Radio, full upp, kommunalråd

Idag har jag suttit halva dagen i telefonen, ringt runt som en galning angående julklappsinsamlingen och fick även tag i vårat kommunalråd. Än vet jag inte så mycket mer än i morse, men det börjar hända saker och jag börjar få lite klarsida på vart alla julklappar kommer att ta vägen..
 
Lyssnade även på inspelningen från i måndags då jag var med i radio. gick att lyssna såhära i efterhand och kan konstatera att jag är förkyld och kommer från norrbotten. Pratar både brett och har egentligen ingen aning om vad jag ska svara på frågorna, men sånt är livet och jag har ju nått ut till några fler :)
 
För att lyssna så gå in HÄR! och klicka er in på inspelningen från måndag och spola fram till 02.42.30 :)


Kommentarer
Anna

Hej!

Jätte kul att lyssna på din intervju, och jätte bra att du gör det här!

2013-11-06 @ 18:35:45
URL: http://heuteitsmeintag.blogg.se
Tessan

Vilken riktigt härlig dialekt du har :D

2013-11-06 @ 19:36:31
URL: http://www.mhiloy.wordpress.com
Mari

<3 Vad glad jag blir. Och tänk vad lyckliga dessa barn kommer att bli.
Det finns eldsjälar, och en av dem är du Johanna. Jag tänder en stjärna på himlen till dig.
Och intervjun gick jätte bra.
Kramiz / Mari

2013-11-07 @ 08:54:54
Caroline Westman

Får jag bara fråga en helt random fråga?
Hur involverad är Lillys pappa i hennes liv? Jag menar, har han egna idéer/förslag/tankar som rör henne eller det är bara du som kommer med förslag osv? Tänk nu på att detta bara är en helt vanlig fråga som absolut inte har med just er att göra, utan jag vill bara höra andra nyblivna föräldrars tankar runt det hela.

Svar: Dom flesta beslut som tas här hemma har vi kommit överens om tillsammans, spelar ingen roll om de då gäller vad Lilly får äta/inte äta, göra/inte göra, när hon ska sova osv. När det kommer till uppfostran är vi för det mesta helt överens så det mesta flyter på utan att vi egentligen tänker på det. Han är lika involverad som mig och kommer lika ofta som mig med förslag och ideer. Men nu går vi mestadels på rutiner som har funnits några månader :)
Johanna

2013-11-07 @ 15:21:38
URL: http://carolinewestman.se
Mli - Mamma till Elton ♥

Fick lite rysningar då jag lyssna :) Är så oerhört fint att du gör detta!! Stor eloge till dig! Både starkt och klokt beslut av dig :) Lycka till med allting!!

Kramar från mig och Elton

2013-11-08 @ 17:40:34
URL: http://idamli.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0