Hormoner

Det är verkligen sjukt hur hormoner kan göra en knäpp ibland. Jag har haft två bh;ar som jag använt, dom enda två jag kunnat ha nu i slutet av gravidteten, har länge tänkt att jag ska köpa mig en amningsbh men har aldrig gjort det. Måste dock göra det inom en väldigt snart framtid, igår gick en av mina bh;ar sönder, vilket gjorde mig väldigt ledsen (japp, ja vet, ledsen över en bh) och idag när jag ska ta på mig den andra som var nytvättad så gick den sönder. Alltså förstå, två bh;ar på två dagar och jag började gråta, jag kände bara hur tårarna började trycka på och det var mest synd om mig i hela världen ungefär. Normalt sett hade jag dragit en ramsa med fula ord och sedan hade det varit ur världen, men istället så börjar jag gråta som ett litet barn, nu när jag skriver om det så känner jag att ögonen börjar vattnas.
Ibland så kommer det stunder då jag känner att tårarna kommer, av helt sjuka anledningar också. Förra veckan när Andreas var och jobbade så började jag gråta när jag åt fil och flingor, anledningen var att jag kände mig tjock och klumpig och det var såklart filets fel.
 
Nä usch, det blir skönt när hormonerna börjar lugna ner sig och sluta få mig att gråta för allting. Tur iallafall att jag inte blir arg (klart jag blir arg, men inte oftare än vanligt), jag gråter hellre inför sambon än skäller ut honom för ingenting..


Kommentarer
Sara - Mamma till Molly ♥ och bonusen Simone ♥

Huvva! Jag vet hur det är. Själv kunde jag börja lipa då jag såg tv reklam (roligt eller sorgligt det hade ingen betydelse). Kan fortfarande, 1 år efter M föddes, vara lite blödig, dock inte i samma utsträckning som då.

2012-11-07 @ 20:38:38
URL: http://paxe.blogg.se
Anonym

Beställ amnings bh:ar från bonprix, kanonpriser och jättesköna.

Svar: Åh det ska jag helt klart kolla in :)
Johanna

2012-11-08 @ 09:45:55
SweeetAndersson

Vad mysigt med en liten bebis i magen! :)

Och vilken fin blogg du har!
Har du lust att titta in på min blogg och läsa inlägget "varför är det inte längre okej att vara smal?" och kanske lämna en kommentar?

Kram och Hoppas du har en bra dag! :)

2012-11-08 @ 11:10:25
URL: http://sweeetandersson.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0