Bilder

sådära ja, klockan är sex och vi har just sett lite på tv.. Har även varit till stranden idag och solat lite, himla skönt må jag då säga.. Det känns verkligen att sommar har kommit ..

Jag tänkte dela med mig av lite bilder från igår när vi var på liseberg !


Jag kan ta och berätta att jag var fruktansvärt blöt här, om inte det syns !


Såklart så lurade A upp mig i dom höga och snabba karusellerna !när två människors lukt blandas

Ja och så sitter jag här igen framför datorn, Andreas är och jobbar och jag har just varit ute en sväng och köpt mig en glass ; ) pratade även med Johan som ringde, berättade för honom att jag och han tydligen snart var ihop, han visste inte heller om nånting.. lustigt det där att folk vet mer om en själv än vad man gör, lite jobbigt bara att jag har andreas men det tänkte nog inte personen i fråga på som gick runt och sa att jag och johan snart var ihop..


i sommar vill jag slå ett slag för rätten att vara osexig på ett dansgolv och att skita i alla jävla förväntningar.. att försvinna in i massan och bara vara som man är. Det är det som är magin förstår ni. egentligen handlar allt om närhet. och inte bara sån där fysisk med kramar och sex och så. utan mer om känslan att vara två. känslan att man inte är ensam. att någon annan känner samma känslor samtidigt.bygger jag murar är det inte för att hålla dig utanför utan för att hålla mig själv kvar innanför

Tylösand

Igår så var vi till Tylösand :)
so loong suuckers *

Du & Jag och ett hjärta där emellan !
RSS 2.0