Utveckling

I år blir du fem år, något du gärna berättar för alla. Lilla stora du!


Lilly har börjar intressera sig väldigt mycket för bokstäver och ser överallt att hennes bokstav (L) och Mollys (M) finns skrivet. Hon skriver sitt namn och är väldigt intresserad av alla bokstäver. 

Hon älskar verkligen sin lillasyster och leker med henne varje dag, tröstar henne när hon är ledsen och ger henne kramar och pussar. Ska bli roligt att se hur det blir när Molly börjar ta sig framåt och stör henne när hon är upptagen och tjuvar hennes saker. 

I slutet av mars ska vi och kolla synen, när vi var på 4-års kontroll så visade det sig att synen var lite dålig. Nu. Så nu har vi fått kallelse till ögonmottagningen och ska se om hon behöver glasögon. 

Storlek 110/116 på kläder och har börjat få kläm på vad hon tycker är fint. Vilka färger hon föredrar och vad hon gillar. 

Räkna gör hon gärna. Ibland glöms nr3 men det är ibte så viktigt tycker hon. Färger kan hon men ibland så säger hon färgerna på engelska, speciellt yellow. För att inte tala om att sjunga, som hon sjunger. Dag ut och dag ib, favoriten är bä bä son gick på restaurang. 

Våran fina tjej. Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0