Våran resa

Ja då var det söndag, det regnar ute och vi ska snart förbi mamma, lämna bilen och hämta hem min son som har varit där när mamma och pappa har varit på en liten semester..

Tisdagnatt startade våran resa, första stoppet var söderhamn.. Vi hade inte hunnit köra mycke mer än 40mil när Andreas får ett flipp i bilen och börjar skrika att han ska fan köpa en folkabuss, detta pågrund av att vi körde SLK;n, som inte alls går att sova i, den är så liten invändnigt att man inte kan fälla bak sätena :) vårat första stopp blev högakusten bron där vi tog en benstäckare.Sen hamnade vi i söderhamn där min `låtsas`farmor bor, vi stannade där och vilade, fick oss middag och for på stan en sväng, virrade omkring lite men till sluta hittade vi tillbaka.. Sen sov vi några timmar till och klockan tolv på natten for vi vidare mot vårat mål; Öland!
Och i söderhamn hade dom sniglar, nu pratar vi inte små äckliga sniglar som vi har här uppe, vi pratar stora groteska sniglar.


Vi körde hela långa natten och kring tio på dagen var vi framme på denna vackra Ö, vi gick på djurparken, åt äcklig mat, badade, åkte karuseller och hade fruktansvärt trevligt..


Flamingo


Alligator


en trött surrogat
Också badade vi :)

Sen finns det en massa andra bilder från djurparken men dom hittar ni på min facebook..
Efter vi hade varit på djurparken så bestämde vi oss för att köra in i Öland en sväng, vi hamnade på ett köpcentrer och sen skulle vi äta middag vid havet, där det var en raggarträff så vi tittade på snygga bilar först och sen åt vi mat tillsammans med solnedgången :)
Vid stranden;

Här ser ni Ölandsbron som vi körde över, om jag inte minns fel är den typ 6km eller nånting sånt..Efter öland tänkte vi fara in till Kalmar, kanske se en bio och sen börja köra uppåt mot Gävle där vi tänkte spendera en dag, men så när vi kommer inte till kalmar är det människor överallt, det är fulla människor överallt och det är en torsdag, vilket inte riktigt kändes rätt.. Så vi följde strömmen och hamnade på Rixs Fm festival och där såg vi Idol-Erik live och han var faktiskt bra live, tro det eller ej !Efter kalmar började vi våran resa upp mot Gävle och på morgonen var vi framme, då vi gick på stan, IKEA, media Markt och lite överallt..

Meningen är att bilen ska gå och cabba ner, vilket inte alls gick efter våran shoppingSen var vi även på fängelsemuseet i kalmar, faktiskt himla intressant att se :)

Lite annorlunda straff jämfört med idag och tack gode gud för det..

Sen for vi hemmåt och tidigt på lördagmorgonen kom vi hem.
För er som inte kan se mina bilder på facebook så hänvisar jag er hit, här hittar ni en massa bilder från resan..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0