Bäbis

Ett klädmärke som jag har fastnat för till bebisar är märker Bäbis. Jag har dock aldrig hört något om detta, så jag vet inte om det är bra eller inte, men kläderna ser fina ut och jag gillar färgerna, sen är det ganska bra pris på kläderna, vilket är ett stort plus :)
Har ni någon erfarenhet av detta märke?


Kommentarer
♥ Camilla - med liten i magen!

SV: Lite trist att när snön kommer för tidigt, då hinner man tröttna på den. Fast så länge det är ordentligt kallt när snön kommer och man slipper slask så tycker jag att det mest är mysigt ändå ^^,

Jag hade en sån stark känsla av att det var en pojke i magen den dagen jag visste att jag var tvungen att ta ett test - minns att jag sa till mig själv "jag är gravid och det är en pojke". Så på ultraljudet var vi ju så nyfikna på vem som hade rätt eftersom sambon trodde det skulle bli en flicka men det visade sig att mitt sjätte sinne stämde väldigt bra, det är en liten grabb som växer i magen ^^, Vet ni vad det är för kön på er bebis?

2012-10-18 @ 17:14:22
URL: http://klokarebestyr.blogg.se
linah

söt header!<3

2012-10-18 @ 22:54:52
URL: http://linaheve.devote.se
Fanny

Ja är man inte försiktig när man tvättar dem och sträcker och så innan man hänger upp dem så krymper dom... Färgerna tyckte jag höll ganska bra men lite bleknade dom redan efter första tvätten.. Men nått jag tyckte om med dom var att pyjamasarna har fötter..=) då det blir ganska kallt här hemma på hösten och vintern..

2012-10-19 @ 08:16:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0