det var ju ingen råtta, men de var en tant ;)

Så var man hemma från gymmet, blev så att jag var där i två timmar.. orkade fan inge mer, känns att man tränade igår..

Och nu vet jag, de är ingen råtta, de är min granntant som ska tapetsera om och har rivit och skrapat tapeter hela jävla morgonen, jag tror hon lever för att irritera mig faktiskt ! Ibland undrar jag om hon slår in en spik, sen drar ut den, slår in den och håller på sådära..

Hur som helst, jag tänker inte göra mycke nytta idag, är så himla trött i kroppen nu.. jag ska göra mig nå mat, vilket blir lite senare för just nu orkar jag inte stiga upp från soffan, annars ska jag väl bara räkna sekunder, minuter och timmar.. 10 dagar kvar..

Och imorgon till söndag ska jag ju vara barnvakt, så de är bäst att njuta av tysnaden nu idag, för de kommer nog vara fullrulle hela långa helgen skulle jag tro, men det är bra för då blir Baltazar sysselsatt och sen kan han springa lös hos mamma..



(jagsaknardig,komhemnu)

Råttor !

godmorgon då, eller vad man säger den här tiden..
Har just varit ut med B på en halvlång promenad, 25minuter.. Ska ta och äta mig nån lätt lunch och sen bege mig till gymmet..
Hade faktiskt inte sånna jättestora problem att stiga upp i morse, lite träningsvärk hade jag men inte så farligt, det kommer väl imorgon..
ska ringa och prata med mamma också, kom på att jag ska ju vara barnvakt från imorgon till söndag, jag tror dom skulle fara imorgon redan och då måste jag ju säga till Anna att jag inte kan fara på tjejkvällen.. men men..

Men jag tror det finns råttor här nånstans, allvarligt..
jag har hört samma ljud hela morgonen och det låter som någon som äter på nånting, så jag kommer väl märka om nånting jag äger i förråden är uppätet, usch! Ska fan i mig köpa råttfällor och sätta ut, men det konstiga är att jag har inte sett spår av en enda råtta, inge råttskit eller nånting, kanske är det grannarna nedanför som har ätit hårdbröd i nån timma och tuggar med öppen mun så jag hör det ända upp.. .haha ^^,

sovsött

 

Gonatt !

träna !

Vet ni vad jag har gjort ? ;)
jag har gått och skaffat mig ett gymkort, har varit och tränat i nästan tre timmar ikväll, sjukt skönt var det och det bästa, mensvärken blir mindre, fast den kom tillbaka direkt jag slutade och ställde mig i duschen, men men .. Känns himla skönt iallafall att ha skaffat sig ett gymkort nu..
Men tar jag upp imorgon är det ett under, för jag tror jag kommer ha sjukt mycke träningsvärk..

Ska se lite idol nu och sen fortsätta i hallen åde..

mensvärken från helvetet

ja och så var det tisdag, har inte kunnat sova nå vidare bra, det finns ingen som vill ha min jävla mensvärk ?
nä usch! ska väl ut och röra på mig, så det kanske bli bättre, nog för att jag hellre bara vill lägga mig ner och dö och dom där jäkla värktabletterna hjälper aldrig ! nåväl nåväl, de är väl smällen man får ta när man är tjej, mensvärk, mens, föda barn, bära på barn i nio månader och allt annat..

Nu ska jag sluta beklaga mig, ta B under armen (eller i kopplet), gå ut en sväng och sen fara upp till mamma och hälsa på , ska även ta med mig klotången och klippa klorna på B, är så svårt när man är själv för han är inte så villig på att ligga stilla och är ganska stor och otymplig så de är lättare när man är två..

det sitter i håret

Jaha och så var det kväll, har målat klart för idag.. Ska lägga mig och se på lite tv tror jag, har just prata med A i telefonen, bara elva dagar kvar tills han kommer hem..
Imorgon blir det att köpa en mindre pensel och göra klart i hallen och fortsätta i köket, himlar vad duktig jag känner mig : ) Har bara bott hära i fem veckor och har redan hunnit tapetsera om i sovrummet, köket och målat om hallen, vardagsrummet får se ut som det gör för det är ganska nyligt tapetserat tror jag..
nångång borde det bytas golv också, men men ..

Det blir inga bilder från dagens projekt för datorn och kameran är inte vänner, som vanligt..

Hade tänkt ringa anna och skvallra lite saker, vad tänker jag inte berätta för dom personerna vet jag brukar läsa min blogg ;)

nåväl nåväl, jag tänkte att ni skulle få lite bilder hur jag sett ut i håret, detta år, alltså 2009 !

Januari!



Februari



Mars




April




Juli



Augusti




Augusti




September
(imissyou)

nåväl nåväl

och så har jag städat och möblerat om lite, har även målat klart i hallen, väntar på att det ska torka så jag ser om det måste målas på nånting mera..
Ska fortsätta med min schablon också, men måste köpa mig en lite mindre pensel imorgon för dom jag köpte idag var lite för stora för dom minsta detaljerna ..

Sen när jag är klar med hallen hade jag tänkt måla om i köket, köksluckorna ska väl föreställa att vara vita men tro mig, det är dom inte, men det kommer att gå fort för köket är så litet !
det kommer bilder på allt det här senare, men just nu vill inte min kamera vara överens med mig..



åh ja vill ha en ny digitalkamera, den förra gick ju sönder och systemkameran är så himla jobbig att ha med sig ..

städardags

Hemma då, har varit ut med B en sväng och varit på byn och köpt färg till mina lister och två andra färger, vi får väl se vad det blir av det.. ska iallafall städa lite här hemma när jag pratat klart med Anna . känner mig inte det minsta sugen men jag måste, det ser ut som ett jävla bombnedslag här hemma och det är hundhår lite överallt..

nåväl, nu till dammsugaren..

höstväder

ganska fint höstväder ute, trist bara att det blåser hela tiden.. ska gå ut med B nu en sväng och sen fara på byn och köpa mig nå färg till mina lister och måla dom ikväll, sen är hallen klar ; )

nåväl nåväl, jag återkommer väl senare när jag varit med med B och handlat !



(jagsaknardig)

snart är det klart !

godkväll !
har just målat i hallen, sitter och väntar på att det ska torka så jag ser om det behöver målas på nånting mera.. Ska måla listerna åde imorgon hade jag tänkt, ska grunda dom ett varv till ikväll och fixa täckfärg imorgon !
Så med andra ord är det snart klart :)

Det blev inget städanade idag, la mig och vilade och sen när jag vakande började jag måla direkt, ska städa imorgon istället ..

Bollkastning

och så var det söndag, har jobbat från sju till fyra.. Vakande 05.45, lite tidigare än planerat men det gör ingenting, bättre för tidigt än för sent.. Så jag tog B ut på en lite längre promnad på morgonen innan jag gick på jobbet..
Och nu har vi varit ute och kastat boll ett bra tag, det är skönt ute och det är bra för B att få lite stimulering..

Nu hade jag tänkt måla i min hall och städa lite här hemma, ser ut som att det har varit krig och att nån har slaktat en långhårig hund för det är hundhår lite här och där ..

nåval, nu till dammsugaren !

kvällen

kvällen i bilder !

Ronja kom på besök !


& Anna med !





jag målar ! & målar


jag köpte mig en t-shirt och ett par leggins idag, allt gick på 98kr !


& denna tröja !

det är så många gånger ditt namn står i min dagbok

& det är så många timmar du simmat runt i min hjärna

i miss you too much

så var det fredagkväll, eller snarare natt.. har spenderat denna kväll med Anna, mycket trevligt.. Tidigare idag var jag med ronja och agnes till luleå, detta var också mycke trevligt, köpte mig mitt barbord och tre nya mattor : ) och en tvättkorg så nu behöver ingen störa sig på att jag använder en ikea påse som tvättkorg..
hur som haver, ikväll har det inte hänt mycke, är vi förvånade ? nej ! det händer inte så jättemycke i den här byn och alla verkar ha gått och dött eller i höstide..
iallafall, blev en impulstripp till piteå, dock körde vi inte flygande draken utan åkte en annan toyota corolla 1.6dx, i piteå hände det nästan lika lite som i älvsbyn, men men .. stannade högst upp på `raggen`, till våran stoooora förvåning ser vi då att en av alla som bor i lägenehter sitter och ser på porr och började genast spekulera kring om det var en tjej, kille eller ett par som såg.. iallafall, utan vidare aning så drog vi vidare, hemmåt. så nu ligger jag i soffan, halvtittar på tv och funderar starkt på att sova..



(jag saknar dig)

här har ni mig

just ja, det har jag glömt berätta för er, jag har ju färgat håret, eller dragit slingor : )

såhär ser det ut iallafall..

jag ska måla hela världen

och så har jag varit ute med B en sväng, men bara en kort promenad, får ta en längre senare..
Ska fortsätta måla i hallen hade jag tänkt, grunda det ett varm till sen kring två kommer Ronja och Agnes hit ett tag för mamma och dom sku fara och göra nå ärenden..

Hur som helst, färgburken ropar :P

fredag då .

och så var det fredag, har ingen aning om vad som händer i helgen eller ikväll, förutom att imorgon ska jag fara och köpa det där köksbordet och på söndag så ska jag jobba..

Ska gå ut med B nu en sväng hade jag gänkt, det är kallt ute, jättekallt och det känns verkligen att vintern är på påväg, snart har vi fan snö !

nåväl, nu ta på sig lite kläder, sen ut med hunden..

jäklar vilken dag !

och så var det kväll igen, idag har det faktiskt hänt saker i mitt liv och jag har gjort nytta ! For förbi pappa för att höra om grundfärg till min hall som jag ska måla om, men det slutade i att jag hjälpte honom en massa, vilket faktiskt kändes himla skönt, att göra nån nytta !
sen ringde jobbet och jag ska jobba på söndag, vilket också känns himla bra..
Det som även känns bra är att min son, karl, sambo, ja kalla de vad ni vill, Baltazar iallafall har börjat om att äta, jag kanske inte har berätta om det men han har matvägrat i flera dagar, jag tror de är pga av hormerna och skit men iallafall så sitter han brevid här och äter sin hundmat, han tar helst med sig maten och äter den där man själv är, haha :)
och just ja, imorgon eller på lördag köper jag mig ett köksbord, eller ett barbord är det men iallafall, då har man ju nåsntans att äta iallafall :)

Nåväl, jag ska gå och maskera i min hall och börja måla lite dära hade jag tänkt, ska visa före- och efterbilder senare, men just nu vägrar min kamera lägga över bilderna på datorn..

nåväl!


(jag älskar min mamma)

handla mat

och så har jag varit ute med B en sväng och hälsat på hos mormor och morfar, har även haft besök av mamma lite tidigare idag : )

ska gå på konsum och handla lite mat, inget märkvärdigt.. Sen bestämde jag och mamma att nästa helg ska jag vara barnvakt, var längesen så det blir nog roligt : ) och roligt för B, då får han springa lös där hemma..

men men, nu ska jag ut

home

hemma då, ligger i soffan för en gångs skull, tittar lite på tv och har just ätit fil ;)
har varit med min fru ikväll en svängom, alltid lika trevligt !

jag har faktiskt inget vettigt att skriva, helt tom på ord och full av saknad .


- jag saknar dig

nåväl

och nu har jag och B varit på en långpromenad runt västermalm, var även och hälsade på farmor som höll på att baka bullar..
idag känner jag mig pepp, pepp på hemmet, så jag tänkte gå till vardagsrummet nu, slå på hög musik (inte så att tanten under klagar, men nästa) och städa ! låter sjukt tråkigt men de är roligt när de är klart !

just ja, berättade jag om mitt nya liv som började idag? ni känner nog igen det där, man vaknar en morgon och bestämmer att nu jävlar och det håller bara några dagar sen faller man tillbaka, men inte nu, jag klarade det förra året, då gick jag ner från 90kg till 75kg och jag ska klara det igen, nog för att jag väger inte 90kg nu, heller inte 80, men jag ska gå ner och när jag gjort det ska jag tatuera mig har jag bestämt : )

hur som helst, jag tänker äta det jag tycker om, men bara en gång i veckan blir der godis och annat onyttigt, såklart blir detta på lördagar, annars blir det att äta vanlig mat, mindre portioner och ur och röra på sig, hade tänkt skaffa mig ett gymkort också men det har jag inte råd med nu iochmed att jag är arbetslös ..

Täckbyxor på !

Onsdag, visst har jag rätt ? jag tror det..
Det blåser ute, inte bara lite.. Ska ta på mig täckbyxorna och gå ut med B, kanske låter lite töntigt med täckbyxor men det skiter jag faktiskt i..

igår hittade jag en tatuering jag vill ha;) men först ska jag bara ha råd och modet till att göra den ;) och jag tänker inte berätta vad det är för nå för då är det väl nån dum en som gör den före mig..

nåja nåja, tänkte ringa till pappa också och höra om målarfärg så jag kan börja måla min hall, blir galen av att inte ha nånting att göra.. Men.. då har jag inge soppa i min bil så det blir väl att gå och hämta det..





- 16 days to go

this storm has broken me

och det är så tomt, en hel säng för mig själv och jag saknar honom.. mer än tre veckor har han legat här bredvid, bara funnits och fyllt upp ett stort tomrum i mitt liv, vi har delat nästan alla timmar på dygnet med varandra och nu är det borta, puts väck..
(nej vi är inte ihop, jag vet att ni funderar på det men nej, vi trivs att umgås, vi trivs med varandra, skrattar och har roligt, tyvärr kanske jag trivs lite för bra med honom för att det här ska vara hälsosamt..)


Han for ikväll, jag saknar honom redan, kanske jättedumt av mig, men jag gör det iallafall och nu kommer han vara borta nästan tre veckor, hur ska jag klara det här ?
Är det kanske nu jag ska börja komma över honom, det är så svårt när hjärta och hjärna talar emot varandra..

om det inte hade varit så mycke annat i livet också hade det nog gått mycke lättare, men det känns som att allting alltid går åt fel håll, Anna är påväg bort, okej de är bara till luleå, men de är långt bort för mig och jag kommer sakna henne otroligt, men jag är samtidigt sjukt glad för hennes skull för jag vet att det är väl hon vill, sen det här med jobb, det gör mig galen att bara gå hemma, stirra i taket och inte ha någon jävla inkomst och den här lägenheten, jag tycker om den, betydligt mer än den förra, men det är ändå nånting som saknas, jag tror det är nån mera människa i den, jag hatar att bo själv, jag vill leva med någon, jag blir mer motiverad att engagera mig i hemmet och livet då..

det känns som att det alltid
händer nånting i alla andras liv, att dom tar sig frammåt och uppfyller sina drömmar, jag är otroligt svundsjuk på er ska ni veta, folk flyttar, pluggar till det dom vill bli, far utomlands, lever det perfekta svenssonlivet, skaffar barn, är lyckligt kära och allt sånt dära..
själv känns det som att jag står och trampar på samma ställe hela tiden, jag har så många drömmar men dom har jag lagt på hyllan, det är så mycke som hindrar mig och jag skulle så gärna vilja prova flytta härifrån men jag vägrar lämna min familj och jag skulle bara vilja komma bort typ två veckor för att ventilera och se sverige, det är nu jag ska göra det, medans jag är ung och inte har några barn, jag vet..


fan

jag saknar dig



lite för mycket

Och jag öppnade mitt hjärta, fullt ut

fan

de är det enda jag har att säga!

jag skiter i allt nu, gonatt !

En snygg kock i mitt kök ;)

hemma då, har varit med Bäjbis på byn, alltså Anna, vi hade en dejt, hahah ! med en luleåkille, mycke mer säger vi inte ;) Annars gjorde vi inte mycke, vilket är precis som det ska, men det var trevligt iallafall :)


Just nu ligger jag i sängen, har just hängt upp tvätt och startat en ny maskin, väntar på att mannen i mitt kök ska bli klar med maten ; ) Så mina läsare, jag har en snygg kock i mitt kök som gör köttfärssås till mig :D idag är jag nog lyckligt lottad, men nångång måste man ju vara det också, eller hur ?! :)

FBI

min flickvän ringde nyss, ska vara med henne när hon kommer hem från skolan, vilket låter helt underbart :) hoppas bara att två andra pojkar umgås så vi kan göra lite hyss ;) hahah ! nånting mera kan jag inte säga för vi är nämligen hemliga FBI-agenter, visst låter det töntigt, en 20åring kallar sig själv hemlig fbi-agent, vet ni vad ? jag älskar det! jag älskar att vara sådära sjukt jävla töntigt ibland, att bara vara 11år igen, helt underbart !

Jag ska snart gå ner till tvättstugan, se om min tvätt är klart och hänga upp den, sen ut med B en sväng till ..

tvättning !

måndag, måndagar ger mig ångest, en hel vecka med saker som borde göras men så lite händer.. Har iallafall varit ner i tvättstugan nu och slagit igång en maskin, jag älskar tiderna i det här huset, 13.00-23.00, hinner man inte tvätta allting på den tiden är man kass !
Ska gå förbi Gondy också och se om han är dära, nej jag ska inte ta nått körkort men stora lillebror ska och behöver sin bok.. Sen vet jag inte, det händer inte så mycke vettigt i livet som vanligt, ska ut med B en sväng alldeles snart..

Ibland vore det så mycke enklarare om jag inte hade B , går som inte att göra nånting för han kan ju inte vara hemma hela livet, hade jag vetat att det skulle bli såhär hade jag nog aldrig köpt honom för ett och ett halvt år sedan , men men ..

wööhööw

och så ligger man i en gaskammare, vars säger jag aldrig ;) har inte gjort mycke av värde idag, städat lite hemma, gått igenom kartonger och sånt dära trams, lite duktig har jag faktiskt varit ;)

Anna har lagt upp en otroligt fin film på mig;) hahaha !

fäään !

och jag ligger fortfarande i sängen, det är längesen jag vaknade men jag orkar bara inte stiga upp, det känns som att det finns ingen anledning.. hade jag inte haft B hade jag legat i sängen exakt hela dagen, men nu måste jag snart ut med honom, men sen blir det nog sängen igen, låsa dörren och vara ifred, för jag är ändå så jävla tråkig att vara med idag, bitter och jävlig!
Eller bitter och bitter, jag vet egentligen inte vad jag är, fundersam och jävligt vilsen, människor i min närhet säger en sak men gör saker som tyder på nånting helt annat och jag är så less på att tycka om dig, jag är så less på att vilja ha dig !

igår gjorde jag, ingenting! verkligen ingenting.. en lördag, tänk att jag har blivit så tragisk att jag inte ens orkar göra nånting på helgerna längre..


utanför är det två små barn som skriker, visst jag älskar barn, men inte sånna som inte är mina egna och skriker högre än fan själv, en skriker "jååå" och den andra "nääää", meningsfullt! synd bara att det är barn, då kan man inte bli arg på dom, dom har hållt på ett himla bra tag, får se hur länge dom tänker fortsätta .. påtal om barn, jag har många synpunkter där, inga jag tänker dela med er, jag tar det i min andra blogg, för den här bloggen är det för många korkade unga mammor och storasyskon som läser..

Promenix

nu har jag och b varit ute på en promenad ;)
väntar på att A ska ringa, ska skjutsa in han till piteå och hämta honom senare ikväll, hade ju ändå inget annat vettigt för mig så..

Jo just ja, blev svinglad när jag öppnade kylen, hade ju helt glömt bort att jag och Agnes bakade chokladbollar igår, så gissa vad jag åt imorse ;)

Johanna & Anna flyger Drake !

I onsdags flög Jag och Anna drake ;) Dock då faila vi lite men `må då vara he`..

johan och fredrik har födelsedagsfest !

här får ni bilder, en vecka försent men det gör inget !
förra fredagen hade ju johan och fredrik födelsedagsfest ;)



Mer bilder hittar ni på min pixbox : )

where are you

och så var det lördag, det känns dock som vilken dag som helst på veckan, men men..
Jag har faktiskt inte den blekaste aning om vad som händer, ingenting skulle jag tro, ska ut med B en sväng alldeles snart sen får man väl se vart fötterna bär av ..

Och jag hör musik, för tillfället spelar dom `främling`, jag tror det kommer från ishallen/fotbollsplan, jag har ingen aning om varför, säkert nån som har match eller nånting ..



Jag har inte mycke vettigt alls att skriva, som vanligt iof !


Det har blivit dåligt med uppdatering på senaste, inte för att jag är mindre aktiv utan för att jag har skrivit mer saker i min hemliga blogg än hära bara..

en snabbis !

sjukt god middag faktiskt, jag är himla duktig jag ;)
nu hade jag tänkte göra nånting, vettigt blir det inte men nånting ska jag väl göra iallafall, så adjö!

- - -

hur man än gör så blir någon sårad i slutändan.
jag är så  less det här .

middagsbjudning

Fredag, veckorna bara springer iväg och jag står kvar på samma punkt..
Har varit med B till stugan en sväng, vi var och gick i skogen, gick till kojan vi hade när vi var små och hittade ett anteckingsblock sen jag var tretton, den sommaren hände så mycke, EVO var nog den stora händelsen och jag vill bara vara tretton igen, vara med sarah och kolla på killar, `tre för mig, fyra för dig`, allting var så mycke enklare då, fastän det inte kändes som det då. men problemen var så små och livet så underbart..


Iallafall, jag borde gå och börja med min mat, efterrätten ska ju ändå vara i frysen några timmar innan så..

Livet blir kanske inte bättre

jag är så less dessa känslor, varför kan man bara inte stänga av det för en stund, bara några ögonblick iallafall.. jag har försökt, med alla medel som finns, men utan resultat, jag kommer aldrig lyckas om jag ska fortsätta såhära, jag vet att jag borde ta mig i kragen och backa, men jag vill inte..
det är så otroligt svårt när hjärnan säger en sak och hjärtat en annan ..
Jag är så less att blunda för framtiden och bara leva i nuet och hoppas på att allting bara löser sig för det vet jag att det inte gör, inte av sig själv och skulle jag börja titta frammåt skulle hjärtat börja följa hjärnan..
& blir man inte sviken i ett förhållande, av den man tycker om, kanske till och med älskar, så blir man sviken av nånting annat, det jag är mest besviken på nu är nog mig själv, att jag trodde så mycke mer, att jag vågade hoppas .



Mina skor kommer få gå ensam i den första snön,
ingen kommer värma mina frusna fötter
och jag vet inte vad som gör mest ont
verkligheten
eller
förhoppningarna




Det sägs att man måste våga satsa, chansa, för att vinna.. Det är nog så det är, men jag är så jävla less på att chansa, och bara se allt gå förlorat, jag är så less på att satsa men ingenting få tillbaka..
i´m so sick of this!



(& jag har ingen aning om vem du tänker på, vem du saknar)

fan


se mig i ögonen och säg att allt är över nu.
ta inte min hand och säg att allt kommer bli bra.

supa sig fullast ;)

och så var det torsdagskväll, har varit i luleå hela dagen, gått på stan och sånt, mycket trevligt! sen blev det hockey, luleå - modo, 3-1, jäkla mycke folk faktiskt..

Annars händer det inte mycke i mitt liv, har lovat att bjuda på middag imorgon, de är det enda som är planerat i helgen.. Det händer väl inte så mycke i den här byn, det gör ju inte det så ofta och händer det nånting så är det väl en massa muppar som sitter och super runt ett bord och ser vem som blir fullast!

min fru och jag

det är dålig uppdatering nu för tiden, egentligen vet jag inte varför.. jag har inte bara samma energi att blogga och sen så har jag inget vettigt att skriva, nog för att det har jag kanske aldrig haft men nu är det på krisnivå..

iallafall, idag har jag inte gjort mycke, blivit bjuden på mat av min fru, snackat fakta med min fru och försökt flyga drake med min fru, så med andra ord har jag spenderat min dag med min fru

<3

pyssel

nu har jag städat, jäklar vad duktigt gjort, dock har jag inte diskat, ska väl göra det senare.. hamnade i att pyssla med mina bilder som kom med posten idag, köpte mig ju ett fotoalbum och allt, sen har jag gjort en present till min flickvän också (hon fyller nämligen snart år), verkligen kärleksfull present faktiskt :D

Men men, nu ska jag återgå till pysslandet..

- -

Och så var det kväll, håller på att städa lite här hemma och så, den här jävla dunderförkylningen verkar aldrig ge med sig, jag är så himla less ! men men, jag och Anna pimpade mumen idag, mycket vackert måste jag säga : )

nu åter till städningen

städning

Måndag.. Idag hade jag tänkt få nånting gjort, kanske städa lite här hemma.. känner att egentligen orkar jag inte utan vill bara ligga kvar i sängen, snora och hosta men nångång måste man väl göra någon nytta..
Måste på apoteket idag och få mig lite hostmedicin och värktabletter så man kanske kan sova om nätterna som en normal människa..

Men men, nu ska jag platta håret, sen dammsuga..

det här blir min död

Söndag och idag händer ingenting, har inte stigit upp från sängen än, väldigt osäker på om jag kommer göra det överhuvudtaget idag.. Den här förkylningen kommer bli min död känns det som , men men ..

Funderar faktiskt på att gå ut med hunden och sen fara på konsum och köpa nånting att äta, för jag orkar inte göra nån seriös mat, annars har jag bara kycklign, kött och sånt och det vägrar jag göra idag..

men men.

-

mitt liv är inte sponsrat av gud, det är en sak som är säker !

supa eller sova ?

lördag
Idag funderar jag på att ligga i sängen och tjura hela dagen, vara irriterad och inte göra nånting ..
men först ska jag gå på konsum och köpa glass för det har jag velat ha i flera flera dagar nu !

För det händer ju ändå ingenitng och händer det nånting blir det att alla ska supa, supa sig fullast och nej jag avstår, jag orkar inte med allt gorm som alkohol kommer med ..

decibellhora !

Fyfan vad less jag är och kan ni fan aldrig hålla käften ?
tydligen inte
men det här vann ju någon på,
denne någon vann en fiende,
på rikigt
och denne fiende är jag
och vem är du
denna någon ?

det tar jag reda på imorgon, nu tänker jag lyssna på the fray, vara jävligt besviken och ledsen på någon som har förstört nånting bra, en av dom få bra sakerna i mitt liv faktiskt !


Ja gonatt mina jävla vänner! (vilka ni nu än är)

anka !

så var det fredag, ligger i en förkylning och låter som en anka när jag pratar , men men .. Min bäjbis är påväg hit, får väl se vad vi hittar på för nånting, det var ju nästan en vecka sen vi sågs sist tror jag om jag inte minns fel ;)

Jag vill göra nånting kul, ingeting med alkohol dock, min kropp är inte taggad för det..

men men, nu kkommer hojna ;D

plättar

& så ligger jag i soffan i mitt nymöblerade vardagsrum, har ätit plättor, detta pågrund av att jag pratade med bäjbis som fick mig att bli sugen på det..
Ska gå och hämta upp tvätten nu, gå ut med soporna och ut med B en sväng hade ja tänkt, får väl se om man hinner blåsa bort på vägen .

nåja .

det är höst och någon måste hålla mina vantar








ibland önskar jag att du bara kunde ringa och säga
"kom hem nu hunny"

Vuxenpoäng !

Ni ska bara veta hur himla duktig ja har varit idag, jag har tvättad, men måste dock hämta upp tvätten, men det var inte rikigt torr tännu, jag har varit ute på två långprmenader med Baltazar och på samma gång hållt på att blåsa bort totalt, jag har städat här hemma, gått igenom lite kartonger, tagit fram vinterkläderna (man måste ju vara beredd på det värsta), diskat, möblerat om, hängt upp några hyllor, tavlor och lite annat gorm, inte glömma att jag även sökt jobb och en massa annat, så med andra ord har jag samlat en massa vuxenpoäng idag..

Sen hade jag tänkte se idol, ja det gick ju åt helvete för jag hittar inte min antennkabel, puts väck !

Haha !

Tröjor med humor !







Beat this !

 

http://swedish-speedtest.10-fast-fingers.com/

flygande drake

Nu ska jag gå ner i tvättstugan, tömma tvättmaskinerna och fundera på vad man skulle ha gjort för nånting roligt, min fantasi är helt slut !
Det går ju knappt vara ute i det här vädret när det blåser så fruktansvärt så det slutar väl med att man ligger inne och bara tittar i taket..

Baltazar ligger ute på balkongen i blåsten, han verkar trivas, just nu tittar han på några barn som försöker flyga drake, jag vet egentligen inte om man förstår vad dom gör, men det verkar stimulera honom iaf så (:

om jag skulle styra världen ! :D

Om jag skulle styra älvsbyn/sverige/världen Så skulle jag helt klart göra preventivmedel och tamponger/bindor gratis..
Jag menar, det är ett jäkla tjat om att vi svenskar ska skydda oss, vilket är helt rätt, både för att det finns sjukdomar som klamydia, aids, kondylom osv osv, sen också för att inte bli med barn.. Men då kommer frågan, hur många går på konsum, apoteket eller dylikt och köper kondomer ?
Självklart finns det människor som gör detta och det tycker jag såklart är jättebra, men majoriteten gör det inte och varför inte ge dom kondomer gratis istället? skicka hem i brevlådan eller vad som helst, då skulle nog fler skydda sig och könssjukdomar skulle minska, så även aborter..
Samma gäller P-piller, P-stav och dom preventivmedlena, varför inte göra det gratis så att fler skyddar sig?! okej att det kostar kommunen, men...
aborter kostar också kommunen, så även könssjukdomar, alla tester, piller, operationer..

Och sen skulle jag införa att man var tvungen att testa sig för könssjukdomar en gång vartannat år eller nånting, för hur många är det egentligen som testar sig i dagens läge jämfört med hur många det är som har sex ?
det är inte många, inte många alls och det kan vara farligt att gå omkring och bära på en könssjukdom samtidigt som man kan sprida den vidare..
nä jag tycker man ska ha obligatoriskt koll, från en viss ålder då såklart..
jag tycker väl egentligen ganska mycke, men ärligt talat, jag tycker det här är en viktig sak för man läser att det ökar mer för varje år och vem vet, snart kanske du har fått Hiv..

jobbsökande

Och så har jag städat, inte mycke med lite ; )
har även sökt jobb, nog för att det finns inte så gott om jobb men man får väl söka på dom få som finns.. Söker man inte kan man ju heller inte få, eller hur ?

måste gå igenom alla mina kartonger med glas och sånt och försöka på någon ordning på det, usch så less jag är dom här himla kartongerna..

sen vill jag göra nånting kul, rikigt kul! men min fantasi är helt slut, har ni inget förslag ?

tvättdax

Ja och så har jag varit ner till tvättstugan, hade turen och fick mig en tvättid direkt så nu håller jag på tvätta ..
Ska städa lite här hemma, ser nämligen ut som att det varit krig, Baltazar har dödat lite mjukisdjur här och där, kläder lite här och där och skräp på golven, ni förstår inte hur mycke skräp denna man drar in, det är helt sjukt ! skräp och hundhår ..

Ute blåser det orkan, vågade knappt gå ut och gå med baltazar, usch! nog får det gärna bli liiite bättre väder iallafall så man kanske kan göra nånting nu innan det blir vinter och trist..

snart blåser vi bort !

nu har jag varit ut med B, jäklar vad det blåser, tur man är tung så man inte blåser bort ;) allt ont har nånting gott med sig! måset boka en tvättid också, jag hann bli lite väl bortskämd i min gamla lägenhet där jag hade egentligen tvättmaskin och diskmaskin.. men men.

funderar på att fara och tanka och fara upp till mamma en sväng, Men allstå visst är det svindyrt att tanka ?! jag får magknip av det..

godrmorgon !

så var det tisdag, ska ta min älskade sambo under armen och gå ut och gå en sväng hade jag täntk, men innan dess ska jag skriva några radera hära..
igår fick jag in bilderna från systemkameran, ni ska få se senare idag hur det blev i sovrummet när jag tapetserade om..

Men nu ska ni få lite andra bilder, från i lördags..

beautiful day

Måndag! helt underbart, eller nånting.. Men vädret är fint, solen skiner och jag ska ska ta min hund under armen och gå ut och gå en sväng..  Har just städat ltie här hemma, men bara lite ;)
I veckan blir det att börja måla i hallen, känns himla skönt att få bort det dära fula ..


men men, nu ut i solen, man får ta vara på den lilla tid vi har kvar med solen för snart kommer det snö, inse fakta mina älskade läsare, det är bara en månad typ tills första snön kom förra året (har jag för mig iallafall, rätta mig om jag har fel), men ja har för mig att den kom i oktober, i början nångång..

epic fail

Nu mina älskade läsare, så ska jag underhålla er med några riktigt roliga saker !
Bara dom med bra humor kommer dra på smilebanden ;)
Eller så är det jag som är sjukt trött och tycker de är kul..



Ni måste ju dock läsa texten också (om ni är läskunniga), annars är det inte lika roligt ;)



lista

12 HAR DU:
* Ett förhållande: Nej
* En bästa vän: Kanske
* Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej
* Blivit kär vid första ögonkastet: Nja , jag vet faktiskt inte, man blir ju inte bara kär sådära, men helt klart intresserad.
* Kysst någon och sedan ångrat dig: Det är ingen ide att ångra det..
* Några smycken som kostat över 1000 kr: nej
* Några husdjur: baltazar
* Hamnat på polisstation: Nej

11 DAGENS:
* Klädsel: BaggyJeans , t-shirt och en kofta
* Hår: bakisfrisyr (gårdagens med andra ord)
* Låt:
* Vill ha: oj det är mycke
* Sjukaste: Gubbjäveln som var arg tidigare idag
* Saknad:
* Köp: OST ! :D
* Godis: inget godis idag
* Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: Vafan gjorde jag egentligen igår ?

10 FÖRSTA:
* Bästa kompis: Sara Viklund
* Husdjur: Ett får tror jag det var
* Semester: Ingen aning faktiskt
* Jobb: Det var nog sommarjobbet åt kommunen inom parkförvaltningen
* Köpta skiva: ingen aning faktiskt
* Piercing: Öronen
* Konsert: Ingen aning .

10 SENASTE:
* Peronen som ringde dig: Mamma
* Personen som du ringde: Bäjbis
* Personen du sa 'jag älskar dig' till: Det var läääängesen, det måste nog ha varit Jim
* Bilfärd: Hem från piteå
* Filmen du såg: jag minns inte vad den hette ;)
* Gången du grät: nyss, jag skrev en recension av vad som hänt detta år (ingenting som kommer publiceras, utan bara för privat bruk)
* Måltiden: polarmacka med smör


9 SKULLE DU:
* Våga hoppa fallskärm: tveksamt
* Våga hoppa bungyjump: så mycke pengar finns inte..
* Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Ja
* Kalla dig själv lycklig: kanske inte just idag
* Hellre ta bilden än vara med på den: Beror på
* Kunna gråta över en kille: Ja.
* Kunna gråta över en tjej: Ja.
* Ljuga för någon: Ja
* Kunna springa 50mil: beror väl på hur mycke tid jag har på mig ;)


8 VAD:
* Gör du just nu: ligger i sängen, svarar på dom här frågorna och sms;ar..
* Ska du göra imorgon: den som det visste..
* Säger du till dig själv när allt känns svårt: jag säger nog ingenting
* Har du med dig in på bion: mig själv och den ja ska se bio med.
* Är det för färg på dina byxor: ljusblå
* Är det för väder hos dig just nu: dåligt
* Skulle du göra om du vann på lotto: beror väl på hur mycke jag vinner


7 BLANDAT:

* Är du blyg inför det motsatta könet: Beror på vem det är, men det är hemskt sällan jag är blyg
* Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: ingen stor, men hemlighet ja
* Luvtröjor: Jo
* Vill du ha några tatueringar eller piercingar: Jo, tatuering
* Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Det beror på vem det är .

4 VAL:
* Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång
* Sommar eller vinter: Sommar; sol, värme, min födelsedag, fågelsång, bad, lycka, grönt och allt sånt ;D
* Vilken ålder har varit bäst hittils: 18 tror jag nästan
* Sova på sida, mage eller rygg: Sidan

idiotkamera !

ja och inte går det att få inte bilderna på datorn, jag blir så jävla jävla jävla arg på den här cpkameran !!!
nåja, har varit och handlar på konsum, fattar ni hur dyrt det är med mat ? !
jag köpte bröd, en mjölk, en fil, flingor och en cola, vafan typ 100kr.. usch

nä men jag borde verkligen städa mitt hem, jag lovar ! men jag tänker inte göra det, är inte rikigt i skick för det känner jag.. så jag tänkte lägga mig i sängen och slå på en film istället ;)

man får som man förtjänar !

godmorgon världen, eller nå..
Man mår som man förtjänar idag kan jag lova, men kul var det! blev på byn ett tag sen utgång i piteå, mycket trevligt:)

jag ska hoppa in i duschen nu, för gårdagens frisyr är inte vacker idag, sen ska jag tömma systemkameran så då kanske ni får se nå bilder ; )

så jäkla sjukt !

Alltså förstår ni mina älskade läsare att det finns folk där ute som på fullaste allvar tror att jag och Anna är ihop.. Och många av dom som tror det känner oss, hahah !
detta enbart för att vi har som status på facebook att vi är ihop..

snyggingar !

Just ja! här ska ni få en himla söt bild som mamma mms;a mig förra veckan när Baltazar var dära.. Dom skulle ut på promenad!

ge mig en kamera !

så var det lördag, ligger i sängen.. känns att man inte dricker alkohol så ofta.. igår var trevligt, det hände inte så mycke, men de var trevligt iallafall..

Vad som händer ikväll, ja det återstår fortfarande att se. och nej det blir inga bilder, min kamera har ju gått sönder och systemkamera tar man inte med sig när mans ka på härligheter för den är alldels för dyr..

Och jag har inte råd att köpa mig en ny digitalkamera, eller råd har jag men inte ja har så överflödigt med pengar så jag känner att jag har råd att lägga ut flera tusen..
hittade faktiskt en kamera som jag hemskt gärna vill ha, men 3000:- är lite väl häftigt för min ekonomi, spciellt nu när jag är arbetslös ..

Så jävla söt !

Så har jag varit med med B i detta underbara väder, usch och fy ! blöta blev vi kan jag lova..
Sen när jag kommer in i sovrummet så ser jag att han ligger i sin egna säng och leker med en boll, det är första gången någonsin jag har sett honom ligga dära.. och han var så jäkla söt ! iof det är han ganska ofta, förutom när jag är arg på han ..

Nu hade jag tänkt bädda min säng, sen duscha och sånt dära ..

get this party startet

så var det fredag, ärligt talat har jag ingen aning om vad som händer ikväll, det är inte direkt det bästa vädret ute, det regnar och regnar och regnar lite till ..
Vet inte om jag sugen på göra nånting, just nu vill jag bara lägga mig under täcket och vakna när det har blivit lättare tider.. men vi vet ju alla att det inte går..

Igår blev det att baka, oj så duktig jag är, brownies, dammsugare, chokladbollar, banancookies & muffins ! :) jag har ju äntligen fått min frys så då täntke jag att det är dags att baka lite fika så man har när man får främmande ..


men men, nu ska jag ut med B sen blir det en sväng på spritbanken ; ) (systemet)

-

i miss you

ut en svängom

Ja och så var det torsdag, visst har jag rätt ? ;)
idag får jag se vad som händer, iof så är det ju så varje dag numera, ska ta och plocka ihop lite här hemma, gå och boka en tvättid, ringa pappa angående min frys, gå  på facket och sånna saker, jätteroliga saker..

Men nu första ska jag ta mig upp från sängen, ta en dusch och gå ut med baltazar..

how to save a life

& så var det kväll, ingenting vettigt har då hänt i mitt liv iallafall, har varit upp till mamma en sväng tidigare idag och hälsat på.. Annars har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, har varit himla trött, eller kanske mest bara lat..
tänkte slå på en film och somna till, men jag vet inte rikigt än..

Här får ni en bra låt att somna till !

ang lycka


Om lycka är att ha en famlij som älskar en, mer än fem nummer i telefonboken och ett minne över att någon en gång sa sig älska dig på riktigt, men du är inte säker. Då kan jag nog lägga mina drömmar på hyllan nu.. 







"Den som står stadigt med båda fötterna på jorden... Tar sig aldrig framåt."

regn och rusk

så var det onsdag, har varit lite dåligt med uppadtering, har gjort så mycke annat så jag har inte orkat skriva nånting hära ! Ska ta och städa lite här hemma tror jag, känns som att det behövs, sen ska jag nog kanske upp till mamma och dom och hälsa på, var nån dag sedan jag var dära..
Sen är det vackert väder ute, jättevackert, blött och jävligt! och jag har en hund med lite väl mycke päls dagar som denna, usch!



Jag blir så less på att det ska vara så komplicerat,
att någon alltid ska bli sårad och att vad jag än gör så blir någon ledsen..
RSS 2.0