The Human Centipede

Nu hade jag tänkt gå och bädda ner mig, blå på en film och somna.
jo just det ja, för någon dag sedan så såg vi den nya skräckfilmen som det varit så mycke skriverier om, The Human Centipede. Inte alls så bra som jag trodde den skulle vara, jag blev inte rädd heller inte äcklad så nej, jag har sett betydligt bättre filmer.. Vad tyckte ni som sett den?





Jag hittade dom där godisarna, om jag inte minns hela fel så brukar alltid min moster köpa sånna till oss när hon hälsat på min kusin i Californien, sjukt fruktansvärt goda är dom! (men jag är inte hundra procent säkert på att det är dom hära, men det ser ut som dom)

Tv-spelnörd ?

Jag har en pojkvän här hemma och gillar tv-spel, även jag gillar tv-spel, men helst barnspel som man förstår sig på:)
Jag har hittat en massa söta tv-spels saker på internet som jag tänkte dela med mig av, hur söta och coola som helst! hade jag haft råd hade Andreas fått dom av mig.


Bältesspännen som alla som har spelat åttabitars nintendo känner igen :)





Eller kanske söta Svampgodisar, inuti svampen är det godisar. (tror jag ska beställa en till Andreas)


Nyckelring



Megaman energidryck


Eller kanske Pacman godis

Kommisarie Späck

På söndag har jag och Andreas bestämt att vi ska se Bio, Kommisarie späck, det är typ en parodi på beck, tror den är awesome, om inte annat lär vi ju märka det på söndag.

jag tror det är en seriesjälvmördare vi har att göra med

Slk 200

Ja då var denna måndag slut och mest troligt min enda lediga dag denna vecka.
Imorgon börjar jag halv elva så jag har ändå sovmorgon, sen blir det att stå med min söta mössa på Frasses hela dagen.

Ikväll har Andreas köpt bil, en SLK 200 Kompressor, mycke snygg sådan må jag säga och vi resonerar som så att det är bara passa på medans man är ung, plus att vi har inga barn heller :)

svart

 

Här har ni mig idag!

 

Som ni kanske kan ana på bilden så har jag färgat mitt underhår svart :)

Älskade Nomy

Har ni inte lyssnat på världens bästa Nomy;s nya album Disconnected så borde ni verkligen göra det, ni som har spotify kan lyssna på det där.
Jag lovar att den dagen han spelar live kommer jag vara dära, vart i världen det än är.

Han är inte bara bra på sjunga, han är snygg också!

Här får ni ett smakprov





Många artiser idag är inte det minsta bra live, många har också playback men jag vet att Nomy skulle vara bra live, kolla bara på dom här klippen får ni bevis !






ajdö

då var det lördag, har just städat hela lägenheten så det är städat när man kommer hem imorgon, för vi ska nämligen bort, vart och vad vi ska göra får ni veta imorgon :)
Har även packat in allt i bilen förutom maten så nu väntar jag bara på klartecken att fara..

Det har varit lite snålt med bilder på senaste men jag vet inte vart jag lagt kabeln till kameran så imorgon kanske det kommer bilder om jag hittar kabeln vill säga.

snälla gud

Ja då var det kväll, idag har det varit fullt upp, skjutade Anna till Luleå, gick en sväng på Cubus outlet och fyndade ordentligt, köpte TIO bikinidelar för 60kr, helt klart värt om ni frågar mig, köpte även ferrari parymen åt andreas för 100:- och en puma parfym för 70:-, sen även en klänning till mig själv för 20:-..
På vanliga Cubus hittade jag en snygg huvtröja till andreas, så med andra ord har Andreas blivit himla bortskämd av mig på senaste, men som sagt, det bästa ska ha det bästa:)
Köpte även en inflyttningspresent till Linda&David, sen for jag förbi hos dom och hälsade på, efter det och handlade med hjärtat och sen hem, då kom svärfar och hälsade på sen Emelie&Per, så idag har det varit fullt upp..


Nu ligger vi i soffan, ska väl slå på en film och sen sova..

Jag hoppas på bra väder imorgon, snälla gode gud !

Fredag

Ja då var det fredag mina vänner och helg , för mig men inte för andreas, han får inte helg förrens imorgon men då får han långledigt hela nästa vecka då jag ska jobba. Vi lyckas alltid pricka in att inte vara hemma samtidigt..

Idag har jag och Baltazar varit ner till stugan en sväng, träffat pappa och Ulrica sen for jag förbi på glasbanken och nu är jag hemma, ska städa lite här hemma och se om en tvättid så jag får tvätta mina två mattor som en liten lurivg sak har smutsat ner..

home

Ja då var man hemkommen från byn, köpte mig två t-shirtar och nagellack, sen fick såklart Andreas en sak också, han är så himla bortskämd av mig den killen, men den bästa ska såklart ha det bästa...

Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga till prov, jättekul !

ursäkta

Ni får ursäkta att det ser rent ut sgt förjävligt här på bloggen, håller på att göra om lite..

kom just hem, har varit på skolan idag och sen var jag förbi en av mina chefer och fick mitt schema för sommaren, jag kan inte påstå att det var ett drömschema, första perioden är det bara kvällar och helger, jättekul!
Ja sånt är livet, vi märker ju om jag dör pga av det.

Nu ska jag skriva in mitt schema i almenackan och sen vänta på min karl, då ska vi ut på byn för det är ju kvällsöppet.

om jag orkar

Ja då var det kväll, har just kommit hem från mamma där jag fick mig ett nytt reservdäck och hämtade hem mitt lurviga barn.. Nu hade jag tänkt färga håret om jag orkar, men det återstår att se..

Idag blev det att jobba nio och en halv timma och jag har fått jobb hela nästa vecka också, eller inte hela, är ledig måndag..
Jag och Andreas hade tänkt fara nånstans till veckan, men det blir nog inte så i och med att jag ska jobba, det är alltid så, man får jobb när man planerat nånting.. Men på måndag på dagen hade vi tänkt fara till Umeå och shoppa, bara jag och han ♥

Sen i helgen blir det att fara på en kortsemester och fiska, grilla och umgås, kommer nog bli himla trevligt !

äta här eller på påse?

ja då var det ondag och jag sitter på jobbet, slutar om typ sex timmar och då måste jag städa hemma..
Ska nog även hämta Baltazar som är hos mamma för jag jobbar, känns bättre när han får vara dära än sitta hemma alldeles själv..

nåja, nu åter till jobbet

lite tips på coola saker

Sprang runt på internet, ja tänka sig att jag kan springa på internet, jag är himla bra jag!
iallfall så hittade jag lite coola saker som jag faktiskt skulle kunna äga eller ge bort i present.


En häftig grillpinne, det vore coolt att ha när alla andra kommer med sina vanliga tråkiga grillpinnar.



Eller varför inte ett formbart grillspett ?


lite tips på coola saker

Sprang runt på internet, ja tänka sig att jag kan springa på internet, jag är himla bra jag!
iallfall så hittade jag lite coola saker som jag faktiskt skulle kunna äga eller ge bort i present.


En häftig grillpinne tillexempel, det vore coolt att ha när alla andra kommer med sina vanliga tråkiga grillpinnar.



Eller varför inte ett formbart grillspett ?


Punktering, vandalism och en förbannad Johanna

Ja mina vänner, vilken dag detta har varit..
Kring ett idag gick jag ut till bilen, skulle fara till luleå, hälsa på Anna och gå på stan.
Vad tror ni jag möts av där ute?
Jo punktering, jag var arg, riktigt jävla arg, jag sparkade på bilen, svor och sa mycke alldels för fula ord. Till råga på allt så regnade det, vad roligt att byta däck i regn. Domkraften var paj, skruven till extradäcket hade rostat fast. 40minuter senare och en jävligt förbannad Johanna så åkte jag iväg till Luleå, när jag ska betala för min p-plats står det en karl framför mig som har (utan överdrift) en hel biljon med enkronor och absolut inte brottom, när karln väl har stoppa i den där biljonen med enkronor så trycker han på fel knapp och vad händer?! jo pengarna kommer ut, så då var det bara att börja om, hur ofta händer det ?


Ibland är mitt liv en jävligt dålig film, jag borde göra en självbiografi, den skulle inte vara fruktansvärt händelserik och det skulle bara gå åt helvete hela tiden, går det bra i två dagar så går det åt helvete i två år..
Välkommen till mitt underbara liv !


Iallafall, i luleå blev inte så många köp, köpte ett par skitsnygga skor till Andreas som ni får se bilder på imorgon, köpte två nya växter till mitt akvarium, fiskesaker till andreas, två linnen till mig själv och lite småtjafs. Men det var trevligt iallafall !

Sen är det någon/några dumma jävlar (mest troligt vet jag vem/vilka) som i helgen har varit på byn och vandaliserat och slagit sönder x antal bilrutor. Allvarligt talat har folk så helvetes lite att göra ? är dom så dumma i skallen? Är det häftigt eller är ni bara totalat tomma innanför pannbenen ?!
Det är nästan så att jag skulle vilja förstöra deras jävla bil, demolera skiten i tusen miljoner bitar och se hur kul dom tycker det är, om dom skrattar lika mycke då..
Förbannades småungar som ska vara ute och leka coola, skaffar er ett liv och era föräldrar borde kanske se efter er bättre, låsa in er på era rum så ni slutar med droger och vandalism !


Nu ska jag gå och slå på en film tillsammans med min sambo !
Förövrigt blir det jobb imorgon hela långa dagen på Frasses.

För övrigt, har ni inte sett filmen Kick Ass borde ni göra det, helt okej film faktiskt



Dave Lizewski, en ung kille bestämmer sig för att bli en superhjälte kallad "Kick-Ass". Helt utan superkrafter och med en hemmagjord kostym, men med brinnande ambition, lyckas han göra ett namn för sig. Under sin resa stöter han på flertalet andra maskerade "hjältar" och skurkar.

men snälla nån...

jag blir så less..

gonatt

Ursäkta röran jag bygger om,
fortsätter med det imorgon eller nånting..

nu hade jag tänkt gå och sova så man orkar luleyow imorgon :)

Duktiga jag

Såja, nu har jag kommit hem från jobbet, ätit, städat min garderob och toaletten :)
Duktigt gjort Johanna!

Imorgon blir det nog Luleå om det inte blir jobb, hade tänkt hälsa på Anna en sväng och köpa några nya växter till akvariet, kanske också någon ny fisk om det finns någon som är coolare än alla andra.


Nåja, nu ska jag fortsätta här hemma .


lite bilder från vårat hem

on work

Ja då sitter man på jobbet, ska snart ut igen på äventyr.. Slutar åtta och då blir det hem och städa lite, förhoppningsvis har min karl kommit hem från sitt jobb då så han kan hjälpa mig att sätta upp några saker på väggen..

Nåja, nu åter tillbaka till jobbet.

Saker att göra i sommar

Jag vet själv hur svårt det ibland kan vara att komma på vad man ska göra i sommar, så därför tänkte jag ge lite tips, ni får jättegärna också ge tips om ni kommer på nånting :)

Dom här sakerna har jag tänkt göra i sommar !

♣ spela brännboll
♣ Bada
♣ Ha vattenkrig
♣ Fiska
♣ Sova i tält
♣ Spela volleyboll
♣ Spela fotboll
♣ Hoppa studsmatta
♣ Fylla år såklart:)
♣ Ha picknick
♣ åka på semester i sverige
♣ Fara på camping
♣ Dansa i regnet
♣ Gunga
♣ Äta jordgubbar & vattenmelon
♣ gå på varm sand
♣ Nattbada



Sist men inte minst, ha roligt som fan !

Nu är det sommar

Ja nu är det sommar mer eller mindre, då behöver man såklart sommarrelaterade saker, en slush-maskin skulle kanske inte sitta helt fel, men 795:- känns kanske lite väl mycke, men har man råd så :)





jag tror..

.. det här kommer bli en sommarplåga, den spelas på radio hela tiden!

workworkwork

Ja då var det måndag, ska gå nere till tvättstugan strax och ta upp tvätten, sen ska jag städa lite här hemma och halv fyra bär det av till jobbet, perfekt med lite pengar!

Sen vet jag inte om jag har berättat det, men då berättar jag det väl igen..
Till hösten kommer jag börja vikariera på ett nytt jobb i piteå som jag verkligen ser fram emot, kommer nog bli väldigt spännande och stor skillnad jämfört med hemtjänsten.
Men saken är den att den inehåller blandannant sprutor och varje kväll ligger jag och försöker intala mig själv att jag måste övervinna min rädsla för sprutor, men det ska nog gå bra..

Tatuering


här är min tatuering i sepia tyckte det vart coolt, dock inte hela tatueringen men nästan !

Ni ska få bättre bilder senare, men måste klippa till dom lite först .

söndag

Ja då var det söndagkväll, idag har vi varit och fiskat för första gången i år :)
Jag fick tillochmed fisk, det hör inte till vanligheten!

Igår var  vi till piteå, blev bjudna på jättegod mat och sen for vi till havsbadet, bowlade och hade det trevligt.

Imorgon är det ingen skola för min del, vi har hemstudier som det så vackert heter så jag hade tänkt plugga lite när andreas är på jobbet, även städa lite här hemma också :)

mum516 är till och med städad

Ja då var det lördag igen, veckorna bara springer iväg, nu när de börjat bli sommar får dom gärna gå lite saktare så man hinner vara med :)

idag på förmiddagen blev det att jobba, efter det for jag och Baltazar upp till mamma och alla barnen, har varit där i flera timmar, umgåtts, städat bilen och bara haft det trevligt..
nu inväntar jag Andreas som borde komma hem från jobbet på ett tag, ska hoppa in i duschen strax också och sen bär det nog av till piteå.

nåväl, se you

Badbilder

Så var det fredagkväll, vi har varit och grillat hos Emelie&Per och nu är vi hemma, jag ska gå och slå på en film och somna så jag orkar upp och jobba imorgon, blev nämligen jobb på förmiddagen så det är bäst man är utvilad så man orkar upp :) efter jobbet åker vi till piteå för att spela minigolf och umgås med lite folk, inte helt fel!

Men nu ska jag natta kudden !

här är några bilder från idag när jag och Baltazar var i stugan


här åker Baltazar båt för första gången i sitt liv, fast han var väldigt intresserad av årorna så det var nära att han trilla i .

Hostmedicin

Kom just hem, har varit i stugan i några timmar, Baltazar har badat och jag har varit ute i solen. Sen var jag och hälsade på Linda&Anton, satt där och surrade i det sköna vädret, sen bar det av till konsum och nu har jag handlat så vi kan grilla ikväll, grillspett. mums!
Nu väntar jag bara på att Andreas ska komma hem från jobbet så vi kan fara och grilla :)

Sen har jag även köpt hostmedicin till Andreas, är så less hans hosta, hela nätterna ligger han och hostar och det låter så hemskt, men då berätta apotektanten att det numera finns tabeltter istället för hostmedicin, men hjälper dom lika bra? någon sm prövat?

Hostmedicin

Kom just hem, har varit i stugan i några timmar, Baltazar har badat och jag har varit ute i solen. Sen var jag och hälsade på Linda&Anton, satt där och surrade i det sköna vädret, sen bar det av till konsum och nu har jag handlat så vi kan grilla ikväll, grillspett. mums!
Nu väntar jag bara på att Andreas ska komma hem från jobbet så vi kan fara och grilla :)

Sen har jag även köpt hostmedicin till Andreas, är så less hans hosta, hela nätterna ligger han och hostar och det låter så hemskt, men då berätta apotektanten att det numera finns tabeltter istället för hostmedicin, men hjälper dom lika bra? någon sm prövat?

dåligt med uppdatering

Jag vet att det har varit lite dåligt med uppdatering i veckan, jag har haft så många andra saker att göra, hela veckan har varit fullspäckad.

Igår fyllde yngsta lillasyster hela sju år, känns att man börjar bli gammal :) Vi var där hela kvällen, mycke trevligt och Andreas fick köra finbilen, så nu har mamma och Lennart smitta ner honom så han också vill ha en..

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, det är så himla fint väder ute så jag tänkte ta med mig mitt lurivga hjärta Baltazar och fara till stugan, då kan han bada och jag kan sitta i solen, bara trist att man inte får sola än för tatueringen inte har läkt, men det kommer väl det med..

Här hemma är det strålande sol, vilket det har varit hela veckan, det där regnet som vädret lovade har jag inte sett skymten av faktiskt, men däremot är det vatten hära ändå, nu har dom tydligen gått ut med en klass2 varning i lilla skitälvsbyn ang. översvämmning, så vi får väl se, min lägenhet står iallafall tryckt till :)

Sen hade jag och Andreas tänkt fara nånstnas i sverige och göra nånting om en och en halv vecka, men  vi kommer inte på vad man egentligen skulle ha gjort och vart man skulle ha farit, har ni några förslag ?

alla epor kör så fort :P

Ja då var det onsdagkväll, kom hem från jobbet för ungefär en halvtimma sedan, har jobbat från 13-21.30 idag, kändes bra med några timmar och det var ganska längesen jag jobbade åt hemtjänsten så det var trevligt, men varmt !


Angående filmen vi såg igår, jäkla dålig enligt mig, andreas tyckte inte heller den var så bra men han tjuirades med att vi skulle se den klart, efter en halvtimma ville jag slå av men nej, vi såg hela filmen och ja kommer aldrig se den igen..

Nu tänker jag inte göra nånting, skulle borda plugga men jag orkar inte för tillfället, tror jag ska ta en bok och sätta mig på balkongen ett slag, se ut över älvsbyn och fundera varför alla epor kör så fort .

Sommarvärme

Det blev ingen uppdatering igår, det var så mycke annat som hände, på kvällen åkte vi förbi Linda och David som har flyttat i hus, såg hur dom hade det :) Måste erkänna att jag själv saknar tiden att bo i hus, är så roligt på sommaren när man får hålla på utomhus med blommor, fontäner och allting. Men ännu är det en bit bort innan jag och Andreas ska köpa oss hur, först måste man ju ha råd och det har jag verkligen inte medans jag pluggar..

Sen idag var det skola, sen bar det av och tatuera sig, nu är den i princip klar och det känns så himla skönt! Sen var jag upp till mamma och hämtade min tvätt som jag tvättade där igår, det finns nämligen ingen tvättid i våran tvättstuga i veckan så jag lånade mammas tvättmaskin, vilket egetligen strider mot mina regler men jag hade inte så mycke till val..

Nu ligger jag på sängen, ska skriva mitt skolarbete och göra lite uppgifter innan vi lägger oss och ser film, Andreas valde film idag och han hyrde ;


Efter omslaget att dömma ser den helt värdelös ut, men som dom säger, man ska inte dömma hunden efter håret, så vi får väl se..


Igår såg vi en annan film, en svensk och bara det säger ganska mycke, jag hade egentligen inga förväntningar, men allvarligt talat, jag minns inte sist jag såg en så fruktansvärt dålig film, det hände ingenting i filmen och man förstår ingenting alls! Det ligger en kvinna död på golvet, en pojke håller på att dö och en kille som bara springer omkring, du får inte veta nånting, jävlat inget och jag blev faktiskt, helt allvarligt rikigt jäkla arg!
Så vad ni än gör, se inte Apan.

Hundträning

Jag och B var ute på en promenad, en lite längre såndan och vi har verkligen problem med kopplet, det ska dras hit och det ska dras dit, tur jag inte är svagast i världen iallafall, skulle verkligen borde hitta någon som är bra med hundar som kan hjälpa mig att få Baltzar lite lugnare i bilar och bättre att gå i koppel.

Sen borde jag verkligen göra om min blogg, men jag har inget bra progrem för det och min fantasi är slut, så om någon känner sig manad är det bara göra det :)

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, kolla på det sista inför provet imorgon och sen sova.

maskeradfest

Nu ska jag leta reda på min ipod och gå ut med Baltazar, det är så skönt väder ute så vi tar en liten extra lång promenad ikväll :) Sen blir det att fortsätta med mitt pluggande, återstår väl att se om man klarar provet imorgon, men förhoppningsvis..

Sen slog tanken mig att det är inte så jättelänge kvar tills jag fyller år! lite mera än en månad och då måste jag såklart hitta på nånting busigt, förra året var det maskeradfest så vad ska man ha i år ?!
tips ?

Måål

Ja då var det söndagkväll, Andreas, Johan och David sitter i vardagsrummet och tittar på hockey, det går bra för sverige hör man ..
Igår var vi i Arnemark , mycke trevligt var det måste jag säga, kring halv tre inatt var vi hemma och då kan jag lova att det blev att natta kudden..

Nu ska jag plugga till mitt älskade prov som jag har imorgon, Andningsorgan, fruktansvärt intressant eller hur det nu var, men nu blir det att fortsätta plugga.

baddax

Ja då var det Lördag, det är riktigt sommarväder ute kan jag lova!
Jag och Baltazar har varit ner till stugan en sväng, Baltazar har badat som en tok :)

& snart ska vi vidare på äventyr till en av Andreas kompisar och grilla, kommer säkert bli jättetrevligt.

Här är lite bilder från tidigare idag när vi var i stugan!


Såhär snygg såg han ut efteråt :)


har ni hört ? Johan har blivit rånad av en hora :)

Ja då var man hemkommen från en väldigt trevlig kväll ute vid elden fastän det regnade och åskade ett tag..
Har ännu en gång fått bevisat hur fort saker och ting sprids i denna by, vi skulle vara ca 6st och grilla i selholmen, helt plöstligt var halva kommunen och halva skåne där, men det var trevligt ändå..
fastän man fick dras med en halvturk som snor cyklar och klättrar i träd ;) haha

nåja, nu ska jag äta en kvällsmacka, har hört att det är bra att äta den här tiden på dygnet.

Ja tack !

Ja då har vi varit och handlat mat, lika tomt i huvudet varje gång man kommer till affären, man handlar mat och kommer hem, tittar på varandra och undrar vad man ska äta idag.. Fantasin är kanske inte alltid på topp.

Har just ätit och städat sorummet, bara resten av lägenheten kvar då, sen vet jag inte vad man skulle ha gjort, köpte mig en likör43 idag som är min, bara min och jag ska dricka mig en rosa panthern ikväll !

fredag

Ja då var det fredag och det regnar ute, verkligen jätteroligt väder!

Ska snart gå ner i tvättstugan och boka en tvättid sen blir det att städa här hemma, helt ärligt så ser det ut som fan hära. Speciellt efter Baltazar och hans äventyr, men så är det. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, återstår att se.

Nåja, nu städa

hockey

Ja då var det kväll, Idag blev det att jobba en sväng och sen fara till Ninni och Robert för att titta när karlarna målade om huset:) blev jättefint iallafall.

Annars händer inte mycke, har lite ont i magen fortfarande men ingen magsjuka, bara magont..
Nu sitter Baltazar, Andreas och David och ser på hockey här hemma, eller om Baltazar ser på hockeyn vet jag egentligen inte..'

Hade tänkt tömma min kamera också med bilder från i helgen, men jag vet inte vart jag lagt denna jäkla kabel så det får bli någon annan dag!

Äta här eller på påse ?

Ja då var det onsdagnatt, ska snart natta kudden så man orkar jobba imorgon.. Dom ringde idag och frågade om jag kunde jobba, börjar tolv och slutar sen nångång, har faktiskt ingen aning om när. Känns bra med lite pengar i börsen även i Juni :)

Idag har vi varit förbi svärfar där dom grillade, sen bar det av till stugan där vi grillade lite och råkade somnade i kåtan, det är så mysigt att somna framför öppen eld. Baltazar var överlycklig, speciellt när pappa startade fyrhjulingen:)

Nu ska jag faktiskt natta kudden hade jag tänkt.

nordpolen

Idag var jag på skolan, kände mig mycke piggare imorse och tänkte att det var ju faktiskt sista skoldagen för den här veckan, (tack till den som kom på kristihimelsfärdsdag)..
Efter skolan kom jag hem till en karl som hade myror i byxorna och verkligen inte skulle sitta stilla, så efter ett tags spånade kom vi fram till att åka till Boden och bada på norpolen, mycke mysigt och skönt kan jag meddela er att det var :)

Nu ligger vi i vardagsrummet och ska snart slå på en film och nadda kudden..

jag funderar på att ta bort mig

idag är det måndag och tanken var att jag skulle infinns mig på skolan idag för att ha medicinsk grund, så blev inte fallet.. Istsället ägnade jag hela min natt åt att ha spysjuka, förjäkla trevligt måste jag säga!

Så nu ligger jag i soffan i enbart morgonrock, har gjort det hela dagen och kommer göra det hela kvällen, tur jag har världens bästa sambo som går ut med Baltazar så jag slipper..

Det är lätt att klaga, men svårt att agera

Det är lätt att klaga, men svårt att agera, det är så typiskt älvsbyns invånare.
Jag klagar också på älvsbyn, men när det väl anordnas nånting är jag där, för att visa att jag är intresserad av att utveckla denna by och försöka göra nånting possitivt av den..

Så nu har jag bestämt mig, imorgon ska jag prata med kommunen, tackar dom nej till allt jag säger så får dom göra det, då har jag iallafall försökt och tro mig, jag kommer inte ge mig..
Jag och många andra funderar eller har redan flyttat härifrån för att det aldrig händer nånting, för att älsvbyn är död!

Älvsbybor och otroligt svårt att bryta ett mönster, såhär har det varit i 30år, det här är det bästa..
Men Fel älvsbykommun, förändring dödar ingen, det kan inte bli sämre än det är nu och Bill Nilsson har kanske suttit 40år förlänge på kommunen, in med nytt ungt blod, det är vi som är eran framtid !

läxor

Söndag då min kära läsare.. Jag borde verkligen städa men det ska jag inte göra, istället ska jag göra läxor hade jag tänkt.
Andreas är hemma och ska vara det hela nästa vecka, känns förjäkla kul och jag är ju ledig torsdag från skolan så vi kanske hittar på nånting roligt :)

Nå nu ska jag göra lite nytta !

Jag vet..

...jag borde verkligen göra om min bloggdesign, men jag har ingen ork, heller inget bildredigeringsprogram..
Så det blir kanske i nästa liv, eller livet där efter.



Snart är det ett år sedan jag satte mig på tåget för att träffa en kille jag ätit en mjukglass med och skjutsas tillsammans med en massa andra människor, den 14;e maj satte jag mig på tåget, helt ensam.
En tjej som aldrig lämnat kommunen själv, sätter sig på tåget för att träffa en kille som hon hoppades på var den rätta, det låter som en saga, en film..
Men det var jag, jag var huvudpersonen och jag åkte, många timmar med pirrande mage och jag minns när jag hoppade ur tåget där i göteborg på stationen .

Jag var som ett litet barn, pirrig och otroligt uppspelt, jag minns så vacker han var, jag minns hur det luktade sommar där nere och jag önskade att jag fick stanna där hela livet..
Han bodde i halmstad som jag älskade, jag älskade livet där nere och jag älskade att vara så långt bort från norrbotten, jag har alltid drömt om att flytta neråt i sverige, utforska sverige,  leva i en stad och leva ett typsikt stadsliv.. Jag skulle säkert bli less, tröttna och till och med sakna älsvsbyn, men då har jag provat, då har jag mättat mitt hunger..

Tänk att ett år senare sitter jag här, med killen som jag åt en mjukglass med som jag idag kallar min sambo.

K3

Då var man hemma, har varit på invigningen av K3, gamla Kac med andra ord..
Full? Svar nej
Kul? Svar njaa
Dyrt? Svar ja

Jag förstår att folk måste ta beltalt, men problemet med lilla skitälvsbyn är att folk är inte beredda att betala hundra kronor för att gå ut hära, och fixa skjuts till kanis, då åker dom lika gärna till närliggande kommun..
Älvsbybor är snåla, dom flesta och en helt vanlig varmkorv för 30:- betalar inte många för, 100;- för en femmas drink betalar inte heller många älvsbybor för..
Det är så i älvsbyn, kommer alltid vara och visst det är förjävla tråkigt, det var invigning ikväll och det var inte alls sådära jättemycke folk, vilket är jävligt tråkigt att när folk väl försöker ordna nånting så är det knappt någon som kommer..

Jag tänkte bara  meddela det possitiva/negativa med K3

Possitivt
- Jättemysig miljö att vara i på sommaren när man kan sitta ute och inne
- Dom har byggt om, vilket blev mycke bättre, större och trevligare. Förr var det så trångt direkt man kom in, vilket det inte är nu.
- Att dom gjort olika ålderskillnader på fredag och lördag, MEN, varför har dom 18 fredag och 22 lördag ? varför inte ha typ 30 lördag så dom som är äldre får fara ut och roa sig utan att vi småttingar är där och leker fjortisfulla?!

Negativt

- Visst att dom har nyöppnat, men det är första intrycket som bestämmer om man vill komma dit eller inte och jag kan inte påstå att deras drinkar smakar som dom ska, personalen kanske behöver lite mer erfarenhet, vad vet jag?!
- Musiken, för det första lyssnar dom från spotify, vilket resulterar i när du står på dansgolvet blir det pauser mellan låtarna, okej att dom inte alls är så långa, nån sekund, ibland bara en.. Men ändå!
- Dom har heller ingen garderob, utan krokar där man själv får hänga av sig ytterkläderna, jättebra om man vill att nått jävla fyllo ska sno ens jacka i fyllan och villan..


Det här är inget ni behöver hålla med om, det här är bara mina tankar och åsikter..



Nu ska jag lägga mig i soffan, se på tv och vänta på min älskling som kommer på någon timma !

seyeah suckers

vi ses i dimman *

Vara full eller nykter, det är frågan !

Nu sitter jag i soffan med blötast hår i världen och orkar inte torka med för min hårfön är väl inköpt på tidigt 1800-tal nångång, det är bättre att låta Baltazar blåsa håret torrt, det skulle gå fortare..

Jag har beslutsångest vad man skulle gjort ikväll, jag orkar inte sitta hemma och titta i väggen eller spela BC2 en fredag, Andreas jobbar hela kvällen och natten och Anna frågade om jag skulle dricka nån öl med dom..
Jag kanske skippar öl och dricker nånting annat, men iallafall ..
Nånting måste jag göra, jag kan inte sitta hemma, jag har inga barn och är bara 20 år, klart man ska ut och roa sig..

If you break my heart, I become lesbian to fuck your new girlfriend

Nu har karln farit på jobbet och jag hade tänkt ta med mig datorn på toaletten och slå på hög och bra musik, lägga en antiktsmask, färga ögonbrynen, lägga en hårinpackning och bara mysa med mig själv..
För vi tjejer behöver sånt också ibland !

Fredag

Ja då var det fredag, Andreas står och svär i köket åt en kartong och mamma kom just hit.
Ikväll vet jag inte vad som händer, Andreas jobbar och jag ska nog plugga lite iallafall..
måste nog städa också för bomben har varit här och härjat ser jag..

Men nu ska jag vara trevligt med mamma.

Full dag

Ja mina vänner, idag har det varit fullt upp började dagen med att nästan försova mig för att jag slår av telefon i sömnen, men hann till jobbet, jobbade och sprang från jobbet till skolan, efter skolan blev det direkt till jobbet och sju slutade jag..
Då blev det att fara ut med den lurivga som varit ensam sedan tre då andreas for på jobbet för att jobba natt, sen hälsade vi på mormor och morfar, som vanligt blev Baltazar bortskämd där :)

& idag på jobbet så fick jag göra mjukglass, eller inte göra utan sätt i bägare, våfflor och strutar, jag har alltid tyckt att det ser roligt och enkelt ut, tjii fick jag! det var inte det minsta roligt, inte heller enkelt. Glassen ansåg att den inte skulle sitta kvar på struten och helst ligga i strösselbehållaren och jag höll på som en tok med att försöka få glassarna att se ganska bra ut, jag menar dom ska ju inte behöva skämmas för att man inte ens kan sätta en glass rakt i en strut !

Nu ska jag ta tag i mitt sjukt roligt religionprov som ska lämnas in imorgon !
japp, jag är tjejen som gör läxorna i tid...

Sen ska jag spela BC2, det är jag helt klart värd efter denna dag !

i det enkla bor det vackra

Som sagt så är det inte klart i köket ännu, men ni kan få tjuvkika hur det ser ut just nu :)




Igår satt jag och pyssla och tyckte mina krukor såg tråkiga ut, så jag fixade dom randiga, passar ju faktiskt till min nya tapet :)


Iochmed att mitt kök är pyttelitet så får man göra det bästa av situationen :)

Whiskeypresent !

Jag glömde berätta om presenten jag köpte idag till Andreas, bara för att han är världens snyggast pojkvän/sambo!

Råkade trilla över den här när jag var på byn och gjorde lite ärenden, och vad är bättre än whiskeyfudge till en whiskeyälskare :)
Jag minns inte exakt vad den kostade men ca 50:-


Kan vara en jättesmart födelsedagspresent till whiskeyälskaren om man inte har råd att köpa en dyr whiskey!

för jag är en förjävla duktig tjej

Nu har jag nästan listat klart i köket, trodde jag hade mätt rätt när jag köpte mina lister men icket, det saknas typ 3cm så jag får köpa nya på fredag kanske, imorgon hinner jag inte för då är det skola och jobb..

Linda och Anton var förbi en sväng nyss och nu ska jag fortsätta i köket så det kanske nångång blir färdigt, är så less att leva i denna eviga röra..

Bilder från valborgs

Ja och nu har jag varit ute och gjort lite ärenden, lämnat tillbaka kakelsakerna, varit på sågen och köpt lister, varit till stugan med Baltazar och sagt hej till pappa och farbror, jag har även varit på Ivans & Evas grav och tänd ett ljus..

Nu hade jag tänkt visa någon bild från valborgs, mer bilder finner ni som alltid på min pixbox :)




Rosa pantern!


Grillmästarna!


snurrande

Ja och nu är vi hemma, idag har vi faktiskt mest bara varit ute och drällt omkring..

Började med skola imorse, gick åt helvete på provet men sånt är livet, sen bar det av till svärfar som inte var hemma, där vi plockade dubb på däcken och träffade Emelie:)
Sen snurrade vi runt, hit och dit och slutade hos Andreas moster där vi drack kaffe och surrade, nu sitter vi hemma, jag hade faktiskt tänkt lägga in bilder på datorn så ni får se hur det ser ut i köket nu, dock inga lister och sånt ännu, men imorgon hade jag tänkt införskaffa det ..

& just det ja, igår fick jag min klocka, hur snygg som helst !

grow-a-head

Vet ni vad jag vill ha, eller nä inte vill ha utan ska köpa :)
En grow-a-head som man hade när man var liten, dom är ju så jäkla söta!


jag återkommer mer om detta när jag hittat en söt till ett bra pris :)

Skinnjacka

Ja mina älskade läsare, idag köpte jag mig en skinnjacka, jag har pratat länge om en men det har aldrig blivit av.. Hittade mig en på Cubus, fanns bara en kvar och såklart i min storlek, den skulle kosta 499:-, men tjejen i kassan måste varit full eller nånting för hon tog bara 399:-, vilket inte gör mig det minsta ledsen :)

Nu hade jag tänkte göra nån sorts middag, frågan är bara vad..
är sjukt sjuken på plättar så det kanske får bli med, plättar, sylt och grädde :)

Duschdraperi

Hade jag haft ett badkar hade jag lätt köpt det här duschdraperiet, det går tyvärr inte att ha i våran dusch, men nångång ska vi ju flytta till hus och då ska jag införskaffa mig ett läskigt duschdraperi :)

Nattpinka

Nu har jag pluggat och Andreas sitter på golvet på sin puff och pratar med johan samtidigt som dom spelar BC2..
Baltazar ligger som en utslagen hjälte här nedanför mina fötter och jag hade tänkt gå och borsta mina gaddar för att sedan sova, men först ut en snabbis så Baltazar får nattpinka :)

klocka

Snart trillar denna klocka ner i min brevlåda :)
Hur cool som helst om du frågar mig..

ett helt år

Japp då var det söndag, vi har varit och hälsat på Linda&David och spela spel och nu är jag hemma, ska göra klart lite skoluppgifter och träna på mitt prov som kommer på tisdag, sen har jag lycktas tappa bort mitt hemprov så nu måste jag be om ett nytt, tur man har bra ordning här hemma..

Hur som helst, idag har det inte hänt mycke alls, vi var förbi hos mamma en svängom..

& det har jag nog glömt att berätta, men ni har säkert förstått det men iallafall så kom Andreas hem i torsdags, gissa om jag var farligt glad :)
Det blev så att utbildningen blev kortare och dom skulle få börja jobba här upp till veckan, jäkla bra!


& idag är det ett år sedan jag och andreas åt mjukglassen där utanför turklövern :)
Fattar ni att igår var det ett helt år sedan jag träffade honom första gången, så med andra ord har det hunnit hända mycke på ett år, nu lever vi lyckligt i våran lägenhet.


främmande

Ja och så var det lördag, snart får vi främmande av några från piteå..

Igår blev det hos Malin&Tony, mycke trevlig med bra sällskap och god mat, känns däremot i kroppen idag men så är det:) Bilderna har jag inte hunnit sätta in i datorn än..

Snart är det klart i köket, bara lister kvar och lite målning, sen får ni se bilder hur det blev, hittils är jag faktiskt himla nöjd.. Ni ska även få se hur det ser ut i vardagsrummet efter ikeatrippen, men som sagt det blir senare..

Angående länken jag lade upp igår så är det min farmor och farfars stuga som brann ner, den ligger bara någon meter ifrån pappas.. Känns förjävla tråkigt faktiskt, men tur att någon upptäckte branden så den inte hann sprida sig så att båda stugorna och alla hus brann upp..
RSS 2.0