Söndag

Idag har vi hälsat på Lillys morfar och bonusmormor, även moster var där. Efter besöket åkte Andreas iväg på träning och vi andra somnade. Hunden på golvet, jag och Lilly i soffan. Sen så har Andreas byggt klart Lillys lilla garderob som har fått ta plats bredvid den rosa. Ska visa er bilder på det hela lite senare då denna garderob inte hunnit få några fönster ännu :)

Bjuder på en bild från för någon dag sedan då hon höll på somna i sin babysitter :)


Kommentarer
Anonym

Hej! Tänkte bara fråga angående din nya kamera. Är du nöjd med den, vad det är för märke och vad den kostade. Har också en liten två månaders tös här hemma som jag hela tiden fotar, har dock en skitdålig kamera nu. Har du tagit denna bild med nya kameran? :)

Svar: Jo jag är himla nöjd med den! :) Det är en nikon v1, med objektivet som brukar följa med så kostar den nästan 3000kr, jag har dock inte det objektivet utan ett för porträttbilder.
Dom flesta bilder som jag lägger upp nu är tagna med den kameran, så även denna :) Dock så har min kamera ingen inbyggd blixt, utan det är något man får köpa till. Så vill du ha en kamera som har en inbyggd blixt skulle jag köpa en nikon J1 eller J2. Det blir självklart bättre bilder med en blixt man köper till, men är man bara hobbyfotograf och aldrig haft en "bättre" kamera så kan det vara roligt att ha med inbyggd :)
Johanna

2013-03-03 @ 22:15:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0