Denna unge

Idag blir Molly fyra veckor om man räknar veckor, hon blir ju en månad den 12:e så det är som lite tjorvigt beroende på hur man räknar. Hon växer så det knakar, hon är lika stor nu som Lilly var när hon var ca fem månader. Det är ganska sjukt.

Lilly har lite problem med den nya familjemedlemmen och trotsar mer än vanligt. Senaste hysset är hennes konstverk på väggen och tvn. Lilly har ritat på tv;n i hennes rum. Igår låg jag i soffan och ammade Molly och lyssnade på när Andreas konfronterar och frågar varför hon ritat på tvn. varpå ungen svarar "förlåt att jag ritade på tv;n, men ibland händer det bara sånna saker när man inte vet bättre." Ja hon har svar på tal iaf. Det är rart med barn. Hon har även blivit väldigt "bebis" och kan helt plötsligt inte gå när Molly åker vagn, påstår att hon behöver börja om med blöja och liknande. Förhoppningsvis går det över snart.



Kommentarer
Josefin

Men åh vilken gulletjej! Kan tänka mig att de lätt blir som små bebisar igen när småsyskon kommer. Vi har en liten grabb här (22 mån) som också har blivit storebror och det är samma visa med honom, vill gärna bli buren och sitta i babysittern trots att det aldrig har varit aktuellt tidigare. Hehe

2016-09-12 @ 08:49:22
URL: http://josefin.oberg.io


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0