Tre månader

Idag är det den 15;onde, vilket innebär att Lilly blir tre månader (1mån 3v korrigerat). Tänk att idag är det tre månader sedan jag låg på operationsbordet och var livrädd, men ut kom hon med sina 1720gram. Jag tänkte försöka skriva varje månad vad som hånder med Lilly, vad hon gör för framsteg och sådant. Mest för att det kan vara roligt att titta tillbaka på senare och jämföra med hennes syskon som hon nångång i framtiden ska få.

Tre månader gammal
♥ Nu är hon himla stark i nacken, än håller hon inte upp huvudet själv helt, men långa stunder och man får verkligen vara på sin vakt då det kan fara lite som det vill ibland.
♥ Hon har också börjat följa riktigt bra med blicken, hon ligger i vagnen och tittar på leksakerna samtidigt som hon lite smått har börjat prata på sitt egna lilla språk.
♥ Hon sover också bättre, omän det är mycket gråt så är det betydligt mindre än för någon vecka sedan. Får hon sova i famnen kan hon sova 4-5 timmar i sträck, däremot om hon sover i vagnet så sover hon oftast bara 20minuter.
♥ Hon har fortfarande storlek 50 på kläderna då 56 är alldeles för stort.

Det är säkert något mera, men min amningshjärna är så slut så den kommer inte på något för tillfället.



Kommentarer
Therese

Haha eller hur! Tycker hon ser så rolig ut i linne med:))

Bodyn Lilly har på sig var det första plagget Leila fick på sig efter födseln.. med tillhörande mössa. Vi råkade dock färga dom i tvätten så vi har kastat dom. Tråkigt men sant. Vi sparade dom kläderna hon åkte hem i istället.

Trevlig helg!

2013-02-15 @ 20:45:59
URL: http://tisskisset.blogg.se
Sofia

Vad söt Lilly är, hon växer o frodas:). Tänkte höra med dig, ni har köpt en sån vagn Acta graco mirage. Kommer du ihåg vad ni gav för den? Köpte ni den på barnens hus? Behöver köpa en då jag inte orkar bära bilbarnstolen längre när Alicia sitter i den...tänkte om jag ska köpa den i stan el beställa den..

2013-02-15 @ 21:56:11


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0