Sjukgymast

Så var det helg igen. På några timmar tar jag barnen och åker till butiken, sista arbetsdagen denna vecka. A jobbar helg så jag och flickorna får roa oss själva. 

På måndag ska vi till sjukgymast med Molly. Hon har problem med att ta sig från sittande till stående och även liggande till sittande. Att gå sålänge man håller någon i handen är inga problem. Hon kan egentligen gå själv med är lite för feg för det ännu. Ibland glömmer hon bort sig och knatar på några steg själv, tills man ser att hon inser att ingen håller i henne. Då sätter hon sig på rumpan. 
Ja vi får väl se på måndag vad sjukgymasten säger, det viktigaste är att se så det inte är någon orsak till varför det är så utan att det kanske bara beror på att hon helt enkelt inte är intresserad. Ja vi får se på måndag. Måste åka till grannkommun för att träffa den sjukgymnast så butiken kommer jag få stänga på måndag, inte för att det är hela världen. Det är såklart viktigare att få åka med Molly än ha butiken öppen. 

Bjuder på en bild på dom här två damerna. Det är nu himla tur Molly har en fruktansvärt snäll storasyster som hjälper henne, leker, tröstar och ser till henne. Lilly är otroligt omtänksam när det kommer till hennes omgivning, har hon bara en godis och någon vill ha, då ger hon den. Är någon ledsen så tröstar hon och sedan målar en teckning med hon och den som är ledsen med hjärtan. En liten tjej, med väldigt stort hjärta. 
(null)





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0