Om sanningen ska fram

Idag är det dryga 7 plusgrader ute och Andreas är och jobbar. Själv är jag ledig och tänkte den smarta tanken att jag skulle ta en promenad, ut på byn och sedan förbi på jobbet och hämta schema. Men att gå ut i detta väder visade sig vara som att skriva på ett kontrakt med djävulen. Utan att överdriva och låta som en mytoman så höll jag på ramla fem tusen gånger, minst!
Det slutade iallafall lyckligt, jag bröt inga ben, fick två timmars promenad, fick jobb måndag-fredag nästa vecka och hittade ett par snygga gröna byxor som fick följa med hem.
Men när jag kom hem, var på toppenhumör och kände att nu är våren påväg, jobben rullar på, skolan rullar och det är ljust ute så ska jag gå in i mitt nyrenoverade rum och slå igång datorn. Tror ni inte då att det har gått en säkring, inga problem tänker stål-Johanna och ska gå och ta mig an proppskåpet, då är enda problemet att ingen plupp har ramlat ut från proppen och schemat stämmer inte, så jag fick ta lös alla proppar och självklart var det den näst sista proppen som behövde bytas. Påminn mig att nästa gång börja bakifrån..


Kommentarer
SNYGGASTE BLOGGERSKAN

Ha en bra fortsättning sötnos :)

2012-03-01 @ 17:22:24
URL: http://vannichi.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0