Det här med sömn

Lilly är i en fas (hur jävla många faser finns det?) Hon vägrar att somna själv! Jag har till och med lovat att hon kan få en egen ipad, iphone och 3D tv bara hon vill somna själv, gärna före klockan 00.00. Hon kan få en häst eller en blåval, vad som helst! Jag kan avla fram en enhörning om de är det som krävs! 

Hon är racerpigg på kvällarna och när man försöker varva ner henne blir hon bara mer galen. Det är som att se en fotbollsmatch på ullevi där alla supportarar blir vansinniga. 

Vad jag (vi) än provar för mirakelmetoder så slutar det med att hon somnar i sängen. Våran säng. Bredvid mig. Och tro inte att hon gör det fort, nä det ska gärna ta någon timma innan hon har ninjat sig fram till en skön sovtällning.. Suck, de går säkert över, kanske när hon är 15år och skaffar sin första pojkvän. 

Jag är så avundsjuk i detta nu när jag ser uppdateringar på facebook klockan 20.00 att deras barn sover sött. I egen säng. Lugna och fina. 

01.01
Och där somnade hon, tvärs över sängen i en sovställning som ser ut att vara jätteskön.. 


Märk väl hur bra våra sängkläder matchar varandra. 


Kommentarer
Diana

Vår 14månaders somnar i egen säng, men vaknar alltid inom 45 min . Efter det så får man gott kliva upp minst 10ggr per natt för det ska ätas, fås napp, bäddas om, läggas mer från sittande osv osv :)

Svar: Känns bra att fler än vi har lite problem med sömn. Somnar Lilly i egen säng nångång så vaknar hon också alltid inom 45minuter..
Johanna

2014-02-10 @ 06:25:54
URL: http://www.dianisen.blogg.se
Diana

Man kan lätt säga att man åldrats minst 10år på det senaste året genom utebliven sömn etc :) men men... Det är en begränsad tid sägs det :)

Svar: Ja minst, känns ibland som att man är 160år :p
Johanna

2014-02-10 @ 21:46:27
URL: http://www.dianisen.blogg.se
Sarah - Mamma till Julia, född 130207 ♥

Haha vi orkar inte ens bråka om egen säng, Julia har sovit med oss i hela sitt liv. Jag är trött och vill sova, haha! :D

2014-02-11 @ 00:05:34
URL: http://sarahclasson.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0