8 Sanningar

Jag har blivit utmanad, av Emma, att skriva åtta sanningar om mig själv!
Så då är det bäst att göra det :)
 
♥ Jag är en samlare, dock bara när det gäller saker jag gillar,  washitejp och presentpapper är mina stora passioner för tillfället och jag äger över 40 rullar washitejp och över 30rullar presentpapper, för det kan vara bra att ha :) Andra saker kastar jag gärna, ibland är jag och Andreas inte riktigt överens då jag anser att det som hamnar i förrådet aldrig mera kommer att komma ut och då kan vi lika gärna göra oss av med det.
 
♥ En av dom bästa sakerna jag vet är att sova, gärna länge. Dock är detta något som försvunnit sedan jag fick barn då Lilly inte riktigt delar detta intresse med mig.
 
♥ Jag har fyra tatueringar, en som är 70cm lång och går från låret till bröstkorgen, en på handlenden, en i nacken och en bakom örat.
 
♥ Det kan gå hur länge som helst mellan gångerna jag städar (förutom damsuga som jag gör i princip varje dag), men när jag väl gör det så storstädar jag gärna hela huset på en gång och känner mig otroligt nöjd efteråt.
 
♥ Jag dömer folk direkt jag träffar dom, men jag är alltid villig att ändra åsikt. Vilket i princip aldrig händer då jag oftast hade rätt från början angående människan.
 
♥ Jag hatade färgen rosa fram tills jag var drygt 19år, vilket man inte kan tro nu då jag inrett hela Lillys rum i rosa och även mitt pysselrum går i rosa.
 
♥ Jag har färgat håret över 100gånger, jag vågar nog säga över 200gånger. Jag har haft i princip alla färger man kan ha på håret. Blond, brunt, svart, rött, rosa, lila, blått, orange ja som ni förstår så kan listan göras lång.
 
 
♥ Jag har alltid drömt om att starta eget och jag är helt övertygad om att jag en dag kommer att göra det.


Kommentarer
Anna

Orange är snyggt!

2013-03-01 @ 07:14:58
URL: http://attiotrenollettnollfem.blogg.se
Emma - 20 år och nybliven mamma

Åh vad kul att du ville skriva åtta sanningar om dig!
Jag blev lite nyfiken på den 70 cm långa tatueringen! Vad föreställer den mån tro? :-D

2013-03-01 @ 13:09:55
URL: http://emmahlk.blogg.se
Caroline Westman

Kul att få såna utmaningar, eftersom jag inte har några vänner som är aktiv bloggare så får jag inga såna :) ... Ha en bra fredag!

2013-03-01 @ 17:42:06
URL: http://carulinenilssun.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0