Lilly

Jag måste säga att det är ganska fashinerande hur mycket Lilly pratar. Från morgon till kväll, lär sig nya ord varje dag och pratar fulla meningar. Ibland undrar jag vart hon får allting ifrån. 

Varje gång man gör något kul säger hon alltid "en gång till, en sista gång, snääääälla". Den där sista gången är många gånger om man frågar henne.. 

Hon har även börjat berätta "Lilly önskar sig, fylla år". (Hon pratar alltid om sig själv i tredje person.) 
Hon berättar att hon önskar en egen morgonrock, dockor och lego. Men det kan ändras fort beroende på humör. 

Säger man att något är slut, då ska hon alltid se själv. Spelar ingen roll om det handlar om mjölk, mat eller lördagsgodis. Hon ska alltid ha bekräftat att det är slut genom att se efter själv. 

Sen är det mycke bajs, man är en bajs när man förargar henne, det är bajs när hon ska vara rolig och det är bajs mest hela tiden.. För att inte tala om trotsåldern, allting trotsas. Förr var hon en dröm inne på butikerna, rörde ingenting och tittade sig bara omkring med stora ögon. Det gör hon inte nu, det är mer än en gång jag plockat upp en galen unge och gått ut från affären. Som tur är orkar vi stålsätta oss och inte ge henne de hon vill ha när hon börjar skrika och tjura. Jag vet att i längden lönar det sig att inte ge med sig, fastän det ibland känns lättare för stunden att bara ge med sig.. Men förhoppningsvis inser även hon ganska snart att det är lönlöst att bråka inne på affärer.. 
Att borsta tänderna är jordens undergång och mamma och pappa är bajs. Att äta mat är inte sådär jättekul och att sova verkligen suger. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0