Nyårslöften

Nästan alla människor verkar ha nyårslöften, som att dom tror att dom kommer klara dom det här året men aldrig något år tidigare. Jag har inget nyårslöfte, kommer jag på nånting som jag vill uppnå så börjar jag bara med det och så får man väl se om man klarar det..

Jag undrar bara, hur många där ute har egentligen klarat något av sina tidigare nyårslöften?! Jag betvivlar att det är många av er faktiskt.

Det är så typiskt oss människor att ställa höga krav på oss själva som vi innerst inne vet att vi med största sannolikhet inte kommer att klara av, varför inte göra om det hela och hela tiden ställa små krav och när man uppnått det fortsätter man, om man vill gå ner 10kg tex, varför inte börja med två och när man uppnått det fortsätter man med två tills man nått den vikt man vill, på så sätt blir man ju mer motiverad också.
och sen har jag svårt att förstå människor som sitter och gnäller att dom är feta och borde gå ner i vikt och mår så dåligt över det. Där har ni anledningen att gå ner i vikt, där har ni den största motivationen man någonsin kan få, ni vill verkligen gå ner i vikt, gör det då! klart det är kämpigt, men vill man verkligen något så går det.
Vill man det nog mycke så blir man riktigt motiverad att göra det, jag har lycktas att göra det när jag har känt att jag velat det. Jag skulle kunna tappa några kilon och bara må bra utav det, men jag känner att jag inte behöver för jag mår bra ändå, för det handlar ju om att man ska må bra i sig själv, vare sig man är stor eller liten..


Kommentarer
SANDRA ACKEFJORD

Jag har inga nyårslöften i år :) För jag håller dom aldrig + dom är så onödiga, bättre att leva i nuet :D

2011-01-04 @ 20:12:48
URL: http://sandraackefjord.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0