April

så var det mitten av April. Tiden går så fort men samtidigt så sakta, Corona är nog en av orsakerna till att tiden känns att gå väldigt sakta just nu. Jag jobbar på i butiken, även natt inom hemtjänsten hoppar jag in och jobbar då och då, i Mars blev det 112timmar.. just nu är vi uppe i 89 i April. Alltså betydligt mer än vad jag brukar, det känns i huvudet ibland. Men så kan det vara. 

Annars rullar allting på, Molly ska få en cykel av Habiliteringen så hon kanske lär sig cykla. En speciellt anpassad. Vi började få blöjor här för någon vecka sedan, blöjorna som säljs på affären är nämligen för små och efter lite tjorv så lyckades vi få tag i blöjor i större storlek.  Annars är det som vanligt med Molly, hon lär sig nya ord hela tiden. Förra veckan vaknade hon upp en dag och hade börjat stamma, nu är det lite mindre med det men det är fortfarande kvar. 

Vi väntar fortfarande på genetilproven som jag och A lämnade i höstas, helt otroligt vilken tid det tar. 7 månader har vi väntat på dom provsvaren nu. Molkys genetikprov tog nio eller om det var tio månader att få svar på, tydligen slarvade dom bort dom där några månader. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0