för träning i miniracing klockan ett, kring två begav jag mig till butiken för att öppna den och ha öppet till 18. Lilly fick gå med morfar (mojsen) och Ulrika på skyltsöndag, en nöjd tjej som fick sig ett paket. 

När jag stängde butiken så åkte vi till min farmor & farfar för att spendera hela långa kvällen där. Lilly höll låda, lekte och hade kul. Nu är vi hemma, jag har landat i soffan och är supertrött, Lilly håller på att varva ner och ska alldeles snart sova. Imorgon är det jobb igen, ska faktiskt bli himla skönt med julledigt och ha butiken stängd några dagar så man hinner vila upp sig och bara göra ingenting. 

Söndag

Då var det söndag, inte vilken söndag som helst heller utan första advent och skyltsöndag. Min 14:e dag jag jobbar i sträck, idag har vi bara öppet 14-18. 

Just nu ligger jag hemma på soffan, Lilly sitter här bredvid, leker affär och säljer saker åt mig. Allting kostar 49kr och hon frågar så artigt om jag vill ha en påse. På några år kan hon jobba i butikens medans jag är lite ledig. 


Lysande!

Titta så fint det lyser utanför butiken, tack vare min farfar så fick jag belysning på skylten. Rosett

Har tillverkat rosetter till paketinslagningen i butiken. Men efter 50st blev jag måttligt less så det får räcka för nu. 


Två av mina hjärtanTre år!

Tre år idag, det är med andra ord tre år sedan du föddes, lite tidigt och väldigt omtumlande. 
Men nu är det full fart på dig, surrar hela tiden och har energi utan dess like. 
Krukor

Kolla dom här fina krukorna som kommit in till butiken. 


Halloween

Igår var vi på halloweenfest, årets bästa högtid helt klart! Så fantastiskt kul det är att klä ut sig.
Dessutom vann jag första pris, en hotellnatt med middag och fri tillgång till relaxavdelningen för två personer. Känns verkligen som något vi kan behöva. 

Men nu är halloween över för i år, jag har haft fullt upp dom två senaste veckorna i butiken. Haft otroligt mycket nya och gamla kunder, vilket är helt fantastiskt! Vi har slagit rekord på många olika plan och det är så himla kul. 
Kul att så pass många väljer att handla lokalt istället för på nätet och att dom dessutom handlar utav lilla mig! 

RSS 2.0