Molly

Påskveckan hade vi en tid hos läkaren med Molly. Då visade det sig att vi fått en ny läkare, varför vet vi inte men så är det iaf. 

Han berättade bland annat att proverna som skickats till Usa i slutet på förra året ska ha kommit för längesen, så han försökee nu hitta vart dom tagit vägen. Han ville även ta ett prov för att kunna utesluta att Molly har en muskelsjukdom, så detta gjorde vi i samma veva som vi var där. 
Så förhoppningsvis så kommer provsvaren på båda proverna komma inom en snar framtid. 

Vi upplevde den nya läkaren som väldigt bra och att han försöker hitta svar. Våran förra läkare gjorde inte direkt något, hon hae vi inte hört av sedan November, fastän hon lovat att återkomma i flera ärenden. 

Sen ringde sjukgymnasten och ska ha ett uppföljningsmöte och se hur det går. Vi (jag & Molly) har ju gått till varmvattenbassängen en gång i veckan senaste tiden för att träna och så att Molly ska "hitta" sin kropp och bli mer rörlig. 

Talet står väldigt stilla, så även hur hon rör sig. Däremot har vi märkt framsteg att hon nu faktiskt kan gå iväg några meter från oss för att leka med något, vilket är ett stort framsteg med tanke på att hon aldrig varit mer än max 2 meter ifrån oss. Så det känns fantastiskt roligt. 
(null)

(null)

(null)

(null)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0