Trots!

Lilly har haft sitt första riktiga utbrott på en affär. Annars har hon accepterat ett nej, visst läppen har hängt lite extra långt ner vissa dagar när mamma och pappa sagt att idag ska vi inte köpa godis/leksak/glass. Men för några dagar sedan flippade hon ut, övertrött och galen stod hon och skrek inne på ica över ett par läsglasögon(!), sedan blev det krig över i princip allting och tillslut förklarade jag att om man skriker och gormar sådär får man inte följa med och handla, "och?" Tyckte Lilly. Får man ändå inte det man vill ha så skit på dig mamma. 
Slutade med hot, hot och mutor funkar bäst på små barn har jag hört. Sa att "om du inte slutar skrika så bär jag ut dig i bilen också handlar vi ingenting". Pffft... Tror ni hon brydde sig mycket? Men så plötsligt var det något annan som lockade hennes intresse och hon glömde bort hur otroligt arg hon just varit. 

Första gången.. Säkert inte sista, men det är bara stålsätta sig och inte ge med sig fastän man står där och kallsvettas med en korg full i mat i ena handen och galen ninja i andra och inser hur enkelt det vore att ge med sig. Men icket, då blir det bara värre nästa gång. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0