Illamående

Åh så less jag är detta illamående och nästa person som säger till mig "det går snart över" slår jag. Jag har hört det sen vecka sju nu och tror inte ett smack på det, sen att jag alltid måste uppsöka toaletten i samband med illamåendet gör inte saken något bättre. Funderar på att måla något fint i toastolen så jag har något att titta på när jag ändå är där. Nåja, i december när lill*n har kommit ut så går det väl över om inte annat:)



Kommentarer
Lisa

Jag mådde illa från vecka 5 och slutade inte må illa för ens typ 3 dagar innan förlossningen så det försvinner inte på alla tyvärr. Behövde dock inte uppsöka toaletten lika ofta från typ vecka 27. Hoppas illamåendet ger sig för dig snart.

2012-07-08 @ 01:23:01
Linda

Usch då.. dessvärre så går det inte över för alla. Jag kräktes till 2 minuter före han kom. Dock bruka r man finna knep för att det ska bli lindrigare. För mig hjälpte det att inte äta före jag varit vaken några timmar och äta mycket surt.. Hoppas du hittar nå som hjälper för dig.

2012-07-08 @ 09:01:13
URL: http://tolftefebruari.wordpress.com
Emelie

Har du prövat Postafen? Det är åksjuke tabletter som gravida kan ta mot illamåendet. Jag mådde också väldigt illa och var i stort sett sängliggandes, men när jag började med Postafen så kände jag mig lite mer normal fast illamåendet fanns som ändå där. Men det var lindrigare.

2012-07-09 @ 10:23:45
URL: http://mliwestbom.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0