Transformers 3 (D)

Den här har Andreas fått av mig i 30-års present, lite försenad men det har inte släpps förrens nu. Transformers 3 Dark of the moon, 3D blueray. Själv är det en Collectors edition, därför ser fodralet ut som det gör. Men den var betydligt snyggare i verkligeheten än på bilden.
Vi såg den här filmen i 3D på bio och den är riktigt sevärd om man gillar den typen av filmer, ska bli roligt att se den på 3D här hemma:)

Äntligen är en av världens mest framgångsrika filmserier tillbaka. Hela jorden står som slagfält för de föränderliga robotarna. Upplev 3D när den är som bäst.

Autobots och dess ledare Optimus Prime är tillbaka och tar sig an de onda Decepticons som är fast beslutna att hämnas deras nederlag i "Transformers: Revenge of the Fallen". I denna del blir Autobots och Decepticons involverade i ett rafflande rymdrace mellan USA och Ryssland och än en gång måste Sam Witwicky hjälpa sina robotvänner. Den nya karaktären Shockwave, en gammal Transformers-karaktär regerar över Cybertron medan Autobots och Decepticons kämpar mot varandra på Jorden.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0