Julklappar

Tänk att snart är det oktober, vilket innebär att det närmar sig bebis men även jul! Jag hör till dom som älskar julen och börjar pynta "för tidigt" enligt många och börjar köpa mina julklappar i början av oktober..
Jag hade tänkt börja köpa julklappar när som helst, är så skönt att börja tidigt och slippa stressen i slutet, speciellt med tanke på att jag kommer vara rätt så tung och klumpig i december.
 
När börjar ni julpynta & köpa julklappar?
 


Kommentarer
Maria - mamma till Liam ☆

åh det är så mysigt att julen närmar sig! jag älskar julen :) brukar vara ute i ganska god tid med klappar för att slippa stressen. så fort man får in november lönen sticker jag ut och julshoppar :)

sv; ja längtar tills femman kommer! förhoppningsvis nästa vecka

2012-09-27 @ 07:45:13
URL: http://fashionstars.blogg.se
Tessan

Jag julpyntar alltid första advent, liten tradition ;) Och julklappar har jag bojkottat sedan ett par år tillbaka, kände sådan stress & press på allt som skulle köpas! Brukar ge mina föräldrar något jag gjort hemma, ex bakat något. Men annars är det lugnt på den fronten :) Känns som julen blir mindre stressig nu & då kan jag njuta ordentligt av allt som julen för med sig. I år lär jag vara lika tung & klumpig som dig vid jul, fast du har kanke redan fått din bebis vid jul :)

2012-09-27 @ 08:28:27
URL: http://www.mhiloy.blogspot.com
Hanna

Jag hade alla klappar klara i början av november när jag väntade dotra, hon var beräknad 7 dec :) Jag brukar vara färdig i bra tid annars också, men då kändes det precis som du skriver extra skönt att vara klar med alla klappar :)

Börjar vara sugen på att handla redan nu, det börjar skrivas om julen i bloggar lite här och var :D Och julpynta vill jag göra någon gång i november, men sambon brukar försöka bromsa mig till början av december.. :P

Sv: Den boken finns på Akademibokhandeln och flera internetsidor också, om du inte hittar den på Hafva :)

2012-09-27 @ 10:35:29
URL: http://hannovsky.blogspot.som
Carro - Foto

Jag köpte första julklapparna för några veckor sen och nu i veckan blev det en till :)

2012-09-29 @ 17:30:32
URL: http://nilssonphoto.blogg.se
Mandy & River - I väntan på liten nr2

Åh, jag älskar också julen.. bästa tiden på hela året, helt klart :)

2012-09-29 @ 18:18:31
URL: http://mandyyss.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0