Angel

Den här skulle jag inte tacka nej till :) Dock lite väl dyr om du frågar mig.
 
 
 
Baby Dan Angel Komplett Set innehåller vit babysäng med madrass och sufflett, vit babysitter med båge samt vit barnstol med båge och stolsdyna samt vit benställning som passar till samtliga delar.

Angel Nest är en babysäng som ditt barn kan sova tryggt i. Liften har bärhandtag och kan enkelt monteras av och på benställningen. Dessutom kan liften fällas ihop så att du enkelt kan ta den med dig på resan, smidigt och bekvämt. Levereras med madrass, dock ej kudde och täcke.

Angel Rest är en babysitter som ditt barn kan vila i eller få sin första gröt i. Sitthöjden är anpassad för att barnet säkert skall kunna sitta med vid matbordet utan risk att tippa. Dessutom kan man med ett enkelt handgrepp ändra babysittern mellan ett sitt och ett liggläge.


Angel Feast är den flexibla barnstolen där ditt barn sitter till bords med sina föräldrar och som växer med barnet. Sitsen kan enkelt vändas 180 grader beroende på om man vill använda fotstödet eller ej. Stolen kan därmed passa flera barn utan att behöva justeras med skruvar. Bygeln kan också enkelt tas av eller sättas på utan att behöva använda verktyg.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0